logo EZT S.A.

EZT S.A.

Sosnowiec

Opinie o EZT S.A.

Była 2016-11-27 17:48
Ludzie nie znają granic zazdrości. Dlaczego oczerniają kogoś na portalach zamiast powiedzieć to prosto w oczy. Pacowałam z p. Kasią i było wszystko ok. Załatwiła co było potrzeba, wiele razy sama pomogła. Co z tego że została kierownikiem chociaż kible myła. Widocznie myła je bardzo dobrze. Najwięcej mają do powiedzenia ci którzy przepracowali po dwa dni. Wypłaty na czas, raz w roku piknik rodzinny i paczki dla dzieci. Pozdrawiam cię Kasiu :)
3
Ano 2016-11-28 13:47
Kasie nie martw się to jest tylko zazdrość.
2
ANIA 2016-11-29 19:49
JA ( usunięte przez administratora ) JAK MOŻNA PISAĆ TAK O DRUGIEJ OSOBIE KOZAKI ZA PIĘĆ GROSZY BOJĄ SIĘ SPOTKAĆ I POWIEDZIEĆ TAKIE RZECZY W OCZY BO CO???? BO JESTEŚCIE TYMI PRACOWNIKAMI MAJOWYMI I ŻAL WAM DUPĘ ŚCISKA ŻE KTOŚ JEST NA TAKIM STANOWISKU A NIE INNYM ???? MOŻE SOBIE ZASŁUŻYŁA CO??? NAWET JEŻELI NIE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO KOGO OBCHODZI !!!!!! BO CO ZARABIA LEPIEJ?????? BO SŁUŻBOWE AUTO??? HAHA NO TAK BIEDNE ŻULKI NAWET ROWERA NIE MAJĄ TO W OCZY KOLE MOJE ZDANIE JEST TAKIE TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ !!!!!!! LUB DOBRZE KOMBINOWAĆ!!!! ALE JAK KTOŚ MA DWIE LEWE RĘCE TO BĘDZIE NA TAKIM STANOWISKU JAK JEST W OBECNEJ CHWILI ALBO JESZCZE LEPIEJ BEZ PRACY!!!! BO NAPEWNO BOŻENA WYRZUCIŁA TE OSOBY Z PRACY I MYŚLĄ O SORRY NIE MYŚLĄ ŻE OPISZĄ TĄ SPRAWE NA PORTALU TO ZWOLNIĄ JĄ Z PRACY ŻENADA!!!!! DLAMNIE TO TY JESTEŚ JAKIMŚ BEZ MÓZGIEM TOTALNYM ŻEBY OBCZERNIAĆ LUDZI I ICH POCHODZENIE!!!! A MY WŁAŚNIE LUBIMY RUMUNÓW, CZARNOSKÓRYCH I TUNEZYJCZYKÓW PRZYSTOJNIAKI !!!! TEN KTO TO PISZE NAWET PSA NIE MA I DOBRZE BO WSPÓŁCZUJĘ !!! kURWA SZOK CO O PANI ZAZNACZAM PANI DYREKTOR TO NIE SPOTKAŁAM LEPSZEJ OSOBY PO PROSTU TO JEST ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU !!!!!!!!!!! KAŻDEMU ŻYCZĘ I TO Z CAŁEGO SERCA ŻEBY MIEĆ TAKĄ DYREKTORKĘ DO TAŃCA I DO RÓŻAŃCA!!! KOBIETA DO RANY PRZYŁOŻYĆ A JAK PIJĄ TO ZA SWOJE!!!!! NAPEWNO NIE ZA WASZE !!! W FIRMIE WYPŁATY ZAWSZE NA CZAS DODATKI PACZKI ITP. WSTYD DLA EZT ŻE ZATRUDNIALI TAKICH UŁOMÓW ALE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH. TYLE MAM DO POWIEDZENIA A RESZTA JAK CHCE TO NIECH MNIE W D...........E POCAŁUJE.!!! POZDRAWIAM SERDECZNIE TYCH KTÓRZY ZASŁUGUJĄ NA TO ANIA!!!!!!!!
2
Radosny 2017-01-04 18:38
Firma super tylko część ludzi do wymiany!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Mateusz 2017-01-16 12:12
Zostałem zwolniony z EZT bez podania przyczyny firma hyjem podszyta
2
kasia 2017-01-18 14:14
Proszę o informację jakie świadczenia socjalne są dostępne w EZT bo zatanawiam się nad przyjęciem, czy jest zwrot za leki? paczki dla dzieci? turnusy?
