Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EZT S.A.

Pracowałeś w firmie EZT S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ewela - 2015-09-04 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może kogoś z was zainteresuje ta oferta pracy firmy Zakłady Usługowe EZT S.A., można aplikować na stanowisko key account manager w Sosnowcu i Krakowie, asystenta dyrektora działu handlowego i specjalisty do spraw kluczowych klientów w Sosnowcu, podobno atmosfera pracy jest przyjazna, czytałam sporo dobrych opinii
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-09-18 19:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czas?
Nigdy nie jest rzadko sie zdaeza ze nie okradaja ludzi z wyplat w wysokosci 800 zl miesiecznie za caly etat.za lipiec kasa 20 sierpnia i jeszcze kur..kilka dni po terminie oskubuja ludzi to na 50 zl to na 100 na wszystko maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na ludzi szczegolnie pracy przybywa ciagle a kasa coraz mniejsza tego nie mozna nazwac firma tylko balaganem pip sie juz zajmuje nieterminowymi wyplatami i reszta
zdjecie uzytkownika
Barek - 2015-10-04 22:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem jak firma może zabierać pracownikom pieniądze pod byle pretekstem. Ja tutaj nie pracowałem, więc nie mogę się wypowiadać w kwestii tego, co tam się dzieje, ale ciężko mi uwierzyć, żeby wynaleźli aż tyle powodów by obciąć pensję o kilka stówek pracownikowi. Kiepskie by to było... i to bardzo.
zdjecie uzytkownika
acc - 2015-10-29 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tracą obiekty non stop mam rachunki miesięczne wystawione na 5.50 brutto.i kwoty wypłat oskubane z 750 na 600 banda pier...zlodzieji i oszustow
zdjecie uzytkownika
chętny na pracę - 2015-11-04 01:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@acc trochę się wierzyć nie chce że wypłata jest ucięta, przecież musi być jakieś logiczne na to wytłumaczenie. Musiał to być przypadek jednorazowy bo zarobki określone w umowie o pracę są wypłacalne. Zainteresowałem się ich ogłoszeniem na dyrektora pionu usług. Dobra oferta, ale może ktoś wie jakie są zapewnione narzędzia pracy? Dzięki
zdjecie uzytkownika
acc - 2015-11-06 02:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytlumaczenie?
Na pytanie jakim prawem słyszy się darcie w telefonie od "kierowniczki"że są podobno skargi których defakto nie ma.....totalny brak szacunku do pracownika.obracanie się do ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kiedy czlowiek o coś pyta zwracanie się na ty do pracowników.Pomyśleć ze takie osoby są wizytówką firmy .
zdjecie uzytkownika
onamoze - 2015-11-08 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak w biurze? Byl nabór na ksiegowa i czekam czy się odezwa bo wysylalam cv.
zdjecie uzytkownika
wienio - 2015-11-17 20:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@onamoze a do jakiego oddziału aplikowałaś, bo ja tez złożyłem swoje cv na stanowisko specjalisty do sprzedaży usług ochrony ale w sosnowcu, i tez czekam na jakis odzew, trzeba posiadac uprawnienia z zakresu ochrony mienia, dają stałe wynagrodzenie ale też i premie oraz prowizje za wyniki,ale i zwracaja koszty dojazdu.
zdjecie uzytkownika
buahahah - 2015-11-19 15:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno wam dadzą i zwroca
zdjecie uzytkownika
kuter - 2015-11-20 03:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@buahahah, w sensie pracowałes i miałeś jakieś problemy ze zwrotem kasy za przejazdy. Chyba skoro napisali o tym w ofercie to prawda.
zdjecie uzytkownika
buahahah - 2015-11-20 05:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kuter podpisujesz umowę na konkretną stawkę z której jesteś regularnie okradany przez panią ze Śląska od miesięcy walczymy o kasę i mimo obietnic ciągle nas robi baba w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przelewa troszkę .mam nadzieję że jej dziecko ktoś w życiu tak potraktuje jak ona ludzi.takiej hamoty chyba nigdzie nie ma w firmach i to jest osoba reprezentującą firmę?to pomysł jaki to jest wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłat nie dają całych bo ktoś za twoje 4 razy w roku na wczasy jeździ a ty za paliwo chcesz zwrot.
