NIE POLECAM !!! na filmiku audytu obywatelskiego widać panujące tam standardy. Zastraszanie i zakazywanie legalnych czynności. Pracownicy do zwolnienia przeniesieni w inny rejon. (usunięte przez administratora)
Jola Pracowałam w wielu firmach i chcecie to wierzcie ,albo nie .DGP Dozorbud nigdy nie spóżnia sie z wypłata ,wysyłaja na wakacje jest karta multi sport są talony na Swieta. Polecem
Pracuje prawie 3 lata, żadnych bonów na święta a o karcie multi sport to można pomarzyć.
Omijac ta firme z daleka. Praca jest masakryczna. Kazdy robi co chce. Za doba prace mozna otrzymac kare. Przyzwalanie na lamanie prawa. Jakas abstrakcja. Firma zupelnie nie jest przystosowana dla osob z orzeczeniami.
Szczera prawda matactwo i oszukiwanie.właśnie w ten sposób mnie zwolnili zatrudniają patologię która nie ogarnia swoich praw jak ktoś jest bystrzejszy to zaraz się pozbywają (usunięte przez administratora) na godzinach. Zatrudniają bez umowy (ul.krancowa 44)i ta osoba uważa się za brygadzistka.okrada ludzi z godzin i sobie dopisuje.wszystko jest tak jak wyżej jest napisane
O kurde, grubo widzę. A to oni nie chcą dawać umowy czy pracownicy sami tak chcą na czarno pracować? Wiem że niektórzy tak wolą jak np mają komornika czy coś
Na umowe to trzeba sie doczekac. W ten sposob oszukuja ukraincow i ludzi mocniej uposledzonych umyslowo. Jezeli pokazesz ze znasz swoje prawa i za duzo powiesz to polecisz. Latwiej jest pracowac z osobami o mniejszym ilorazie inteligencji i patologicznymi osobami
Ja pracuję w szczecinie na metalowej 39 mam taką panią Anie nie wiem jak ma na nazwisko. Ale jest strasznie wymagająca każe robić wszystkim i goni do pracy, jak tylko się da niezważając na to że ja pracuję z niepełnosprawnością i robię to jak najlepiej umiem a nie dostałem żadnej pochwały od strony firmy tylko zawsze mnie sie pytali czy mi się dobrze pracuje. A pracuje dla Firmy DGP Clen Partner
a no mam wiem że to Ania stefin i nie życzę żeby zatrudniali osoby z orzeczniem bo ona się od wszystkiego wykrecą
Zapomniałeś powiedzieć, że masz orzeczenie na głowę . Że byłeś karany za gwałt ,co również zataiłeś ,a jest na to artykuł . Całymi dniami lezales w fotelu ,nie robiłeś nic prócz mielenia ozorem i odgrażania się . Gadałeś ,że napadniesz na kierowniczkę i nawet nie zdąży pogotowie przyjechać .więc teraz nie rób z siebie człowieku ofiary ,bo mamy nagrane co mówiłeś na temat p. Małgorzaty i pani Ani.
Jesteś zwykłym pijakiem i i do tego kapusiem razem z Panią M.F chlales pod murkiem i przez ciebie ile.osob wyleciało Sam siedziałeś za gwałty ty paTusie
W Volkswagenie na ul.krańcowej44 pani M.L."brygadzistka" poszła na dwa tygodnie na urlop bo zaczęło jej się palić pod (usunięte przez administratora) Nie wiem jaki urlop jak ktoś nie ma umowy o pracę. Mam nadzieję że nie wróci już do tej pracy od kilku lat oszukiwała pracowników na godzinach nikt nie miał odwagi się odezwać a jak ktoś to zrobił to ta osobę zwalniała chociaż nie wiem jakim prawem ponieważ ona zrobiła się sama brygadzistka i nawet umowy nie ma.teraz firma kazała jej dwa tygodnie odpocząć aż wszystko ucichnie.Ciekawe czy wróci bo jak widać reszta pracowników bardzo jest zadowolona z jej nieobecności.
Niestety, standardy są bardzo niskie
Dnia 30.01.2025 pracownicy firmy sprzątającej DGP w Warszawie - Akademia Wychowania Fizycznego przy ul. Marymonckiej 34 w bardzo komfortowy , sprawny i miły sposób pomogli w sprzataniu. Bardzo dziękujemy Panu Robertowi Marciniuk za sprawne zorganizowanie pracy oraz pracownikowi Panu Baran.
