logo EZT S.A.

EZT S.A.

Sosnowiec

Opinie o EZT S.A.

były pracownk 2016-02-03 11:20:31
Ten zwrot kosztów to 0,77 gr za km i nic więcej, a auto zajeździsz
2
pracownik 2016-02-15 23:55:01
jak masz tam plecy to owszem
maria25 2016-02-23 01:59:13
nie do konca,kierownictwo z sosnowca moze ok,ale odziały masakra,samowolka,czekamy na wypłaty wcale nie w terminie od grudnia nie mamy
1
maria25 2016-02-23 02:04:04
pomiata i ma gdzieś,kto pracował to wie,zdecydowanie nie polecam
1
maria25 2016-02-23 02:09:29
święta prawda,poznałam,i nigdy wiecej,a EZT nic z tym nie robi tylko nadal taka sz.... zarządza
1
maria25 2016-02-23 22:39:20
nie nie ma zadnych nadgodzin,a na dodatek ucina sie jeszcze godziny,np w piatki
Endi 2016-02-25 13:12:17
Dobrze powiedziane. O wysokim poziomie świadczy chociażby fakt o zwiększającym się w EZT zatrudnieniu - szukając info o przeniesieniu Neapco, można się doczytać, że w samych firmach współpracujących zatrudnionych jest przeszło 200 osób, z czego prawie połowa to załoga Malarni Proszkowej EZT, a pamiętając początki ich istnienia w Neapco, pracowało tam może z 20 osób. Słabo? Do tego wypłaty mają na czas, składki od realnego wynagrodzenia, system premii... jeszcze za mało?
jowita 2016-03-22 23:41:12
EZT proponuje stawkę 6,50 netto.Umowa zlecenie to fakt. Umowa taka,że nic z niej nie wynika po prostu papier.Na pracownika się nie krzyczy tylko mówi podniesionym głosem.Płaci się za wykonaną usługę,{ale nie za wszystkie wykonane usługi}I niech nikt nie mówi że jest dobrze
1
lula 2016-03-29 11:17:37
Juz druga asystentka się zwolniła. Niby mówią na rozmowach,że dobrze się pracuje w ezt.Gdyby tak dobrze się pracowalo to ludzie by się nie zwalniali
3
Iza 2016-04-30 22:54:43
Endi hahahaha chyba żartujesz sobie. Twierdzisz, że ta firma jest przyszłościowa? HAHAHAHAHAH Połowa pracowników nie dostaje wypłaty, a jeśli już dostaje, to okrojoną. Stawka 7 zł brutto. ZUS odciągnięty tylko z 50 zł - po to robią "podwójne" umowy, żeby mogli wpisać, że zarobiłeś 50zł i z tego składkę odciągnąć. Pracowników mają za nic, a gdy chcesz jakieś zaświadczenie Pani w kadrach odpowie Ci, że nie może, bo nie ma w komputerze takiego formularza. HAHAHAHAH a ja myślałam, że ta Pani było nie było kadrowa pisać potrafi, ale widocznie nie. Managerowie nie znają się na swoich obowiązkach, a jeśli nawet czegoś od nich chcesz albo mówią, że oddzwonią później albo przestają odbierać. Żałosne..... (Chyba znają się tylko na koszulach i krawatach oraz udawaniu, że się na czymś znają i bardzo ciężko pracują). Ktoś kto pisze o nich przychylne komentarze albo u nich pracuje i ma za takie wpisy kasę albo jest idiotą i nigdy nie pracował u nich, bo ja u nich za cały miesiąc pracy 8h 5 dni/tyg. na um. zlec. zarobiłabym 760zł, więc powodzenia tym wszystkim, którzy twierdzą, że to fajne firma - i pomijam już fakt, że takie praktyki są zwykłym przestępstwem (najniższa krajowa to niecałe 1290zł netto) i ci ludzie to nic innego jak zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! Oby takie firmy znikły jak najszybciej z Polskiego rynku, a ich managerom życzę niech sobie popracuję za 760zł miesięcznie i niech mi pokażą jak się utrzymują za taką stawkę (wynajem, rachunki, wyżywienie itd) - Powodzenia życzę HAHAHAHAH Żałosne typy.
