brak logo

EZT S.A.

Sosnowiec

Opinie o EZT S.A.

EZT pracownik 2015-12-14 18:10:47
Dzisiaj Prezesa zwolnili. Szok !!!! Nie liczą się z nikim.
5
EZT pracownik 2015-12-14 18:20:21
Dzisiaj go zwolnili
4
danny 2015-12-18 20:58:36
Czy dobrze rozumiem, że to decyzja zarządu zapadła i gościa się pozbyli ? Jeżeli taki krok wykonali, to musiał być czymś uargumentowany. Nie wiem czy jest szansa na zajęcie wyższego stanowiska..
Eldo 2015-12-25 17:44:40
Widocznie tak musiało być. A wiecie coś o ich oddziale w Praszce? Z tego co słyszałem to ich zupełnie inny rodzaj działalności,
wienio 2015-12-29 18:48:30
jezeli ktos nie przynosi zyskow tylko straty, w doadtku jest nielojalnym pracownikiem to powiedzcie mi po co trzymac takie osoby w zespole, przeciez wszystkim zle przez takich sie pracuje
jeszcze pracownik 2015-12-30 13:05:24
To Pan Prezes był nielojalnym pracownikiem ? dziwne.
Nie liczą się z nikim i tyle, Pani Dyrektor z DH też już zwolniona
4
eweew 2016-01-01 21:52:35
czesc wszystkim ja natknalem sie całkiem niedawno na jedna oferte wsawiona przez firme Zakłady Usługowe EZT S.A. na kierownika regionalego w Sosnowcu..
2
213 2016-01-09 15:43:20
widziałem ze wlasnie na tym stanowisku oferuja samodzielne i odpowiedzialne stanowisko, motywacyjny system wynagrodzeń,możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
1
zorba 2016-02-02 14:13:59
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
1
zorba 2016-02-02 14:15:23
najgorsza firma jaka jest narynku.sex proponuja kierownicy by pracowac
1
hopel 2016-02-02 17:02:53
@zorba to poważne oskarżenia, jeśli tak jest naprawdę to ktoś by to nagłośnił. Widzę że szukają teraz osób do pracy. Na stanowisku kierownika obiektu wymagają włąsnego samochodu, dobrze że zwracają koszty utrzymania go
bAn 2016-02-02 22:32:31
@zorba najpierw musi nauczyć się pisać po Polsku. Widać kolejny, niezadowolony wysocewykwalifikowany "były" pracownik. Resztę można dopisać sobie samemu.
były pracownk 2016-02-03 11:06:45
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
1
były pracownk 2016-02-03 11:12:01
przesadziłaś,ezt ludzi nie szanuje i pomiata nimi
były pracownk 2016-02-03 11:17:32
O kilka lat za późno :)
1
były pracownk 2016-02-03 11:20:31
Ten zwrot kosztów to 0,77 gr za km i nic więcej, a auto zajeździsz
less 2016-02-04 20:00:20
były pracownik proszę powiedz o jakim stanowisku w tym momencie mówisz ? Ostatnio firma potrzebowała specjalisty ds. informatyki, a takie bardziej podstawowe stanowiska nie były oferowane..
p blep 2016-02-13 20:40:38
Skoro zapewniają samochód służbowy i nawet zwracają za koszty utrzymania auta to widać, że wiedzą jak zrobić, żeby pracownik był zadowolony ze swojej posady. A są jakieś benefity? Dzięki
pracownik 2016-02-15 23:55:01
jak masz tam plecy to owszem
tergo 2016-02-16 14:39:30
A takie plecy spokojnie można sobie wyrobić @pracownik. Doceniają bowiem dobrych pracowników. Na to stanowisko wymagają min. rocznego doświadczenia w pracy
grodek 2016-02-22 17:21:24
nie jest to moim zdaniem dużo. Niemniej gdzieś te praktykę trzeba zrobić. W sosnowcu o dobrą robotę nie łatwo, także tutaj młodsi informatycy mają już dobry start
maria25 2016-02-23 01:59:13
nie do konca,kierownictwo z sosnowca moze ok,ale odziały masakra,samowolka,czekamy na wypłaty wcale nie w terminie od grudnia nie mamy
maria25 2016-02-23 02:04:04
pomiata i ma gdzieś,kto pracował to wie,zdecydowanie nie polecam
maria25 2016-02-23 02:09:29
święta prawda,poznałam,i nigdy wiecej,a EZT nic z tym nie robi tylko nadal taka sz.... zarządza
maria25 2016-02-23 22:39:20
nie nie ma zadnych nadgodzin,a na dodatek ucina sie jeszcze godziny,np w piatki
Endi 2016-02-25 13:12:17
Dobrze powiedziane. O wysokim poziomie świadczy chociażby fakt o zwiększającym się w EZT zatrudnieniu - szukając info o przeniesieniu Neapco, można się doczytać, że w samych firmach współpracujących zatrudnionych jest przeszło 200 osób, z czego prawie połowa to załoga Malarni Proszkowej EZT, a pamiętając początki ich istnienia w Neapco, pracowało tam może z 20 osób. Słabo? Do tego wypłaty mają na czas, składki od realnego wynagrodzenia, system premii... jeszcze za mało?
