Opinie o Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz w Bytom

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników na temat pracodawcy Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz, a także Klientów firmy. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz w Bytom

Klient 15

Jestem klientem od 15 lat i jeszcze nigdy nie byłem tak zdegustowany jak teraz produkty które sprzedajecie nie mają nic wspólnego z tradycją która się chwalicie chleb to miękka gąbka bułki kiedyś na prawdę dobre a teraz nawet pies by tego nie zjadł przestaliście się różnić wyrobami od mrożonego pieczywa sprzedawanego w marketach. Uwielbiałem również wasze bułki tygrysie lecz teraz gdy takie kupię to nawet nie posiadają przypraw co sprawia że przestają się różnić od zwykłej bułki a przepraszam jedyna różnica to cena.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 2 dni.
 Pytanie

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?

Kasia

Wczoraj kupiłam chleb w piekarni na Rynku,nie dość ,że obsługa pozostawia wiele do życzenia - Panie zachowują się jakby za kare tam pracowały ,to jeszcze chleb jest z mrożonego ciasta - niedopieczony w środku,zimny ,bez smaku. A coby też nie są najniższe. Odradzam kupowanie w tym oddziale pieczywa.

Karina
@Kasia

Dla Pani wiadomości chleb jest robiony i wypiekany na bieżąco,może Pani trafiła na zły ale nikt nie zrobił tego celowo,nie sądzę że Pani jest taka idealna i za każdym razem Pani tak idealnie wszystko wychodzi.Każdy z nas jest człowiekiem i każdy popełnia błędy, a wystarczyło tylko przyjśc i wymienic,nikt by nie widział w tym problemu ale nie, lepiej oczerniac w internecie.

Ktoś Nowy wpis
Klient
@Karina

Broń dalej modego,który jest narcyzem totalnym Karyna Rytlewska.Nie raz widziałem jak dostałaś opiernicz od niego opiernicz i miałaś głowę skuloną. Pozdrawiam ;)

Himi Nowy wpis
Klient

Drodzy Państwo! ZADZWONILEM do piekarni w Bytomiu 669669914., który dostałem kilka miesiecy wczesniej od innej milej pani w celu zamówienia i ustalenia terminu odbioru ! 2x juz tam bylem, Zadzwonilem , co sie okazalo,pani uparla sie na zaliczke i twardo powtarzała ze bez zaliczki nie bedzie zamówienia, tlumacze ze mam 500km do nich i nie mogę *podskoczyc" zaliczke wplacic, ale pani sie uparla i zadne tlumaczenia nie pomogly, chcialem nie mało zamowic lecz pani nadal o zaliczczce, chcialem przelac, tez nie,do soboty by doszlo! Jak bym miał takiego niewyrozumialego pracownika u mnie, by juz nie pracowal, zysk ktory mógłbym tej piekarni zostawic, bedzie u super milej pani w innym miejscu zostawiony i zamowienie bez ( moim nr. Telefonu) problemu zrealizowane!! Chce tej pani serdecznie podziekowac i zyczyc wszystkiego dobrego. Tak, sa ludziska i ludzie! Troche wyczucia trzeba mieć a pozatym jeżeli by sie cos stalo do niedzieli powinno sie sprzedac, bo pyszny makowiec! Nie polecam piekarni na wrocławskiej. Pozdrawiam. Szefa też!

Pytanie Nowy wpis
 Pytanie

Jaka umowa obowiązuje w Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz podczas okresu próbnego?

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Marcu 2021r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 4 014 360
  2. linkedin.com 3 587 328
  3. olx.pl 3 276 288
  4. jooble.org 3 086 424
  5. pracuj.pl 3 054 024
Klient 15

Jestem klientem od 15 lat i jeszcze nigdy nie byłem tak zdegustowany jak teraz produkty które sprzedajecie nie mają nic wspólnego z tradycją która się chwalicie chleb to miękka gąbka bułki kiedyś na prawdę dobre a teraz nawet pies by tego nie zjadł przestaliście się różnić wyrobami od mrożonego pieczywa sprzedawanego w marketach. Uwielbiałem również wasze bułki tygrysie lecz teraz gdy takie kupię to nawet nie posiadają przypraw co sprawia że przestają się różnić od zwykłej bułki a przepraszam jedyna różnica to cena.

