brak logo

"nord - Wacht Polska" Sp. z. o.o.

Wrocław

Opinie o "nord - Wacht Polska" Sp. z. o.o.

gost 2011-07-07 06:54:14
Ja niestety jestem jeszcze pracownikiem tej marnej firmy jak Nord Wacht group i oszczegam wszystkich którzy chcą zasilić szeregi tej marnej firemki we Wrocławiu czy w Oławie a tam to jest największy ( usunięte przez administratora ) ludzie zajmują stanowiska na których nie powinni zasiadać zaczynając od ( usunięte przez administratora )na godzinę i robią dosłownie wszystko i co chwile przychodzą nowi teraz jest tam popyt na ( usunięte przez administratora )j firmy NIE POLECAM
3
kierownik 2011-07-10 17:01:09
Drogi gost-ku ( a może ghost-ku ? :)) jak chcesz "OSZCZEGAĆ" to po polsku przynajmniej poprosimy OK?. Piszesz że niestety jesteś jeszcze pracownikiem tej "marnej firmy" więc co Cię powstrzymuje przed zmianą tej niewdzięcznej roboty czyżbyś był aż tak nieudolny że nie potrafisz znaleśc innej pracy. Choć analizujac pozom twojego wpisu to na budowie na którą się wybierasz nie ma stanowiska dla gośca z twoim poziomem inteligencji .Czasy ( usunięte przez administratora ) mineły bezpowrotnie :).To naprawdę straszne co musisz przechodzić w tej firmie skoro piszesz że robisz "dosłownie wszystko" :) :) :) za ( usunięte przez administratora )na dodatek "co chwilę przychodzą nowi" więc co ? trudno się przywiązać do kogoś na stałe ? :) :) :).Gdyby jakimś cudem( usunięte przez administratora )ukrywać sie za "nickiem" to wiesz gdzie mnie znależć może wspólnie znajdziemy sposób jak zakończyc twoje cierpienie. Jeśli nie to pisz na: ( usunięte przez administratora )> Pozdrawiam kierownik "rzekomej grupy interwencyjnej"
2
anonim 2011-08-10 14:37:42
To prawda, że firma Nord Wacht nie prezentuje sobą niczego, czego powinno się spodziewać po profesjonalnej firmie z branży ochrony osób i mienia. Jakość oferowanych przez nią usług jest na żenująco niskim poziomie. Oferowana klientom usługa w postaci monitoringu z interwencją załóg interwencyjnych jest po prostu klasycznym nabijaniem ludzi w butelkę. Dwuosobowy, uzbrojony patrol interwencyjny istnieje wyłącznie na papierze. Jest tylko teoretycznym, ładnie brzmiącym zdaniem, którym się karmi naiwnych klientów, podczas zawierania z nimi umów. W praktyce na interwencję często jedzie jedna osoba i to bez licencji ! Oznacza to, że nie może ona absolutnie posiadać broni a nawet nie może zgodnie z prawem użyć żadnych innych środków przymusu bezpośredniego !
Czy coś takiego ma wogóle jakiś sens ? Chyba wyłącznie dla kierownictwa, ponieważ za taką prowizorkę bierze od klientów pieniądze. Jeśli chodzi o warunki zatrudnienia w tej firmie to po prostu trzeba użyć jednego słowa - katastrofa. Niskie wynagrodzenia, umowy na 1386 brutto, wszechobecny bałagan, niekompetentne kierownictwo, które charakteryzuje ogólny brak pojęcia o prowadzeniu tego typu firmy. Do tego obrazu nędzy i rozpaczy należy dodać brak jakichkolwiek perspektyw i nadziei na poprawę.