Gonia 2016-03-04 11:48:13
Aż przyjemnie się czyta poprzedni komentarz. Widać, że pracownicy są zadowoleni. Według mnie firma, która zatrudnia tyle osób i nie ma problemu z terminowymi wypłatami, to skarb.
1
jowita 2016-03-22 23:41:12
EZT proponuje stawkę 6,50 netto.Umowa zlecenie to fakt. Umowa taka,że nic z niej nie wynika po prostu papier.Na pracownika się nie krzyczy tylko mówi podniesionym głosem.Płaci się za wykonaną usługę,{ale nie za wszystkie wykonane usługi}I niech nikt nie mówi że jest dobrze
lula 2016-03-29 11:17:37
Juz druga asystentka się zwolniła. Niby mówią na rozmowach,że dobrze się pracuje w ezt.Gdyby tak dobrze się pracowalo to ludzie by się nie zwalniali
2
Jula 2016-03-29 14:20:16
Widzę, że szukają obecnie pracownika na stanowisko Key Account Manager, warunki zatrudnienia wydaja się bardzo przystępne. @Endi wspomniałeś,o systemie premiowania, możesz napisać coś więcej w tym temacie?
Iza 2016-04-30 22:54:43
Endi hahahaha chyba żartujesz sobie. Twierdzisz, że ta firma jest przyszłościowa? HAHAHAHAHAH Połowa pracowników nie dostaje wypłaty, a jeśli już dostaje, to okrojoną. Stawka 7 zł brutto. ZUS odciągnięty tylko z 50 zł - po to robią "podwójne" umowy, żeby mogli wpisać, że zarobiłeś 50zł i z tego składkę odciągnąć. Pracowników mają za nic, a gdy chcesz jakieś zaświadczenie Pani w kadrach odpowie Ci, że nie może, bo nie ma w komputerze takiego formularza. HAHAHAHAH a ja myślałam, że ta Pani było nie było kadrowa pisać potrafi, ale widocznie nie. Managerowie nie znają się na swoich obowiązkach, a jeśli nawet czegoś od nich chcesz albo mówią, że oddzwonią później albo przestają odbierać. Żałosne..... (Chyba znają się tylko na koszulach i krawatach oraz udawaniu, że się na czymś znają i bardzo ciężko pracują). Ktoś kto pisze o nich przychylne komentarze albo u nich pracuje i ma za takie wpisy kasę albo jest idiotą i nigdy nie pracował u nich, bo ja u nich za cały miesiąc pracy 8h 5 dni/tyg. na um. zlec. zarobiłabym 760zł, więc powodzenia tym wszystkim, którzy twierdzą, że to fajne firma - i pomijam już fakt, że takie praktyki są zwykłym przestępstwem (najniższa krajowa to niecałe 1290zł netto) i ci ludzie to nic innego jak zwykli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! Oby takie firmy znikły jak najszybciej z Polskiego rynku, a ich managerom życzę niech sobie popracuję za 760zł miesięcznie i niech mi pokażą jak się utrzymują za taką stawkę (wynajem, rachunki, wyżywienie itd) - Powodzenia życzę HAHAHAHAH Żałosne typy.
3
xxo 2016-05-01 08:05:07
No przecież tacy pracownicy zawsze mają szanse na jakieś dwuskładnikowe wynagrodzenie, czyż nie? Pozdrawiam
Endi 2016-05-04 11:44:59
@Iza
Wszystko zależy na jakie warunki pracy, świadomie się zgadzasz i w jakim oddziale firmy pracujesz. Oceniasz pracę WSZYSTKICH pod jedno kopyto, a mi osobiście wydaje się, że powinnaś szerzej spojrzeć na całokształt. Z drugiej strony, jeżeli coś jest przestępstwem, to zgłasza się to do odpowiednich organów, a jak na razie nie słyszałem, żeby jakiekolwiek sprawy "karne" toczyły się przeciwko tej firmie.
Więc albo zastanów się nad wyrażaniem opinii, albo po prostu spuść trochę z emocji i zastanów się, gdzie popełniłaś błąd - być może nawet nie przeczytałaś dokładnie umowy. Cóż...
1
agrest 2016-05-05 11:40:00
z tym przestępstwem zgadzam się bez wahania.. skoro pracownik widzi, że dzieje się w firmie coś wbrew prawu, to nie powinien tracić czasu na pisanie na forach. Jak widać, nic tak złego się widocznie nie dzieje :) a firma w Sosnowcu prowadzi znowu rekrutację i mimo negatywów, chętnie wyślę swoje CV
pikaoa 2016-06-02 18:45:49
na razie to widze, że u nich jest potrzebny ktoś jako Pracownik utrzymania czystości, co wiecie na temat tej oferty, bo chyba jest dawana normalnie umowa o prace z tego co wiem o tej ofercie właśnie..
Wojczak 2016-07-07 15:54:07
Pracodawca jest bardzo dobry wypłata na czas ,paczki dla dzieci ,nie moge powiedzieć złego słowa
edfgvb 2016-07-07 16:08:24
@Wojczak no to super. wlasnie takie opinie sa bardzo pomocne uwazam..ciekaw jestem tylko jakie wynagrodzenie mzoe byc tutaj oferowane kierowcy dzieki za informacje
Nowa 2016-07-13 13:17:55
nowa-
witam ja równiez mogę podzielić się opinią o słynnym EZT to firma która wykorzystuje ludzi dyrektorka ma ludzi za nic zwalnia ich bez podania przyczyn i bez wcześniejszego poinformowania wręcz przeciwnie zapytana o taki fakt odpowiada że nic podobnego tak samo regionalne kierowniczki chyba maja za to płacone by ukrywac fak o zwolnieniu by nikt nie mógl sobie znależć w międzyczasie pracę pracownicy pracuja za marne grosze i sa wykorzystywani przez regionalne kierownictwo kierownik nie ma nic do gadania za marne pieniądze tyra jak wół po presją i ma czynić cuda na obiekcie gdzie dyrektorka podpisała umowe o swiadczenia usłaug za marne pieniądze a pracy od cholery ludzi przyjmować nie można bo nie ma funduszy na to no chyba że sie jest dobrym znajomym /mom żenada nie poleca wszędzie już zaczynaja podnosić stawki ale nie w EZT tam ciagną jak najdłużej najniższe stawki wiem bo pracowałam tam
cvbn 2016-07-13 13:39:48
@ Nowa no to dzięki za tą opinię. Jak można czuć stabilizację w firmie, gdzie nie możesz byc pewny swojego jutra, czy bedziesz mieć co do garnka włożyć
Lucy 56 2016-07-24 11:28:39
to prawda w krakowskim sądzie dalej p.Krysia wiedzie prym ,nie szanuje ludzi. swoich traktuje ok. Toleruje wybryki swojego znajomka
4
Maciek 2016-07-24 12:13:44
Chyba troszeczkę przeginasz i przeinaczasz fakty kochany, przecież wiadomo że wszystko idzie w górę, stawki, zyski
BARTEK 2016-08-06 20:21:48
W EZT LUDZIE Z GRUPA INWALIDZKĄ ROBIĄ W SOBOTY I NIEDZIELE
gomez 2016-08-06 20:40:20
to ciekawy temat- a możesz mi kolego powiedzieć ile jest takich pracujących weekendów w miesiącu w firmie?
DarekSlask 2016-08-13 10:31:42
Hej czy ktoś pracował przy sprzataniu parkingu m1 ? mozecie opisac ile godzin pracuje sie i jaki zakres obowiazkow ?od wrzesnia ma zwolnic sie miejsce i zastanawiam sie czy zatrudnic sie
ewela 2016-08-13 10:42:33
wiesz co zawsze można sporbowac się zatrudnić czemu by nie..przecież dzięki temu będzie można z cala pewnoscia zdobyc jakies tam dosiwadczenie czego się nauczcy no i przede wszystkim zarobić sobie troche
ZIKO1 2016-08-16 16:27:49
Plejada Sosnowiec firma porządkowa GARDA . Były pracownik u BRYGADZISTKI P. Borzeny zrobiła mi tak szybką rekrutację bez przeszkolenia i bez stawki na godzinę to byla magia nikt nie wiedział z pracowników, a jak udało mi się dowiedziec od brygadzistki z drugiej zmiany 5zł może 5,20 . To po dwóch dniach pracy akordowej zostałem zwolniony.JESTEM osobą z orzeczeniem odebrałem to zwolnienie jako nie zasadne.Ale na uspokojenie mjego niezadowolenia p.Borzenka brygadzistka powiedziala p ........... WYPŁACIMY PANU ZA TE 16 godzin, dzisiaj chciałem się dowiedziec 4 razy dzwoniłem i echo.Pozdrówcie pracownicy p. B może wyśle mi przekazem pocztowym za te 16 przepracowanych godin .Ps. Tam pracownicy pracują po 240 godzin. TJ 1200 ZL HHHORROR.
miana 2016-08-16 16:31:52
Pracownik Administracyjno-Magazynowy jest u ncih teraz potrzebny.
Ewa 2016-08-21 10:11:11
Sorry w sobotę i w Niedziele to są dyżury jak kto ma ochotę chce ale co do wypłaty jest na czasz ale oszukują ja przepracowałam cały miesiac i nie dostałam wypłaty oszuści jedne jutro daje wypowiedzenie
ania 2016-08-21 10:12:39
może mi ktoś napisać jakie są ogólne warunki zatrudnienia u nich
miana 2016-08-22 12:30:38
Pracownik Ochrony fizycznej jest u nich teraz potrzebny z tego co widze.
Zostaw swoją opinię o EZT S.A. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EZT S.A.