Zakłady Usługowe EZT S.A

Sosnowiec

Opinie o Zakłady Usługowe EZT S.A

max 2014-05-14 15:04
nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)
1
aligator 2014-05-31 07:45
pudło - tam nie ma miłych gestów
huncwot 2014-06-05 20:31
nikt tam nikogo nie trzyma na siłę
1
była pracowniczka 2015-01-06 18:19
Ezt umie się zachować z klasą i uszanować pracowników. Jeśli starasz się być dobrym pracownikiem to firma potrafi to docenić.
1
Elpin 2015-01-29 15:33
A słyszeliście coś o ich zakładzie w Praszce? Jak tam jest? Jakie zarobki, podejście do pracownika etc.?
2
gosc 2015-02-10 22:10
EZT to najgorsz firma w jakiej pracowalam
6
gosc 2015-02-13 13:15
Jak tam wygląda praca w biurze ?
1
onamoze 2015-11-08 21:31
A jak w biurze? Byl nabór na ksiegowa i czekam czy się odezwa bo wysylalam cv.
buahahah 2015-11-19 15:56
Na pewno wam dadzą i zwroca
pracownik 2015-12-14 14:53
Tam jest bardzo duża rotacja. To chyba o czymś świadczy.
2
Eldo 2015-12-25 17:44
Widocznie tak musiało być. A wiecie coś o ich oddziale w Praszce? Z tego co słyszałem to ich zupełnie inny rodzaj działalności,
1
bAn 2016-02-02 22:32
@zorba najpierw musi nauczyć się pisać po Polsku. Widać kolejny, niezadowolony wysocewykwalifikowany "były" pracownik. Resztę można dopisać sobie samemu.
lula 2016-03-29 11:17
Juz druga asystentka się zwolniła. Niby mówią na rozmowach,że dobrze się pracuje w ezt.Gdyby tak dobrze się pracowalo to ludzie by się nie zwalniali
8
Endi 2016-05-04 11:44
@Iza
Wszystko zależy na jakie warunki pracy, świadomie się zgadzasz i w jakim oddziale firmy pracujesz. Oceniasz pracę WSZYSTKICH pod jedno kopyto, a mi osobiście wydaje się, że powinnaś szerzej spojrzeć na całokształt. Z drugiej strony, jeżeli coś jest przestępstwem, to zgłasza się to do odpowiednich organów, a jak na razie nie słyszałem, żeby jakiekolwiek sprawy "karne" toczyły się przeciwko tej firmie.
Więc albo zastanów się nad wyrażaniem opinii, albo po prostu spuść trochę z emocji i zastanów się, gdzie popełniłaś błąd - być może nawet nie przeczytałaś dokładnie umowy. Cóż...
4
Wojczak 2016-07-07 15:54
Pracodawca jest bardzo dobry wypłata na czas ,paczki dla dzieci ,nie moge powiedzieć złego słowa
2
edfgvb 2016-07-07 16:08
@Wojczak no to super. wlasnie takie opinie sa bardzo pomocne uwazam..ciekaw jestem tylko jakie wynagrodzenie mzoe byc tutaj oferowane kierowcy dzieki za informacje
DarekSlask 2016-08-13 10:31
Hej czy ktoś pracował przy sprzataniu parkingu m1 ? mozecie opisac ile godzin pracuje sie i jaki zakres obowiazkow ?od wrzesnia ma zwolnic sie miejsce i zastanawiam sie czy zatrudnic sie
3
Bogus 2016-11-03 08:40
Hej pracuje na parkingu w m1 w zabrzu jest super!!!! Kierowniczka super babka pomocna miła i uczynna . polecam z calego serca. Pozdrawiam
2
ja 2016-11-14 14:00
Czas pracy osoby niepełnosprawnej nie może przekraczać 8 godzin na dobę i 40 godzin tygodniowo. Osoby niepełnosprawne zaliczone do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności – do dnia 31 grudnia 2011 r. – mogą pracować jedynie do 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo.
W EZT sie do tego nie stosują.

Pracownikowi niepełnosprawnemu legitymującemu się orzeczeniem o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności przysługuje ponadto zwolnienie od pracy w celu wykonania badań specjalistycznych, poddania się zabiegom leczniczym lub usprawniającym, a także w celu uzyskania zaopatrzenia ortopedycznego lub jego naprawy, jeżeli czynności te nie mogą być wykonane poza godzinami pracy. ŻEBY ZROBIC BADANIA MUSIAŁEM WZIĄŚĆ URLOP WYPOCZYNKOWY.

Podstawa prawna - art. 14 – art. 20 ustawy z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych (Dz.U. z 2011 r. 127, poz. 721 z późn. zm.).
3
Pozory mylą 2016-11-15 12:14
Firma bardzo dobra pracowników szanują jak mało gdzie białe koszule krawaty dopięte wszystko na ostatni guzik ....
3
Radosny 2017-01-04 18:38
Firma super tylko część ludzi do wymiany!!!!!!!!!!!!!!!!
1
kasia 2017-01-18 14:14
Proszę o informację jakie świadczenia socjalne są dostępne w EZT bo zatanawiam się nad przyjęciem, czy jest zwrot za leki? paczki dla dzieci? turnusy?
Pozytywny 2017-01-23 10:26
EZT to fajna firma szkoda , że czasami trafiają się w niej ludzie zupełnie dla których praca jest karą. Oczernianie innych oraz firmy, która daje nam życie jest obrzydliwe. Jak się komuś nie podoba zawsze może pracować w innej firmie. Ja jestem zadowolona z pracy.
2
Marzena 2017-01-31 10:03
Ciekawe ile na godzine płacą na umowie zlecenie ?
bet 2017-02-04 14:12
A ja zamierzam tam pracować.Pani asystentka Prezesa zapewnia że to dobry i uczciwy facet.Sprawdze jak tam jest i jeśli okaże sie że to dziadostwo to wszystko tu opiszę.Ale póki co musze sam sprawdzić jaka jest prawda.Jak widać po wpisach oceny są różne.
Nadzieja 2017-02-07 18:33
Nie mają chyba żadnych nowych ofert a szkoda bo chętnie bym u nich pracował. Jak ktoś wie o ewentualnych ofertach proszę o informacje! Mała rotacja to ludzie trzymają się pracy.
1
gość 2017-02-08 20:01
A na jakim stanowisku zamierzasz pracować
Radek 2017-02-12 19:01
Czy EZT ma jakieś oferty pracy dla osób pełnosprawnych czy tylko dla niepełnosprawnych? Szukam pracy tu mi pasuje.
gumiś 2017-02-22 09:08
Ja pracuje na sortowni w Gliwicach od 4miesiecy i ani razu nie było problemu z wypłat zawsze w terminie a nawet przed a co do kierownika bardzo w porządku nie mogę złego słowa powiedzieć.
Radek 2017-02-22 23:09
Myślę, że EZT nie zasługuje na takie opinie. Jeśli nawet coś było nie tak należy zgłosić gdzie trzeba. Pracuję dla nich i mam dobrą opinię, całkiem dobre zarobki.
obca 2017-02-25 17:28
ha,ha,ha
Anna 2017-02-26 22:03
Pracuję na obiekcie w Sosnowcu i powiem że wypłata zawsze jest na czas nawet wczesniej,pani kierownik dba o pracowników, przyjeżdza z ciastem,uśmiecha się do nas.Mamy zgraną paczke wsród pracowników i naprawde nie jest to zla praca.
3
Weronika 2017-02-27 15:30
Czy ktoś był już na rozmowie kwalifikacyjnej do firmy EZT S.A.? Jak wrażenia? Macie jakieś rady dla przyszłych kandydatów?
Weronika 2017-03-01 08:53
@AAA, masz jakieś pytanie?
1
Gregor 2017-03-26 11:41
Widziałem ostatnio ofertę pracy dla koordynatora ds. czystości sieci sklepów. Czy dowiem sie na tym forum cos więcej? Jakie wynagrodzenie wchodzi w grę? Jaki zakres obowiązków? Jak się pracuje w EZT ?
rew 2017-03-30 21:33
Uśmiecha się do nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szalona!
Radosny 2017-04-05 09:28
EZT poszukuje pracownika do rekrutacji, składam cv i co wy na to?
Weronika 2017-04-10 08:51
Chcecie być na bieżąco z tym, co dzieje się w firmie? Koniecznie zapoznajcie się ze stroną internetową EZT S.A. oraz z zakładką 'aktualności' - http://ezt.pl/category/aktualnosci/
Weronika 2017-04-19 11:04
@Bobo, mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że w owej firmie można spotkać się z tym zagadnieniem?
Weronika 2017-04-24 12:04
@Adolek w takim razie najlepszym rozwiązaniem byłoby zgłoszenie zaistniałej sytuacji do kierownika/dyrektora.
Radek 2017-05-10 11:44
Czy EZT ma jakieś nowe oferty pracy? Szukam pracy dla niepełnosprawnej osoby.
PAWEL 2017-05-30 18:16
NIE POLECAM PRACY W EZT.SA
Weronika 2017-05-31 09:28
@Radek oferty pracy EZT S.A. możesz znaleźć na portalach ogłoszeniowych. Firma obecnie poszukuje kandydatów na stanowiska - Kierownik Regionalny oraz PRACOWNIK UTRZYMANIA CZYSTOŚCI.
@PAWEL dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie? Uargumentuj swoją wypowiedź.
Justyna 2017-06-20 21:23
Czy EZT potrzebuje w dalszym ciągu kierownika regionalnego? Jestem bardzo zainteresowana tylko chciałabym dowiedzieć się od pracowników kilka informacji o firmie, o pracownikach i atmosferze w pracy.
Zakłady Usługowe EZT S.A 2017-07-04 11:43 [pracodawca]
Witam, jak najbardziej proces rekrutacji jest w toku. Zapraszamy do aplikowania przez rekrutacja@ezt.pl
lub osobiście w siedzibie firmy w Sosnowcu
Radek 2017-07-05 09:19
Jeśli ktoś ma kwalifikacje na lepsze stanowisko zawsze może startować.
edyta 2017-08-01 13:48
złodzieje i oszusci nie płacą ja od 4 mc sie prosze owypłatę
1
Patronat 2017-08-01 21:20
Jaki jest powód, że firma potrzebuje tak dużo osób na stanowisko dozorcy i osób do sprzątania? Interesuje mnie etat BHP i mam zamiar aplikować. Chciałbym dowiedzieć się coś więcej o firmie i o ludziach?
Gabriela 2017-08-06 23:41
Zawsze można zobaczyć na stronie internetowej firmy czym zajmuje się firm i jakie świadczy usługi, wtedy odpowiedź na zadane pytania będzie oczywista.
Natomiast, aby dowiedzieć się więcej o firmie i ludziach, którzy w niej pracują, wystarczy wziąć udział w procesie rekrutacji i tym samym dowiedzieć się u źródła.
Radosław 2017-08-09 12:11
Może ktoś wie czy praca dla kierownika obiektu w Kołobrzegu jest jeszcze aktualna? Jak się pracuje w firmie? Jakie nastroje panują, dla mnie to jest ważne!
Zostaw swoją opinię o Zakłady Usługowe EZT S.A - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usługowe EZT S.A