Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EZT S.A.

Pracowałeś w firmie EZT S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była pracowniczka - 2015-01-06 18:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ezt umie się zachować z klasą i uszanować pracowników. Jeśli starasz się być dobrym pracownikiem to firma potrafi to docenić.
zdjecie uzytkownika
milk - 2015-01-09 05:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się zastanawiam dlaczego w Polsce nie oskarża się takie firmy o niewolnictwo tak jak to się robi w UK . No tak nasz rząd nikogo nie zmusza do bycia niewolnikiem ale i też nikomu tego nie może zabronić a od kiedy to niewolnictwo stało się legalne panowie polityczy ?
zdjecie uzytkownika
Elpin - 2015-01-29 15:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A słyszeliście coś o ich zakładzie w Praszce? Jak tam jest? Jakie zarobki, podejście do pracownika etc.?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-10 22:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
EZT to najgorsz firma w jakiej pracowalam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-13 13:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam wygląda praca w biurze ?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2015-02-27 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, ja do ludzi mających doświadczenie jakieś z EZT z sosnowca, na stronie ogólnej piszą że "Jesteśmy nowoczesną i dynamicznie rozwijająca się firmą, posiadającą wieloletnie doświadczenie oraz wiedzę, dzięki którym od wielu lat wspieramy naszych Klientów w zarządzaniu wybranymi procesami wewnętrznymi. Tworzymy środowisko pracy, którego atmosfera sprzyja pracy zespołowej i otwartej komunikacji." prawda to?
zdjecie uzytkownika
meloman - 2015-03-11 13:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak długo będzie tam grał "Skrzypek na dachu", nie podjął bym się tam pracy!
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2015-03-19 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@meloman, a możesz napisac dlaczego? Bo jednak aluzja do skrzypka na dachu jest dla mnie trochę niezrozumiała. EZT jakoś fatalnie traktuje obecnie ludzi, czy mają jakieś problemy finansowe, nie wiem kasy nie macie na czas, czy pracujecie po godzinach i w weekendy? Napiszcie trochę konkretów, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
henry - 2015-03-22 22:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kamilek ja Cię bardzo proszę... w firmie, która zatrudnia gdzieś koło 3000 ludzi, co twarz to inna opinia. Ważne jest gadanie, czy to, że Ci wszyscy ludzie mają pracę?
Gdyby jej nie chcieli - to by nie pracowali - a takie gadanie, że innej nie ma to zwykłe bufonowanie - bo skoro nie ma, to znaczy, że albo nie szukają albo po prostu nie chcą zmienić.
Robota - jak każda inna - zero problemów z wypłatami - zawsze na czas, ZUS się zgadza składki też, a że szef wymagający - to co nie może taki być? No sory jak nie chcesz mieć nad sobą nadzoru - załóż własną firmę i utrzymaj się na rynku 25 lat.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-04-04 15:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o możliwość podjęcia tutaj w EZT pracy to najczęściej poszukują oni ludzi do usług utrzymania czystości oraz pracowników ochrony. Nie są to jednak jedyne stanowiska jakimi dysponują. Od czasu do czasu na ich stronie pojawiają się nowe oferty dla pracowników fizycznych , choć akurat teraz ich niestety brak.
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OGÓLNIE ZARZĄDZANIE I OBCHODZENIE SIĘ Z PRACOWNIKAMI W EZT SOSNOWIEC JEST DO BANI.
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO CHYBA ŻE MAJĄ GRUP TO WDY JEST INACZEJ
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 14:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIEJ FIRMY JAK EZT W SOSNOWCU NIGDY BYM NIE WYNAJĄŁ DO OCHRONY SWOJEGO OBIEKTU.TO CO ZOBACZYŁEM W EZT SOSNOWIEC NIE WIDZIAŁEM W ŻADNEJ FIRMIE,A PRACUJĘ JUŻ TROCHĘ W OCHRONACH.Z TAMTĄD ZWALNIAJĄ SIĘ NAWET CI LUDZIE KTÓRZY MAJĄ GRUPY INWALICKIE BO FIRMA JEST DO NICZEGO.FIRMA NIE POZYSKUJE NOWYCH OBIEKTÓW A STARE TRACI BO KTO CHCE TAKĄ DZIADOWSKĄ FIRMĘ WYNAJĄĆ SKORO W OKÓŁ JEST TYLE LEPSZYCH I LEPIEJ ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI DLA SWOICH KLIENÓW.
