logo Grupa Beta

Grupa Beta

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Grupa Beta

anonim 2009-03-25 20:12:52
Słowa kojarzące się z Grupa Beta nieprofesjonalna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako całkowicie zerowy
Atmosfera i ludzie tam pracujący są dosyć dobre
Od jakiej stawki można negocjować pensję? najniższa z możliwych w okresie w jakim pracowałem
Najbardziej podobało mi się w Grupa Beta: atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Grupa Beta: bardzo niskie zarobki, nieregularność wypłat, mało profesjonalna kadra
anonim 2009-10-08 20:02:32
tez tam pracuje i mam dobre zdanie,zarobki wyzsze niz w Solid, G4, Konsalnet, Impel, atmosfera jest super, bylem na 4 szkoleniach wiec jak ktos chce to moze. Mam teraz 9zl/rbh plus premia.
Nie wpiszę bo pojadą po niewidzialnej premii xD 2009-11-07 21:11:46
To dlaczego ja mam tylko połowę z tego? A o premii słyszałam tylko podczas przyjęcia :) Atmosfera jest spoko ale na tym kończy się moje dobre zdanie na temat tej firmy. :)
anonim 2009-11-20 22:15:27
zalezy co robisz i w ktorym oddziale pracujesz, kto jest dobry to zarobi a ten kto malo wie i malo robi to jak ma zarobic. Dla mnie dobrze bo mnie docenili za moja wiedze ale znam takich co maja 5 czy 6zl ale to ludzie bez licencji.Ja z premiom biore 1800 do 2200 a jeszcze mi wpada kasa za pozyskanie klientow 300 do 1100zl.Zacznij wiec pracowac i sie ucz a nie narzekaj to zarobisz jak ja albo lepiej.
1
anonim 2010-01-27 14:02:20
anonim - 2009-11-20 22:15:27

zalezy co robisz i w ktorym oddziale pracujesz, kto jest dobry to zarobi a ten kto malo wie i malo robi to jak ma zarobic. Dla mnie dobrze bo mnie docenili za moja wiedze ale znam takich co maja 5 czy 6zl ale to ludzie bez licencji.Ja z premiom biore 1800 do 2200 a jeszcze mi wpada kasa za pozyskanie klientow 300 do 1100zl.Zacznij wiec pracowac i sie ucz a nie narzekaj to zarobisz jak ja albo lepiej.

No tak, tak. Ha ha ha nie rozśmieszaj mnie. Pracuje tam i nikt tyle nie zarabia. Chyba, że [usunięte przez moderatora]. Chyba, że zostało i Tobie podpłacone za takie opinie :)A to bardzo możliwe. Powodzenia. Powiedz kto jesteś. Jestem jutro na zmianie, chętnie czegoś się od Ciebie naucze
XxxxXX 2010-04-03 13:03:10
I kto to mówi. Nie odgaduj ludzi na forum. [usunięte przez moderatora].
xxxxx 2010-04-03 13:22:38
Nie besztaj kogoś na forum [usunięte przez moderatora].
Zazdrościsz ?komuś?
Jak ktoś pracuje ma wynagrodzenie jak ktoś siedzi i nic nie robi to są tego efekty.
Sama chodzisz do szefa , że kogoś oczerniasz to powodzenia.
Akurat na złą trafiłaś osobę , mówiąc to!
anonim 1 2010-04-03 13:37:05
No ja też pracuję i jak się chce to można nawet ponad 2000 zarobić TYLKO trzeba patrzeć i się uczyć a nie liczyć że ktoś "cię za rączkę chwyci" i powie co masz robić... A najlepiej zrobi za ciebie . . . No ale jak się nic nie umie i nie chce uczyć to efekty co miesiąc widać... Głupich nie sieją, głupi się rodzą... Żal mi cię!!!
Anionim2 2010-04-04 22:29:34
Ja znam nawet takiego chłopaka co donosi do szefa , i chyba każdy o tym wie.
za donosicielstwo wale w ryj 2010-04-04 23:50:09
spotkałem się z takim doniesieniem na początku pracy w tej firmie...
zadowolona bo daleko od niej 2010-07-22 13:00:50
A nawet 3000.... To zależy w jakim okresie rozliczeniowym.... Bo tyle to zarabiałam.... przez 2 miesiące, zapominając o życiu poza pracą!
anonim 2010-08-05 19:30:01
Coś więcej na temat firmy Beta ???
Michi 2010-12-28 22:33:12
Ciekawy jestem co tam siezmieniło ale jeżeli szefowie ci sami to pewnie niewiele. Pracowałem tam w latach 2000-2002. Szczerze się dziwię że po takim czasie ta firma wciąż istnieje. Nie polecam jej ani potencjalnym klientom, ani pracownikom. Po prostu brak profesjonalizmu, przypadkowi ludzie, nastawienie na kasę/ilość a nie na jakość.
Golas 2011-09-18 23:01:41
(usunięte przez administratora) Uwaga nie polecam bardzo zle zarządzana firma
GRI 2011-11-08 13:28:53
W Dąbrowie to w połowie ubeki na grupie jeżdżą, kierownictwo też ubeki,(bez właściciela) obiecują pieniądze z kosmosu a zabierają premie co miesiąc, pytając się o zabraną premie,nie uzyskuje się odpowiedzi,wypłaty potrafią się opóźniać,w dniach wypłat właściciela się nie uświadczy,jadąc na grupie na alarm momentami kontakt z dyspozytorem niemożliwy do barów się jeździ ze starszymi panami co powinni cieciować na budowie, nie polecam, ale jeśli chodzi o atmosferę między ludźmi to jedni kapują,a jedni są zajebiści i można by z nimi jeździć 365dni w roku:)
Karate 2011-12-21 20:44:50
Pracuje w becie. Od wielu lat przebyłem mnóstwo szkoleń.

