Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EZT S.A.

Pracowałeś w firmie EZT S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-30 22:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aligator - 2014-05-30 16:16:39]:
ale to zaproszenie adresowane jest do wszystkich pracowników EZT? jeśli tak to chyba całkiem miły gest
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-05-31 07:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
pudło - tam nie ma miłych gestów
zdjecie uzytkownika
Misia - 2014-05-31 08:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grodek - 2014-05-30 22:07:18]:
Och grodek widać ze nie czytasz ze zrozumieniem, ten wyraz "wszystkich" dotyczy jedynie osób zaproszonych którym przekazano takowe zaproszenia, a nie wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-05-31 18:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misia - 2014-05-31 08:52:38]:
no to zmienia w takim razie postać rzeczy... to robią sobie imprezy, a nie pamiętają już o choćby drobnej podwyżce dla pracownika
zdjecie uzytkownika
aligator - 2014-06-01 14:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podwyżka śmiech na sali tam się daje dwie umowy zlecenie jedna na 50 zł i z tej kwoty się opłaca ZUS i całą resztę, a z drugiej tylko podatek do US, biedny ten co zachoruje (zus za chorobowe kobiecie w ciąży wypłaca 32 zł- za m-c z czego musi iść do US odprowadzić podatek)
zdjecie uzytkownika
huncwot - 2014-06-05 20:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tam nikogo nie trzyma na siłę
zdjecie uzytkownika
grodek - 2014-06-30 16:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [huncwot - 2014-06-05 20:31:17]:
tak jak i w każdej innej pracy. choć ciężko uwierzyć w post powyżej , że EZT ima się takich praktyk
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-16 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie te firme szerokim lukiem ludzie pracuja jak biale murzyny do tego pracowalam po 6 godz a kierowniczka oznajmila mi ze placone mam za 4 godz bo jak to mowi ze do firmy trzeba sie wkupic .
zdjecie uzytkownika
benin - 2014-09-23 14:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ania - 2014-09-16 22:11:23]:
wkupowanie się do firmy zajmującej się usługami porządkowymi i sprzątaniem ? to już absurdalne. Gdybyś miała wkupić się do jakiejś kancelarii prawnej to może jeszcze bym to jakoś zrozumiał. Ale tutaj przychodzisz do roboty, odbębniasz swoje kilka godzin, które masz w umowie i nie powinnaś martwić się o kasę jaką Ci za nie wypłacą
zdjecie uzytkownika
eleonora - 2014-12-12 20:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majgorzej w krakowie gdzie rzadzi kierowniczka masakra
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-12-31 01:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eleonora, a możesz rozwinąc myśl, bo mnie własnie ten EZT zainteresował. Coś jest nie tak z kierownictwem? Czepiają sie wszystkiego, nie mozna się nawet spóźnić 15 minut, bo jest wielkie halo? Czy tez robia problemy jak ktoś chce wyjśc czasem wcześniej by załatwić coś w urzędzie? Nie brzmi to zbyt dobrze.
zdjecie uzytkownika
była pracowniczka - 2015-01-06 18:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ezt umie się zachować z klasą i uszanować pracowników. Jeśli starasz się być dobrym pracownikiem to firma potrafi to docenić.
zdjecie uzytkownika
milk - 2015-01-09 05:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się zastanawiam dlaczego w Polsce nie oskarża się takie firmy o niewolnictwo tak jak to się robi w UK . No tak nasz rząd nikogo nie zmusza do bycia niewolnikiem ale i też nikomu tego nie może zabronić a od kiedy to niewolnictwo stało się legalne panowie polityczy ?