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-04-22 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z tego co się orientuję to EZT poszukują obecnie pilnie wykowany usług czystościowych. takie stanowisko że wolę wcześniej was zapytać dokładniej jakie obowiazki, zlecenia itd.
zdjecie uzytkownika
edwardo - 2015-07-23 22:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma EZT z Sosnowca to jedno wielkie nieporozumienie. Ludzi mają za nic zero poszanowania, proponują 5,50 zł na godzinę stawka śmiech na sali. Oczywiście umowa zlecenie, chyba że ktoś sobie załatwi z lekarzem grupę inwalidzką.
zdjecie uzytkownika
Inga - 2015-08-04 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to co opisujesz @edwardo to chyba jakieś mega nieporozumienie. Nie chce mi się wierzyć, że ktoś w tych czasach może jeszcze oferować taką stawkę. Może mógłbyś napisać o jakim stanowisku mowa, bo próbuję to jakoś w głowie poukładać. Widzę, że EZT szuka teraz pracowników jako wykonawców usług czystościowych.
zdjecie uzytkownika
Zodiak - 2015-08-07 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim padną jakieś niepoprawne stwierdzenia proponuję najpierw zapoznać się z warunkami pracy, dokładnie wynegocjować stawkę i określić swoje stanowisko pracy. Sytuacja, którą opisuje @edwardo, pewnie dotyczy usług ochroniarskich, które w całym swoim zakresie są jakie są i myślę, że należy zacząć od negocjacji wynagrodzenia.
Poza tym jak by EZT proponowało 5.50 zł/h to najpewniej nie miałoby wzięcia w tym segmencie gospodarki, a z tego co mi się zdaje ich zakres kontraktów ciągle się powiększa, jak zresztą usługi, łącznie z przemysłem.
zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-09-04 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może kogoś z was zainteresuje ta oferta pracy firmy Zakłady Usługowe EZT S.A., można aplikować na stanowisko key account manager w Sosnowcu i Krakowie, asystenta dyrektora działu handlowego i specjalisty do spraw kluczowych klientów w Sosnowcu, podobno atmosfera pracy jest przyjazna, czytałam sporo dobrych opinii
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-09-18 19:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czas?
Nigdy nie jest rzadko sie zdaeza ze nie okradaja ludzi z wyplat w wysokosci 800 zl miesiecznie za caly etat.za lipiec kasa 20 sierpnia i jeszcze kur..kilka dni po terminie oskubuja ludzi to na 50 zl to na 100 na wszystko maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na ludzi szczegolnie pracy przybywa ciagle a kasa coraz mniejsza tego nie mozna nazwac firma tylko balaganem pip sie juz zajmuje nieterminowymi wyplatami i reszta
zdjecie uzytkownika
Barek - 2015-10-04 22:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem jak firma może zabierać pracownikom pieniądze pod byle pretekstem. Ja tutaj nie pracowałem, więc nie mogę się wypowiadać w kwestii tego, co tam się dzieje, ale ciężko mi uwierzyć, żeby wynaleźli aż tyle powodów by obciąć pensję o kilka stówek pracownikowi. Kiepskie by to było... i to bardzo.
zdjecie uzytkownika
acc - 2015-10-29 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tracą obiekty non stop mam rachunki miesięczne wystawione na 5.50 brutto.i kwoty wypłat oskubane z 750 na 600 banda pier...zlodzieji i oszustow
zdjecie uzytkownika
chętny na pracę - 2015-11-04 01:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@acc trochę się wierzyć nie chce że wypłata jest ucięta, przecież musi być jakieś logiczne na to wytłumaczenie. Musiał to być przypadek jednorazowy bo zarobki określone w umowie o pracę są wypłacalne. Zainteresowałem się ich ogłoszeniem na dyrektora pionu usług. Dobra oferta, ale może ktoś wie jakie są zapewnione narzędzia pracy? Dzięki
zdjecie uzytkownika
acc - 2015-11-06 02:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytlumaczenie?
Na pytanie jakim prawem słyszy się darcie w telefonie od "kierowniczki"że są podobno skargi których defakto nie ma.....totalny brak szacunku do pracownika.obracanie się do ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kiedy czlowiek o coś pyta zwracanie się na ty do pracowników.Pomyśleć ze takie osoby są wizytówką firmy .
zdjecie uzytkownika
onamoze - 2015-11-08 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak w biurze? Byl nabór na ksiegowa i czekam czy się odezwa bo wysylalam cv.
zdjecie uzytkownika
wienio - 2015-11-17 20:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@onamoze a do jakiego oddziału aplikowałaś, bo ja tez złożyłem swoje cv na stanowisko specjalisty do sprzedaży usług ochrony ale w sosnowcu, i tez czekam na jakis odzew, trzeba posiadac uprawnienia z zakresu ochrony mienia, dają stałe wynagrodzenie ale też i premie oraz prowizje za wyniki,ale i zwracaja koszty dojazdu.
zdjecie uzytkownika
buahahah - 2015-11-19 15:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno wam dadzą i zwroca
zdjecie uzytkownika
kuter - 2015-11-20 03:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@buahahah, w sensie pracowałes i miałeś jakieś problemy ze zwrotem kasy za przejazdy. Chyba skoro napisali o tym w ofercie to prawda.