7
Endi 2016-05-04 11:44:59
@Iza
Wszystko zależy na jakie warunki pracy, świadomie się zgadzasz i w jakim oddziale firmy pracujesz. Oceniasz pracę WSZYSTKICH pod jedno kopyto, a mi osobiście wydaje się, że powinnaś szerzej spojrzeć na całokształt. Z drugiej strony, jeżeli coś jest przestępstwem, to zgłasza się to do odpowiednich organów, a jak na razie nie słyszałem, żeby jakiekolwiek sprawy "karne" toczyły się przeciwko tej firmie.
Więc albo zastanów się nad wyrażaniem opinii, albo po prostu spuść trochę z emocji i zastanów się, gdzie popełniłaś błąd - być może nawet nie przeczytałaś dokładnie umowy. Cóż...
2
Wojczak 2016-07-07 15:54:07
Pracodawca jest bardzo dobry wypłata na czas ,paczki dla dzieci ,nie moge powiedzieć złego słowa
2
Nowa 2016-07-13 13:17:55
nowa-
witam ja równiez mogę podzielić się opinią o słynnym EZT to firma która wykorzystuje ludzi dyrektorka ma ludzi za nic zwalnia ich bez podania przyczyn i bez wcześniejszego poinformowania wręcz przeciwnie zapytana o taki fakt odpowiada że nic podobnego tak samo regionalne kierowniczki chyba maja za to płacone by ukrywac fak o zwolnieniu by nikt nie mógl sobie znależć w międzyczasie pracę pracownicy pracuja za marne grosze i sa wykorzystywani przez regionalne kierownictwo kierownik nie ma nic do gadania za marne pieniądze tyra jak wół po presją i ma czynić cuda na obiekcie gdzie dyrektorka podpisała umowe o swiadczenia usłaug za marne pieniądze a pracy od cholery ludzi przyjmować nie można bo nie ma funduszy na to no chyba że sie jest dobrym znajomym /mom żenada nie poleca wszędzie już zaczynaja podnosić stawki ale nie w EZT tam ciagną jak najdłużej najniższe stawki wiem bo pracowałam tam
3
Lucy 56 2016-07-24 11:28:39
to prawda w krakowskim sądzie dalej p.Krysia wiedzie prym ,nie szanuje ludzi. swoich traktuje ok. Toleruje wybryki swojego znajomka
6
BARTEK 2016-08-06 20:21:48
W EZT LUDZIE Z GRUPA INWALIDZKĄ ROBIĄ W SOBOTY I NIEDZIELE
2
DarekSlask 2016-08-13 10:31:42
Hej czy ktoś pracował przy sprzataniu parkingu m1 ? mozecie opisac ile godzin pracuje sie i jaki zakres obowiazkow ?od wrzesnia ma zwolnic sie miejsce i zastanawiam sie czy zatrudnic sie
2
Ewa 2016-08-21 10:11:11
Sorry w sobotę i w Niedziele to są dyżury jak kto ma ochotę chce ale co do wypłaty jest na czasz ale oszukują ja przepracowałam cały miesiac i nie dostałam wypłaty oszuści jedne jutro daje wypowiedzenie
1
Mateusz 2016-09-27 13:03:53
stawka godzinowa na zlecenie 5,60 żenada wszędzie podnoszą tylko nie w EZT
1
secorob 2016-09-30 16:25:14
Dzieje się źle i to bardzo źle. Są naruszenia kodeksu pracy . Wewnętrzny regulamin firmy jest totalnie niezgodny z KP, gdyż jako niekorzystny dla pracowników, więc nie ma mocy prawnej i co? Cisza. Nikogo to nie interesuje! PIP siedzi cicho . Rozmawiałem z radczynią prawną z Pipu katowice. Jjejjeje nawet kodeksu pracy nie znała. To jest Polska po prostu
5
EZT.SA 2016-10-13 15:08:33
Nieprzestrzeganie czasu pracy przez pracodawcę, zgodnie z art. 281 pkt 5 kodeksu pracy
(dalej k.p.) podlega karze grzywny.