1
Takard 2013-12-02 16:39:30
Miałem styczność ( na szczęście chwilową ), z ta firmą. Jeśli była by tu skala ocen od 0 do 10, to liczba zero, była by dla nich aż za dużą reklamą.(usunięte przez administratora) pewnej Pani kierownik w stosunku do pracowników, przekracza najśmielsze oczekiwania. Pani (usunięte przez administratora), traktuje ludzi, jak zło konieczne, nie wiem jacy są inni menadżerowie grup, ale ta osoba wystawia całej firmie bardzo negatywna opinię. Można by dużo się rozpisywać, ale po co? Zaraz wejdzie tu osoba z tej firemki, i da jakiegoś posta w stylu-"Podaj szczegóły", "Może jakieś przykłady", itd. Nie polecam, odradzam, przestrzegam. To już murzyna w Alabamie traktowano lepiej, niż Pani (usunięte przez administratora), traktuje ludzi. Z takimi przedstawicielami, szybko znikniecie z rynku.
3
mario 2014-02-03 14:42:27
ogolnie firma nord-wacht to porazka w dosłownym słowa tegoznaczeniu,a pani szacowna kierowniczka to wyraz braku kultury i prawidłowego podejścia do człowieka,zreszta czego można się spodziewać ,już po samym jej wyglądzie i zachowaniu widać z kim ma się do czynienia..NIE POLECAM!!!!
2
bob 2014-02-11 16:53:14
Wyżej wymieniona pani może i ma swoje wady ale bynajmniej nie świadczy to o pozostałych kier. Pozostali są ok. To że niektórzy prac. Są beznadziejni i przez to tracą pracę to już inna z sprawa. Naczelne hasło tej firmy to: "chwasty wyrywać"
Sebo 2014-02-26 10:10:19
Wiam.Chciałbym zasięgnąć informacji na temat pracy w tej firmie. W jakim systemie się pracuje 12/24 czy 24/48 , jakie stawki godzinowe , czy firma jest wypłacalna? Z góry dziękuję za odpowiedz.
elo 2014-03-02 20:36:00
system masz 12 h lub 24 ale szczerze odradzam
2
Darek@onet.pl 2014-03-03 17:23:10
Pracowałem w nord wachcie na szczecińskiej w stalmondzie.zona przyjechała obiad przywiez przyjechał.p.luto.zobaczył ze jest to 150zł odciągnoł z wypłaty(usunięte przez administratora)
1
Tomek@02.pl 2014-03-05 21:45:41
Byłem pracownikiem na budowie nord wacht.duza rotacja pracowników łatwo przyszło łatwo poszło.p.machowski pijany śpi na malmie zamiast jezdzic.wzywałem interwencje przyjechała po godzinie.potem pan luto zwolnił mnie za moje niedopatrzenie.wstrzymał pensje.dopiero sądowo odzyskałem.firma płaci na czas ale pracowników jak smieci traktuje.
1
yui 2014-04-23 13:52:15
Szkoda słów. Znam kilka osób które tam pracowały i mówiły by lepiej uciekać jak najdalej
1
matt 2014-04-24 10:03:56
Pracowalem w nord-Wacht juz jakis czas temu i na szczescie juz pracuje w innej ochronie gdzie przynajmniej szanuja swoich pracownikow. W nord-Wacht Pani kierowniczka to niezwykle wredna osoba. Ludzi traktuje jak swoja wlanosc- robi z nimi co chce. Kase wyplacaja na czas lecz lepiej sprawdzac czy dobze ci wyplacili. Ktos tam ewidentnie nie potrafi liczyc. Stroj roboczy trzeba traktowac z wielkim szacunkiem gdyz dodatkowego predko mozesz nie zobaczyc. I nie wystarczy rzetelnie wykonywac swoje obowiazki trzeba rowniez donosic na wszystkich i slodzic wyzej postawionym. Napisalbym jeszcze wiele ale szkoda kaleczyc ojczystego jezyka. Ja mam o tyle lepiej ze jestem mlodym mezczyzna i zawsze moge szukac pracy w innej ochronie a od nord-Wacht radze sie trzymac z daleka chyba ze lubisz survival.
