brak logo

ochrona Ultra

Wrocław

Opinie o ochrona Ultra

Sokołów 2014-12-26 13:55:57
Sprzedam leappad leap frog 2 z grami za 600zl polecam bez ladowarki 100 procent sprawny stan bdb z etui jak mówię sprzedaje sprawdzony sprzęt wroclaw
Robet 2014-12-26 15:10:01
Sokołów co mają twoje darmowe ogłoszenia wspólnego z wątkiem tematu?
Olaf 2014-12-26 15:19:48
Pracuje w ultrze i macie racje ze są skargi jestem doświadczonym ochroniarzem spotkałem sie z samorządem pani z monitoringu mówiąc cytuje masz nikogo niewypuscic bez sprawdzania paragonu bo wszyscy ludzie są potencjalni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znając tych ludzi wiem ze nie kradną lądują towar i wyciągają pliki banknotów sam w ochronie niezarobie tyle co oni odniosła sie do mnie tez ze wyszedł mi klient z alkoholem za 500 zł co jest niemożliwe jeżeli tak mówi to ona tez jest odpowiedzialna finansowo za kradzieże jest to tez mobing ze strony monitoringu bo oni tam paczki jedzą kanapki herbatę kawę piją a w monitor sie niepatrza klijent wypił sok na selgrosie a monitoring nic niewidzial a ja tak bo stoję przy kasach i obserwuje klientów facet wynosi w reklamowe towar zawolalem żeby ktoś z monitoringu podszedł i sprawdził klijeta klijent niemial paragonu w ultrze oskarża sie doświadczonych ochroniarzy którzy znają ludzi ,bezdomnych , zlodzieji kierownik selgrosu tak każe zochrona robić albo szef ochrony szef tez może być nieuczciwy selgros Wrocław
Olaf 2014-12-26 15:25:33
Jak będziecie szli do ochrony ultra selgros zastanówcie sie piec razy Wrocław ta praca jest na miesiąc czasu dłużej tam nieporobisz zeczywiscie trzeba być wdziecznym tym ludziom i trzeba być dobrym a pomoga
1
Olaf 2014-12-26 15:47:03
Oskarże ta panią z monitoringu za bezpodstawne oskarżenia i mobing pracowniczy może sama kradnie a pracownika oskarża i dokonuje samosadu bo ona w ultrze długo pracuje i wszystkich zna ta pani nie jest sędzia ani prokuratorem bo w sadzie będzie inaczej śpiewać za takie pomówienia grozi kara grzywnych nawet niema dowodu a sie wymondza ona powinna stać przy kasie a nie na monitoringu wstyd ze ja szef tam dał
Olaf 2014-12-26 17:17:11
Panie kierownika selgrosa tez przyjdę do pana kraść będę kradł razem z ludźmi będzie policja bo sie boje
olaf 2014-12-27 00:58:26
olaf, idź się lecz
Były 2015-02-04 09:06:45
Najgorsza firma w jakiej pracowałem umowa-zlecenie podpisywane na 2,75/h , oraz brak poszanowania dla pracownika ze strony kadry kierowniczej.
2
Były ty baranie 2015-02-05 02:49:11
Były, ty baranie, nie pracowałeś, lecz byłeś pewnie na UZ
idź do kopalni lub na rolę, na pewno więcej wyciągniesz
Ty były ty baranie 2015-02-05 10:30:53
Były prawdę pisze. A ty "były ty baranie" po formie komentarza pasujesz mi do W. tzw dyrektora. Jaka kadra taka firma.
1
Były ty baranie 2015-02-05 17:19:15
Byłeś już w pośredniaku wykwalifikowany baranie?
