Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa Beta

Pracowałeś w firmie Grupa Beta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-10-08 20:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tam pracuje i mam dobre zdanie,zarobki wyzsze niz w Solid, G4, Konsalnet, Impel, atmosfera jest super, bylem na 4 szkoleniach wiec jak ktos chce to moze. Mam teraz 9zl/rbh plus premia.
zdjecie uzytkownika
Nie wpiszę bo pojadą po niewidzialnej premii xD - 2009-11-07 21:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego ja mam tylko połowę z tego? A o premii słyszałam tylko podczas przyjęcia :) Atmosfera jest spoko ale na tym kończy się moje dobre zdanie na temat tej firmy. :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-20 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zalezy co robisz i w ktorym oddziale pracujesz, kto jest dobry to zarobi a ten kto malo wie i malo robi to jak ma zarobic. Dla mnie dobrze bo mnie docenili za moja wiedze ale znam takich co maja 5 czy 6zl ale to ludzie bez licencji.Ja z premiom biore 1800 do 2200 a jeszcze mi wpada kasa za pozyskanie klientow 300 do 1100zl.Zacznij wiec pracowac i sie ucz a nie narzekaj to zarobisz jak ja albo lepiej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-27 14:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-11-20 22:15:27

zalezy co robisz i w ktorym oddziale pracujesz, kto jest dobry to zarobi a ten kto malo wie i malo robi to jak ma zarobic. Dla mnie dobrze bo mnie docenili za moja wiedze ale znam takich co maja 5 czy 6zl ale to ludzie bez licencji.Ja z premiom biore 1800 do 2200 a jeszcze mi wpada kasa za pozyskanie klientow 300 do 1100zl.Zacznij wiec pracowac i sie ucz a nie narzekaj to zarobisz jak ja albo lepiej.

No tak, tak. Ha ha ha nie rozśmieszaj mnie. Pracuje tam i nikt tyle nie zarabia. Chyba, że [usunięte przez moderatora]. Chyba, że zostało i Tobie podpłacone za takie opinie :)A to bardzo możliwe. Powodzenia. Powiedz kto jesteś. Jestem jutro na zmianie, chętnie czegoś się od Ciebie naucze
zdjecie uzytkownika
XxxxXX - 2010-04-03 13:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kto to mówi. Nie odgaduj ludzi na forum. [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2010-04-03 13:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie besztaj kogoś na forum [usunięte przez moderatora].
Zazdrościsz ?komuś?
Jak ktoś pracuje ma wynagrodzenie jak ktoś siedzi i nic nie robi to są tego efekty.
Sama chodzisz do szefa , że kogoś oczerniasz to powodzenia.
Akurat na złą trafiłaś osobę , mówiąc to!
zdjecie uzytkownika
anonim 1 - 2010-04-03 13:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też pracuję i jak się chce to można nawet ponad 2000 zarobić TYLKO trzeba patrzeć i się uczyć a nie liczyć że ktoś "cię za rączkę chwyci" i powie co masz robić... A najlepiej zrobi za ciebie . . . No ale jak się nic nie umie i nie chce uczyć to efekty co miesiąc widać... Głupich nie sieją, głupi się rodzą... Żal mi cię!!!
zdjecie uzytkownika
Anionim2 - 2010-04-04 22:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja znam nawet takiego chłopaka co donosi do szefa , i chyba każdy o tym wie.
zdjecie uzytkownika
za donosicielstwo wale w ryj - 2010-04-04 23:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spotkałem się z takim doniesieniem na początku pracy w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
zadowolona bo daleko od niej - 2010-07-22 13:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nawet 3000.... To zależy w jakim okresie rozliczeniowym.... Bo tyle to zarabiałam.... przez 2 miesiące, zapominając o życiu poza pracą!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-05 19:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś więcej na temat firmy Beta ???
zdjecie uzytkownika
Michi - 2010-12-28 22:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem co tam siezmieniło ale jeżeli szefowie ci sami to pewnie niewiele. Pracowałem tam w latach 2000-2002. Szczerze się dziwię że po takim czasie ta firma wciąż istnieje. Nie polecam jej ani potencjalnym klientom, ani pracownikom. Po prostu brak profesjonalizmu, przypadkowi ludzie, nastawienie na kasę/ilość a nie na jakość.
zdjecie uzytkownika
Golas - 2011-09-18 23:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Uwaga nie polecam bardzo zle zarządzana firma
zdjecie uzytkownika
GRI - 2011-11-08 13:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dąbrowie to w połowie ubeki na grupie jeżdżą, kierownictwo też ubeki,(bez właściciela) obiecują pieniądze z kosmosu a zabierają premie co miesiąc, pytając się o zabraną premie,nie uzyskuje się odpowiedzi,wypłaty potrafią się opóźniać,w dniach wypłat właściciela się nie uświadczy,jadąc na grupie na alarm momentami kontakt z dyspozytorem niemożliwy do barów się jeździ ze starszymi panami co powinni cieciować na budowie, nie polecam, ale jeśli chodzi o atmosferę między ludźmi to jedni kapują,a jedni są zajebiści i można by z nimi jeździć 365dni w roku:)
zdjecie uzytkownika
Karate - 2011-12-21 20:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w becie. Od wielu lat przebyłem mnóstwo szkoleń.

Pierwsze szkolenie dotyczyło obsługi pompki od roweru
Drugie szkolenie dotyczyło obrony szczotą do ubikacji
Trzecie szkolenie dotyczyło jak udawać, że chroni się obiekt
Czwarte szkolenie dotyczyło, że jak się wali to uciekać
Piąte szkolenie dotyczyło egzaminu z karate kid. Było ciężko ale zdałem. Pytanie dotyczyło drugiego odcinka filmu. No cóż muszę powiedzieć, że było ciężko, ale zdałem. Teraz cieszę się bo zarabiam miliony i wiem, że będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2012-01-10 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś więcej opowie o tej firmie jakie zarobki ,itd,mam możliwość pracy w tej. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2012-01-31 14:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary w jakim ty świecie żyjesz(usunięte przez administratora)zł/h takie bajki to małym dzieciom możesz opowiadać też tam pracowałem
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2012-01-31 15:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam przynajmniej na GRI koledzy mają racje stare dziadki i ludzie bez pojęcia jak przyjdzie co do czego to zostaniesz sam bo dziadek ci nie pomoże
zdjecie uzytkownika
betowcy - 2012-02-29 22:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj pamietam te czasy z tymi pieniedzmi ale atmosfera na grupie byl super jeszcze beta miala biedronki mile czasy
zdjecie uzytkownika
Pindorek - 2012-03-25 20:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pamiętam te czasy. Śpiewaliśmy tę huczną posenkę ,, nasz betianka tak to nasza betianka codziennie wysokie ceny''.
zdjecie uzytkownika
Ochronek - 2012-08-10 23:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka katastrofa. Nie polecam bardzo (usunięte przez administratora)firma !!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochronek czy możesz napisać coś więcej dlaczego nie polecisz pracy w firmie grupa beta? dlaczego według ciebie ta firma to katastrofa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-10 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką dają podstawę?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-12 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczba partnerów, jaką ma Grupa Beta zrobiła na mnie wrażenie i to same wielkie i znane firmy. Ciekawe jak traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-04-05 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zawsze niestety w parze ze sobą idą uznane marki i dobre sytuacja pracowników. Mam nadzieje że tym razem jednak dobrze łączą się te dwie sprawy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Beta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x