Pierwsze szkolenie dotyczyło obsługi pompki od roweru
Drugie szkolenie dotyczyło obrony szczotą do ubikacji
Trzecie szkolenie dotyczyło jak udawać, że chroni się obiekt
Czwarte szkolenie dotyczyło, że jak się wali to uciekać
Piąte szkolenie dotyczyło egzaminu z karate kid. Było ciężko ale zdałem. Pytanie dotyczyło drugiego odcinka filmu. No cóż muszę powiedzieć, że było ciężko, ale zdałem. Teraz cieszę się bo zarabiam miliony i wiem, że będzie lepiej.
Pracuś 2012-01-10 14:43:07
Może ktoś więcej opowie o tej firmie jakie zarobki ,itd,mam możliwość pracy w tej. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź.
tygrys 2012-01-31 14:58:01
Stary w jakim ty świecie żyjesz(usunięte przez administratora)zł/h takie bajki to małym dzieciom możesz opowiadać też tam pracowałem
1
tygrys 2012-01-31 15:04:36
Nie polecam przynajmniej na GRI koledzy mają racje stare dziadki i ludzie bez pojęcia jak przyjdzie co do czego to zostaniesz sam bo dziadek ci nie pomoże
betowcy 2012-02-29 22:17:58
oj pamietam te czasy z tymi pieniedzmi ale atmosfera na grupie byl super jeszcze beta miala biedronki mile czasy
Pindorek 2012-03-25 20:10:52
Tak pamiętam te czasy. Śpiewaliśmy tę huczną posenkę ,, nasz betianka tak to nasza betianka codziennie wysokie ceny''.
Ochronek 2012-08-10 23:33:32
Jedna wielka katastrofa. Nie polecam bardzo (usunięte przez administratora)firma !!!!!!
1
anonim 2013-07-30 11:55:14
ochronek czy możesz napisać coś więcej dlaczego nie polecisz pracy w firmie grupa beta? dlaczego według ciebie ta firma to katastrofa?
Anonim 2013-09-10 07:15:05
Jaką dają podstawę?
Antek 2014-03-12 21:35:58
Liczba partnerów, jaką ma Grupa Beta zrobiła na mnie wrażenie i to same wielkie i znane firmy. Ciekawe jak traktują pracowników.
kozi 2014-04-05 13:51:43
nie zawsze niestety w parze ze sobą idą uznane marki i dobre sytuacja pracowników. Mam nadzieje że tym razem jednak dobrze łączą się te dwie sprawy
opl 2014-12-05 15:41:17
hej. jak obecnie ma sie Grupa Beta?? szukaja moze kogos do pracy, albo w najblizszym czasie maja takie plany?? Moze ktos z pracownikow napisac o zarobkach tam. Jak obecnie ma sie sprawa z podpisywaniem umowy z nowymi pracownikami?? czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo? czy zmienilo sie cos w ostatnim czasie jezeli chodzi o funkcjonowanie tej firmy??
gosc 2015-02-04 22:33:40
Zarobki do dupy i tylko praca i zadnych podwyzek wiem bo pracuje jeszcze w tej firmie ale jeszcze
1
szerszeń 2015-02-05 09:23:59
Jeśli masz zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i narzekasz, że tylko praca to po co pracujesz. Jeśli masz takie zarobki jak piszesz to znaczy, że jesteś do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie oczekuj, że ktoś zapłaci za nic nie robienie. W tej chwili w Becie płacą jedne z najwyższych stawek w ochronie pracownik na niektórych obiektach może otrzymać nawet 11,00 zł netto choć są tacy którzy zarabiają i 6,00 zł netto. W przetargach nie wyjeżdżają z gównianymi cenami jak 99% polskich firm. Znam ludzi, którzy pracują w tej firmie od kilkunastu lat i zaczynali od zwykłego pracownika ochrony a dzisiaj są na stanowiskach kierowniczych więc możliwy jest również awans ale dla uczciwych i pracowitych.