4
Waldek 2014-05-23 15:21:46
Wiecie, tak naprawde, to branża ochroniarska nie jest ani łatwa, ani bardzo dobrze płatna, musicie wiedziec na co się godzicie podpisując umowę z nord - Wacht.
bary 2014-05-24 07:26:15
PAMIETAJCIE w ochronie nie mozna zatrudniac na umowe zlecenie wyrok SN I PK 315/07 Z DN.9.07.2008r pracujecie w miejscu i czasie wskazanym przez pracodawce pod jego nadzorem i za wynagrodzeniem DAWAJCIE SPRAWY DO SADU PRACY o ustalenie stosunku pracy nawet za 3 lata wstecz zapłaca za nadgodziny urlopy itp nie trzeba swiadków
cichy 2014-05-30 19:00:57
Witam! Możecie mi wierzyć lub nie ale pracuje w firmie Nord-Wacht prawie 10 lat no i nie mogę nazekac choć by moglo być lepiej jak wszędzie. Pani kierowniczka wymagająca wiec niema co się dziwic opinii leniwych ochroniarzy którzy przychodzą się wyspać do pracy, albo zrob to za mnie. W tym czasie pracowałem na kilku obiektach a nie (kilkudziesięciu) jak by to było w innej firmie. Trzeba zrobić robote i wszędzie sa wymagania a ludzie którzy do tego się nie nadaja niech zostaną w domu,
2
Tomek 2014-11-21 10:31:15
Pracowałem na pl strzegómskim w biurowcu p.ula jest miła jak potrzebuje na obiekt a jak znajdzie to traktuje jak tania siłę roboczą ja po 12godzinach nocce musiałem na dzien isc.p.ula leci na młodych zaprasza do siebie do domu nawet pan luto jest w pracy jak ktoś robi to co chce to jest najlepszym pracownikiem może spać pić i nie zwolni go z pracy
jacek66 2014-12-11 14:47:26
Powiem tak,pracowalem w firmie NORD-WACHT WE WROCLAWIU.FIRMA JAK NA OCHRONE JEST OK.JEST JEDEN TYLKO PROBLEM ZATRUDNIAJA LUDZI [WABCO 2 NA KWIATKOWSKIEGO ],CHORYCH PSYCHICZNIE,przyklad jeden z pracownikow mowi ze sie leczy i powinien byc zamkniety w szpitalu, bo jesli wybuchnie moze zabic czlowieka,nastepny rurabomber mysli ze jest na wojnie,kolejny faszysta chce zrobic czystke chce zlikwidowac,wiekszosc ludzi. mozna mnozyc przyklady.Same sprzedawczyki pili alkohol i sprzedawali za przyslowiowa zlotowke.Nie mam na mysli wszystkich sa ludzie OK.Ale co tam sie dzieje to wola o pomste do nieba.Dodam tylko ze sa ludzie tam pracujacy z rozdwojeniem jazni.Nikt mnie nie wyrzucil odszedlem sam ,nie da sie pracowac z Takimi Ludzmi.Na koniec pochwale Pana Martyna Golka jest to kierownik,mowia tez [inspektor],jest to Facet na odpowiednim miejscu,poprostu jest Super. Pozdrawiam Jacek
wodzu 2014-12-13 22:03:41
Bo trzymal pijaka na obiekcie. A teraz jest p.Ula i odeszles. A chlopaki odetchneli z ulga
ka.il.. 2015-01-06 18:00:53
A propos Wypowiedzi Jacek pil pan i i inni nawet nowy niejaki Tas. Jestescie po jednych pieniadzach. Ale firma jest ok. Tylko trzeba wymiane ludzi ale nie wszystkich.