zdjecie uzytkownika
już - 2015-11-22 23:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
skoro problem jest z rozliczaniem, to powinniście coś z tym zrobić.. ja szczerze mówiąc podziwiam. Tym bardziej, że sądziłem, iż EZT ma profesjonalne podejście, patrząc po treści ofert
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-11-25 02:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale oni mają profesjonalne podejście, nie wiem w sumie skąd biorą się te negatywne opinie na ich temat
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-11-25 22:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:03:34]:
zapraszamy do pracy w krakowskim sądzie, tam się każdy przekona co znaczy praca w ezt . wystarczy poznać brygadzistkę Krysię i opinia o tej firmie radykalnie się zmienia . tak jak ona szmaci ludzi , oszukuje , wypłaca po 25zł za piętro środki czystości wydaje tylko na recepte.
zdjecie uzytkownika
miana - 2015-12-08 17:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Specjalista ds. wsparcia działu handlowego to dopiero ma u nich sporo obowiazkw, naliczyłem ich ponad 20, wiec to dużo, ale i tak min. 2 lata doświadczenia trzeba mieć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-14 14:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam jest bardzo duża rotacja. To chyba o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
EZT pracownik - 2015-12-14 18:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-12-14 14:53:30]:
Dzisiaj Prezesa zwolnili. Szok !!!! Nie liczą się z nikim.
zdjecie uzytkownika
EZT pracownik - 2015-12-14 18:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kamilek - 2015-03-19 17:46:17]:
Dzisiaj go zwolnili
zdjecie uzytkownika
danny - 2015-12-18 20:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy dobrze rozumiem, że to decyzja zarządu zapadła i gościa się pozbyli ? Jeżeli taki krok wykonali, to musiał być czymś uargumentowany. Nie wiem czy jest szansa na zajęcie wyższego stanowiska..
zdjecie uzytkownika
Eldo - 2015-12-25 17:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie tak musiało być. A wiecie coś o ich oddziale w Praszce? Z tego co słyszałem to ich zupełnie inny rodzaj działalności,
zdjecie uzytkownika
wienio - 2015-12-29 18:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos nie przynosi zyskow tylko straty, w doadtku jest nielojalnym pracownikiem to powiedzcie mi po co trzymac takie osoby w zespole, przeciez wszystkim zle przez takich sie pracuje
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2015-12-30 13:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wienio - 2015-12-29 18:48:30]:
To Pan Prezes był nielojalnym pracownikiem ? dziwne.
Nie liczą się z nikim i tyle, Pani Dyrektor z DH też już zwolniona
zdjecie uzytkownika
eweew - 2016-01-01 21:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim ja natknalem sie całkiem niedawno na jedna oferte wsawiona przez firme Zakłady Usługowe EZT S.A. na kierownika regionalego w Sosnowcu..
zdjecie uzytkownika
213 - 2016-01-09 15:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze wlasnie na tym stanowisku oferuja samodzielne i odpowiedzialne stanowisko, motywacyjny system wynagrodzeń,możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-02-02 14:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
zdjecie uzytkownika
zorba - 2016-02-02 14:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
zdjecie uzytkownika
hopel - 2016-02-02 17:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba to poważne oskarżenia, jeśli tak jest naprawdę to ktoś by to nagłośnił. Widzę że szukają teraz osób do pracy. Na stanowisku kierownika obiektu wymagają włąsnego samochodu, dobrze że zwracają koszty utrzymania go
zdjecie uzytkownika
bAn - 2016-02-02 22:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zorba najpierw musi nauczyć się pisać po Polsku. Widać kolejny, niezadowolony wysocewykwalifikowany "były" pracownik. Resztę można dopisać sobie samemu.