zdjecie uzytkownika
buahahah - 2015-11-20 05:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kuter podpisujesz umowę na konkretną stawkę z której jesteś regularnie okradany przez panią ze Śląska od miesięcy walczymy o kasę i mimo obietnic ciągle nas robi baba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przelewa troszkę .mam nadzieję że jej dziecko ktoś w życiu tak potraktuje jak ona ludzi.takiej hamoty chyba nigdzie nie ma w firmach i to jest osoba reprezentującą firmę?to pomysł jaki to jest wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłat nie dają całych bo ktoś za twoje 4 razy w roku na wczasy jeździ a ty za paliwo chcesz zwrot.
zdjecie uzytkownika
już - 2015-11-22 23:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro problem jest z rozliczaniem, to powinniście coś z tym zrobić.. ja szczerze mówiąc podziwiam. Tym bardziej, że sądziłem, iż EZT ma profesjonalne podejście, patrząc po treści ofert
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-11-25 02:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale oni mają profesjonalne podejście, nie wiem w sumie skąd biorą się te negatywne opinie na ich temat
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-11-25 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:03:34]:
zapraszamy do pracy w krakowskim sądzie, tam się każdy przekona co znaczy praca w ezt . wystarczy poznać brygadzistkę Krysię i opinia o tej firmie radykalnie się zmienia . tak jak ona szmaci ludzi , oszukuje , wypłaca po 25zł za piętro środki czystości wydaje tylko na recepte.
zdjecie uzytkownika
miana - 2015-12-08 17:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Specjalista ds. wsparcia działu handlowego to dopiero ma u nich sporo obowiazkw, naliczyłem ich ponad 20, wiec to dużo, ale i tak min. 2 lata doświadczenia trzeba mieć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-14 14:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam jest bardzo duża rotacja. To chyba o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
EZT pracownik - 2015-12-14 18:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-12-14 14:53:30]:
Dzisiaj Prezesa zwolnili. Szok !!!! Nie liczą się z nikim.
zdjecie uzytkownika
EZT pracownik - 2015-12-14 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamilek - 2015-03-19 17:46:17]:
Dzisiaj go zwolnili
zdjecie uzytkownika
danny - 2015-12-18 20:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dobrze rozumiem, że to decyzja zarządu zapadła i gościa się pozbyli ? Jeżeli taki krok wykonali, to musiał być czymś uargumentowany. Nie wiem czy jest szansa na zajęcie wyższego stanowiska..
zdjecie uzytkownika
Eldo - 2015-12-25 17:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie tak musiało być. A wiecie coś o ich oddziale w Praszce? Z tego co słyszałem to ich zupełnie inny rodzaj działalności,
zdjecie uzytkownika
wienio - 2015-12-29 18:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos nie przynosi zyskow tylko straty, w doadtku jest nielojalnym pracownikiem to powiedzcie mi po co trzymac takie osoby w zespole, przeciez wszystkim zle przez takich sie pracuje
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2015-12-30 13:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wienio - 2015-12-29 18:48:30]:
To Pan Prezes był nielojalnym pracownikiem ? dziwne.
Nie liczą się z nikim i tyle, Pani Dyrektor z DH też już zwolniona
zdjecie uzytkownika
eweew - 2016-01-01 21:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim ja natknalem sie całkiem niedawno na jedna oferte wsawiona przez firme Zakłady Usługowe EZT S.A. na kierownika regionalego w Sosnowcu..
zdjecie uzytkownika
213 - 2016-01-09 15:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze wlasnie na tym stanowisku oferuja samodzielne i odpowiedzialne stanowisko, motywacyjny system wynagrodzeń,możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-02-02 14:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-02-02 14:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
zdjecie uzytkownika
hopel - 2016-02-02 17:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba to poważne oskarżenia, jeśli tak jest naprawdę to ktoś by to nagłośnił. Widzę że szukają teraz osób do pracy. Na stanowisku kierownika obiektu wymagają włąsnego samochodu, dobrze że zwracają koszty utrzymania go
zdjecie uzytkownika
bAn - 2016-02-02 22:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba najpierw musi nauczyć się pisać po Polsku. Widać kolejny, niezadowolony wysocewykwalifikowany "były" pracownik. Resztę można dopisać sobie samemu.
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracowniczka - 2015-01-06 18:19:11]:
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inga - 2015-08-04 23:52:10]:
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2015-12-18 20:58:36]:
O kilka lat za późno :)
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hopel - 2016-02-02 17:02:53]:
Ten zwrot kosztów to 0,77 gr za km i nic więcej, a auto zajeździsz
zdjecie uzytkownika
less - 2016-02-04 20:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik proszę powiedz o jakim stanowisku w tym momencie mówisz ? Ostatnio firma potrzebowała specjalisty ds. informatyki, a takie bardziej podstawowe stanowiska nie były oferowane..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EZT S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert