Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EZT S.A.

Pracowałeś w firmie EZT S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
DD108 - 2014-03-27 07:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doody - 2014-02-12 18:26:48]:
popieram 100% uważajcie!!
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-03-28 12:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ani jednej pozytywnej opini na temat tej firmy ..... żałosne ...... sama prawda !!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
Dobik - 2014-05-09 16:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że same negatywy można wyczytać. Jednak ciągle są osoby które chętnie w tej pracy pracują. Albo się męczą ... może chociaż kasa niezła.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-14 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dobrodziej - 2014-05-22 19:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Robota cały tydzień za parę groszy. Do bani.. Nie polecam. Janina
zdjecie uzytkownika
Dobik - 2014-05-27 02:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można się zwolnić, nikt specjalnie do pracy nie przywiązuje. Wiem jak wygląda sytuacja na rynku, ale lepiej znaleźć coś innego i być szczęśliwym człowiekiem.
zdjecie uzytkownika
Aligator - 2014-05-30 13:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z powodów dlaczego w EZT musza osoby pracować za 5 zł brutto i z grupa I za 1680 brutto pomimo otrzymywanej dotacji z Pfronu 1920 zł,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-05-30 16:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to organizowanie wyłącznie dla kierownictwa uciech typu bale karnawałowe a to jedynie tego namiastka ;


Informujemy, że 22 lutego odbędzie się bal karnawałowy w hotelu „Vacanza” w Siemianowicach Śląskich
Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres:xxxwraz z podaniem imienia i nazwiska osoby towarzyszącej oraz z deklaracją noclegu TAK/NIE.
Witam

W imieniu Dyrektora i swoim zapraszam Was na bal wraz z osoba towarzyszącą .
Proszę o przesłanie zgłoszenia na poniższy adres oraz do mojej wiadomości.
Pozdrawiam
Eugeniusz Hrynczenko
Kierownik Regionalny
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-30 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aligator - 2014-05-30 16:16:39]:
ale to zaproszenie adresowane jest do wszystkich pracowników EZT? jeśli tak to chyba całkiem miły gest
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-05-31 07:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
pudło - tam nie ma miłych gestów
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-05-31 08:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
Och grodek widać ze nie czytasz ze zrozumieniem, ten wyraz "wszystkich" dotyczy jedynie osób zaproszonych którym przekazano takowe zaproszenia, a nie wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-31 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2014-05-31 08:52:38]:
no to zmienia w takim razie postać rzeczy... to robią sobie imprezy, a nie pamiętają już o choćby drobnej podwyżce dla pracownika
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-06-01 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podwyżka śmiech na sali tam się daje dwie umowy zlecenie jedna na 50 zł i z tej kwoty się opłaca ZUS i całą resztę, a z drugiej tylko podatek do US, biedny ten co zachoruje (zus za chorobowe kobiecie w ciąży wypłaca 32 zł- za m-c z czego musi iść do US odprowadzić podatek)
zdjecie uzytkownika
huncwot - 2014-06-05 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tam nikogo nie trzyma na siłę
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-06-30 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huncwot - 2014-06-05 20:31:17]:
tak jak i w każdej innej pracy. choć ciężko uwierzyć w post powyżej , że EZT ima się takich praktyk
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie te firme szerokim lukiem ludzie pracuja jak biale murzyny do tego pracowalam po 6 godz a kierowniczka oznajmila mi ze placone mam za 4 godz bo jak to mowi ze do firmy trzeba sie wkupic .
zdjecie uzytkownika
benin - 2014-09-23 14:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ania - 2014-09-16 22:11:23]:
wkupowanie się do firmy zajmującej się usługami porządkowymi i sprzątaniem ? to już absurdalne. Gdybyś miała wkupić się do jakiejś kancelarii prawnej to może jeszcze bym to jakoś zrozumiał. Ale tutaj przychodzisz do roboty, odbębniasz swoje kilka godzin, które masz w umowie i nie powinnaś martwić się o kasę jaką Ci za nie wypłacą
zdjecie uzytkownika
eleonora - 2014-12-12 20:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majgorzej w krakowie gdzie rzadzi kierowniczka masakra
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-12-31 01:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eleonora, a możesz rozwinąc myśl, bo mnie własnie ten EZT zainteresował. Coś jest nie tak z kierownictwem? Czepiają sie wszystkiego, nie mozna się nawet spóźnić 15 minut, bo jest wielkie halo? Czy tez robia problemy jak ktoś chce wyjśc czasem wcześniej by załatwić coś w urzędzie? Nie brzmi to zbyt dobrze.
zdjecie uzytkownika
była pracowniczka - 2015-01-06 18:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ezt umie się zachować z klasą i uszanować pracowników. Jeśli starasz się być dobrym pracownikiem to firma potrafi to docenić.
zdjecie uzytkownika
milk - 2015-01-09 05:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam dlaczego w Polsce nie oskarża się takie firmy o niewolnictwo tak jak to się robi w UK . No tak nasz rząd nikogo nie zmusza do bycia niewolnikiem ale i też nikomu tego nie może zabronić a od kiedy to niewolnictwo stało się legalne panowie polityczy ?
zdjecie uzytkownika
Elpin - 2015-01-29 15:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A słyszeliście coś o ich zakładzie w Praszce? Jak tam jest? Jakie zarobki, podejście do pracownika etc.?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-10 22:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EZT to najgorsz firma w jakiej pracowalam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-13 13:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam wygląda praca w biurze ?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2015-02-27 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja do ludzi mających doświadczenie jakieś z EZT z sosnowca, na stronie ogólnej piszą że "Jesteśmy nowoczesną i dynamicznie rozwijająca się firmą, posiadającą wieloletnie doświadczenie oraz wiedzę, dzięki którym od wielu lat wspieramy naszych Klientów w zarządzaniu wybranymi procesami wewnętrznymi. Tworzymy środowisko pracy, którego atmosfera sprzyja pracy zespołowej i otwartej komunikacji." prawda to?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EZT S.A.?
Zadaj pytanie