Pozytywny 2017-01-23 10:26
EZT to fajna firma szkoda , że czasami trafiają się w niej ludzie zupełnie dla których praca jest karą. Oczernianie innych oraz firmy, która daje nam życie jest obrzydliwe. Jak się komuś nie podoba zawsze może pracować w innej firmie. Ja jestem zadowolona z pracy.
2
Pawel 2017-01-26 22:17
W Radomiu pani (usunięte przez administratora) pozwalniała najlepszych pracowników bo byli nie wygodni brygadzistce i jej przydupasowi Agnieszce a pozostawiała takie nic na zleceniu i nikt tam nie chce pracować bo oszukują ludzi na godziny a nie długo pani Urszula będzie sama robiła M1 Radom nie polecam I pozdrawiam panią Ule która mnie wyrzuciła bo myślała że ja taki sam głupi jak i reszta ...
1
Marzena 2017-01-31 10:03
Ciekawe ile na godzine płacą na umowie zlecenie ?
bet 2017-02-04 14:12
A ja zamierzam tam pracować.Pani asystentka Prezesa zapewnia że to dobry i uczciwy facet.Sprawdze jak tam jest i jeśli okaże sie że to dziadostwo to wszystko tu opiszę.Ale póki co musze sam sprawdzić jaka jest prawda.Jak widać po wpisach oceny są różne.
Ala 2017-02-06 15:02
Nie ty jeden. Nie szanują ludzi
2
Nadzieja 2017-02-07 18:33
Nie mają chyba żadnych nowych ofert a szkoda bo chętnie bym u nich pracował. Jak ktoś wie o ewentualnych ofertach proszę o informacje! Mała rotacja to ludzie trzymają się pracy.
1
gość 2017-02-08 20:01
A na jakim stanowisku zamierzasz pracować
Damian 2017-02-09 12:51
Nie polecam pracy w EZT w Radomskim M1 brygadzistka szoruje kible i nie szanuje pracowników do tego zatrudniają ludzi bez umowy żeby nie placić 9.70 zł na godzinę a kierowniczka mówi jak ci się nie podoba to idz do domu
1
Ala 2017-02-09 14:53
Jak się nie sprawdzisz albo komuś podpadniesz to na twoje miejsce są już następni.
Tam nikt długo nie pracuje , taka polityka nowa miotła zawsze lepiej zamiata.
Oni nie liczą się z nikim, ludzi nie szanują, w tamtym roku to zwolnili nawet prezesa.
5
MATEUSZ 2017-02-10 12:19
NIE POLECAM TEJ FIRMY OSZUKUJĄ NA KASE
2
Radek 2017-02-12 19:01
Czy EZT ma jakieś oferty pracy dla osób pełnosprawnych czy tylko dla niepełnosprawnych? Szukam pracy tu mi pasuje.
Hania 2017-02-17 21:28
Pracowałam krótko, bo takiego syfu i mobbingu dawno nie spotkałam, dlatego nie będę oceniać całości firmy na podstawie swojego krótkiego doświadczenia, ale może komuś przyda się informacja, że firma notorycznie oszukuje na wypłatach osoby niepełnosprawne (dowiedziałam się o tym, ponieważ jedna kierowniczka ma zbyt długi język i jakoś odnoszę wrażenie, że była dumna z tego faktu). Kolejne minusy: brak terminowego wynagrodzenia, brak jakiejkolwiek odpowiedzi na telefony/SMS-y w tej sprawie (dopiero po osobistej interwencji bzdurne tłumaczenia ze strony kierowniczki). Nie polecam żadnej szanującej się osobie, praca sama w sobie jest bardzo OK, ale mobbingowa otoczka wokół tego syfu to jakaś paranoja. Trzymać się jak najdalej.
6
gumiś 2017-02-22 09:08
Ja pracuje na sortowni w Gliwicach od 4miesiecy i ani razu nie było problemu z wypłat zawsze w terminie a nawet przed a co do kierownika bardzo w porządku nie mogę złego słowa powiedzieć.
Radek 2017-02-22 23:09
Myślę, że EZT nie zasługuje na takie opinie. Jeśli nawet coś było nie tak należy zgłosić gdzie trzeba. Pracuję dla nich i mam dobrą opinię, całkiem dobre zarobki.
obca 2017-02-25 17:28
ha,ha,ha
Ewa 2017-02-26 15:24
Potwierdzam firma dno niestety moja umowa wypisana z 2 tygodniowym opoznieniem , godziny sie nie zgadzaja a kierowniczka Kasia przeklina jak przecinki,nawet grozi ze komus przypierd.....DNO.