Opowiem wam historię związana z pracą w tej firmie DGP clean partner. Pracowałam przez rok w Volkswagenie ul.krancowa 44 .Pracuje tam samozwańczy pani brygadzistka M.L.ustawia ona sobie kierowników jak chce a było ich 3 w ciągu tego roku bardzo stara się żeby pracownicy nie mieli kontaktu z kierownikiem. Dyktuje im co mają robić co mówić itd.a oni grzecznie jej słuchają.może dlatego że się jej boją bo pani "brygadzistka "sprząta u prezesa Volkswagena i myśli że jest bezkarna.I ta pani ma problemy finansowe żeby uniknąć straty pieniędzy na rzecz komorników pieniążki przesyłane są na różnych pracowników ale nie ma na tych kontach wyszczególnione że to są jej pieniądze. Teraz aktualnie na kogoś z rodziny idzie kasa .pewnie jakaś fikcyjna umowa bo napewno nie na nią bo komornik by ją znalazł .proceder trwa tam kilka lat i nikt nie zrobi z tym porządku. Środki czystości są zamykane pod klucz.płyny do WC osobiście nalewa bardzo lubi rozcieńczać wodą jak ktoś się upomni to mówi że mydłem kible myć rękawiczki są dzielone po kilka sztuk i każe oszczędzać. Ale za to jak towar przyjedzie to 3 dni po bardzo jej ciężko się idzie siatki ciężkie. Koleżanka chciała zaświadczenie o zarobkach to kierownik dał pani brygadzistce do ręki bez koperty a ona położyła na stole w szatni gdzie wszyscy mogli lekturę poczytać a gdzie RODO to jest karalne. A tak ogólnie nie można się odzywać bo właśnie zostałyśmy zwolnione bo pani niby brygadzistka bez umowy rozkazała kierownikowi nas zwolnić.nie polecam tam pracy .jest kilka osób które przed nami pracowały z tą osobą i wszystkie mówią to samo (usunięte przez administratora) na godzinach.listy obecności podpisywane raz na miesiąc. A później nie wiadomo za ile godzin i bardzo często się nie zgadzają godziny
Jakas kpina. Pan brygadzista Robert to jakas porazka. Kto obsadza na takim stanowisku osoby ktore nic soba nie reprezentuja. Przyzwalaja na agresje miedzy pracownikami. Ta cala firma to totalna kpina
Odpisują godziny przepracowane, wpisuja brygadzistom. Mycie biurek samą wodą. VW Poznań Jedno wielkie krętactwo..jest nas 5 osób każdy idzie do pipu i skarbówki
Obawiam sie ze PIP nie wiele pomoze. Dyrektor w Warszawie nawet zignorowal fakt ze pracownik szarpal pracownice do tego stopnia ze rozerwal jej kurtke. Ta chora firma to jakas abstrakcja.
gl
Straszna firma, omijać szerokim łukiem.
Tragedia. To co wydarzyło się na dworcu w Warszawie nigdy nie powinno mieć miejsca. Widać somowolkę, brak znajomości podstawowych praw człowieka oraz służbowych praw przede wszystkim!
„kto donosi jest mile widziany”. Jeśli to prawda to na co w ogóle podczas pracy u was można donieść?
Firma wykorzystuje ludzi nie wypłacają pieniędzy, wymagaja bóg wie czego. Zatrudniają osoby wieloletnie karane na obiektach.kto donosi jest mile widziany.kierowniczka zamiata wszystko pod dywan. Brak szacunku do pracownika.jezeli masz coś do powiedzenia to jesteś niewygodny i trzeba się pozbywać takich ludzi
Nie polecam tej firmy. Warszawa WZ Szturmowa kontrakt podpisany na 6h firemka uciela na 4h. Tam jest przekręt za przekrętem. Ten pseudo kierowniczek z pijacka geba Nie szanuje ludzi (usunięte przez administratora) z godzin nocnych, zatrzymał się na marnych niespełna 20zl za godzinę pracy, zaszczany przyjeżdżał na obiekt, grunt że kawka była w łapskach, mały człowiek tchórz który swoje zaniedbania zwala na innych. Panie Andrzej krowa ktora dużo ryczy mało mleka daje. Ten pan jest nie stabilny emocjonalnie stwarza agresywna atmosferę, ludzi traktuje jak białych (usunięte przez administratora) wszyscy to (usunięte przez administratora) Ten pseudo dyrektor nie lepszy, od roku lata po obiekcie bo jest wzywany i nadal nie wpadł na to jak to zmienić. Okradaja ludzi już bez rękawiczek na żywca. Ich sprzet nadaje się na złomowisko, nic kompletnie z tym nie robią. Mam nadzieję, że niedługo poleca na pysk z tego obiektu
Zgadzam się obiekt 7 dniowy a zatrudniają ludzi od poniedziałku do piątku nie zważając że nie ma ludzi na weekendy, stworzyli (usunięte przez administratora) myslac, że 3 osoby będą zapieprzać trzy bloki za te marne 20zl ze zlecenia płatne tylko 4h. Ten pseudo kierownik nie ogarnia tego obiektu, jak tchórz się chowa ale za to drzeć pysk na pracowników tu już jest odważny. Myślę, że w tej firmie reka rękę myje. Ich ekipa interwencyjna to 1osoba ???????? i nawet ten gość nie chce harować za ten ochłap który serwują. Nie polecam, szkoda nerw
Omijać tą firmę szerokim łukiem. Zwłaszcza krańcowa 44 Poznań. (usunięte przez administratora) na godzinach
nie polecam, banda parodiujących klaunów. Tu macie wsszystko; https://www.youtube.com/watch?v=2l0kWBFf-48&ab_channel=audytobywatelski
Zupełny brak profesjonalizmu w wykonaniu ochrony na dworcu warszawa wschodnia
Bardzo nieprofesjonalna firma, nie polecam
(usunięte przez administratora) z wyrokami jako "ochroniarze". Nie polecam tej firmy, oni stwarzają zagrożenie, a nie chronią!
Nie polecam. Widać dużą amatorszczyznę.

Jak się pracuje w DGP Grupa Polska Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy DGP Grupa Polska Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 55.
Jakie są opinie pracowników o pracy w DGP Grupa Polska Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 53, z czego 7 to opinie pozytywne, 41 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!