Klient
@Klient 15

Tak to prawda pieczywo się zepsuło chleb po dwóch dniach czarny .bułki dobre jak tylko ciepłe .ceny za wysokie .dlatego wolę iść do klosa bynajmniej mają na wszystko -30%lody że smakiem sie zje i jest przyjemniej niż na francuskiej

Klient 15
@Klient

Klient jeżeli chcesz zjeść dobre pieczywo to polecam piekarnie słoneczko obok Carrefoura Express bądź piekarnie obok wędlin Duda na pętli autobusowej. Piekarnia kłos również ma mrożone pieczywo dlatego ekspedientki pieką bułki i inne różne wytwory na miejscu. Co do lodów brak zastrzeżeń i oczywiście promocje zawsze mile widziane, również fajne jest to że na miejscu można usiąść i również zjeść ciastko czy wypić kawę.

m
Klient
 Problem
@Klient 15

no niestety to prawda chleb chlebowi nierówny raz na 5 trafi się zjadliwy bułki to samo a o cenie ciastek nie wspomne

Stanley
Klient

Panie w sklepie z pieczywem od Kwapisza na rynku w Bytomiu są za karę chyba tam bo tak opryskliwe że szok za długo pracują tam szczególnie Pani w średnim wieku . Pozdrawiam stanley

Zdegustowany klient

Dzisiaj pojechałam z synem na lody.No niestety w smietankowych syn miał paznokcie.Loda wyrzucił, żałuję że nie zrobiłam awantury. Już nigdy nie wejdę do tej piekarni.

Zdegustowana

Kupiłam makaron w piekarni niby "swojski"...Po ugotowaniu smród zepsutego jajka .Także pozdrawiam piekarzy za odwagę i chęć trucia ludzi .Brawo firma!

Marta

@Kasia A ja uważam, że to inspiracja konkurencji bo firma jest dobrze oceniana przez klientów ,a poza tym jest dobrym pracodawcą.

myszkowska16

Witam Państwa chciałam wyrazić opinie na temat tortu jakiego zamówiłam w cukierni Kwapisz w Bytomiu Szombierkach. Chciałam dla córki na 8urodzinki śmietankow z musem truskawkowym i posypka różowa. Jak by nie to że już nigdzie nie kupiła bym tortu dla niej bo to była sobota przed świętami Trzech Króli, to tortu nie przyjęła bym a jeszcze poprosiłam żeby było dużo ozdób jak dla dziewczynki. A więc zamiast śmietankowego tortu z musem truskawkowym był cały truskawkowy włącznie z dżemem na samym spodzie z truskawkami, śmietany było tylko może 2 milimetra tyle co na górze tortu z białymi malutkim rozetka i i w sumie może 2motylkami różowymi i 3małymi też różowymi kwiatuszki które na tle tej wielkości a tort ważył 2.36poprostu zniknęły (nawet w domu zastanawiałam się czemu on tyle ważył, bo nie zwazyli go przy mnie tylko przynieśli mi go już w kartonie. Jak na 8urodzinki gdzie w poprzednich latach był bardzo kolorowy ten tort to czyste (usunięte przez administratora) a szkoda) bo w końcu zapłaciłam za niego jak by był bardziej kolorowy u góry to może bym przetrawila to że za miast tortu śmietankow truskawkowego dostaliśmy zmiksowane coś wymieszane że śmietana no tylko posypka na tym torcie była taka jak powinna być czyli truskawkowa ani nie było jak za dawnych lat czekoladowej wizytówki Kwapisz taki zwykły prosty jak by nie od renomowanej firmy. Porażka szkoda.

Weronika

Są jakieś podwyżki dla pracowników w tej piekarni?

Judyta

Czy trzeba być po szkole zawodowej aby uzyskać prace w tej firmie ?

Sylwia
@Judyta

Nie,możesz mieć inną szkołę tzn technikum lub inne,zależy o jakie stanowisko Ci chodzi.

Bożena
@Sylwia

Dzięki za odpowiedź. Domyślam się właśnie, że wymagania różnią się w zależności od stanowiska. A czy praca w Piekarnia-Cukiernia jest zmianowa?

Sylwia
@Bożena

Raczej tak,dziewczyny na sklepie maja zmiqny,kierowcy też,reszta różnie,ale tam pracuje się cały czas

Natal

Dowiem się czy piekarnia potrzebuje może pracowników? Jakieś wskazówki przed rozmową?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xxx
@Natal

Ciężko sie tu dostać. Musisz pokazać, ze nie jesteś pseudo piekarzem i tyle.