1
jacek 2015-01-12 20:47:29
(usunięte przez administratora),a powiedz kto nie pil ,,taki madry jestes ,moze powiedz dlaczego z galeri odszedles,,,Kamilku wystarczy jezyka zaciagnac i juz wiadomo,,,,

tomek 2015-03-05 18:43:03
a słuchajcie jak sprawa wygląda jeśli chodzi o zarobki konkretnie? mam nadzieje, że będzie jednak dobrze jeśli chodzi o zatrudnienie u nich samo i o to jak ma się dostac premie czy coś. A własnie, robi jakieś problemy jeśli chodzi o wypłacanie w terminie czy raczej się tego trzymają zwykle, jak to jest?
julek 2015-03-06 01:16:28
uwaga na te firemke pracowałem 1 rok za 5 zł za godzine robiłem po 350 godzin mies.dostałem PIT a tam napisane ze zarobiłem przez rok 700 zł.Potrzebna tam jest na pewno kontrola US.SPRAWDZAJCIE CZY ODPROWADZAJA SKŁADKI podobno maja sprawy w sadach za niepłacenie składek firma nierzetelna za 5 zł za godzine brak ubrań roboczych,nie płacą za godziny nocne kolega odszedł z dnia na dzień to nie chcieli mu zapłacić mówiąc ze porzucił prace ale jak mozna porzucić prace jak sie ma umowe zlecenie zagroził sądem od razu była wypłata.Ogólnie pracav tam jest dla mało kumatych ibze wsi
Dede 2015-04-07 17:57:43
Ogólnie wielka porażka nikomu nie polecam!!! Cwaniaki płacą po 4.50 na godzinę a w ogłoszeniach na olx piszą o 5zł do 7zł.Warunki pracy masakra urągają wszelkim normom, brak jakiegokolwiek zaplecza socjalnego pies w budzie ma lepiej, nie dajcie się nabrać na super pracę za śmieszne pieniądze. Dobrą kasę to zarabiają te pasibrzuchy z biura a jest ich tam trochę. Jeszcze raz nie polecam!!!!!
2
Hayemaker 2015-07-16 13:21:18
Pracowałem u nich jakiś czas i firma nie jest zła. Wypłata zawsze na czas, stawki są różne na obiektach budowlanych 5 zł na przemysłowych 6-7 zł. Ogólnie firma się rozwija i jest coraz lepiej. Pozdro
miro 2015-07-17 12:34:58
obecnie w Wałbrzychu zatrudniają wyłącznie na umowę o pracę,kadra też spoko, trzeba przygotować się na sporo szkoleń, czasem wypadają po nocce generalnie można śmiało polecić
Xmasss 2015-07-31 17:14:59
Witam sprawa wygląda tak, a mianowicie, moja partnerka jak i ja pracowaliśmy w tej firmie, lecz od dnia 30 07 2015 nie pracujemy. Z dniem 30 lipca p. Gołek czy jakoś tak napisał mojej partnerce sms z treścią jest pani zwolniona.

Do sedna:
W tej firmie grasują typy z pod ciemnej gwiazdy, p. Wacek obiekt Budowa ul. Dmowskiego 19 przystawiał się do mojej partnerki próbował namówić ją na seks itp itd. Ta firma to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej..
Banda Debili nie znająca się na prawie.
Do tej pory oferują prac na umowę zlecnie.
adam 2015-09-04 22:40:16
Pan Czyrny - uważajcie na tego człowieka (obiecuje bez pokrycia).
Bany 2015-12-08 15:20:49
Nie polecam tej firmy, pracowałem w niej, straszne problemy z wypłatą wynagrodzenia
komandos 2015-12-11 22:44:32
Nord-Feniks powsaje z popiołów w mieście aniołów pomoże tylko złoty pociąg
Zęmbaty Johan 2015-12-11 22:54:27
Tu kolego masz 100-tu procentową racje,szukają głupszych od siebie fantastów.
fredi 2016-01-14 22:31:52
CZEŚĆ ZĘBATY JOHN POWIEDZ GDZIE PODZIAL SIE MOTOREK SPEC GRUP NORWACHTU Z WALBRZYCHA CZYLI ZABAWKA FENIKSA
zebaty johan 2016-01-21 00:20:37
2500 PLN w nord wacht to ty chyba pracujesz w hołd wacht i łżesz jak pies.
PFRON 2016-01-22 12:49:54
coś cie pojechał po rajtach ten Nord-Wacht bo ambicji i zacięcia ci nie brak jesteś aktywny ale to chyba przez brak pracy ?? umowa be, to teraz trzeba łykać zlecenie ...