Hans 2015-02-12 00:47:36
Pracowałem w tej pseudo firmie ochroniarskiej i zrezygnowałem po akcji jak chcialem wziac 1 dzien wolnego prawie 3 tygodnie nie mialem umowy tak wogole.... kiedy zadzwonilem ze rezygnuje i nie przyjde do pracy to pseudo dowudca zaczol mnie straszyc i wyzywac ze za to ze sie nie wstawie w pracy zostane jakos pociagnienty bo podobno powinenem znales kogos na swoje miejsce to samo uslyszalem jak chcialem wziąc ten 1 dzien wolnego;/ kierowiki ta cala jego banda to oszusci ta firma nie powinena wogole istniec pod nazwa ochrona!! kierownik nie był lepszy jego zachowanie i kultura była bardzo na niskim poziomie... prowokował mnie głupmi tekstami i myslał ze mnie wyprowadzi z równowagi ale sie mylił. było widac ze to jest nienormalny człowiek powines siedziec w psyhiatryku albo dostac ostro wje.... i ztego wszystkiego nie dostalem wypłaty za cały miesąc mija juz 6 miech i kasy dalej nie mam i nie wiem jak ja odzyskac! :/ ludzie nie idzce do tej firmy pracwac lepiej ulotki roznosci niz sie wkur... nawet wieksza kase z uoltek sie zarobi:P pracowłem w selgros Bytom Ulra Ochrona...
4
Hanysie 2015-02-13 00:30:04
Fajnie, że pracowałeś, ale powinieneś raczej cofnąć się do szkoły i nauczyć ortografii.
1
były pr. 2015-02-28 15:25:04
Firma która nie powinna istnieć na rynku.W ostatnim dniu pracy wrócił mi atak rwy kulszowej.Nikt z dowodzących nie zainteresował się moim stanem zdrowia oprócz pracowników sklepu którzy wykazali dużą zrozumiałość a przede wszystkim zainteresowanie.Pracownicy firmy na czele z jej dowódcą mieli to w nosie.Chcieli ukryć mnie w magazynie lub jak najszybciej wydalić ze sklepu.Lecz mi wszystko ja cały czas trzymałem kontakt z firmą mówiąc im że jeżeli mój stan zdrowia będzie dobry za jakiś czas to wrócę do pracy.Niestety stało się to na tyle poważne że musiałem zrezygnować z dalszej pracy,bo jeszcze mam przed sobą fizjoterapię.Dowódca tej firmy polecił mi dostarczyć zaświadczenie o stanie mojego zdrowia.Przyjechałem z żoną do marketu i przekazałem zaświadczenie i rozliczyłem się z firmą.Okazało się że do tej pory firma Ultra nie rozliczyła się ze mną nie wypłacając mi należnej kwoty pieniężnej.Do firmy do Wrocławia zadzwoniłem ale niestety pani sekretarka dała mi tylko telefon do dyrektora regionalnego który nie odbiera telefonów już drugi tydzień.Do pana prezesa za niskie progi aby przekazać swoją sprawę.To wszystko działo się w Olsztynie,Nie polecam pracy tu gdyż takie chamstwo i kultura słowa do swoich pracowników jest żenująca.Dziwi mnie bardzo jak firma może zatrudniać takich ludzi którzy prezentują ją.Poza tym, młodzi pracownicy są zastraszani przez dowódce jak odejdą nie otrzymają pieniędzy.Ale widocznie tak ma być i z Olsztyna Firma Ultra jest bardzo dumna.Gratuluję panie prezesie.
do były pr. 2015-03-02 10:29:20
To prawda niestety masz rację miałem podobną sytuację stałem całą dniówkę mimo że zwijałem się z bólu, d-ca zmiany stwierdził że co mi zrobi on sam nie stanie dopiero po interwencji pracowników obiektu zwolnił mnie do domu.
Nie szanują tutaj pracowników a że wszyscy są na umowie-zleceniu to można nas traktować jak śmieci.
były 2015-03-02 12:19:26
Polecam solidną kontrolę marketu w Olsztynie.To co tam się wyprawia to trudno gdzie indziej zobaczyć.Dowódca tej placówki traktuje pracowników jak śmieci.Jest mało zorientowany co dzieje się,gdyż przychodzi do pracy kiedy chce i wychodzi kiedy chce.Jego zastępcy są tak zastraszeni że zrobią wszystko aby spełniać jego wszystkie przedsięwzięcia.Poza tym jego kultura osobista,wypowiadanie się oraz inteligencja daje każdemu do myślenia kto przyjdzie tam pracować,jak to jest możliwe że taki człowiek dowodzi .To jest po prostu chore.
