Dziś Tłusty Czwartek .Kupiłem pączki dziś u Kwapisza .Porażka totalna mało powiedziane .Te pączki to chyba z tamtego roku były .
tylko na czym mogą polegać te wspomniane błędy? z kontekstu wypowiedzi chodzi o jakąś recepturę? pracownicy mają przed sobą konkretne procedury podczas produkcji czy po dłuższym czasie pracy robi się wszystko z pamięci?
Ciekawa jestem czy piekarze są tu może stali, bo podobnie jak poprzednia pani nie mogę dokopać się do ogłoszeń ale dla piekarzy i zastanawiałam się czy to nie po prostu brak rotacji. Mam prawie dwa lata doświadczenie i zastanawiam się czy byłoby to wystarczające przy takim stażu?
Nie rozumię ludzi ludzi którzy ciągle mają pretensje do piekarni Kwapisza ja od roku prawie dziennie jestem na kawie na orzegowskiej tóż przy skrzyżowaniu i nie zaóważyłem aby klienci mieli jakiekolwiek pretensje do ekspedientek są zawsze kulturalne miłe i zawsze doradzą.Jestem zdania że jeżeli się komuś nie podoba to są inne piekarni,to tyle na ten temat.Pozdrawiam wszystkie ekspedientki piekarni cukierni na orzegowskiej firmy Kwapisza.
Czy teraz piekarze zamiast samych pozdrowień od klientów dostają jeszcze może jakieś nadwyżki finansowe? W ostatnim czasie nikt nie pisał wprost o tym aby jakieś premie mogły być przyznawane. Czy do dzisiaj pracuje się na samej podstawie? Ciekawi mnie także czy otrzymuje się coś na przykład na święta, są koperty lub deputaty?
Bylem w Chorzowie i pojechałem do Bytomia do piekarni po pieczywo i bulki Dawno takiego dobrego pieczywa nie jadłem w Warszawie nie kupie takiego Pozdrowienia dla piekarzy
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz?
Ostatnio kupiałam u Kwapisza bezy na tort wszystko ładnie tyle że one były spalone czy to było warte zbogacenia się o 2,70zl?
Dziś Tłusty Czwartek .Kupiłem pączki dziś u Kwapisza .Porażka totalna mało powiedziane .Te pączki to chyba z tamtego roku były .
Zawsze można podejść i powiedzieć co leży na sercu, błędy sie zdazaja . I na pewno wymienia . Tam są wypieki ręczne nie maszynowe, każdemu się zdaży. Bynajmniej widac, że to robi człowiek nie maszyna. Bo tylko człowiek popełnia błędy
tylko na czym mogą polegać te wspomniane błędy? z kontekstu wypowiedzi chodzi o jakąś recepturę? pracownicy mają przed sobą konkretne procedury podczas produkcji czy po dłuższym czasie pracy robi się wszystko z pamięci?
NA ORZEGOWSKIEJ w sklepie nie ma cen przy chlebie ani nie wiadomo co jest w składzie , a panie ekspedientki nie maja pojęcia co zawiera ich chleb - dramat , bo mam uczulenie na pewne składniki ale ie wiadomo czy w tym chlebie one są bo nikt nic nie wie czeski film - dramat nie piekarnia w innych piekarniach są opisy produkowanego pieczywa ino nie w tej - dramat do potęgi
No to skoro w innych jest skład opisany, a na tym Ci zależy to czemu tu przychodzisz i marnujesz swój czas i nerwy?xd Ja akurat jem wszystko i gdzieś mam to, co jest w składzie, ma być po prostu dobre. ;) Ale może warto im sugestię jakąś zarzucić z tym opisem produktów może kiedyś się za to wezmą?
NO WŁAŚNIE WIĘCEJ MOJA NOGA W TYM SKLEPIE NIE POSTANIE a ty Urszula to co adwokat pana Kwapisza ? klientów traktują jak wroga a nie człowieka .
Czytałam tutaj, że obsługa nieuprzejma niby. Ale co znaczy traktują jak wroga? W jaki sposób się obsługa zachowuje?
Banda naciągaczy j złodzieja Nikomu nie polecam pracy w tej firmie (usunięte przez administratora) nscoagzcze i nic więcej wstyd od 1923 roku firma kogucik chyba?
Witam serdecznie. Obsługa w piekarni Kwapisz (obok hali w Miechowicach) jest nieuprzejma,a zwłaszcza Pani w czarnych włosach. Wiecznie z miną niezadowoloną,jakby była tam za karę.
Dzisiaj kupiłem pączki na Orzegowskiej w Bytomiu. Porażka. Brak pączków z cukrem pudrem. Pączki z lukrem surowe w środku, praktycznie bez nadzienia.
Ale zgłaszasz to tylko tu na forum dla przestrogi czy podszedłeś tam do nich, żeby po prostu powiedzieć? Nie chodzi mi, żeby ze złośliwością, ale serio taka sugestia im może pomóc, żeby potem inni klienci nie musieli być tak smutni jak Ty. :(
u Kwapisza jest taka zasada, kupujesz 3 bułki, to jedna zawsze będzie stara, zawsze mieszają, i serio klienci to wyczuwają, niefajnie, tak się nie robi
Wczoraj kupiłam chleb w piekarni na Rynku,nie dość ,że obsługa pozostawia wiele do życzenia - Panie zachowują się jakby za kare tam pracowały ,to jeszcze chleb jest z mrożonego ciasta - niedopieczony w środku,zimny ,bez smaku. A coby też nie są najniższe. Odradzam kupowanie w tym oddziale pieczywa.
Dla Pani wiadomości chleb jest robiony i wypiekany na bieżąco,może Pani trafiła na zły ale nikt nie zrobił tego celowo,nie sądzę że Pani jest taka idealna i za każdym razem Pani tak idealnie wszystko wychodzi.Każdy z nas jest człowiekiem i każdy popełnia błędy, a wystarczyło tylko przyjśc i wymienic,nikt by nie widział w tym problemu ale nie, lepiej oczerniac w internecie.
Broń dalej modego,który jest narcyzem totalnym Karyna Rytlewska.Nie raz widziałem jak dostałaś opiernicz od niego opiernicz i miałaś głowę skuloną. Pozdrawiam ;)
A co to za kolesiostwo? Zatrudniają młodych, niedoświadczonych i jeszcze trzeba ich bronić? Świetne te praktyki :D
Są jakieś podwyżki dla pracowników w tej piekarni?
Drodzy Państwo! ZADZWONILEM do piekarni w Bytomiu 669669914., który dostałem kilka miesiecy wczesniej od innej milej pani w celu zamówienia i ustalenia terminu odbioru ! 2x juz tam bylem, Zadzwonilem , co sie okazalo,pani uparla sie na zaliczke i twardo powtarzała ze bez zaliczki nie bedzie zamówienia, tlumacze ze mam 500km do nich i nie mogę *podskoczyc" zaliczke wplacic, ale pani sie uparla i zadne tlumaczenia nie pomogly, chcialem nie mało zamowic lecz pani nadal o zaliczczce, chcialem przelac, tez nie,do soboty by doszlo! Jak bym miał takiego niewyrozumialego pracownika u mnie, by juz nie pracowal, zysk ktory mógłbym tej piekarni zostawic, bedzie u super milej pani w innym miejscu zostawiony i zamowienie bez ( moim nr. Telefonu) problemu zrealizowane!! Chce tej pani serdecznie podziekowac i zyczyc wszystkiego dobrego. Tak, sa ludziska i ludzie! Troche wyczucia trzeba mieć a pozatym jeżeli by sie cos stalo do niedzieli powinno sie sprzedac, bo pyszny makowiec! Nie polecam piekarni na wrocławskiej. Pozdrawiam. Szefa też!
Jestem klientem od 15 lat i jeszcze nigdy nie byłem tak zdegustowany jak teraz produkty które sprzedajecie nie mają nic wspólnego z tradycją która się chwalicie chleb to miękka gąbka bułki kiedyś na prawdę dobre a teraz nawet pies by tego nie zjadł przestaliście się różnić wyrobami od mrożonego pieczywa sprzedawanego w marketach. Uwielbiałem również wasze bułki tygrysie lecz teraz gdy takie kupię to nawet nie posiadają przypraw co sprawia że przestają się różnić od zwykłej bułki a przepraszam jedyna różnica to cena.
Tak to prawda pieczywo się zepsuło chleb po dwóch dniach czarny .bułki dobre jak tylko ciepłe .ceny za wysokie .dlatego wolę iść do klosa bynajmniej mają na wszystko -30%lody że smakiem sie zje i jest przyjemniej niż na francuskiej
Klient jeżeli chcesz zjeść dobre pieczywo to polecam piekarnie słoneczko obok Carrefoura Express bądź piekarnie obok wędlin Duda na pętli autobusowej. Piekarnia kłos również ma mrożone pieczywo dlatego ekspedientki pieką bułki i inne różne wytwory na miejscu. Co do lodów brak zastrzeżeń i oczywiście promocje zawsze mile widziane, również fajne jest to że na miejscu można usiąść i również zjeść ciastko czy wypić kawę.
no niestety to prawda chleb chlebowi nierówny raz na 5 trafi się zjadliwy bułki to samo a o cenie ciastek nie wspomne
Panie w sklepie z pieczywem od Kwapisza na rynku w Bytomiu są za karę chyba tam bo tak opryskliwe że szok za długo pracują tam szczególnie Pani w średnim wieku . Pozdrawiam stanley
Dzisiaj pojechałam z synem na lody.No niestety w smietankowych syn miał paznokcie.Loda wyrzucił, żałuję że nie zrobiłam awantury. Już nigdy nie wejdę do tej piekarni.
Kupiłam makaron w piekarni niby "swojski"...Po ugotowaniu smród zepsutego jajka .Także pozdrawiam piekarzy za odwagę i chęć trucia ludzi .Brawo firma!
@Kasia A ja uważam, że to inspiracja konkurencji bo firma jest dobrze oceniana przez klientów ,a poza tym jest dobrym pracodawcą.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!