Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Grupa Beta

Opinie o Grupa Beta

Pracowałeś w firmie Grupa Beta i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona bo daleko od niej - 2010-07-22 13:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nawet 3000.... To zależy w jakim okresie rozliczeniowym.... Bo tyle to zarabiałam.... przez 2 miesiące, zapominając o życiu poza pracą!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-05 19:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś więcej na temat firmy Beta ???
zdjecie uzytkownika
Michi - 2010-12-28 22:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawy jestem co tam siezmieniło ale jeżeli szefowie ci sami to pewnie niewiele. Pracowałem tam w latach 2000-2002. Szczerze się dziwię że po takim czasie ta firma wciąż istnieje. Nie polecam jej ani potencjalnym klientom, ani pracownikom. Po prostu brak profesjonalizmu, przypadkowi ludzie, nastawienie na kasę/ilość a nie na jakość.
zdjecie uzytkownika
Golas - 2011-09-18 23:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Uwaga nie polecam bardzo zle zarządzana firma
zdjecie uzytkownika
GRI - 2011-11-08 13:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Dąbrowie to w połowie ubeki na grupie jeżdżą, kierownictwo też ubeki,(bez właściciela) obiecują pieniądze z kosmosu a zabierają premie co miesiąc, pytając się o zabraną premie,nie uzyskuje się odpowiedzi,wypłaty potrafią się opóźniać,w dniach wypłat właściciela się nie uświadczy,jadąc na grupie na alarm momentami kontakt z dyspozytorem niemożliwy do barów się jeździ ze starszymi panami co powinni cieciować na budowie, nie polecam, ale jeśli chodzi o atmosferę między ludźmi to jedni kapują,a jedni są zajebiści i można by z nimi jeździć 365dni w roku:)
zdjecie uzytkownika
Karate - 2011-12-21 20:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w becie. Od wielu lat przebyłem mnóstwo szkoleń.

Pierwsze szkolenie dotyczyło obsługi pompki od roweru
Drugie szkolenie dotyczyło obrony szczotą do ubikacji
Trzecie szkolenie dotyczyło jak udawać, że chroni się obiekt
Czwarte szkolenie dotyczyło, że jak się wali to uciekać
Piąte szkolenie dotyczyło egzaminu z karate kid. Było ciężko ale zdałem. Pytanie dotyczyło drugiego odcinka filmu. No cóż muszę powiedzieć, że było ciężko, ale zdałem. Teraz cieszę się bo zarabiam miliony i wiem, że będzie lepiej.
zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2012-01-10 14:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś więcej opowie o tej firmie jakie zarobki ,itd,mam możliwość pracy w tej. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2012-01-31 14:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary w jakim ty świecie żyjesz(usunięte przez administratora)zł/h takie bajki to małym dzieciom możesz opowiadać też tam pracowałem
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2012-01-31 15:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam przynajmniej na GRI koledzy mają racje stare dziadki i ludzie bez pojęcia jak przyjdzie co do czego to zostaniesz sam bo dziadek ci nie pomoże
zdjecie uzytkownika
betowcy - 2012-02-29 22:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj pamietam te czasy z tymi pieniedzmi ale atmosfera na grupie byl super jeszcze beta miala biedronki mile czasy
zdjecie uzytkownika
Pindorek - 2012-03-25 20:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pamiętam te czasy. Śpiewaliśmy tę huczną posenkę ,, nasz betianka tak to nasza betianka codziennie wysokie ceny''.
zdjecie uzytkownika
Ochronek - 2012-08-10 23:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka katastrofa. Nie polecam bardzo (usunięte przez administratora)firma !!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochronek czy możesz napisać coś więcej dlaczego nie polecisz pracy w firmie grupa beta? dlaczego według ciebie ta firma to katastrofa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-10 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaką dają podstawę?
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-03-12 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liczba partnerów, jaką ma Grupa Beta zrobiła na mnie wrażenie i to same wielkie i znane firmy. Ciekawe jak traktują pracowników.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2014-04-05 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zawsze niestety w parze ze sobą idą uznane marki i dobre sytuacja pracowników. Mam nadzieje że tym razem jednak dobrze łączą się te dwie sprawy
zdjecie uzytkownika
opl - 2014-12-05 15:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. jak obecnie ma sie Grupa Beta?? szukaja moze kogos do pracy, albo w najblizszym czasie maja takie plany?? Moze ktos z pracownikow napisac o zarobkach tam. Jak obecnie ma sie sprawa z podpisywaniem umowy z nowymi pracownikami?? czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo? czy zmienilo sie cos w ostatnim czasie jezeli chodzi o funkcjonowanie tej firmy??
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-04 22:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki do dupy i tylko praca i zadnych podwyzek wiem bo pracuje jeszcze w tej firmie ale jeszcze
zdjecie uzytkownika
szerszeń - 2015-02-05 09:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-02-04 22:33:40]:
Jeśli masz zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i narzekasz, że tylko praca to po co pracujesz. Jeśli masz takie zarobki jak piszesz to znaczy, że jesteś do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie oczekuj, że ktoś zapłaci za nic nie robienie. W tej chwili w Becie płacą jedne z najwyższych stawek w ochronie pracownik na niektórych obiektach może otrzymać nawet 11,00 zł netto choć są tacy którzy zarabiają i 6,00 zł netto. W przetargach nie wyjeżdżają z gównianymi cenami jak 99% polskich firm. Znam ludzi, którzy pracują w tej firmie od kilkunastu lat i zaczynali od zwykłego pracownika ochrony a dzisiaj są na stanowiskach kierowniczych więc możliwy jest również awans ale dla uczciwych i pracowitych.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-02-05 12:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-05 12:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szerszeń - 2015-02-05 09:23:59]:
Potwierdzam, na patrolu mamy max 8,30 na rękę, na ochronie imprezy nawet 15 do 20zł za rbh. Wiem że nasi pracownicy w sieciach mają nawet po 11zł za godzinę na rękę.
zdjecie uzytkownika
knm78 - 2015-02-10 15:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie tak zrobiłem- złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo, lepiej wyrażać opinie i tym samym budować pozytywną atmosferę na spotkaniu z osobą rekrutującą dlatego prosiłbym o porady co do tego/ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami?
zdjecie uzytkownika
Blaxer - 2015-02-13 03:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero jestem na początkowym etapie pracy i wstępne wrażenie jest całkiem pozytywne. 7.5h na rękę jak dla mnie (osoby bez ŻADNEGO doświadczenia)jest całkiem uczciwe ponieważ jestem nowym pracownikiem i mam tę świadomość, że jestem pewną niewiadomą. Z tego co zostałem poinformowany stawka wzrośnie a i jest szansa na wyższe stanowisko o ile nie jest się dzieciaczkiem co to mu wszystko trzeba pokazać i nie ma z niego żadnego pożytku.
zdjecie uzytkownika
antek - 2015-02-24 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja też popieram, że 7,5 złotego bez doświadczenia to naprawdę rozsądna kwota. ja niestetyty też nie mam doświadczenia, więc szukam roboty jakiejś podstawowej, szybko się uczę i w ogóle i hcętnie wziąłbym jakąś pracę inną niż roznoszenie ulotek, a tylko takie psotykam bez doświadczenia. A właśnie- czy w Grupie Beta każdego bez doświadczenia przyjmą? może bym spróbował.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-12 15:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
barbara - 2015-03-12 15:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem w tej samej sytuacji co antek, jestem wyjątkowo początkująca w branży, nawet jeszcze nie raczkuję, ale chce się bardzo nauczyć zawodowu - czy w takim razie powinnam iść do grupy beta i ogólnie czy dadzą mi tam szansę z moim brakiem doświadczenia zawodowego?bądźcie proszę szczerzy i rzetelni
zdjecie uzytkownika
Midzik - 2015-03-27 01:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli naprawdę uważacie 7,5 zł za rozsądną kwotę nawet jeżeli ktoś jest osobą początkującą to współczuję wam jako istotom rozumnym. Rozumiem, że każdy orze jak może i oszczędności firmy robią wszędzie, ale Dąbrowa Górnicza nie jest jakimś biednym grajdołkiem. To raczej kwestia tego, że pracownicy godzą się na takie stawki pracować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Beta

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grupa Beta?
Zadaj pytanie
alert