1
biały kieł 2016-01-28 02:36:02
Witam
Nieprawda,ze firma Nord-Wacht nie płaci, mało tego, płaci w terminie i to całkiem godnie.Nord-Wacht to perła w koronie firm ochroniarskich.Niemiecki kapitał zakładowy gwarantuje najwyższa jakość osprzętu a co za tym idzie wysoką jakość oferowanych usług.Oj nie każdy może być pracownikiem Nord-Wachtu,nie każdy tu pracuje sama elita.Mało???
Ps
Nie prawda,że kolega Machowski spal pijany na Malmie-to potwarz i kalumnia!!!
Kudłaty rudzielec 2016-02-07 14:07:09
Ile ci zapłacili za taką opinie panie Biały Kle???
madsurfr 2016-02-07 19:56:40
Witam wszystkich,
Co jakiś czas przeglądam sobie strony internetowe moich byłych pracodawców i poprzez link trafiłem na tą stronę. Przeczytałem wszystkie zapisane opinie i stwierdziłem że dodam coś od siebie.
Otóż, jestem pierwszym zatrudnionym pracownikiem tejże firmy (obecnie już długo byłym), uczestniczyłem czynnie przy rejestracji ww. spółki w 2003 roku, miałem regularny kontakt (nie tylko służbowy) z organem założycielskim z Niemiec, to ja osobiście i własnoręcznie zbudowałem i uruchomiłem pierwszą stację monitorowania alarmów (wtedy przy ul. Długiej we Wrocławiu), po czym, ze względu na przeprowadzkę do Oławy trzeba było wszystko rozłączyć. Firma, jako polska spółka "córka" nieźle prosperującej niemieckiej firmy ochroniarskiej (1000 pracowników i 50 szkolonych psów), z założenia miała przede wszystkim pokazać wielki profesjonalizm (rzekomo przeniesiony z Niemiec). I to właśnie było punktem wyjściowym oraz podstawą rozpoczęcia mojej współpracy z panami z Niemiec. Czar prysł, kiedy wciągnięta do współpracy przeze mnie osoba (do otrzymania koncesji MSWiA) przyniosła marne kontrakty, z których, po pokryciu kosztów, nie za bardzo pozostawało środków do normalnego funkcjonowania biura, ponadto prowadzenie dokumentacji (lub jego brak) przez osobę wpisaną do koncesji groziło kryminałem (wtedy niestety nie posiadałem jeszcze uprawnień - licencji, ale uczestniczyłem już w kursie)... Niestety, po przedstawieniu sprawy ówczesnemu zarządowi i postawieniu się koledze usłyszałem od Niemców, że nie zależy im na jakości, ważne są zyski!!! Wtedy pojawił się konflikt interesów między mną, a pozostałym zespołem zarządzającym i stałem się osobą do odstrzału. Niemcy poczuli się na chwilkę pewniej po poznaniu i później przyjęciu trzech osób z Oławy, które miały przynieść baaardzo dużo nowych i rentownych kontraktów na terenie Oławy, ale nie wiadomo czemu, zostały wcześniej zwolnione z innej (duuuużej) firmy ochroniarskiej i tak otrzymałem wypowiedzenie umowy o pracę.
W trakcie mojej dynamicznej działalności w Nord-Wacht, Niemcy wzięli sobie do kontaktowania się z Polakami ogrodnika(Polaka mieszkającego w Niemczech) który, jak mówili, strzygł trawnik u ówczesnego wspólnika, który nie miał zielonego pojęcia o świadczonej przez nas usłudze, czy o prowadzeniu spółki kodeksu handlowego (w tym przypadku Sp. z o.o.)... :) I tak skończyła się moja przygoda z Nord-Wacht... Obecnie mieszkam od pięciu lat w Niemczech i cieszę się uznaniem w zakresie mojej pracy (systemy zabezpieczeń po instalacje elektryczne).
