Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EZT S.A.

Pracowałeś w firmie EZT S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olaf - 2013-10-01 07:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wejdźcie sobie na stronę www.niepelnosprawni.gov.i poszukajcie limitów dopłat do pensji ON
zdjecie uzytkownika
hela - 2013-10-03 21:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak w ezt wiedzie się na sprzataniu biur? Tez wymagaja orzeczenia o niepełnosprawności, to na jaka stawkę mozna liczyć? No i co to za szkolenia?
zdjecie uzytkownika
ochroniarz - 2013-10-07 14:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.Pracuje w ,,EZT już dwa lata i am na godzine 8zeta.Moim zdanie jest to za malo.A dlaczego,bo jak ci dolicą dodatek nocnny to wychodzi sie 1600brutto.Ale szefostwo mam super idzie sie z nimi dogadac.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nela - 2013-10-08 12:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochroniarz, ale Ty pracujesz na ochronie tak? to 8 brutto na godzinę? Ile wynosi ten dodatek nocny, nie wiesz czy sprzątaczki tez go mają?
zdjecie uzytkownika
KAJA - 2013-10-17 15:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SUPER FIRMA POZDRAWIAM.....BK OZAZ SJ
zdjecie uzytkownika
grześ - 2013-11-21 23:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAJA, a co takiego w EZT super, że tak polecasz? No i co masz na mysli piszac BK OZAZ SJ? Bo zupełnie nie rozumiem.
zdjecie uzytkownika
maria - 2014-01-15 13:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od marca 2014 r firma EZT ma nasz przejąc więc proszę o więcej informacji .Obecnie firma ta znajduje się na Elektrowni Rybnik przy ul.Podmiejskiej
zdjecie uzytkownika
sai - 2014-01-20 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawe, która firme ma przejąć EZT, niech ktos napisze więcej informacji, bo nic mi nie wyskakuje w tych googlach.
zdjecie uzytkownika
edek 598 - 2014-02-07 21:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ezt to najgorsza firm jaka może istnieć na rynku pracy ludzi mają za nic a dyrektor firmy EZTniewie nic co się dzieje jest zielony nie powinien być dyrektorem a kierowniczka i brygadzistka nie znają się na sprząteniu to dwie leniwe krowy które wykorzystują ludzi do pracy powinny iść bielić las LUDZIE OMIJAJCIE TĄ FIRME Z DALEKA TO NAJGORSZA FIRMA NA ŚWIECIE
zdjecie uzytkownika
doody - 2014-02-12 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W EZT mają kilka aktualnych ofert pracy, w dziale usług czystościowych mają oferty na stanowiska: Operator Maszyn Praszka, Pracownik Utrzymania Czystości Warszawa, Sprzątanie biur - Tychy.
zdjecie uzytkownika
DD108 - 2014-03-27 07:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [doody - 2014-02-12 18:26:48]:
popieram 100% uważajcie!!
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-03-28 12:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ani jednej pozytywnej opini na temat tej firmy ..... żałosne ...... sama prawda !!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
Dobik - 2014-05-09 16:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, że same negatywy można wyczytać. Jednak ciągle są osoby które chętnie w tej pracy pracują. Albo się męczą ... może chociaż kasa niezła.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-05-14 15:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dobrodziej - 2014-05-22 19:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Robota cały tydzień za parę groszy. Do bani.. Nie polecam. Janina
zdjecie uzytkownika
Dobik - 2014-05-27 02:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze można się zwolnić, nikt specjalnie do pracy nie przywiązuje. Wiem jak wygląda sytuacja na rynku, ale lepiej znaleźć coś innego i być szczęśliwym człowiekiem.
zdjecie uzytkownika
Aligator - 2014-05-30 13:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z powodów dlaczego w EZT musza osoby pracować za 5 zł brutto i z grupa I za 1680 brutto pomimo otrzymywanej dotacji z Pfronu 1920 zł,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-05-30 16:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to organizowanie wyłącznie dla kierownictwa uciech typu bale karnawałowe a to jedynie tego namiastka ;


Informujemy, że 22 lutego odbędzie się bal karnawałowy w hotelu „Vacanza” w Siemianowicach Śląskich
Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia na adres:xxxwraz z podaniem imienia i nazwiska osoby towarzyszącej oraz z deklaracją noclegu TAK/NIE.
Witam

W imieniu Dyrektora i swoim zapraszam Was na bal wraz z osoba towarzyszącą .
Proszę o przesłanie zgłoszenia na poniższy adres oraz do mojej wiadomości.
Pozdrawiam
Eugeniusz Hrynczenko
Kierownik Regionalny
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-30 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aligator - 2014-05-30 16:16:39]:
ale to zaproszenie adresowane jest do wszystkich pracowników EZT? jeśli tak to chyba całkiem miły gest
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-05-31 07:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
pudło - tam nie ma miłych gestów
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-24
Żródło: pracuj.pl
Sosnowiec
(śląskie)
Jesteśmy nowoczesną i dynamicznie rozwijającą się firmą, posiadającą wieloletnie doświadczenie oraz wiedzę z zakresu utrzymania czystości oraz ochrony osób i mienia. Tworzymy środowisko pracy, którego atmosfera sprzyja pracy zespołowej i otwartej komunikacji. Dążymy do osiągnięcia statusu cenionego pracodawcy między innymi poprzez inwestowanie w potencjał pracowników i nowoczesne technologie.Więcej o firmie znajdziesz na: www.ezt.plSpecjalista d
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-05-31 08:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
Och grodek widać ze nie czytasz ze zrozumieniem, ten wyraz "wszystkich" dotyczy jedynie osób zaproszonych którym przekazano takowe zaproszenia, a nie wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-31 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2014-05-31 08:52:38]:
no to zmienia w takim razie postać rzeczy... to robią sobie imprezy, a nie pamiętają już o choćby drobnej podwyżce dla pracownika
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-06-01 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżka śmiech na sali tam się daje dwie umowy zlecenie jedna na 50 zł i z tej kwoty się opłaca ZUS i całą resztę, a z drugiej tylko podatek do US, biedny ten co zachoruje (zus za chorobowe kobiecie w ciąży wypłaca 32 zł- za m-c z czego musi iść do US odprowadzić podatek)
zdjecie uzytkownika
huncwot - 2014-06-05 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tam nikogo nie trzyma na siłę
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-06-30 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [huncwot - 2014-06-05 20:31:17]:
tak jak i w każdej innej pracy. choć ciężko uwierzyć w post powyżej , że EZT ima się takich praktyk
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x