Witajcie, widziałem ogłoszenie do firmy Stokson na stanowisko ślusarza. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej? Głównie ciekawi mnie system pracy oraz zarobki. Dzięki!
pewnie dlatego, ze to bardzo indywidualna kwestia, ja sam tez zarobkami sie nikomu nie chwalilem nigdy
a jakichs negocjacji probowales? czy raczej zaproponowali ci stawke i nie bylo opcji zmiany?
Kazdemu podpasuje cos innego, to jasne. Pytanie czy biora to pod uwage czy bez szans, zeby lekko stawke podniesc.
Nie chodzi o to zeby kosmiczna stawke podawac, ale na tym tez polega rozmowa rekrutacyjna, zeby obie strony zadowolone byly w razie pozytywnej decyzji
jakbyś zadał konkretne pytanie, to może i konkretną odpowiedź byś wtedy dostał
i to jest fakt, bo będziecie mieć wszystkie informacje wtedy potwierdzone od ręki
Praca jest spoko moim zdaniem, na pewno warta spróbowania
Co do zarobków to na pewno przed zatrudnieniem jest opcja trochę ponegocjować stawkę
Jak wygląda praca na stanowisku ciastkarz ? Jakie godziny pracy ? I jaka kasa ?
Też mnie ten piekarz/ciastkarz interesuje, tam trzeba mieć jakieś duże doświadczenie czy jest opcja do przyuczenia?
no a co jeśli nie ma tych info, myślisz że można do nich napisać np maila czy coś?
Nie no czemu by mieli nie odpisać, jak się tego boisz to zadzwoń tam jak człowiek
O godzinach pracy też piszą? bo chyba mi to umknęło?
a nie masz tego w ogłoszeniu? to dość istotna kwsestia więc jakieś info o tym powinno byc
no ja na biurze nie robię ale dam sobie rękę uciąć, że wszystkie rekrutacje idą do nich przez ich stronę i załadkę kariera także ten...
No to już nie ma, ani na pracuj ani na ich stronie niestety :/
cos takiego by przeszło w ogóle ? ktoś z was probował się dostać w ten sposób ?
ja się dostałem akurat normalnie wysyłając cv przez ofertę ale z tego co wiem to ktoś na pewno się dostał przez spontaniczne
pracuję już jakiś czas i nie narzekam. warunki są okej, atmosfera no to wiadomo, zalezy od ludzi, z jednymi się lepiej dogaduje z innymi mniej, ale w ogólnym rozrachunku jest spoko
no w internecie pewnie, a gdzie
pytanie było o to gdzie znajdzie oferty pracy do firmy.. nie wiem czemu zostało usunięte heh
Dobrze ze napisales bo tez mnie to zastanawiało... a ty przez jaka stronę wysyłałeś ?
Jak wygląda praca na stanowisku ciastkarz ? Jakie godziny pracy ? I jaka kasa ?
O godzinach pracy też piszą? bo chyba mi to umknęło?
No to już nie ma, ani na pracuj ani na ich stronie niestety :/
cos takiego by przeszło w ogóle ? ktoś z was probował się dostać w ten sposób ?
Nie pytaj się o takie rzeczy bo do każdego jak sądze dzwonią inczej. ja miałem już telefon na drugi dzień np. potem rozmowa i trzy dni po spotkaniu decyzja była ogłoszona
Wiecie, czy będą jakieś przyjęcia przed świętami? Przydałby się taki prezent pod choinkę...
Zupełnie nie polecam. Kpina z ludzi. Byłam umówiona na rozmowę na 12. Siedziałam na recepcji ponad godzinę, nikt łaskawie nie chciał ze mna rozmawiać, a recepcjonistka, na pytanie ile to będzie trwać mowila, ze nie wie. Dno i rozpacz. Nie szanują pracowników od samego początku.
Nie miałam przyjemności dostać żadnego pytania
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Jestem z produkcji i muszę przyznać, że jest dosyć przyjemnie. Firma ma w miarę indywidualne podejście do pracownika, przynajmniej ja nie czuję jakbym pracował w jakimś korpo czy molochu, jest zawsze gdzieś ten kontakt. Praca nieskomplikowana, ludzie raczej fajni. Fajnie też, że jest się zatrudnionym od razu bezpośrednio pod firmą na umowę o pracę, bo jak słowo daję, na produkcje wszędzie teraz przez agencje biorą na śmieciówkach. Jedyny mój problem to że palić nie można na terenie zakładu za bardzo, człowiek męczy się podczas zmian i kombinuje. Poza tym oceniam pozytywnie.
gdzie znajdę aktualne ogłoszenia do was??
Witam zastanawiam się nad ogłoszeniem. Jest to coś warte?
swoją drogą ja uważam że firma stabilna, już pare ładnych lat tutaj jestem i dobrze mi się żyje póki co
Umowę o pracę mam ja, większość też na pewno i nie mam pojęcia czy ktoś pracuje na innej.
możesz podać jakieś ramy czasowe? w sensie na ile te umowy i czy jest szansa na nieokreślony?
ale o co chodzi, o to czy ogłoszenie jest coś warte czy praca? ogłoszenie pewno legitne skoro jest wystawione, o samej pracy tez wiele dobrego słyszałem
u wszystkich jest tak samo ? są jakieś różnice w zależności od stanowiska ?
skoro masz dostac umowe o prace to reszty mozesz sie domyslic.. tak, po jakims czasie umowe na czas nieokreslony tez sie dostaje
można się tak z nimi skontaktować bez problemu jeśli się jeszcze tu nie pracuje ?
no właśnie i to jest dobre pytanie czy odpisują wszystkim czy jednak tylko pracownikom ?