4
Anna 2017-02-26 22:03
Pracuję na obiekcie w Sosnowcu i powiem że wypłata zawsze jest na czas nawet wczesniej,pani kierownik dba o pracowników, przyjeżdza z ciastem,uśmiecha się do nas.Mamy zgraną paczke wsród pracowników i naprawde nie jest to zla praca.
2
Weronika 2017-02-27 15:30
Czy ktoś był już na rozmowie kwalifikacyjnej do firmy EZT S.A.? Jak wrażenia? Macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Weronika 2017-03-01 08:53
@AAA, masz jakieś pytanie?
1
Z........ 2017-03-15 14:05
Potwierdzam Kasia jest wulgarna i bezczelna nue da sie oracowac przy niej ale nuc dodac nuc ująć jej przełożona na nic nie reaguje nawet jak się dzwoni ti nugdy telefonu nie odbiera a jyz niewiem czy kiedyś byla u nas na obiekcie, prosilismy tyle razy ale zero odeztylko kasia tylko twierdzi ze Bozenka zapracowana jest siedzac w centrali porażka nie polecam firmy mibbing i poniżanie
2
Biszu 2017-03-15 18:31
Potwierdzam z Bozena i Kasia nie da sie pracować szkoda słów bo i tak nikt nie reaguje na skargi a dyrektorka juz na Bozene nie da se nic powiedzieć. Tylko jej dupe kryje! !!!!wstyd dla firmy ze maja takich kierowników! !!!!! Może jakby ktoś przyjął skargę bylo by inaczej ale zero reakcji to sa dna naprawdę! !!!!
2
sławek 2017-03-21 15:56
W RADOMIU JEDEN WIELKI MOBBING NIE POLECAM TEJ FIRMY OSZUKUJĄ NA KASE JAK TYLKO MOGĄ I PRACOWNIKÓW PANI ULA NIE SZANUJE
1
Ira 2017-03-21 20:24
Hej prawda prawda prawda pracownik dhl zabrze pani Bożeny nie widzialam nigdy a troszkę pracuje nawet telefonu na ie dobierała kazdy problem myśleliśmy rozwiązać same szok pani regionalna haha zarzad sie skarżył to kazała kłamać ze była to jest porażka z tą kobietą niewiem po co firma trzyma takich ludzi teraz jest pan Robert wszystko ok super facet a nawet kolega ktory przyjdzie i pomoże robi z nami ti jest kierownik. Dziękuję
2
Miro 2017-03-22 21:47
Kurde co dużo gadac bezczelne i bozena ikasia szok dla ezt wstyd pani regionalna ale nikt jej nie zna haha no chociaż raz przez ok 6 miesięcy byla jeszcze jakiś obcy priwadzil sluxbowke i fotelik z dzieckiem hahaha. Szok wstyd
1
Gregor 2017-03-26 11:41
Widziałem ostatnio ofertę pracy dla koordynatora ds. czystości sieci sklepów. Czy dowiem sie na tym forum cos więcej? Jakie wynagrodzenie wchodzi w grę? Jaki zakres obowiązków? Jak się pracuje w EZT ?
rew 2017-03-30 21:33
Uśmiecha się do nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szalona!
Radosny 2017-04-05 09:28
EZT poszukuje pracownika do rekrutacji, składam cv i co wy na to?
prawdomówny. 2017-04-09 18:07
Uwaga na usługi odnośnie "detektywa" ,mogą być tam zatrudnieni ludzie z nie ciekawą przeszłością.....
Aga 2017-04-10 08:45
Ostatnio szanowny Pan Prezes nocował w swoim kamperze pod bramą towarową Neapco i filował czy mu pracownicy dyla z roboty nie dają. Dziwne, że takiego człowieka nie stać na hotel, żeby się nie wystawiać na pośmiewisko, bo tą akcję to chyba wszyscy widzieli, włącznie z tymi co w Neapco pracują. Spoko opinia, czekać tylko kiedy mu się pracownicy zaczną zwalniać bo takiej żenady dawno nie było.
