Opinie o FCS Sp. z o.o. w Warszawa

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie FCS Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do pracy w firmie FCS Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Firmy sprzątające
Firmy sprzątające Warszawa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o FCS Sp. z o.o. w Warszawa

baner wywiady
Henryk R Nowy wpis

Nie słyszałem aby komuś nie zapłacili. sprzęt dobry, a ta robota to nie jakiś kierat.

Justyna Nowy wpis

Cześć, czy jest tutaj więcej osób, które nie dostały od niego pieniędzy? Czy to jakieś pojedyncze dziwne przypadki, warto tu iść do pracy czy nie?

Dobrý Nowy wpis
@Justyna

To przez nowy ład i nowe opodatkowanie wypłaty były na kontach w dwóch transzach. Ale rewelacyjna firma zamiast poinformować o tym a w szczególności koordynatorzy od siedmiu boleści którzy od tego to domyślaj się wszystkiego i dowiaduj się z innych źródeł.

Karolina Nowy wpis
@Dobrý

Czyli chwileczkę, to wszystko rozwiązało się bezproblemowo tak? I do teraz już wszystko jest tutaj jak najbardziej ok? Żadnych niespodzianek?

Szary pracownik

Pracuję w FCS już w miarę dłuższy czas i widzę że się rozwijają ale kasy przy tym dla nas nie widać.Ale co do koordynatora to powiedzmy sobie prawdę jeden wielki przękręt robił kasy przez niego nie dostałem!Prezes był u nas z nowym kierownikiem i parę rzeczy obiecali (zobaczymy).Ma iść na lepsze (także zobaczymy).Tylko szkoda że te umowy są na zlecenie.

Białoczarny pracownik
@Szary pracownik

Pytanie o jakiego kierownika chodzi, bo zwolnili tylko jednego i dosyć głośno o tym było i jest nim Konrad który od paru lat robił w fcs i on ogarniał wszystkiego obiekty na Mazowszu jak i poszczególne w Łódź kim, Lubelskim i do jakieś ochrony jeździł na Podlasie chyba w stronę Siemiatycz.On to był stary (usunięte przez administratora) ale jak o coś go poprosiłeś to ogarnął ci odzież, butynczy sprzęt z tym nie było problemu, tylko mi też nie wypłacił kasy za dodatkową fuchę ponad 40 zł bo okazało się nagle że za chemie musiał odjąć.

J. J
@Szary pracownik

Po czym niby widzisz ze się rozwija?? Po tyk ze masz sprzęt Stihla zamiast NACA, a przelewy lecą z opóźnieniem o dzień badz dwa bo 18sty wypada najczesciej wnweekend i tak się wlasnie rozwija według Ciebie, łaski nie robia ze masz dobry sprzęt bo to nie ogródki działkowe tylko powierzchnie przemysłowe.A kto ma wiedzieć ten wie ze Konradek robił wały na fakturach i mial z tego druga pensje, myślał ze nie tykalny jest. Byleby do konca roku i zawijam wrotki stąd.

Taki tam zwyzkły
@Szary pracownik

No jednak ten nowy podniósł nam stawkę to jest ten co był dawnym wojskowym i coś tam się teraz dzieje na lepsze. Ale wiem i ja że pewnie to pierwsza i ostatnia podwyżka No wiadomo trzeba się upominać.

Vvv

Typowa firma krzak. Najniższa krajowa 14 zł do ręki za obrabianie hektarów (dosłownie) na przeróżnych obiektach, plus taki ze płacą za nadgodziny, minus ze jest umowa zlecenie i raczej się to nie zmieni. Prezesina tylko jezdzi po obiektach i bajki ludziom wciska ze po pół roku przepracowania dostaną umowy o pracę, jak już dostaną to pół etatu,inni rok czasu czekają,podwyżek jak nie było tak nie ma, sprzęt w większości jest nowy ale i tak czesto trzeba się do prosić o kupno nowego.FCS.z Agrolem rywalizują o obiekty momentami to wolałbym przejść do konkurencji ze względy na umowę o pracę i większą stawke za godzinę ale tam nadgodzin nie płacą. Fajnego kordynatora zwolnili niedawno który szedł ludziom na rękę i chciałbym by mieli dobrze na obiektach i pracowali nie pili to go (usunięte przez administratora) ze godziny dopisywał ludziom (wsumie nie dziwne jak taka stawka za pracę) ogarniał wszystko, teraz przyjdzie jakiś nowy i będzie efekt miotły żeby się pokazać prezesowi. Robota dobra dla emerytów z okolicznych wiosek, ewentualnie na przeczekanie.

logo firmy ARCHITEKT
Wrocław
ASPA Pracownia Architektoniczna Sp. z o.o. Sp. K.
(1 opinia)
PPHU Batis Sp. z o.o.
(67 opinii)
logo firmy Specjalista / Specjalistka ds. nieruchomości
Warszawa
Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.
(67 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Игорь

Я работал на этой фирме и знаю людей которые работают там же сейчас. Никто ничего плохого не сказал про эту фирму. Наоборот, директор очень заинтересован в том что бы люди работали без проблем и получали зарплату.

Krawaciarz

UWAGA ! Przestrzegam wszystkich przed firmą FCS sp. z oo ul.Puławska 543 lok.23 w W-wie oraz jej "niby" prezesem Romualdem Tomaszewskim . Jest on osobą bardzo arogancką ,gburowatą ,wyrafinowaną i kłamliwą ! Jest zwykłym oszukańcem ! Nie dotrzymuje umów i zobowiązań .Wykorzystuje zależność służbowa pracownika i zmusza go do okreslonego zachowania pod groźba zwolnienia z pracy. Nie ma poczucia wdzieczności nawet za pomoc prywatną .Do tej pory za marzec b.r. nie wypłacił mi należnych poborów nie mówiąc o jakiejś premii za inne trudne pracę zlecone oddzielnie. Jest to typowy (usunięte przez administratora) i "czereśniak".W sposób wyrafinowany pragnie pozyskać kontrakty na usługi sprzątania , do których zatrudnia kryminalistów z wyrokami , po odsiadkach !!! Tacy jego ludzie wykonuja usługi sprzątania i obsługują VendoParki !!! TAK ! zatrudnia osoby z przeszłościa kryminalną , a pobory wypłaca na inne podstawione osoby !!! Ludzie uważajcie na ta firmę ,bo moga was pobić , a co najmniej okraść .Bo kto raz ukradł to juz zawsze bedzie kradł. To jest niedopuszczalne i karygodne !!! Wszystko jest prawdą. Doswiadczyłem tego osobiście. Dużo by pisać na ten temat. Jeszcze raz prosze wszystkich o rozwagę i nie korzystanie z usług tej firmy , firmy kryminalistów i uszukańców , nim będzie za późno . Prezes firmy Romuald Tomaszewski nie liczy sie z ludźmi .Owszem przed pozyskaniem kontraktu jest przemiły i uprzejmy i nadwyraz uczynny , dobroduszny , a potem pokazuje swoje prawdziwe oblicze oszusta i kłamczucha. Uważajcie !!! nim bedzie za późno .

Zostaw merytoryczną opinię o FCS Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w FCS Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy FCS Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w FCS Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

FCS Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Puławska 543 lok. 23
    02-844 Warszawa
  • NIP: 9512395325 REGON: 362019915 KRS: 0000566476
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)