mail jest na pewno podany w ogłoszeniach i na ich stronie, a nawet nie wiem czy tutaj gdzieś na stronie go nie ma
Nie odpowiedziales w koncu czy odpisuja czy nie? Bo tez tak glupio pisac jesli mieliby to zaraz potem zignorowac
mi się chyba nie zdarzyło do nich pisać w żadnej sprawie, ale myślę ze pewnie ci odpiszą
Po co chcesz do nich pisać? Wszystkiego co ważne dowiesz się jak do ciebie zadzwonią, jak wysłałeś już cv to będzie to raczej na dniach. Nie komplikuj sobie życia bardziej niż jest to konieczne.
co oczywiście nie ma prawa się wydarzyć, bo wszystko przebiega fair, tak tylko wszystkich ostrzegam ;p
jakbyś zadał konkretne pytanie, to może i konkretną odpowiedź byś wtedy dostał
Praca jest spoko moim zdaniem, na pewno warta spróbowania
Jaka atmosfera panuje w firmie STOKSON? Są ogłoszenia na InfoPraca.pl z 8 października. Czy jest rotacja?
moze pytanie juz nieaktualne, ale ja osobiscie moge powiedziec, ze atmosfera w calej fimie jest w porządku, nie ma ludzi którzy rzucają kłody pod nogi, raczej pomocni i kulturalni. Osobiscie polecam
nie no zartuje oczywiscie, ale kurde co to za pytanie xd oczywiscie ze w różnym wieku pracują
ty no lepiej w pracy miec atmosfere i ludzi z ktorymi da sie wytrzymac
ja tez uwazam ze atmosfera przyjazna, rotacji jako takich chyba nie ma za często
Fajnie to wszystko brzmi, a doprecyzowałbyś jeszcze, czy umowa jest bezpośrednio pod firmą, czy jakieś agencje?
Dokładnie tym co jest napisane, zatrudnienie bezpośrednio przez firmę a nie przez agencję. Czego tu nie rozumieć?
no te nowoczesne pomysły to raczej bardziej przeszkadzają niż pomagają
lepiej powiedzcie czy tutaj w pracy tez tak idzie do przodu wszystko
no wiecie, mam na myśli czy są możliwe jakieś szkolenia i na ogol rozwój pracownika?
Co powiecie o pracy w firmie STOKSON? Niedawno szukali kogoś na Kierownik działu.
Wg mnie jest okej, ale akurat jako kierownik działu to nie pracowałem, więc pytanie czy pytasz o ogół, czy wyłącznie o to stanowisko
A tam wszyscy narzekaja i w ogole, a ja pracuje jakos kazdy jest dla mnie mily mam ten jeden dzien w tygodniu wolny nie liczac weekendow. Czasem sie zdarzy pracujacy weekend, ale bez przesady. Nie czytac ludzie tych dyrdymalow, ze zle i wgl. Przychodzcie na rozmowy rekrutacyjne
Chciałam aplikować ,pytanie po 8 czy po 12 godzin jest praca?
Nie, benefity są bardzo marne..
Marne ale jakieś są? Można prosić o ich przytoczenie? Czego można się u spodziewać na święta w tym roku?
Witam czy w stoksonie są przerwy? ile zarabia się w stokson?macie te 4000 zł?
Jakie sa godziny pracy np. na pakowaniu pączków. Pensja to zapewne minimalna? Będę wdzięczna za odpiwedzi.
@Pracownica nie akceptują tu L4?
Tak uważasz? To czemu jako pracownik tego nie robisz? Chyba przysługuje Ci takie prawo?
Ja z taką sprawa , bo aż dziwnie człowiekowi się robi na myśl że zakład stoi w święta. nie da rady coś tam puścić choćby jakąś muffinke w poniedziałek ? Bardzo prosimy :)
Nie ma to jak praca w Święta? Z tego, co czytałem to nie zważają na to w tej firmie? Podobno za mało ludzi, tylko czemu? Tak ładnie się opisują na firmowej stronie.
(usunięte przez administratora), nie masz wolnego bo do pracy, nie masz życia bo do pracy, ciągle mało ludzi, ciekawe czemu? może dlatego że nikt nie chce pracować jak (usunięte przez administratora)
Czy można zapisać się na 26 grudnia, są już gdzieś zapisy ? Aż nie mogę się doczekać , po co tam święta w domu siedzieć jak można zarobić.. paranoja
na 26.12 lista już pełna ;-) W zwiazku z dużym zainteresowaniem pracowników praca w 2 dzień Bożego Narodzenia , kierownictwo się ugięło i rozpoczyna zapisy na pierwszy dzień świąt !!! Proszę sie spieszyć z zapisywaniem to moze się uda ich namówić na produkcje paczków 24 grudnia ??
Hej jutro mam pierwszą rozmowę w stokson w Chorzowie i tak się zastanawiam czy iść czy dac se spokój ?nigdy nie robiłam na produkcji i chciałam zobaczyć jak to wygląda ale czytając tyle negatywnych opini zastanawiam się czy warto.....
Nie polecam okropna praca zle warunki i marna płaca!! Przeżyłam ponad rok istnego horroru bardzo bardzo nie polecam unikać tej firmy
A może coś więcej na temat tej płacy? Dla każdego inna stawka będzie satysfakcjonująca :) A zawsze można poprosić o jakąś podwyżkę :D
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w STOKSON - Chorzów
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w STOKSON
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w STOKSON?
Zobacz opinie na temat firmy STOKSON tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 17.
Jakie są opinie pracowników o pracy w STOKSON?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy STOKSON?
Kandydaci do pracy w STOKSON napisali 4 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.
- Stacyjna 1
41-500 Chorzów - NIP: 6270015196 KRS: 0000100782
Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.
(real users)
- Nowa s.c. Tomasz Tabin Aleksandra Krzemień
- Adam Dykas Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa Ad Cafe
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |