brak logo

Sequoia Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Sequoia Sp. z o.o.

KONRAD 2012-05-26 21:26:43
Nie napiszę jak się pracuje w Firmie???? nie wiem !!
Wiem jednak iż ustaliłem kwotę na rozmowie jaką miałem zarabiać , a gdy miałem podpisać umowę okazało się iż kwota jest sporo niższa od ustalonej , po zapytaniu czemu jest niższa dostałem odpowiedz, iż będę zarabiał tyle ile chciałem jak będę brał premię lub oczywiście mogę nie podpisywać umowy \"czego nie zrobiłem\" Natomiast Koszty jakie poniosłem nie zostaną mi zwrócone bo nie jestem pracownikiem. Jednym słowem firma(usunięte przez administratora)z terenu LUBLINA. Życzę mu by kiedyś został on tek przerobiony ,jak on to robi - świat jest mały i czasem przewrotny. Pozdrawiam szukających pracę.
:) 2012-06-19 01:23:33
Hej przykre, ale pierwsze słyszę żeby były zwroty kosztów podczas rekrutacji(tym bardziej bez zatrudnienia)..... chyba trochę naciągasz fakty. Firm na rynku farmaceutycznym jest dużo może któraś z nich spełni twoje oczekiwania $$$ w 100% ..... ja tam wysyłam,z rynku opinie o nich nie są najgorsze.
obcy 2012-09-04 03:18:07
O nalotach nie slyszałem , ale reszta by się zgadzała....
1
Vik 2013-01-10 13:01:05
Inna kwota przy podpisywaniu umowy to typowa zagrywka tej firmy. Dlatego radzę omijać(usunięte przez administratora) szerokim łukiem.
ita 2013-01-15 10:50:40
ja pracuję w tej firmie od ponad pół roku. Co do kosztów pamiętam że zostały mi zwrócone jak podpisałam umowę, czyli tradycyjnie, jak wszędzie. Warunku umowy dokładnie odpowiadały ustaleniom więc nie miałam wątpliwości z podpisaniem. Praca nie jest łatwa, to fakt. Wymaga sporego zaangażowania, ale dziś ciężko znaleźć miejsce gdzie pensja będzie przyzwoita a pracodawca nie będzie cisnął.
Jeżdżę KIAnką, mam nowy telefon. Jest dobrze. A co najważniejsze nie stresuję się czy firma jutro się nie zwinie.
A. 2013-01-15 14:49:03
Pracuję już jakiś czas w SQ i ze swojej perspektywy muszę powiedzieć, że stawka na którą się ze mną umawiali nie zmieniła się w trakcie podpisywania umowy i wszystko było ok ,uważam że w tej kwestii można się dogadać, a po jakimś czasie przepracowanym w tej firmie można tez liczyć na podwyżkę. Chciałabym tez wybronić jak go tutaj nazwano " (usunięte przez administratora)"jest to miły i kulturalny człowiek, bardzo zaangażowany w swoją pracę. Łatwo jest kogoś oczernić pisząc kilka złośliwych słów w internecie w dodatku nie podając swoich danych, dlatego zainteresowanych pracą w tej firmie polecam inne bardziej wiarygodne źródła informacji, tyle w temacie.
2
Ja 2013-02-11 22:38:34
Pan(usunięte przez administratora) mily i kulturalny jesli czegos potrzebuje w innym wypadku drzyjcie niebiosa bo patrzy tylko na swoj zacny ()*(). nie potrafi zarzadzac (rzadzic jak najbardziej), moze jako pm sie sprawdzal ale jako dm to totalna porazka, ale nie ma co sie dziwic jesli nie ma do tego wyksztalcenia.
1
new 2013-03-27 07:52:31
mozna prosic o jakies konkrety?

jaka podstawa? netto
jakie auto?
jak duze tereny?
ile wizyt i jakie?

Pozdrawiam
Hela 2013-04-17 14:44:34
Witam. Miałam "przyjemność" pracowac z panem (usunięte przez administratora) w innej firmie. Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na jego temat:(usunięte przez administratora)
1
stefan 2013-06-07 08:08:28
Rozbawiło mnie mocno twoje pytanie 2300 to lepiej idź do McDonald ;), firma cyfra, przerabia i wysysa energie, są ludzie, którzy dobrze się odnajdują ale dla doświadczonych PM nie polecam, chyba że jesteś w czarnej D.
Szukajacapracy 2013-11-21 01:15:03
Witam
Chciałabym zasięgnąć aktualnej opinii o firmie Sequoia. Czy mógłby ktoś napisać ile wizyt dziennie trzeba zrealizować, czy często organizowane są szkolenia? Oczywiście będę wdzięczna też za podanie realnych zarobków (dla osoby bez doświadczenia jako PM), jaka jest flota?
doswiadczony 2013-11-25 22:38:12
Ciekawe pytanie jak z tymi zarobkami na co można liczyc bardziej 2000 do 3000 czy 3 do 4 tys na lapke ... bo obawiam się żeby nie przestrzelić doświadczony rep
1
nick 2013-11-29 22:33:56
Bzdury piszecie, kwota ustalona podczas rozmowy = na umowie. Jeśli chcesz zarobić musisz pracować. Dla doświadczonych repów i nie tylko; za darmo boli gardło. Więc jeśli ktoś szuka frajera na rynku, ktory zapłaci mu za siedzenie z (usunięte przez administratora)w domu, to niech szuka dalej. To tyle w tym temacie.
repik 2013-12-05 12:11:49
ile ta firma może zaoferowac niedoświadczonemu repowi? 3tys netto da radę?
jola 2013-12-07 01:11:24
Jak w ogóle wygląda sytuacja ze sprzedażą produktów tej firmy?
Prawda 2014-01-30 00:15:22
Firma z nazwy OK, ale bazy lekarzy masakra - same ulice !!!, kompletny bałagan, testy co 2 tygodnie on-line, ale ludzie do wymiany, zamiast pomagać przedstawicielom to utrudniają życie (brak ofert, skrypty nie uporządkowane,- oni myślą że ktoś to czyta !!! ale najlepsze są maile od szefostwa - nadają się do sądu ... czegoś takiego w żadnej firmie nie ma ... ostatnie "rozporządzenie" to dopiero hit ... a najlepszy top ten "kierownik" z lublina p. ( usunięte przez administratora ) - facet ma jeden proces w sądzie pewnie będzie miął więcej ... sam się o to prosi ... Cała reszta którą opisano wcześnie o tym "gostku" to prawda "zero kompetencji, cwaniak" ale przyjdzie jego KONIEC - sąd to nie przelewki ... odradzam ... może jak zmieni się podejście zarządzających. Póki co masakra. A i nie wspomniałem o 12 godzinach pracy tam to normalka ... Zatrudniają ponoć przez Radfarm.
1
lili 2014-12-19 17:41:41
firma naprawdę w porządku, jeżeli są negatywne komentarze to tylko od osób które straciły lub nie dostały pracy w tej firmie..
lili 2015-01-20 18:32:16
Firma dba o swoich pracowników także w okresie Świąt, reszty każdy się dowie na rozmowie :) PM
lili 2015-02-09 18:34:01
ok Panie (usunięte przez administratora), więc jeśli ktoś szuka pracy jako PM, a to oznacza że nie boi się ciężkiej pracy, to uważam że powinien być usatysfakcjonowany, tym bardziej że rynek pracy w tym zawodzie już niewiele jest w stanie zaoferować.. Pewnie są jeszcze lepsze firmy ale uważam że jest także znacznie więcej gorszych.. Mam nadzieję że pomogłam, powodzenia
Edward 2015-02-12 13:01:12
Lili - myślę, że im chodzi o narzędzia na jakich pracujesz. :)
O GPSy itp. :)

pozdrawiam.
Romek 2016-05-12 20:53:56
Przedstawicieli Farmaceutycznych poszukują na już.
Zostaw swoją opinię o Sequoia Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sequoia Sp. z o.o.