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracowniczka - 2015-01-06 18:19:11]:
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inga - 2015-08-04 23:52:10]:
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danny - 2015-12-18 20:58:36]:
O kilka lat za późno :)
zdjecie uzytkownika
były pracownk - 2016-02-03 11:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hopel - 2016-02-02 17:02:53]:
Ten zwrot kosztów to 0,77 gr za km i nic więcej, a auto zajeździsz
zdjecie uzytkownika
less - 2016-02-04 20:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik proszę powiedz o jakim stanowisku w tym momencie mówisz ? Ostatnio firma potrzebowała specjalisty ds. informatyki, a takie bardziej podstawowe stanowiska nie były oferowane..
zdjecie uzytkownika
p blep - 2016-02-13 20:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zapewniają samochód służbowy i nawet zwracają za koszty utrzymania auta to widać, że wiedzą jak zrobić, żeby pracownik był zadowolony ze swojej posady. A są jakieś benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-15 23:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roberto - 2015-02-27 00:29:21]:
jak masz tam plecy to owszem
zdjecie uzytkownika
tergo - 2016-02-16 14:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A takie plecy spokojnie można sobie wyrobić @pracownik. Doceniają bowiem dobrych pracowników. Na to stanowisko wymagają min. rocznego doświadczenia w pracy
zdjecie uzytkownika
grodek - 2016-02-22 17:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tergo - 2016-02-16 14:39:30]:
nie jest to moim zdaniem dużo. Niemniej gdzieś te praktykę trzeba zrobić. W sosnowcu o dobrą robotę nie łatwo, także tutaj młodsi informatycy mają już dobry start
zdjecie uzytkownika
maria25 - 2016-02-23 01:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dingo - 2015-04-04 15:14:28]:
nie do konca,kierownictwo z sosnowca moze ok,ale odziały masakra,samowolka,czekamy na wypłaty wcale nie w terminie od grudnia nie mamy
zdjecie uzytkownika
maria25 - 2016-02-23 02:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownk - 2016-02-03 11:12:01]:
pomiata i ma gdzieś,kto pracował to wie,zdecydowanie nie polecam
zdjecie uzytkownika
maria25 - 2016-02-23 02:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miana - 2015-12-08 17:25:14]:
święta prawda,poznałam,i nigdy wiecej,a EZT nic z tym nie robi tylko nadal taka sz.... zarządza
zdjecie uzytkownika
maria25 - 2016-02-23 22:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-28 18:56:02]:
nie nie ma zadnych nadgodzin,a na dodatek ucina sie jeszcze godziny,np w piatki
zdjecie uzytkownika
Endi - 2016-02-25 13:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze powiedziane. O wysokim poziomie świadczy chociażby fakt o zwiększającym się w EZT zatrudnieniu - szukając info o przeniesieniu Neapco, można się doczytać, że w samych firmach współpracujących zatrudnionych jest przeszło 200 osób, z czego prawie połowa to załoga Malarni Proszkowej EZT, a pamiętając początki ich istnienia w Neapco, pracowało tam może z 20 osób. Słabo? Do tego wypłaty mają na czas, składki od realnego wynagrodzenia, system premii... jeszcze za mało?
zdjecie uzytkownika
Gonia - 2016-03-04 11:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż przyjemnie się czyta poprzedni komentarz. Widać, że pracownicy są zadowoleni. Według mnie firma, która zatrudnia tyle osób i nie ma problemu z terminowymi wypłatami, to skarb.