zdjecie uzytkownika
Elpin - 2015-01-29 15:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A słyszeliście coś o ich zakładzie w Praszce? Jak tam jest? Jakie zarobki, podejście do pracownika etc.?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-10 22:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EZT to najgorsz firma w jakiej pracowalam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-13 13:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam wygląda praca w biurze ?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2015-02-27 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ja do ludzi mających doświadczenie jakieś z EZT z sosnowca, na stronie ogólnej piszą że "Jesteśmy nowoczesną i dynamicznie rozwijająca się firmą, posiadającą wieloletnie doświadczenie oraz wiedzę, dzięki którym od wielu lat wspieramy naszych Klientów w zarządzaniu wybranymi procesami wewnętrznymi. Tworzymy środowisko pracy, którego atmosfera sprzyja pracy zespołowej i otwartej komunikacji." prawda to?
zdjecie uzytkownika
meloman - 2015-03-11 13:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak długo będzie tam grał "Skrzypek na dachu", nie podjął bym się tam pracy!
zdjecie uzytkownika
kamilek - 2015-03-19 17:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@meloman, a możesz napisac dlaczego? Bo jednak aluzja do skrzypka na dachu jest dla mnie trochę niezrozumiała. EZT jakoś fatalnie traktuje obecnie ludzi, czy mają jakieś problemy finansowe, nie wiem kasy nie macie na czas, czy pracujecie po godzinach i w weekendy? Napiszcie trochę konkretów, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
henry - 2015-03-22 22:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kamilek ja Cię bardzo proszę... w firmie, która zatrudnia gdzieś koło 3000 ludzi, co twarz to inna opinia. Ważne jest gadanie, czy to, że Ci wszyscy ludzie mają pracę?
Gdyby jej nie chcieli - to by nie pracowali - a takie gadanie, że innej nie ma to zwykłe bufonowanie - bo skoro nie ma, to znaczy, że albo nie szukają albo po prostu nie chcą zmienić.
Robota - jak każda inna - zero problemów z wypłatami - zawsze na czas, ZUS się zgadza składki też, a że szef wymagający - to co nie może taki być? No sory jak nie chcesz mieć nad sobą nadzoru - załóż własną firmę i utrzymaj się na rynku 25 lat.
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-04-04 15:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o możliwość podjęcia tutaj w EZT pracy to najczęściej poszukują oni ludzi do usług utrzymania czystości oraz pracowników ochrony. Nie są to jednak jedyne stanowiska jakimi dysponują. Od czasu do czasu na ich stronie pojawiają się nowe oferty dla pracowników fizycznych , choć akurat teraz ich niestety brak.
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OGÓLNIE ZARZĄDZANIE I OBCHODZENIE SIĘ Z PRACOWNIKAMI W EZT SOSNOWIEC JEST DO BANI.
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 13:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO CHYBA ŻE MAJĄ GRUP TO WDY JEST INACZEJ
zdjecie uzytkownika
tomcio_sc@tlen.pl - 2015-04-09 14:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIEJ FIRMY JAK EZT W SOSNOWCU NIGDY BYM NIE WYNAJĄŁ DO OCHRONY SWOJEGO OBIEKTU.TO CO ZOBACZYŁEM W EZT SOSNOWIEC NIE WIDZIAŁEM W ŻADNEJ FIRMIE,A PRACUJĘ JUŻ TROCHĘ W OCHRONACH.Z TAMTĄD ZWALNIAJĄ SIĘ NAWET CI LUDZIE KTÓRZY MAJĄ GRUPY INWALICKIE BO FIRMA JEST DO NICZEGO.FIRMA NIE POZYSKUJE NOWYCH OBIEKTÓW A STARE TRACI BO KTO CHCE TAKĄ DZIADOWSKĄ FIRMĘ WYNAJĄĆ SKORO W OKÓŁ JEST TYLE LEPSZYCH I LEPIEJ ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI DLA SWOICH KLIENÓW.
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-04-22 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuję to EZT poszukują obecnie pilnie wykowany usług czystościowych. takie stanowisko że wolę wcześniej was zapytać dokładniej jakie obowiazki, zlecenia itd.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EZT S.A.?
Zadaj pytanie