1
dofudca 2015-03-10 13:54:55
taki odważny, a nazwiskiem się nie podpisał. Odwagi zabrakło. Szkoda gadać.
były 2015-03-13 09:11:31
Mam wpisać nazwisko tego pana,nie wiem czy byłby zadowolony z tego faktu.
Napisałem to dla innych aby omijali tą złodziejską firmę szerokim łukiem i nie mieli kontaktu z takimi fachowcami.
3
do były 2015-03-13 15:41:26
To miej jaja i napisz konkretnie, a nie dość, że niby piszesz w nie swoim imieniu, to jeszcze nawet sam ukrywasz swoją tożsamość. Nie zapomnij też podać numer swojego telefonu, aby zainteresowani kontaktowali się z tobą, skoro jesteś tak świetnie poinformowany i wszystkim łajzo...
znany 2015-03-14 20:33:32
To jest przykład bydła, jakie tam pracują ,jaki mają język mowy i kulturę osobistą,można porównać z tym co wcześnie pisałem.Gorszej łajzy tak na marginesie to trudno znależć ,do tego jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaniosłem Ci potwierdzenie mojego stanu zdrowia a Ty ten papier wyrzuciłeś do kosza.O czym można z Tobą rozmawiać człowieku.Pomyśl zanim coś powiesz jeżeli oczywiście potrafisz logicznie myśleć.W stu procentach potwierdziłeś to co prezentujesz swoją osobą.
3
żakujew 2015-04-14 10:54:54
ultra ochrona(obora) to KAŁ nie ochrona, nie zatrudniajcie sie tam!
6
ooooo 2015-04-14 23:35:05
żakujew zasrańcu oooooo, ależ zaskoczenie, dawno nie było tu żadnego idioty, a tu proszę jaka niespodzianka
Mirek 2015-05-17 00:47:41
Selgros w Gliwicach bardzo słabo, towar wendruje przez kasy i z magazynu ..szkoda gadac .i coraz wiecej złodziei sie pojawia tam widac to gołym okiem ..
1
żakujew 2015-05-19 19:02:43
ooooo widzę że ci w życiu nie wyszło i tam pracujesz tzn. dajesz sie ( usunięte przez administratora ) prawda w oczy kole brudasie, fajnie sie nosi wypocony swetr po kimś?
2
skąd wiesz Żakujew 2015-05-19 23:29:29
żakujew, skąd wiesz o wypoconych swetrach, sam takie nosiłeś?
1
prezes 2015-07-18 21:37:10
ty do swetra nosiłeś również majty po kimś z przodu żólte z tyłu brązowe hahaha
nieznajomy 2015-10-12 12:32:01
Pozdrawiam pana drektora z Mazowsza ! :) złożyłem wypowiedzenie dnia 15 września które miało trwać do 15 października, dogadałem się z dowódcą że do końca października popracuję. Tuż przed końcem miesiąca się rozchorowałem, byłem u lekarza, wypisał on odpowiedni świstek, lecz choroba przedłużyła się o 1 dzień, oczywiście poinformowałem o Tym że mnie nie będzie. wróciłem na ostatni dzień tj. 30 września i dostałem informację żebym wracał z szatni ponieważ już nie pracuję taka decyzja pana dyrektora generalnego z mazowsza :) którego oczywiście serdecznie pozdrawiam :) Zapytałem dowódcę a co z pieniędzmi za wrzesień, uzyskałem odp że gdyby to od niego zależało nie dostał bym wypłaty :) i dziś mamy 12 października, jak pieniędzy nie było tak nie ma, zastanawiam się nad procesem sądowym, chyba że ma ktoś lepszy pomysł .
4
do nieznajomy 2015-10-12 15:21:39
Moja rada to, abyś sobie poczytał umowę, którą podpisałeś z firmą, ale bardzo ważne, abyś to uczynił ze zrozumieniem. Jeśli to, co piszesz polega na prawdzie, to szkoda Twojego czasu na chodzenie po sądach.
dowódca 2015-10-13 22:11:02
Panie Nieznajomy-może jak już piszesz gorzkie żale, pisz wszystkie swoje grzechy, Kamilu.
Nie przyszedłeś 3 razy na zmianę nie usprawiedliwiając nawet jednego z tych dni, nie odbierając telefonów, nie oddzwaniając...ech, żenada.
Rozbawiła mnie Twoja argumentacja odnośnie nieobecności w poniedziałki:cyt."jestem jeszcze młody i wiadomo ze w weekend imprezuje wiec nie powinniście się dziwić, ze mnie nie było". Ludzie! Albo jak raczyłeś raz odebrać o 16 telefon informując, ze zaspałeś(mając na godz.5.00). LOL
W zasadzie na każdą zmianę na godz.5.00, przychodziłeś około godz 6.00, na co w miarę przymykaliśmy oko.
Ostatnie 2 dni o których wspomniałeś fakt, jakiś świstek przyniosłeś, bez pieczątki przychodni, jedynie z podpisem lekarza. I było to zaświadczenie, a nie zwolnienie. Każdy mógłby sobie takie wypisać
Kolejny dzień po domniemanej chorobie nie pojawiłeś się, nie powiadamiając oczywiście, nie kłam, twierdząc potem, że się nie wykurowałeś, i to znowu dziwnym trafem był poniedziałek, czyż nie?
Ostatniego dnia pracy przyszedłeś jak gdyby nigdy nic i zdziwiłeś się, że nie dopuszczono Cie do pracy.
I tak, jakby to ode mnie zależało, to na bank byś nie dostał nic, a jeszcze za nie wykonywanie obowiązków, co zostało udokumentowane, odpyskowywanie, straszenie sądem i ogólną olewkę, dostałbyś kare zawarta w umowie, co jednak Cie ominęło.
IdŻ do sądu pracy, proszę Cię, chciałbym zobaczyć jak to się zakończy.
Namawianie naszych szeregowych pracowników na to, aby Cię poparli w sądzie nie jest również na miejscu, wyśmiali Cię i nie chcieli mieć z Tobą nic wspólnego.Pracują już z nami tyle lat, mają po 50/60 lat i tyrają na linii po 350 godzin za mniejszą stawkę niż Ty dostałeś, przez co jest mi wstyd, ale nie mam niestety na to wpływu.
Jak Ci nie wstyd, Panie Kamilu.
Popracujesz jeszcze trochę, nauczysz się życia, zrozumiesz...
Powodzenia życzę!
5
kaka 2015-10-14 13:02:05
Ja trochę zaluje, ze nie zatrudniłam się u chlopakow na selgrosie, była możliwość na monitoring jakiś czas temu, ale wybrałam konsalnet na reducie, bo stawka wyzsza. Potem przyszedł na redute człowiek, który pracowal u nich, mowil ze atmosfera super bez cisnien i durnych kar, a skusila go tez stawka, po miesiącu odszedł z reduty bo tu nawet zgarbić się nie możesz aby cie nie opier$%^&.
Jeśli to prawda co piszecie powyżej to faktycznie kara go nie powinna ominąć.
Widze ze pojawilo się ogłoszenie i zastanawiam się czy by mimo mniejszej o 1,5zl stawki nie sprobowac tam pracy. Jeśli ma jeszcze ktoś jakies opinie niech pisze w miare szybko.
Niebrzydki Jacek kameralnie 2015-10-16 08:46:53
Idź do sądu to Może Ciebie on nauczy poważnego, dorosłego życia i toku myślenia. Czytając komenty to widzę że kogoś tu rodzice mieli lekką rękę i wyrósł im taki gówniarz...
1
Do nieznajomy 2015-11-24 17:15:42
Nieznajomy idziesz do sadu? Mozemy sobie pomoc
1
maxi 2015-11-24 20:17:45
Mam pytanie o stawki dla dowódców po Nowym Roku , wie ktoś coś ?
