Raven

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 18 ocen.

Raven
2 18 6 1

Opinie o Raven

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Daniel

Podpowiedzcie jaką umowę proponuje firma? Czy coś z dodatków socjalnych macie?

MAREK
@Daniel 09.09.2018 20:06

Chłopie jakie dodatki socialne firma nawet wody do picia niezapewnia ,buty daje stare zuzyte za pranie wogóle niepłaci.

Jean Claude Ja Wam Dam
@Daniel 09.09.2018 20:06

Pracuję w firmie na dwie zmiany od 7do19 i 19do7 Zmiana 7do19 rano przyjeżdża catering że śniadaniem i można sobie wybrać trzy opcje do wyboru potem spacerek lub relaksacja drinki TV alkohole i piwko rozmowy potem spacerek lub relaksacja drinki TV alkohole i obiadek trzy opcje do wyboru mięsny wegetariański i z grilla do wyboru potem spacerek i podwieczorek relaks następnie kolacja trzy opcje do wyboru i do domciu Zmiana 19do7 nocna to kolacja trzy opcje do wyboru potem spacerek lub relaksacja drinki TV alkohole i piwko rozmowy potem zimna płyta spanko i nad ranem spacerek i spanko. Nad ranem spacerek lub seksik w zależności od samopoczucia śniadaniem i można sobie wybrać trzy opcje i do domciu Wynagrodzenie za pracę 4500 PLN +100 %godziny nocne +200 % za święta soboty i niedziele i nadgodziny + premia 500 % za samo przyjście do pracy. Kierownik jest tak wspaniały że co piątek przystępujemy u niego do spowiedzi i komunii świętej i odtrzymuje rozgrzeszenie. Żyć nie umierać. Kochający Prezesa i firmę. Polecam

anonymous
@Jean Claude Ja Wam Dam 16.09.2018 12:46

do kabaretu się nadajesz ale dobre jest

Jan

Firma najpierw prosi ludzi, żeby przyszli na nadgodziny a potem nie chce pieniędzy wypłacić. Porażka!

marudziak

witam pracuje w tej firmie rok kasa mi wplywa bez zarzutu na czas do 10-tego ciekawe dlaczego niektorzy jej niedostaja na czas z urlopem nienarzekam myslalem ze mam mniej urlopu a wyszlo ze wiecej zlotowki tez sie zgadzaja czasami pare zlotych wiecej niz sie spodziewam przyklad z urlopem 12 dni urlopu pare moze 6 max 7 12 w tym nocki i za lipiec 1670 ponoc kiwaja niektorych z nadgodzinami slyszalem od niektorych wiec niesa tacy zli ani lepsi ani gorsi pozdrawiam

zenek
@marudziak 18.08.2018 21:50

Takich wlasnie jak ty kiwaja,jak nawet niewiesz ile miales tkz 12 czy 6 czy moze 7 .a to jest roznica o okolo 200zl.

Ryszard

Do tych wszystkich co tu piszą ze tacy solidni są. Pracując u nich od pierwszego kwietnia na bardzo dużym obiekcie,do dziś nie mamy umowy o prace(9 osób)

Kadrowa
@Ryszard 22.04.2018 16:13

Wszyscy bez wyjątku dostaliście informację o warunkach zatrudnienia jeszcze przed podjęciem pracy, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy, pozdrawiam Kadrowa.

Leon zawodowiec
@Kadrowa 24.04.2018 08:29

Pani kadrowo niezna ,pani regulaminu pracy.Kiedy pracownik powinien otrzymać umowę o pracę i czy powinna być ona zawarta na piśmie? W myśl art. 29 § 1 i 2 Kodeksu pracy, umowa o pracę powinna być zawarta w formie pisemnej i powinna określać strony umowy, rodzaj umowy (np. na okres próbny, na czas określony, na czas nieokreślony), datę jej zawarcia oraz warunki pracy i płacy, w tym w szczególności: rodzaj pracy, miejsce wykonywania pracy, wynagrodzenie za pracę odpowiadające rodzajowi pracy, ze wskazaniem składników wynagrodzenia, wymiar czasu pracy, termin rozpoczęcia pracy. Jeżeli umowa o pracę nie została zawarta z zachowaniem formy pisemnej, pracodawca powinien – najpóźniej w dniu rozpoczęcia pracy przez pracownika – potwierdzić mu na piśmie ustalenia co do stron umowy, jej rodzaju oraz warunków. Niepotwierdzenie na piśmie zawartej z pracownikiem umowy o pracę powoduje, iż pracodawca lub osoba działająca w jego imieniu popełnia wykroczenie przeciwko prawom pracownika (art. 281 pkt 2 Kodeksu pracy). Za powyższe wykroczenie inspektor pracy nakłada mandat karny w wysokości od 1.000 do 2.000 zł albo kieruje wniosek o ukaranie do właściwego sądu. Jeżeli ukarany co najmniej dwukrotnie za wykroczenie przeciwko prawom pracownika określone w Kodeksie pracy popełnia w ciągu dwóch lat od dnia ostatniego ukarania takie wykroczenie, inspektor pracy ma prawo w postępowaniu mandatowym nałożyć grzywnę w wysokości do 5.000 zł (art. 96 §1a pkt 1 i §1b Kodeksu postępowania w sprawach o wykroczenia). Na podstawie wniosku o ukaranie złożonego przez inspektora pracy sąd może orzec karę grzywny w wysokości do 30.000 zł.

