brak logo

AutoID Polska S.A.

Kraków

Opinie o AutoID Polska S.A.

hummingbird 2014-09-09 09:51:52
Pracowałam tam kilka lat temu, firma zatrudnia na umowy o współprace (trzeba założyć własną działalność gospodarczą), co jest wielką ściemą bo pracujesz jak na etacie, ale tak bardziej im się opłaca, a w razie czegoś Ty nie masz żadnej ochrony.
Ich motto to chyba "nikt nie da wam tyle ile my wam obiecamy".
luleczek 2014-12-16 10:04:27
Pelna zgoda z hummingbird. Musisz zalozyc wlasna dzialalnosc, a musisz pracowac jak na etacie, czyli caly dzien w biurze poza oczywiscie spotkaniami na ktore sie jako handlowiec umawiasz. Premia - uznaniowa, tzn wg uznania szefow a niekoniecznie powiazana z twoimi wynikami. Poza tym oczywiscie kolko wzajemnej adoracji, jesli do niego nie nalezysz, to nie masz szans na sensowne zarobki. Najbardziej dobijajaca jest wielmozna pani iza (zajmujaca sie hr i coachingiem), ktora wszystkie rozumy pozjadala. Generalnie uwazaja, ze kazdy powinien byc wdzieczny, ze u nich moze pracowac, kwestia tylko czy rzeczywiscie sa tacy dobrzy za jakich sie uwazaja. Chyba jednak nie.
Edi 2015-12-29 22:28:00
Nigdy nie byłem zatrudniony ale byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. "Sprytni" rekruterzy często za główny cel mają nie zatrudnienie a wywiad gospodarczy dotyczący struktury organizacyjnej i innych kwestii dotyczących działania Twojej obecnej firmy. Jeżeli jesteś z pokrewnej do ich działalności lub tej samej branży pytają Cię o wiele kwestii a na końcu przychodzi wiadomość że dziękują i Cię nie zatrudnią. Pytania są bezczelne do tego stopnia że pytają nawet o ceny produktów. życzę powodzenia i przestrzegam przed rozmową.
2
Alex 2016-01-05 13:09:44
Słyszałem negatywne opinie o tym dziale i tym konkretnym stanowisku. Największe projekty prowadzą starzy wyjadacze a ty podobno jesteś pozostawiony sam sobie. Dzwonisz po potencjanych klientach żeby umówić się na spotkania, a najczęściej nic z tego nie wychodzi bo rynek jest przesycony. Jak masz swoją pewną bazę klientów to możesz coś zarobić. Premii też podobno nie ma. Sam się zastanawiałem nad rekrutacją do nich, ale opinie nie są zbyt dobre. No i ten pełen etat na własnej działalności.
1
zosia 2016-02-18 12:47:21
Proponuję czytać ze zrozumieniem: "nie myślisz o pieniądzach, możesz skupić się na pracy, Twoje potrzeby finansowe są zaspokojone" wcale nie znaczy, że płacą mało, tylko pracując tam, dostajesz tyle, że nie zastanawiasz się jak przeżyć od pierwszego do pierwszego, tylko skupiasz się na pracy. Nie wiem jakim cudem, wysnuwasz odwrotny wniosek do zamierzonego.
zosia 2016-02-18 12:48:11
Proponuję czytać ze zrozumieniem: "nie myślisz o pieniądzach, możesz skupić się na pracy, Twoje potrzeby finansowe są zaspokojone" wcale nie znaczy, że płacą mało, tylko pracując tam, dostajesz tyle, że nie zastanawiasz się jak przeżyć od pierwszego do pierwszego, tylko skupiasz się na pracy. Nie wiem jakim cudem, wysnuwasz odwrotny wniosek do zamierzonego.
Ala 2016-04-29 12:49:19
Nie dają żadnych pakietów socjalnych, multisport opłacany jest przez pracownika, nie przez firmę- praca tam to zawodowa umieralnia
zenerk 2016-05-22 20:45:01
może to zalezy od stanowiska pracy jakie obejmiesz. Dyrektor Działu Handlowego ma dostawać np. wyjazdy integracyjne
Zostaw swoją opinię o AutoID Polska S.A. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AutoID Polska S.A.