Może żona zawiadomić Inspekcie Pracy o nieprzestrzeganiu przez pracodawcę czasu pracy.
4
ewka 2016-10-13 15:14:25
nie podejmuj tam pracy bo jest wyzysk i oszukują na godziny
1
KUBA 2016-10-16 08:06:36
To co sie dzieje w Zabrzu urąga wszystkim zasadom pracy i godności to co wyrabia p. kierowniczka Ala to wielka pomyłka aby taka osoba była na tym stanowisku są tam wielkie przekrety są tam zatrudnieni osoby na papierze ale nie w pracy, wraz z swoja brygadzistka p. Izą panoszą i wyzywaja ludzi w wolne dni to nigdy ich nie ma w pracy tylko posługuja sie telefonem i wydaja polecenia Mam nadzieje że ktos to przeczyta i wyciagnie konsekwencje z tych ludzi A P.I.P WYJAŚNI TE LEWE ZATRUDNIENIA CAŁEJ RODZINY BRYGADZISTKI.
2
KUBA 2016-10-16 08:08:16
To co sie dzieje w Zabrzu urąga wszystkim zasadom pracy i godności to co wyrabia p. kierowniczka Ala to wielka pomyłka aby taka osoba była na tym stanowisku są tam wielkie przekrety są tam zatrudnieni osoby na papierze ale nie w pracy, wraz z swoja brygadzistka p. Izą panoszą i wyzywaja ludzi w wolne dni to nigdy ich nie ma w pracy tylko posługuja sie telefonem i wydaja polecenia Mam nadzieje że ktos to przeczyta i wyciagnie konsekwencje z tych ludzi A P.I.P WYJAŚNI TE LEWE ZATRUDNIENIA CAŁEJ RODZINY BRYGADZISTKI.
3
KUBA 1234 2016-10-16 08:08:49
To co sie dzieje w Zabrzu urąga wszystkim zasadom pracy i godności to co wyrabia p. kierowniczka Ala to wielka pomyłka aby taka osoba była na tym stanowisku są tam wielkie przekrety są tam zatrudnieni osoby na papierze ale nie w pracy, wraz z swoja brygadzistka p. Izą panoszą i wyzywaja ludzi w wolne dni to nigdy ich nie ma w pracy tylko posługuja sie telefonem i wydaja polecenia Mam nadzieje że ktos to przeczyta i wyciagnie konsekwencje z tych ludzi A P.I.P WYJAŚNI TE LEWE ZATRUDNIENIA CAŁEJ RODZINY BRYGADZISTKI.
2
Janusz 2016-10-20 21:56:01
Nie ma potrzeby pracowac w EZT oszukują na kase i godziny a kierowniczka Ula ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pracownikow mowi do inwalidy jak ci sie nie podoba to złóz wypowiedzenie zero poszanowania pracownika zero wszystkiego firma dno totalne
1
Kamil 2016-10-20 22:00:19
nie pracujcie w EZT bo oszukują na kase zero szacunku dla pracownika ze strony kierownictwa
3
pracownik Pani Alutki 2016-11-02 15:08:31
Nie rozumiem w czym macie problem , moze i firma sama w sobie nie ma dobrej opini ale kierownictwo ktore ma swoje obiekty np tak jak moja pracodawczyni Pani Alicja ma swoj obiekt w M1 w Zabrzu, Kobieta jest do rany przyloz, jest bardzo wyrozumiałą kobieta nie mozna nic jej zarzucic . Jedynie co to jest bardzo wymagajaca kobieta, pracuje z nia od 20 lipca do dnia dzisiejszego wyplata sie zgadza ubezpieczona jestem, zus sie zgadza wszystko sie zgadza . Pani Alicja robi wszystko zeby wyplaty byly na czas nigdy mi sie nie zdazylo zeby mi sie wyplata nie zgadzala badz dostalam ja za pozno . Skonczcie psuc opinie dobrym ludzia bo siejecie ferment jakis . Ludzie nie macie swojego wlasnego zycia ? Patrzycie tylko jak zniszczyc kogos swoim nieszczesciem . Podziwiam wasza glupote widac nie trafiliscie na lekarza ktory by postawil diagnoze " Przepraszamy Medycyna nie jest w stanie zdiagnozowac waszego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konskiego myslenia ." Wezcie sie walnijcie i odpieprzcie sie bo jak nie macie co robic to zacznijcie szyc na drutach a nie oczerniac kogos kto nic nie zawinil ! NIE POZDRAWIAM .
1
Julitk997 2016-11-02 16:13:50
KUBA- Te oszczerstwa kierowane do kierownika i brygadzistki to
się do sądu nadaje a to pięknię piszą byli pracownicy tej firmy któż y zostali zwolnieni za arkohol i bumelki a może to były pan kierownik który zatrudniał 30 osób a brygadzistka była jego kobieta która nic nie robiła a kasę dostawała i on robił przekręty nawet płyny sprzedawał konkurencyjnej firmie a pracownicy którzy zostali lo nie umieli normalnie pracować i wykonywać poleceń to woa głupoty pisać lepiej się weźcie za pracę jak te dwie panie o których tak ładnie piszecie jakoś normalni ludzie pracują i nie narzekają ja osobiście małe kontakt z jddna z wymienionych pan i mam inne zdanie na ten temat wiec chłopie zastanów się ze psuje reputację firmie tez to może wytrzeźwień i przemysł sprawę pozdrawiam
2
KASIA PRACOWNICA ALICJI Z M1 !!!!!! 2016-11-02 20:45:06
KURDE jak można jestem pracownikiem firmy EZT i właśnie pracuje na M1 W ZABRZU i nic nie zauważyłam nie pokojącego wręcz przeciwnie!!!!!!!!!! Jest super!!!- ALICJA -złota babka pomocna w każdej sytuacji prywatnie czy służbowo! jak trzeba to stanowczo tupnie noga ale ile można gadać do ludzi bez mózgu bO ona musi z takimi pracować !!!! Użerać się bardziej!! ile razy jak trzeba to kase pożyczy?? odwiezie do domu??? doradzi!!!! pomoże!!! mało pomaga ale dla niektórych to mało!!! Tak nie możecie przeżyć jak kogoś zwolni ale zaznaczam że nigdy bez podstawnie nie zwolniła !!!!! Tylko kogo??? Pijaków lebrów i brudasów a nie czarujmy się nie pisał tego kuba !!!!! tylko te dwie brudaski które nasza KIEROWNICZKA wyrzuciła z pracy za co???? Za brud , lenistwo itp. Ale Pani Alu GRATULACJE za to bynajmniej nie ma fermentów, kłótni, brudu no i co najważniejsze PIENIĄDZE i RZECZY nie nikną z maszynowni!!!!!!! Iza też super koleżanka , jaka rodzina ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chamie jeden to że ma dzieci wychowane i jej pomagają to żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska bo ty masz dzieci bez kompletnego wychowania !!! Chłopaki są kul !!! Kierowniczko jesteś super i nie słuchaj co te świnie gadają albo?? Słuchaj bo ci czegoś zazdroszczą!!!!!!!!!!!!!! A ty Pani Ala jest ZAJEBISTA!!!!!!!!!!!!!!
2
BOGUŚ 2016-11-02 20:50:36
TAK JA PRACUJE TAM JEŻELI CHODZI O M1 W ZABRZU!! JEST SUPER KIEROWNICZKA OK PRACOWNICY TEŻ WAŻNE ŻE KASA SIĘ ZGADZA I NA CZAS TERAZ ŻADKO!! POLECAM PANIĄ ALE!!
1
kasia567 2016-11-03 08:37:22
Hej ty to masz rację z tymu ludźmi na m1 tylko mało opisalas wiec jeżeli slynny kuba oszust i przekręt ma cos do powiedzenia to niech przyjdzie powiedzieć to panią w oczy kozak!!!! Bo to żaden kuba tylko dwie brudsy ktore pani ala wyzucila z pracy za co jej bardzo dziekujemy nie ma plot fermetu smrodu a przede wszystkim nie ma kradzierzy w maszynowni jestem odmaja tego roku zatrudniona w tej firmie od roku nie zauwazylam nic nie pokojacego a to ze ktos nie moze sie podporzatkowac Pani ali i pani izie ze sa wymagajace i nie toleruja pijanstwa i zlodziejstwa a wogule pani ala jest kierownikiem od 11 lipca a wszyscy pracownicy poptzedniego pana kierownika byli nauczeni tylko lazenia po obiekcie i robiwnia dobrego wrazenia dla tego zostal zwolniony moze o nim ktos tak mugl napisac a nie o tych osobach jakos poprzyjmowane zostaly nowe panie i panowie i nikr nie ma nic do zarzucenia a jak chodzi opania ize to zycze wszystkim tak dobrzewychowamych i uczynnych dzieci ktore czasami pomagaja mamie w pracy za dziekuje dziewczyny nie przejmujcie sie to czysta zazdrosc pozdrawiam
Bogus 2016-11-03 08:40:47
Hej pracuje na parkingu w m1 w zabrzu jest super!!!! Kierowniczka super babka pomocna miła i uczynna . polecam z calego serca. Pozdrawiam
2
Bożena K. 2016-11-03 16:34:50
Teraz czytam te brednie! Co ty idioto piszesz znasz tą kobietę, ??? Ja na miejscu Alicji zglisilabym sprawę tam gdzie trzeba!!! Pracuje z tą kobieta już od 3 lat!!!!!! I nie zgadzam się z tym ci piszesz ile ludzi tyle opinii ale my jako obecni pracownicy i byli możemy z całego serca polecić tą dziewczynę złota dziewczynę na kierownika obiektu jest wymagająca i dobrze sobie radzi i w tym jest ból! !!!! Bo co nie chciała Cię przyjąć albo Cię wyrzuciła z pracy za co????? Napewni za dobre uczynki hahaha nikt ale to nikt by nie napisał czego takiego ze zdrowym rozsądkiem! !!!!!! Zastanów się nad swoim życiem i nad tym co robisz bo mize być pip i dyrekcja ezt a nawet dyrejcja m1 nie damy nic powiedzieć na naszą Alicję! !!!!! Zapraszam na rozmowę w oczy !!!!
1
PREZES 2016-11-06 12:57:09
Pozdrowienia z Pcimia Dolnego dla P. Katarzyny z Krakowa
2
Przemek 2016-11-06 14:05:19
Szanowny Kubo .
Nie zgodzę się z twoją opinią pracuje tam już od roku i miła atmosfera jest w firmie . Kierowniczka Ala jest bardzo dobrą kierowniczką nie to co poprzedni kierownik P.Ferdek , to on sprzedawał środki czystości firmie Aspen i to on miał 100 umów na ludzi którzy nie pracowali w firmie . Nie dawał dnia wolnego , wrzeszczał po ludziach , poniżał ich i robił wiele innych przekrętów . Firma teraz funkcjonuje lepiej z kierowniczka P.Ala i brygadzista P.Iza . I proszę takich opinii nie dawać jak się nie pracowało w tej firmie . Pozdrawiam
1
danio 2016-11-08 07:00:08
Ten Kuba to jakiś ograniczony jest ale taki zawiedziony pracownik bo Pani Alicja równa babka nie da se w kasze napluć!!!!! i dobrze bo nikt nie wiem z kim ona musi pracować - za wytrzymałość nagroda nobla jej się należy!! Pracowałem u niej i było SUPER!!!!!!! złota babka , szkoda że dałem się namówić na przeniesieni do Bożeny J na śląski rynek tam to się dzieje dopiero jak kierowniczka ( niby ) jak sobie zatrudniła męża Islama o 25 lat młodszego !! WSTYD !!! i się panoszy bo mężulek przyjeżdza w białej koszuli do pracy nawet się nie przebiera i wychodzi w białej ludzie muszą tyrać a on przy biurku przesiedzi i do domu jedzie ale za 8 godzin zapłacone ma!!!!! Nikt nie reaguje z EZT na to ! Ale kto zareagować jezli Pani Dyrektor to przyjaciółka Bożeny J tak sama Bożena twierdzi i opowiada pracownikom tak!!!! na obiekt pokazuje się jak na lekarstwo szok !! Tam musiał by się ktoś przyjżeć!!!!!
1
Ona 2016-11-08 17:20:28
Hej Danii ma rację ja też jestem byłym pracownikiem Bożeny kierowniczki regionalnej , kto ja wybrał? ??? Ludzie chyba w ezt byli pijani albo za kasę nawet nie potrafi z ludźmi rozmawiać chce udawać Panią a słoma z butów wystaje szok już nuegdy nie chcę słyszeć o ezt po pracy u Bożeny ktorej nigdy niema tylko ludźmi się wysluguje a ona nie umie dodać 2 do 2 SKANDAL! !!!!!!!
4
Monia 2016-11-12 17:58:49
Hej ja jestem obecnym pracownikiem i potwierdzam ze z ulomna babą nie da się pracować właśnie zbieramy grupkę ludzi którzy pójdą do sądu na Bozene i do prezesa bo dyrektorka nie reaguje dupne przyjaciolki od kieliszka bo tak opowiada Bożena dostała służbowy samochód iI nikt tego nie widzi ze wozi wnuki sluzbowka fotelik dziecięcy w samochodzie z ezt. Jestem ciekaw czy wszyscy tak mogą? ????? Nie zna przepisów pracy wyłowić się nie umie wstyd dla ezt? !!!!!!!!!!
1
hugo 2016-11-12 20:12:01
Szok to mało powiedzieć teraz przyjęli sprzataczke z galerii na kierownika haha sprzątaczka z kibli!!! Kasia gratulacje
1
MLO 2016-11-13 19:37:13
JA TEZ PRACOWAŁAM POD NIĄ SZOK LUDZIE ODRADZAM TO JEST MÓŁ BAGIENNY I JESZCZE ZE SWOIM O 30 LAT MŁODSZYM RUMUNEM BABA NA PRACY SIĘ NI ZNA UDAJE ZE POTRAFI A LUDZIE ROBIA ZA NIĄ WSPÓŁCZUJE HENIOW IKTÓRY ODWALA CAŁĄ ROBOT ZA NIĄ !!!!!! ZADKO KIEDY TELEFON ODBIERA WOZI SŁUŻBÓWKĄ WNUKI TEN JEJ RUMUN JEŻDZI SŁUŻBÓWKĄ JESTESMI CIEKAWI CZY PREZES WIE O TYM???? ALE PLANUJEMY JECHAĆ I POWIEDZIEĆ WSZYSTKO!!!!! TERAZ ZATRUDNIŁA KASIE SPRZĄTACZKĘ KTÓREJ NIKT NIE CIERPIAŁ W PRACY TERAZ JEST PANI KIEROWNIK!!!!!! PRACUJESZ JAKO SPRZATACZKA???? IDZ DO EZT ZOSTANIESZ KIEROWNIKIEM !!! KASIA TERAZ SIE PANOSZY A NA KIBALACH BYŁA !!! SŁOWNICTWO OD NIEJ NIE MA SŁÓW NA TO KU.... I HU... NA POŻĄDKU DZIENNYM PANI DYREKTOR WSTYD!!!!!!
Ola 2016-11-14 13:25:58
Nieprzestrzeganie czasu pracy przez pracodawcę, zgodnie z art. 281 pkt 5 kodeksu pracy
1
ja 2016-11-14 14:00:52
Czas pracy osoby niepełnosprawnej nie może przekraczać 8 godzin na dobę i 40 godzin tygodniowo. Osoby niepełnosprawne zaliczone do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności – do dnia 31 grudnia 2011 r. – mogą pracować jedynie do 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo.
W EZT sie do tego nie stosują.

Pracownikowi niepełnosprawnemu legitymującemu się orzeczeniem o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności przysługuje ponadto zwolnienie od pracy w celu wykonania badań specjalistycznych, poddania się zabiegom leczniczym lub usprawniającym, a także w celu uzyskania zaopatrzenia ortopedycznego lub jego naprawy, jeżeli czynności te nie mogą być wykonane poza godzinami pracy. ŻEBY ZROBIC BADANIA MUSIAŁEM WZIĄŚĆ URLOP WYPOCZYNKOWY.

Podstawa prawna - art. 14 – art. 20 ustawy z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych (Dz.U. z 2011 r. 127, poz. 721 z późn. zm.).
2
Pozory mylą 2016-11-15 12:14:35
Firma bardzo dobra pracowników szanują jak mało gdzie białe koszule krawaty dopięte wszystko na ostatni guzik ....
2
Mami 2016-11-17 07:33:09
Ja mam złą opinię na temat przełożonej co do firmy to wszystko ok płacą zawsze na czas , nadgodziny wypłacają także więc firma wporzo !! a co do Pani Bożeny J to porażka totalna nawet szkoda słów żeby to opisać !!!! Czy zarząd Ezt nie widzi tego???? przecież z nią się nie da pracować!!!! D.......L totalny z wnukami przyjeżdza na obiekt służbowym autem !! Haha albo ten jej czarnoskóry Pan jezdzi jej służbówką!!! Baba nie potrafi do 3 policzyć bo wysługuje się ludzmi a potem mówi że ona ma dobre wyniki szkoda słów!! Pani Dyrektor ma klapki na oczach bo to dwie koeżanki zawsze Bożena się tym chwali !!! Ciekawe czy Prezes wie co sie dzieje???>
1
kitaa 2016-11-17 10:30:42
ja za to w temacie kieliszka... znam taką co pod wplywem autem jezdzi i nie jest to ta pani o ktorej wy piszecie . Ale uwazam ze karma wraca i licze na to ze kiedys ją skontrolują
3
Kasia 2016-11-21 11:17:05
główny prezes EZT to nie doszły ksiądz tam niema z kim rozmawiac wyżej
1
janina 2016-11-25 12:04:24
Pracowałam w EZT kilka lat. Potem przeszłam do innej firmy. Obecnie wróciłam do EZT.
To co tu przeczytałam jest troche przerażające. Na naszym obiekcie wszyscy mamy wypłate na czas, zawsze w terminie. Urlopu zawsze dogadujemy i uzgadniamy. Teraz paczki świąteczne odebraliśmy. Ludzie? czego wy chcecie? podzielony czas pracy w okresie świątecznym. Ale to trzeba dobrej woli i zrozumienia po obu stronach -my pracownicy i kierownik.