zdjecie uzytkownika
jowita - 2016-03-22 23:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewela - 2015-09-04 18:11:00]:
EZT proponuje stawkę 6,50 netto.Umowa zlecenie to fakt. Umowa taka,że nic z niej nie wynika po prostu papier.Na pracownika się nie krzyczy tylko mówi podniesionym głosem.Płaci się za wykonaną usługę,{ale nie za wszystkie wykonane usługi}I niech nikt nie mówi że jest dobrze
zdjecie uzytkownika
lula - 2016-03-29 11:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz druga asystentka się zwolniła. Niby mówią na rozmowach,że dobrze się pracuje w ezt.Gdyby tak dobrze się pracowalo to ludzie by się nie zwalniali
zdjecie uzytkownika
Jula - 2016-03-29 14:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że szukają obecnie pracownika na stanowisko Key Account Manager, warunki zatrudnienia wydaja się bardzo przystępne. @Endi wspomniałeś,o systemie premiowania, możesz napisać coś więcej w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-04-30 22:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Endi - 2016-02-25 13:12:17]:
Endi hahahaha chyba żartujesz sobie. Twierdzisz, że ta firma jest przyszłościowa? HAHAHAHAHAH Połowa pracowników nie dostaje wypłaty, a jeśli już dostaje, to okrojoną. Stawka 7 zł brutto. ZUS odciągnięty tylko z 50 zł - po to robią "podwójne" umowy, żeby mogli wpisać, że zarobiłeś 50zł i z tego składkę odciągnąć. Pracowników mają za nic, a gdy chcesz jakieś zaświadczenie Pani w kadrach odpowie Ci, że nie może, bo nie ma w komputerze takiego formularza. HAHAHAHAH a ja myślałam, że ta Pani było nie było kadrowa pisać potrafi, ale widocznie nie. Managerowie nie znają się na swoich obowiązkach, a jeśli nawet czegoś od nich chcesz albo mówią, że oddzwonią później albo przestają odbierać. Żałosne..... (Chyba znają się tylko na koszulach i krawatach oraz udawaniu, że się na czymś znają i bardzo ciężko pracują). Ktoś kto pisze o nich przychylne komentarze albo u nich pracuje i ma za takie wpisy kasę albo jest idiotą i nigdy nie pracował u nich, bo ja u nich za cały miesiąc pracy 8h 5 dni/tyg. na um. zlec. zarobiłabym 760zł, więc powodzenia tym wszystkim, którzy twierdzą, że to fajne firma - i pomijam już fakt, że takie praktyki są zwykłym przestępstwem (najniższa krajowa to niecałe 1290zł netto) i ci ludzie to nic innego jak zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! Oby takie firmy znikły jak najszybciej z Polskiego rynku, a ich managerom życzę niech sobie popracuję za 760zł miesięcznie i niech mi pokażą jak się utrzymują za taką stawkę (wynajem, rachunki, wyżywienie itd) - Powodzenia życzę HAHAHAHAH Żałosne typy.
zdjecie uzytkownika
xxo - 2016-05-01 08:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No przecież tacy pracownicy zawsze mają szanse na jakieś dwuskładnikowe wynagrodzenie, czyż nie? Pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-04
Żródło: Gowork.pl
Jaworzno
(śląskie)
Agencja Ochrony Osób i Mienia "GARDA" Sp. z o.o. poszukuje osoby do pracy na stanowisko Pracownik ochrony. Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o pracę.Mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności. Miejsce pracy: Jaworzno ul. Darwina. Sposób aplikowania: Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 16.00 pod nr tel. 697 623 971
zdjecie uzytkownika
Endi - 2016-05-04 11:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2016-04-30 22:54:43]:
@Iza
Wszystko zależy na jakie warunki pracy, świadomie się zgadzasz i w jakim oddziale firmy pracujesz. Oceniasz pracę WSZYSTKICH pod jedno kopyto, a mi osobiście wydaje się, że powinnaś szerzej spojrzeć na całokształt. Z drugiej strony, jeżeli coś jest przestępstwem, to zgłasza się to do odpowiednich organów, a jak na razie nie słyszałem, żeby jakiekolwiek sprawy "karne" toczyły się przeciwko tej firmie.
Więc albo zastanów się nad wyrażaniem opinii, albo po prostu spuść trochę z emocji i zastanów się, gdzie popełniłaś błąd - być może nawet nie przeczytałaś dokładnie umowy. Cóż...
zdjecie uzytkownika
agrest - 2016-05-05 11:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym przestępstwem zgadzam się bez wahania.. skoro pracownik widzi, że dzieje się w firmie coś wbrew prawu, to nie powinien tracić czasu na pisanie na forach. Jak widać, nic tak złego się widocznie nie dzieje :) a firma w Sosnowcu prowadzi znowu rekrutację i mimo negatywów, chętnie wyślę swoje CV

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EZT S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert