Nie polecam pracy w tej firmie. Praca jest ciężka. Pracowałam na sprzątaniu pociągów. Trzeba biegać od jednego do drugiego pociągu. Bo nie jest ustalone że stoją w jednym miejscu a nikogo nie obchodzi żeby to ułatwić paniom na sprzątaniu . A szefowa jest osobą niemiłą, czepiającą się o zwolnienie lekarskie. Musiałam być na zwolnieniu lekarskim. Ale z jej strony nie było zrozumienia.
elastyczne harmonogram pracy, kontaktowi ludzie, godna płaca tj. 30zł za godzinę, zdarza się otrzymać premię w postaci paczki szlugów oraz przysługuje przywilej socjalny w postaci hamburgera najczęściej z burger kinga, tj, konkretnie whooper jr. z napojem. praca zdecydowanie na plus, czasem zdarzy się przejażdżka firmowym samochodem - wrażenia pierwsza klasa. pozdrawiam
Zakład ma miejsce do spędzania przerw ?
Tak jest pokój socjalny. Pracuje od zeszłego roku, wszystko jest ok. a na zmianie mam osoby, które pracują prawie 10 lat i mówią, że pensje płacone co do dnia, nigdy się nie spóźnili
Przyjemna praca
Wystarczy dobrze wykonywać swoje obowiązku żeby nie było powodu do narzekania bo firma jak najbardziej ok.
O matko dobrze ze jest internet,chciałem tam iść do pracy ale juz sobie daruje
Wyzykiwacze, kretacze.. Umowa o prace na 3/4etatu a musisz zapieprzać ponad 40godz tygodniowo.. Brak szacunku do drugiego człowieka. Praca 14godz na dobe zdarza sie przedłużyć, a czas odpoczynku miedzy zakonczeniem pracy a rozpoczeciem to tylko kilka godzin.. Nie polecam, omijać szerokim łukiem. NIE ROBIĄ CZYNNOŚCI ZA KTÓRE MAJĄ PŁACONE - TYCZY SIE ZBIORNIKÓW Z FEKALIAMI.
To nie jest firma wyzyskiwanie klamia w żywe oczy zwykle h..je
Jak się pracuje w Hade Zakład Handlowo - Usługowy Jerzy Dmitriew?
Zobacz opinie na temat firmy Hade Zakład Handlowo - Usługowy Jerzy Dmitriew tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hade Zakład Handlowo - Usługowy Jerzy Dmitriew?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!