1
Była 2016-11-27 17:48:44
Ludzie nie znają granic zazdrości. Dlaczego oczerniają kogoś na portalach zamiast powiedzieć to prosto w oczy. Pacowałam z p. Kasią i było wszystko ok. Załatwiła co było potrzeba, wiele razy sama pomogła. Co z tego że została kierownikiem chociaż kible myła. Widocznie myła je bardzo dobrze. Najwięcej mają do powiedzenia ci którzy przepracowali po dwa dni. Wypłaty na czas, raz w roku piknik rodzinny i paczki dla dzieci. Pozdrawiam cię Kasiu :)
1
Ano 2016-11-28 13:47:47
Kasie nie martw się to jest tylko zazdrość.
1
ANIA 2016-11-29 19:49:41
JA ( usunięte przez administratora ) JAK MOŻNA PISAĆ TAK O DRUGIEJ OSOBIE KOZAKI ZA PIĘĆ GROSZY BOJĄ SIĘ SPOTKAĆ I POWIEDZIEĆ TAKIE RZECZY W OCZY BO CO???? BO JESTEŚCIE TYMI PRACOWNIKAMI MAJOWYMI I ŻAL WAM DUPĘ ŚCISKA ŻE KTOŚ JEST NA TAKIM STANOWISKU A NIE INNYM ???? MOŻE SOBIE ZASŁUŻYŁA CO??? NAWET JEŻELI NIE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO KOGO OBCHODZI !!!!!! BO CO ZARABIA LEPIEJ?????? BO SŁUŻBOWE AUTO??? HAHA NO TAK BIEDNE ŻULKI NAWET ROWERA NIE MAJĄ TO W OCZY KOLE MOJE ZDANIE JEST TAKIE TRZEBA BYŁO SIĘ UCZYĆ !!!!!!! LUB DOBRZE KOMBINOWAĆ!!!! ALE JAK KTOŚ MA DWIE LEWE RĘCE TO BĘDZIE NA TAKIM STANOWISKU JAK JEST W OBECNEJ CHWILI ALBO JESZCZE LEPIEJ BEZ PRACY!!!! BO NAPEWNO BOŻENA WYRZUCIŁA TE OSOBY Z PRACY I MYŚLĄ O SORRY NIE MYŚLĄ ŻE OPISZĄ TĄ SPRAWE NA PORTALU TO ZWOLNIĄ JĄ Z PRACY ŻENADA!!!!! DLAMNIE TO TY JESTEŚ JAKIMŚ BEZ MÓZGIEM TOTALNYM ŻEBY OBCZERNIAĆ LUDZI I ICH POCHODZENIE!!!! A MY WŁAŚNIE LUBIMY RUMUNÓW, CZARNOSKÓRYCH I TUNEZYJCZYKÓW PRZYSTOJNIAKI !!!! TEN KTO TO PISZE NAWET PSA NIE MA I DOBRZE BO WSPÓŁCZUJĘ !!! kURWA SZOK CO O PANI ZAZNACZAM PANI DYREKTOR TO NIE SPOTKAŁAM LEPSZEJ OSOBY PO PROSTU TO JEST ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU !!!!!!!!!!! KAŻDEMU ŻYCZĘ I TO Z CAŁEGO SERCA ŻEBY MIEĆ TAKĄ DYREKTORKĘ DO TAŃCA I DO RÓŻAŃCA!!! KOBIETA DO RANY PRZYŁOŻYĆ A JAK PIJĄ TO ZA SWOJE!!!!! NAPEWNO NIE ZA WASZE !!! W FIRMIE WYPŁATY ZAWSZE NA CZAS DODATKI PACZKI ITP. WSTYD DLA EZT ŻE ZATRUDNIALI TAKICH UŁOMÓW ALE CZŁOWIEK UCZY SIĘ NA BŁĘDACH. TYLE MAM DO POWIEDZENIA A RESZTA JAK CHCE TO NIECH MNIE W D...........E POCAŁUJE.!!! POZDRAWIAM SERDECZNIE TYCH KTÓRZY ZASŁUGUJĄ NA TO ANIA!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o EZT S.A. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.