Kadrowa
@Leon zawodowiec 09.05.2018 13:11

Od 1 września 2016 r., w razie zawarcia umowy o pracę w formie innej niż pisemna, pracodawca potwierdza pracownikowi ten fakt na piśmie przed dopuszczeniem do pracy. W dokumencie podaje informację o stronach umowy, rodzaju umowy oraz jej warunkach. Pracownik musi mieć świadomość warunków, na jakich będzie pracował. Postanowienia w tym zakresie zawiera umowa o pracę. Gdy umowa nie została zawarta w formie pisemnej, obowiązkiem pracodawcy jest potwierdzenie jej warunków na piśmie. Od 1 września 2016 r. pracownik powinien otrzymać pisemną informację o warunkach umowy o pracę przed dopuszczeniem go do pracy. Zasadę tę wprowadziła nowelizacja Kodeksu pracy dokonana ustawą z 13 maja 2016 r. o zmianie ustawy – Kodeks pracy. Jak wcześniej pisałam, każdy z pracowników otrzymał pisemne potwierdzenie warunków zatrudnienia, o którym mowa powyżej w kodeksowym terminie. Drogi "leonie zawodowcu" doucz się proszę, pisząc takie bzdury wprowadzasz innych w błąd. Powyższe informacje można oczywiście potwierdzić u źródła - prawnicy PIP z pewnością udzielą Ci w tej kwestii wsparcia. Pozdrawiam Kadrowa

Nie Leon
@Kadrowa 10.05.2018 14:43

Droga pani kadrowo,proszę nie pouczać innych,skoro samej ma się braki,bądź świadomie się kłamie. Wszyscy pracownicy którzy pracują u was mają podpisana umowę?,nie(wiem kto i na jakim obiekcie) Czas aby odwiedziła was inspekcja pracy,może wtedy razem z Adamem coś zrozumiecie.

olek
@Leon zawodowiec 09.05.2018 13:11

ja tez jeszcze nie mam umowy

falubaz

Kiedyś u nich pracowałem...prezes Kruk powiedział na zebraniu do pracowników na jednym obiekcie że wizyta zielenogórskiej inspekcji pracy zaczyna u nich od kawy,herbaty,ciasta...non coments

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Raven? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

ChR

Na szczęście nie podpisałem z nimi umowy. Nie mieli środków na opłacenie badania lekarskiego. To obowiązek pracodawcy wynikający z Kodeksu Pracy. Jak robią takie numery, to co byłoby potem? Łamią Kodeks Pracy, a chcą mieć finansowanie z PFRON. Wykazują bardzo duże zainteresowanie orzeczeniem o niepełnosprawności (tylko o tym mówią i jak im się pokaże, to oczy robią im się wyraźnie większe i cieknie ślinka). Poczytałem opinie z gowork. Nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę.

Kaska
@ChR 13.04.2018 18:28

Ja na szczęście podpisałam z nimi umowę o pracę, pomimo tylu negatywnych komentarzy. I się nie zawiodłam. Wynagrodzenie na czas, zwrot za badania dostałam. Pracuje w Gorzowie.Nie wiem o czym wy tu ludzie piszecie. I chyba oni nie chcieli z Tobą podpisać umowy o prace.

Zadowolony
@ChR 13.04.2018 18:28

Jeśli nie podpisałeś umowy o pracę to pracodawca zwyczajnie nie miał podstaw do opłacenia badania lekarskiego. Równie dobrze mogłeś te badania przedstawić u innego pracodawcy. Jeśli nie byłeś pracownikiem to skąd wiesz o takich rzeczach? Ja osobiście pracując tu 6 lat nigdy krzywdy nie zaznałem.

Tomek

Jak długie są opóźnienia z wypłatami?

Kaska
@Tomek 11.04.2018 13:14

żadnych.

Pracownik

Widać ze biuro zaczyna pisać pochlebne opinie aby zmagać choć trochę fatalny obraz tej firmy...

Luki

Firma Raven Zielonej Góry to najlepsza jaką spotkałem. Pracuje jako pracownik ochrony w Gubinie od 2 lat i nigdy nie było problemów. Wypłata zawsze na czas i kierownictwo też w porządku. Polecam pracę w tej firmie .