Sylwia
@Natal

Bądź soba,brzmi to banalnie,ale taka jest prawda,nie kłam,bo to wyjdzie.Pozytywne nastawienie i uśmiech bardzo pomogą. Każda rozmowa o pracę jest inna.

Iwona

Pieczywo yam niedobte, smakuje jakby jakieś chemikalia dodali. Ciasta też beznadzieja, gluty z mąki, wody, cukru o jakiejś ookrady typu dżem czy inne. Jakie byś nie wziął wszystko smakuje bez wyrazu i na jedno kopyto. Lecą na ilość a jakość bardzo kiepska. Na zdrowie to nie pójdzie.....

1
K_91

A mrożone pieczywo sprzedaje i się za to nieźle ceni. Co chwilę podwyżka za towar,a jakoś beznadziejna. Mrożone pieczywo ! Nigdy już nic tam nie kupię.

Sylwia
@K_91

Tu Cię rozczaruję,nie sprzedaje mrożonego pieczywa,chłopaki z piekarni robią wszystko na świeżo,przynajmniej doceń ich ciężką pracę i nie pisz takich bzdur jak nie wiesz.

Grzegoez12345

Witam peacuje kiedys tam peacowal (usunięte przez administratora) teraz znow powrucil do kwapisza gdy byl w innych piekarniach zdradzal pezepisy kwapisza do innych piekarn i to jest nie uczciwy ten (usunięte przez administratora) teraz pracuje tam i dosc ze zdradzil do innych piekarn swojego szefa to powrucil i udaje ze jest w pozadku prosze o przekazanie tej informacji kierownikom jezeli jest to mozliwe sa swiadkowie na piekarni koza w piekarach u (usunięte przez administratora)i koza z miechowic i bechen pozdrawiam pracownik

Zamyślona
@Grzegoez12345

Niestety najlepsi zaczynają się wymuszać. Szef nie docenia tego co ma. (usunięte przez administratora)Ja osobiście bym nie poszła do niego pracować. Jest wiele innych piekarni, gdzie na prawdę atmosfera sprzyja wszystkim. A opinie o Kwapiszu krążą różne na prawdę. Każdy ma co ma. Nikt tam nikogo nie trzyma. A jeżeli ktoś wie o takich zachowaniach to zbierzcie się w kupę i powiedzcie co myślicie przecież nikt Wam głowy za to nie urwie, chyba że aż tak się boicie swojego pracodawcy. Pozdrawiam.

Bożena

Wiadomo coś o nowych miejscach pracy w firmie Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz w Bytomiu? A może jesteś pracownikiem tej firmy aktualnie? Proszę napisz jak wyglądają aktualnie sprawy dodatków pracowniczych i benefitów oraz wspomnij o atmosferze pracy u tego pracodawcy. Każdy nowy komentarz w tym wątku będzie bardzo cenny dla wielu osób.

Stary Bytomianin

Witam 5 lat temu pracowałem u Państwa Kwapiszów zwolniłem się bo wyjechałem za żoną do Krakowa. Praca jak każda inna pracować trzeba nie ma nic za darmo. Szefostwo wymagające ale wszystko przekłada się na jakość produktu z pracy byłem zadowolony a Szef potrafi docenić.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
TYPOWY PRYWACIARZ

,,Rodzinnie'' śmiech na sali może są osoby, które chętnie by stworzyły taki klimat ale brak im siły przebicia przez wazeliny, które nie dość, ślizgają się na osobach pracujących za dwóch to do tego czekają na w bicie przysłowiowego noża. Szef typowy narcyz lubi samouwielbienie i oklaski nie docenia tych co na to zasługują. Tu nie liczy się pracowników w równej skali. Zero zrozumienia, że poza pracą pracownik ma rodzinę i różną sytuację życiową. Typowe bicie kasy. Najlepsi zaczynają się wykruszać.

Edyta

Jest pięknie, tak rodzinnie. Dziękuję że mogę tu pracować

Zostaw merytoryczną opinię o Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz - Bytom

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Marcu 2021r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 4 014 360
  2. linkedin.com 3 587 328
  3. olx.pl 3 276 288
  4. jooble.org 3 086 424
  5. pracuj.pl 3 054 024
Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz
4/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Francuska 60
    41-908 Bytom
  • NIP: 6262707198 REGON: 240933674
Piekarnia-Cukiernia Ii Tadeusz Kwapisz