Raven

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 16 ocen.

Raven
2 16

Opinie o Raven

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raven

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Raven? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

   
Ryszard

Do tych wszystkich co tu piszą ze tacy solidni są. Pracując u nich od pierwszego kwietnia na bardzo dużym obiekcie,do dziś nie mamy umowy o prace(9 osób)

   
Nie Leon
@Kadrowa 10.05.2018 14:43

Droga pani kadrowo,proszę nie pouczać innych,skoro samej ma się braki,bądź świadomie się kłamie. Wszyscy pracownicy którzy pracują u was mają podpisana umowę?,nie(wiem kto i na jakim obiekcie) Czas aby odwiedziła was inspekcja pracy,może wtedy razem z Adamem coś zrozumiecie.

   
ChR

Na szczęście nie podpisałem z nimi umowy. Nie mieli środków na opłacenie badania lekarskiego. To obowiązek pracodawcy wynikający z Kodeksu Pracy. Jak robią takie numery, to co byłoby potem? Łamią Kodeks Pracy, a chcą mieć finansowanie z PFRON. Wykazują bardzo duże zainteresowanie orzeczeniem o niepełnosprawności (tylko o tym mówią i jak im się pokaże, to oczy robią im się wyraźnie większe i cieknie ślinka). Poczytałem opinie z gowork. Nie zasługują nawet na jedną gwiazdkę.

   
Zadowolony
@ChR 13.04.2018 18:28

Jeśli nie podpisałeś umowy o pracę to pracodawca zwyczajnie nie miał podstaw do opłacenia badania lekarskiego. Równie dobrze mogłeś te badania przedstawić u innego pracodawcy. Jeśli nie byłeś pracownikiem to skąd wiesz o takich rzeczach? Ja osobiście pracując tu 6 lat nigdy krzywdy nie zaznałem.

   
Tomek

Jak długie są opóźnienia z wypłatami?

   
Kaska
@Tomek 11.04.2018 13:14

żadnych.

   
Pracownik

Widać ze biuro zaczyna pisać pochlebne opinie aby zmagać choć trochę fatalny obraz tej firmy...

   
Luki

Firma Raven Zielonej Góry to najlepsza jaką spotkałem. Pracuje jako pracownik ochrony w Gubinie od 2 lat i nigdy nie było problemów. Wypłata zawsze na czas i kierownictwo też w porządku. Polecam pracę w tej firmie .

   
Blondi

Firma kłamie i oszukuje.Nalicza kary ,których nie ma w umowie o pracę.Obiecuje ustnie premie,po czym nie wypłacach ich.Jestem byłą pracownicą tej firmy ,sama wypowiedziałam umowę o pracę.Po tym jak zostałam potraktowana przez kierownictwo firmy.Wypłaty zawsze z opóznieniem,nigdy na czas.Nie polecam tej firmy

   
JokeR

Witam firma oszukuje nie wypłaca pieniędzy za leki za zwroty za turnusy itp..

   
Krzych558
@JokeR 10.01.2018 17:24

Firma nie ma obowiązku płacić za leki i fundować wam turnusy. To jest przywilej, a nie obowiązek. A jak wykonywaliście pracę na takim poziomie na jakim są napisane wasze komentarze, to wcale im się nie dziwie.

   
jędrek

Witam. Jak pisałem wcześniej odnośnie nie wypłacenia ekwiwalentu za urlop że niby się już nie należał a teraz do rzeczy zgłosiłem ta firmę do pip-u i wygrałem ekwiwalent za urlop wpłynął na konto i jednak się należał jednak zostali przeczepani w papierach a teraz pisze dla wszystkich co zostali w jakiś sposób oszukani przez tą firmę zgłoście się do pip-u niebujcie się czym więcej wniosków tym więcej się nauczą jak traktować pracowników z orzeczeniami i nie tylko jeśli tez takich mają a nawet nie mają wstydu dzwonić do byłych pracowników co powygasały im umowy i niegodziły się na jej przedłużenie ponieważ zatrudnili się w innej firmie i nawet nasłali inspekcje, i proponować im zatrudnienie, bo pętla na szyi z braku obsady na obiekcie ludzie niebujcie się naprawdę zgłaszajcie takie sprawy jak inni pisza, bo to trzeba trochę pracodawców nauczyć ze pracownik tez ma, jakie kolwiek prawa.

   
Józef
@jędrek 05.04.2018 03:36

Ludzie piszecie że firma oszukuje , a pewnie sami robicie cos nie tak pracuje od jakiegos czasu w tej firmie i nigdy nie oszukali mnie . Zapewne zwolnili was bo na to zasluzyliscie a teraz mscicie sie w internecie

   
102

Nie płacą na czas, oszukują na każdym kroku osoby niepełnosprawne, jak najdalej od tej firmy.

   
505Andrzej
@102 24.03.2018 22:28

Pracuję w tej firmie od dwóch lat.Nigdy nie spotkjem się z tym co napisałeś. Najpeiej to obsmarować kogoś w internecie. Pamiętaj,że nie jesteś anonimowy.

   
JP2

Czy kolega o nicku 102 może coś więcej napisać o tym jak z wypłatami jest,jakie są poslizgi?...Firma ta przejęła szpital i zastanawiam się czy zgłosić się do nich. Może ktoś jeszcze cos napisać o kierownik Adamie(nazwiska nie znam)

   
oszukana

a jaczekam 3 miesiące żeby zapłacili mi za zlecenie kłamia obiecują a kasy dalej nie ma

   
jedrek
@oszukana 24.05.2017 17:13

zdłoś do inspekcji pracy ja zglosilem i jestem w trakcie odpowiedzi z inspekcji, ale mysle ze dotrza do wszystkich i przeplukaja im te papiery jestem z pomorskiego woj.

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak teraz przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Zielona Góra.

   
jedrek

firma oszukuje mi nie wyplacili ekwiwalentu za 12 dni. firma o kant tylka rozbic nie morzna byc wobec nich uczciwy poniewaz oni tez niesa uczciwi.

   
anonymous

Banda oszustów , obiecują , wymagają a nie płacą obiecanych pieniędzy , wykorzystują niepełnosprawnych , nie znają się na przepisach , kto dopuścił aby na takich warunkach jakie są powstała ta firma bez żadnych dodatków dla niepełnosprawnych a dotację dostają na nich z Pefromu a z tego ani złotówki nie dostajemy, gdzie są jakieś przepisy na nich , ostrzegajcie wszystkich , Pozdrawiam

   
[email protected]

Mnie też oszukali za zapłaciyli nie mam szczego żyć oszusciy. Pracowałam dwa 2 miesiące będę szedł na policje od 18 stycznia czekam na pinodze gdzie można zgłosici jescze że ta firma oszukuje ludzi i nie płać na czas jestem ze Szczecin

   
jedrek
@[email protected] 04.01.2018 12:31

zglos do pip-u(panstwowej inspekcji pracy)

   
pracownik

Każdemu odradzam prace w tej firmie . Powody 1/ zatrudniają pracownika póżniej nie wiedzą co mu dać do pracy 2/ brak szkoleń bhp 3/niepotrafią wystawić poprawnie pit.

   

Zostaw opinię o Raven - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Raven