3
Weronika 2017-04-10 08:51
Chcecie być na bieżąco z tym, co dzieje się w firmie? Koniecznie zapoznajcie się ze stroną internetową EZT S.A. oraz z zakładką 'aktualności' - http://ezt.pl/category/aktualnosci/
ruby 2017-04-12 17:05
Ja pracowałem Kasi na Halembie- kródko i gnuj totalny. Jak dzwonily jej dzieci to darla sie po nich ze im wpierd... ze jom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec jak bedzie szanowac pracownikow skoro przy ludziach do dzieci tak odzywa. Na mnie tez chciala ryczec ale sie naciela.Odradzam.
2
Helena 2017-04-13 14:36
Zgadzam si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to zaczyna słowo, słoma z butów wystaje a udaje dupna kierowniczke mobbing i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i hamstwo ze firma nie reaguje szok taka patologia jak Kasia P. To w głowie się nie mieści ja odchodząc usłyszałam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To nadaje się do telewizji
1
Bobo 2017-04-16 20:04
Zgadzam sie jestem pracownikiem elgor i potwierdzam syf i chamstwo mobing i tyle nikt tego nie widzi! !!!!!-! Zgłaszane bylo do bozeny ale zero reakcji bardzo milo wspominamy Pania Alicję złota dziewczyna byla zawsze na kazde pierdniecie i pomogla zresztą nie bylo problemow takich jak teraz z ta chamica ludzie odchodzą na umor. Przez kasie firma piwinna sie przyjrzeć co to za człowiek przekleństwo to na porzadku dziennym jak juz przyjedzie raz w miesiącu a kaze klamac ze jest czesto dlaczego nie ma Pani Ali???? Człowiek szedł do pracy z przyjemnością! !!#!!
Barbi 2017-04-18 12:59
Najwięcej mają do powiedzenia ludzie co po dwa dni przepracowali albo po jednym i na L4 uciekają bo im się robić nie chce. P. Kasia to fajna babka, dużo pomaga i doradza. Pracowałam u niej bardzo długo i nie dam złego słowa powiedzieć, a że przeklina - kto w dzisiejszych czasach nie przeklina. Jej życie prywatne to jej sprawa a nie osób trzecich. Oby więcej takich osób.
1
Weronika 2017-04-19 11:04
@Bobo, mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że w owej firmie można spotkać się z tym zagadnieniem?
Aga 2017-04-19 16:18
Pomaga i doradza? Chyba masz rozdwojenie jaźni. Nie ma nic złego w przeklnięciu od czasu do czasu, ale jak ktoś rzuca kur**** jak przecinki i to jeszcze przy kliencie, to już świadczy tylko o chamstwie i braku profesjonalizmu, u mnie taka pani nie popracowałaby nawet 15 minut. Jej życie prywatne nikogo tutaj nie interesuje, ale niech nie przenosi swoich problemów na pracę, bo nikt nie zamierza współpracować z kobietą walącą wódę 24/7.
1
Weronika 2017-04-24 12:04
@Adolek w takim razie najlepszym rozwiązaniem byłoby zgłoszenie zaistniałej sytuacji do kierownika/dyrektora.
Radosław 2017-05-05 12:48
EZT S.A. jest spoko firmą a to że czasami zdarzają się rzeczy niewłaściwe to już tak bywa. Trzeba próbować walczyć z tym!
@@ 2017-05-10 08:42
Oszczędności w firmie są na najwyższym poziomie
@i 2017-05-10 09:00
Oszczędności w firmie są na najwyższym poziomie. Szanowny prezes Pan H. tnąc koszty (jak widać również i te hotelowe) koczował w przyczepie pod bramą towarową swojego kluczowego klienta - wstyd i żenada. Setki przechodzących tamtędy pracowników mieli i widowisko i pośmiewisko.
2
Radek 2017-05-10 11:44
Czy EZT ma jakieś nowe oferty pracy? Szukam pracy dla niepełnosprawnej osoby.
PAWEL 2017-05-30 18:16
NIE POLECAM PRACY W EZT.SA
Weronika 2017-05-31 09:28
@Radek oferty pracy EZT S.A. możesz znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Firma obecnie poszukuje kandydatów na stanowiska - Kierownik Regionalny oraz PRACOWNIK UTRZYMANIA CZYSTOŚCI.
@PAWEL dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie? Uargumentuj swoją wypowiedź.
Justyna 2017-06-20 21:23
Czy EZT potrzebuje w dalszym ciągu kierownika regionalnego? Jestem bardzo zainteresowana tylko chciałabym dowiedzieć się od pracowników kilka informacji o firmie, o pracownikach i atmosferze w pracy.
Zostaw swoją opinię o EZT S.A. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.