Sorry za moją obszerną rozpiskę, teraz podsumowanie:
Założyciele (oraz, zgodnie z KRS właściciele) są Niemcami - niezbyt inteligentni, dla których wtedy liczyła się kasa - nie spodziewajcie się, że człowiek ma dla nich jakieś wielkie znaczenie;
co Niemcy powiedzieli (po moim odejściu) - Polacy wykonali bez pytania (bo nie byłoby kaski z Niemiec);
Ubrania robocze: w Niemczech pracodawca ma obowiązek zapewnienia tylko obuwia roboczego, więc z tym na prawdę może być problem, za mojej kadencji był rozważany pomysł wpłacenia kaucji za ciuchy przez pracownika, którą otrzymywałby po zakończeniu pracy - nie wyszło (niezgodne z polskim kodeksem pracy).
Niemcy ogólnie już nie mogą pochwalić się jakąkolwiek jakością w każdej branży (to moje zdanie).
Branża ochrony to bardzo niewdzięczna branża, teoretycznie to tylko siedzenie na tyłku, lub go wożenie i jakieś obchody, bo co może się stać??? Z takiego założenia wychodzą klienci i nie chcą płacić za dużo, stąd niestety dla uzyskania odpowiedniej rentowności obniżane są stawki pracownikom.
Nord-Wacht: dla mnie jedyną na owy czas osobą, która zasługiwała na szacunek był p. T.C., rzeczowy, otwarty i chętny do współpracy człowiek (mam nadzieję, że tak pozostało). W tej firmie nie można być kreatywnym i mieć pomysłów, bo przełożeni będą bali się o swoje stołki; trzeba być skromnym i wykonywać swoje zadania... Donoszenie jeden na drugiego podoba się kierownictwu, bo wiedzą, co się na obiektach dzieje :), a pamiętajcie jedno: skłóconym zespołem najłatwiej można manipulować (a w tym są dobrzy).
Jeszcze jedno: moim skromnym zdaniem branża ochrony jest już na tak psim poziomie, że każdy może się zakwalifikować do pracy i nie ważne, jak wygląda, czy co ma w głowie, ważne, żeby był tani, a najlepiej miał refundowane stanowisko pracy. Dosyć mojego pisactwa, biorę się do pracy (mam kilka projektów i ofert do zrobienia), mam nadzieję, że mogłem przybliżyć Wam firmę Nord-Wacht od zaplecza założycielskiego. Dziękuję za uwagę i szczere pozdrowienia dla pana T.C.
wodzu 2016-02-07 20:24:53
Madsurf
T.C jest OK zawsze można z nim wszystko załatwić.
Stawki jak jesteś dobry to 2500 netto spokojnie.
Patrz wpis hayemaker wrócił do firmy za dobrą kasę.
Pewnie się znamy dalej robie od 04r.
madsurfr 2016-02-07 20:27:10
z jakiego obiektu się możemy znać?
madsurfr 2016-02-07 20:29:36
stawkę mam taką tutaj w Niemczech (tyle, że w Eur), więc, jeżeli miałbym wrócić, to musiałbym się osobiście spotkać z TC oraz właścicielem z Niemiec
Boss 2016-02-11 16:51:25
Nie pytaj się ile zapłacili,zapytaj sie kto zapłacił.Ja wiem!!!!
Ròża 2016-06-15 16:20:13
Chce wydac swoja opinie na temat firmy otoz pracowalam w tej firmie bez zadnego doswiadczenia ani szkolenia moja stawka to bylo najpierw pieć zł a potem pięć piędziesiąt nie więcej i praca była w systemie 24 na 48 a jak ktoś zachorował to na zastępstwo drugiego człowieka nie było dwie osoby ciągneły 24 na 24 i zero wdziecznosci zero szacunku do pracownika na początku pracowalo mi sie dobrze ale to sie zmienilo
Ròża 2016-06-15 16:21:42
Chce wydac swoja opinie na temat firmy otoz pracowalam w tej firmie bez zadnego doswiadczenia ani szkolenia moja stawka to bylo najpierw pieć zł a potem pięć piędziesiąt nie więcej i praca była w systemie 24 na 48 a jak ktoś zachorował to na zastępstwo drugiego człowieka nie było dwie osoby ciągneły 24 na 24 i zero wdziecznosci zero szacunku do pracownika na początku pracowalo mi sie dobrze ale to sie zmienilo
Wiecznie oddani pracownicy 2016-10-04 10:23:18
Ludzie co wy chcecie to bardzo porządna firma. Przy 200godz można zarobić w porywach do 1200 zł. Po 2,5 roku dostaliśmy podwyżkę z 5,5 zł na 6 zł za godzinę. Premii nie widzieliśmy nigdy. Ale nie ma co się dziwić przy naszej marnej pracy w porównaniu z tym jak ciężko pracuje szefostwo. Ogólnie polecam każdemu kto lubi zarabiać ,,co łaska,,.
1
Wiecznie oddani pracownicy 2016-10-05 07:53:56
Przyjdź na nasz obiekt za stawkę jaka nam płacą to pogadamy. Owszem można zarobić więcej przy 300 godzinach. Dowódcy mają aż 7zł po podwyżce. Pozdrawiamy
Wiecznie oddani pracownicy 2016-10-05 07:54:25
Przyjdź na nasz obiekt za stawkę jaka nam płacą to pogadamy. Owszem można zarobić więcej przy 300 godzinach. Dowódcy mają aż 7zł po podwyżce. Pozdrawiamy
Wiecznie oddanie pracownicy 2016-10-08 08:10:44
Podwyżka to tylko nazwa umowna, bo została 'wprowadzona' zbyt wielkim kosztem dla całej załogi, jednak nie możemy zdradzać szczegółów. Wierz nam, prawdopodobnie nie chciałbyś tej 'podwyżki' a już na pewno nie takich warunkach. Za te 200h to zaledwie 100 zł więcej. A szeregowy pracownik dobije raptem do 180 co daje 1062 po odliczenu paru groszy na biurokrację tudzież ubezpieczenie (jedni mówią tak, drudzy inaczej). Plusami naszej pracy jest świetna załoga, zgranie i atmosfera pod warunkiem, że nie odwiedzają nas szefowie aby dać reprymendę za słabe wyniki etc- wiadomo, od tego są. Ktoś musi trzymać nas w ryzach i połowicznie można się zgodzić ze stanowiskiem naszych przełożonych. Ale tylko połowicznie.
Wiecznie oddanie pracownicy 2016-10-10 08:28:43
Teoretycznie tak, w praktyce raczej na to nie licz, chyba że dosłownie potrafisz stanąć na rzęsach. Inna sprawa jak złapiesz osobę pod wpływem albo taką co to lubi przygarnąć rzecz należącą do ochranianego zakładu. Wtedy to może wpaść ci aż dodatkowe 100pln do wypłaty. Ewentualnie 50% tejże kwoty.
Rex 2016-10-17 10:16:21
Oj tak rozwija się i ta moja "oszalamiajaco" wysoka wypłata zawsze na czas 20-go każdego miesiąca.
Rex 2016-10-17 16:32:59
Chcesz zarobić to szukaj gdzie indziej. Wywiad? Tego nie wiem.
Koks 2016-11-06 21:05:13
Chuje móje dzikie węże -tam mogą pracować ludzie chorzy na głowę -bo i tak nie wiedzą co się dzieje :))))
2
Zostaw swoją opinię o "nord - Wacht Polska" Sp. z. o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "nord - Wacht Polska" Sp. z. o.o.