Blondi

Firma kłamie i oszukuje.Nalicza kary ,których nie ma w umowie o pracę.Obiecuje ustnie premie,po czym nie wypłacach ich.Jestem byłą pracownicą tej firmy ,sama wypowiedziałam umowę o pracę.Po tym jak zostałam potraktowana przez kierownictwo firmy.Wypłaty zawsze z opóznieniem,nigdy na czas.Nie polecam tej firmy

JokeR

Witam firma oszukuje nie wypłaca pieniędzy za leki za zwroty za turnusy itp..

jedrek
@JokeR 10.01.2018 17:24

to jest firma pucuj dziada pracowalem tam i wiem jak tam wygląda sytuacja,pracowalen we wielu firmach ochrony ale ta to jest wyjadkowa.

anonymous
@jedrek 12.01.2018 05:41

zgadzam się

anonymous
@jedrek 12.01.2018 05:41

oczywiście że tak

Krzych558
@JokeR 10.01.2018 17:24

Firma nie ma obowiązku płacić za leki i fundować wam turnusy. To jest przywilej, a nie obowiązek. A jak wykonywaliście pracę na takim poziomie na jakim są napisane wasze komentarze, to wcale im się nie dziwie.

jędrek

Witam. Jak pisałem wcześniej odnośnie nie wypłacenia ekwiwalentu za urlop że niby się już nie należał a teraz do rzeczy zgłosiłem ta firmę do pip-u i wygrałem ekwiwalent za urlop wpłynął na konto i jednak się należał jednak zostali przeczepani w papierach a teraz pisze dla wszystkich co zostali w jakiś sposób oszukani przez tą firmę zgłoście się do pip-u niebujcie się czym więcej wniosków tym więcej się nauczą jak traktować pracowników z orzeczeniami i nie tylko jeśli tez takich mają a nawet nie mają wstydu dzwonić do byłych pracowników co powygasały im umowy i niegodziły się na jej przedłużenie ponieważ zatrudnili się w innej firmie i nawet nasłali inspekcje, i proponować im zatrudnienie, bo pętla na szyi z braku obsady na obiekcie ludzie niebujcie się naprawdę zgłaszajcie takie sprawy jak inni pisza, bo to trzeba trochę pracodawców nauczyć ze pracownik tez ma, jakie kolwiek prawa.

Józef
@jędrek 05.04.2018 03:36

Ludzie piszecie że firma oszukuje , a pewnie sami robicie cos nie tak pracuje od jakiegos czasu w tej firmie i nigdy nie oszukali mnie . Zapewne zwolnili was bo na to zasluzyliscie a teraz mscicie sie w internecie

102

Nie płacą na czas, oszukują na każdym kroku osoby niepełnosprawne, jak najdalej od tej firmy.

505Andrzej
@102 24.03.2018 22:28

Pracuję w tej firmie od dwóch lat.Nigdy nie spotkjem się z tym co napisałeś. Najpeiej to obsmarować kogoś w internecie. Pamiętaj,że nie jesteś anonimowy.

JP2

Czy kolega o nicku 102 może coś więcej napisać o tym jak z wypłatami jest,jakie są poslizgi?...Firma ta przejęła szpital i zastanawiam się czy zgłosić się do nich. Może ktoś jeszcze cos napisać o kierownik Adamie(nazwiska nie znam)

oszukana

a jaczekam 3 miesiące żeby zapłacili mi za zlecenie kłamia obiecują a kasy dalej nie ma

jedrek
@oszukana 24.05.2017 17:13

zdłoś do inspekcji pracy ja zglosilem i jestem w trakcie odpowiedzi z inspekcji, ale mysle ze dotrza do wszystkich i przeplukaja im te papiery jestem z pomorskiego woj.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Zielona Góra.

jedrek

firma oszukuje mi nie wyplacili ekwiwalentu za 12 dni. firma o kant tylka rozbic nie morzna byc wobec nich uczciwy poniewaz oni tez niesa uczciwi.

anonymous

Banda oszustów , obiecują , wymagają a nie płacą obiecanych pieniędzy , wykorzystują niepełnosprawnych , nie znają się na przepisach , kto dopuścił aby na takich warunkach jakie są powstała ta firma bez żadnych dodatków dla niepełnosprawnych a dotację dostają na nich z Pefromu a z tego ani złotówki nie dostajemy, gdzie są jakieś przepisy na nich , ostrzegajcie wszystkich , Pozdrawiam

wenegiusz4@gmail.com

Mnie też oszukali za zapłaciyli nie mam szczego żyć oszusciy. Pracowałam dwa 2 miesiące będę szedł na policje od 18 stycznia czekam na pinodze gdzie można zgłosici jescze że ta firma oszukuje ludzi i nie płać na czas jestem ze Szczecin

jedrek
@wenegiusz4@gmail.com 04.01.2018 12:31

zglos do pip-u(panstwowej inspekcji pracy)

pracownik

Każdemu odradzam prace w tej firmie . Powody 1/ zatrudniają pracownika póżniej nie wiedzą co mu dać do pracy 2/ brak szkoleń bhp 3/niepotrafią wystawić poprawnie pit.

Zostaw opinię o Raven - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raven