Bojka 2015-12-08 12:23:55
No wlaśnie wie ktoś jakie warunki i za ile dla stójkowych cieci dadzą po nowym roku??
kierownik 2016-01-16 23:44:52
Pare lat dobrych bylam kierownikiem regionalnym to jest stary numer z nie wyplacaniem i juz zapewne nie dostaniesz tych pieniedzy,firma masakra.
Gdynia 2016-02-16 11:09:33
Wszystko było dobrze, dopóki wypłata przestała się zgadzać. Pierwsze dwa miesiące ok, w trzecim brakło kilka zł, w czwartym prawie 100 zł. Liczba godzin na grafiku mówi sama za siebie, ale wg firmy nic nie są mi winni, bo u nich się wszystko zgadza. Dziękuję do widzenia.
1
emeryt 2016-02-24 18:25:31
ta firma to czyste dno, z ochroniarstwem nie ma nic wspólnego. do tego czyste zlodziejstwo i praca z patologia. Dobre opinie tutaj sa pisane tylko przez kierownikow i dyrektorow tego przybytku, ocena powinna wynosic 1
do emeryt 2016-02-25 00:45:21
Skoro firma to dno itd., to ty "emeryt", niepisaty i zapewne nieczytaty, czym jesteś?
mario 2016-03-07 10:52:56
ULTRA OBORA i wszystko jasne
do mario 2016-03-07 15:19:36
A ty bydle skoro w oborze pracowałeś
nkv 2016-03-15 08:37:26
ja pracowałem przez ta firmę w łodzi żałuje całego prawie roku pracy dowódca obarczał zwykłych pracowników za kradzieże a sam przesiadywał na laptopie zamiast w kamery patrzeć . przez niego został sklep okradziony na 50k około
on nic nie został a my dostaliśmy kare jakaś(wiemy tylko ze dostaliśmy ) i na dodatek pity złe wypełnione
Nerwus 2016-03-29 17:31:23

Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?
Zorro 2016-07-22 11:16:24
To jest najgorsza firma ochrony we Wrocławiu . Wyzyskuja ludzi a każde uwagi pod ich adresem kwituja arogancja nie szanują pracowników .ludzie unikajcie tej bandy.
uhgf 2016-07-24 02:59:50
sporo frustratów na tym forum
byly pracownik 2016-10-05 23:13:17
mi owczesny kierownik krzysztof g. nie pozwolil jechac na pogrzeb pod grozba utraty pracy,skonczona swinia
1
ochroniarz 2016-10-06 22:32:01
Firma, jak firma, najważniejsze, że płacą punktualnie i do 10-tego
były _pracownik 2016-10-09 12:30:19
Pracowałem w Warszawie w Selgrosie na połczyńskiej w firmie ultra. Dopóki Praski był kierownikiem wszystko grało. Po jego zwolnieniu zaczął się syf i wyszło jaka ultra jest powalona szczególnie dyrektorek Brodnicki cwaniak po podstawówce który myśli że jak sobie coś wymyśli to tak jest w prawie . Lepsza jest od niego dyrektorka marketu Emilia Pomianowska ma zakaz wykonywania funkcji kierowniczych wydany przez sąd a nadal jest dyrektorem marketu.
Discopolo 2016-10-15 14:42:30
To co się dzieje na markecie saturn w C.h blue city w Warszawie to jakaś kpina, od odejścia Rozlanego przynajmniej pracownicy są traktowani jak ludzie. Pozdrowienia dla Pana dyrektora regionalnego i jego przdupasa z Arkadii :) panowie są dobrzy w obietnicach, natomiast w spełnianiu ich już nie koniecznie.
disco 2016-10-16 16:32:01
95% na tym forum to frustraci, jak np. Discopolo
eoi 2016-10-18 19:00:53
@ochroniarz płacić to w terminie mogą, nic wielkiego, ale najwazniejsze to ILE może tego wynagrodzenia wpaść. ciekawe czy tutaj ze zwykłego ochroniarza można awansować wyżej
Zostaw swoją opinię o ochrona Ultra - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ochrona Ultra