gosc 2015-02-05 12:56:12
Potwierdzam, na patrolu mamy max 8,30 na rękę, na ochronie imprezy nawet 15 do 20zł za rbh. Wiem że nasi pracownicy w sieciach mają nawet po 11zł za godzinę na rękę.
knm78 2015-02-10 15:36:41
Ja właśnie tak zrobiłem- złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami?
Blaxer 2015-02-13 03:39:30
Ja dopiero jestem na początkowym etapie pracy i wstępne wrażenie jest całkiem pozytywne. 7.5h na rękę jak dla mnie (osoby bez ŻADNEGO doświadczenia)jest całkiem uczciwe ponieważ jestem nowym pracownikiem i mam tę świadomość, że jestem pewną niewiadomą. Z tego co zostałem poinformowany stawka wzrośnie a i jest szansa na wyższe stanowisko o ile nie jest się dzieciaczkiem co to mu wszystko trzeba pokazać i nie ma z niego żadnego pożytku.
antek 2015-02-24 19:07:31
no ja też popieram, że 7,5 złotego bez doświadczenia to naprawdę rozsądna kwota. ja niestetyty też nie mam doświadczenia, więc szukam roboty jakiejś podstawowej, szybko się uczę i w ogóle i hcętnie wziąłbym jakąś pracę inną niż roznoszenie ulotek, a tylko takie psotykam bez doświadczenia. A właśnie- czy w Grupie Beta każdego bez doświadczenia przyjmą? może bym spróbował.
barbara 2015-03-12 15:14:04
ja jestem w tej samej sytuacji co antek, jestem wyjątkowo początkująca w branży, nawet jeszcze nie raczkuję, ale chce się bardzo nauczyć zawodowu - czy w takim razie powinnam iść do grupy beta i ogólnie czy dadzą mi tam szansę z moim brakiem doświadczenia zawodowego?bądźcie proszę szczerzy i rzetelni
Midzik 2015-03-27 01:53:25
Jeżeli naprawdę uważacie 7,5 zł za rozsądną kwotę nawet jeżeli ktoś jest osobą początkującą to współczuję wam jako istotom rozumnym. Rozumiem, że każdy orze jak może i oszczędności firmy robią wszędzie, ale Dąbrowa Górnicza nie jest jakimś biednym grajdołkiem. To raczej kwestia tego, że pracownicy godzą się na takie stawki pracować.
1
on 2016-03-17 12:44:27
Koledzy jak pracujecie w sieciach to ile macie na rękę?
Prezes B 2016-03-27 17:53:03
Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to co ta firma odwala z fikcyjnymi umowami śmieciowymi to już zakrawa na prokuraturę. Fikcyjne umowy,fikcyjne pity bez podpisów,fikcyjne dochody, fikcyjne odprowadzanie podatków i tak by można wymieniać jeszcze. Tą firmą to powinna się zainteresować prokuratura + urząd skarbowy!!!
1
kosion 2016-04-08 21:46:34
dowiedziałem się. że warunki panujące w pracy są przyzwoite, nie narzekają za bardzo na robotę, zarobki na poziomie 2000+, ogólnie nie ma co narzekać. Oczywiście można zarobić i więcej @Prezes B, ale to już chyba trzeba mieć premię wyższą, lub pytać o podwyżkę.
okej 2016-05-12 20:11:17
szkoda, że trzeba się upominać o podwyżki.. Choć zarobki w granicy 2000 złotych nie są najgorsze. :)
Zostaw swoją opinię o Grupa Beta - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Beta