czy do dziś doszły do oferty pracowników jeszcze inne narzędzia pracy ni duża zabka? Co jeszcze na robocie jest teraz potrzebne? Pan działa już w branży od 24 lat, jak przy tym wygląda zatrudnianie pomocników, można obecnie nauczyć się kilku dobrych praktyk? Są przyjęcia?
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Ogarek Technika Grzewcza Sp. z o.o.?
Nie polecam !!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora) nie odpowiedzialny typ człowieka i tyle. Brak kontaktu brak faktury brak opinii kominiarskiej . Spotkam tego pana w D.G to szkoda by w twarz napluć . Napluje bo nie lubię takich ludzi kłamliwych jakim jest pan Ogarek . (usunięte przez administratora)
Długo trwa wdrożenie do firmy ?

Witam chciałbym się wypowiedzieć na temat firmy ogarek oraz moich spostrzeżeń i doswiadczeń. Od razu chciałbym zdemontować wszelkie podejżenia związane z tym że nie jestem obiektywny. (usunięte przez administratora) przyjechał do mnie ponieważ ogłoszenie zamieściłem na portalu. Jego oferta i podejście do realizacji wzbudziło moje zaufanie. W porównaniu z innymi ofertami (usunięte przez administratora) zaoferował najlepszy sprzęt w najlepszej cenie. Podpisaliśmy umowę i zapłaciłem zaliczkę w wysokości 5000zł. Umówiliśmy się na termin wykonania prac, z doświadczenia wiem że lepiej dzień wcześniej zadzwonić i zapytać czy aktualne bo różnie to bywa. Pierwszy termin nie wypalił bo Panowie kończyli gdzieś realizację i pojawili się kilka dni później-wszystko było ustalone. Ekipa (usunięte przez administratora) to starsi goście z ogromnym doświadczeniem. Byłem zaskoczony podejściem i jakością wykonywanych prac. Wszystko zostało wykonane z najwyższym profesjonalizmem, czysto dokładnie i uczciwie. Przyznaję ze czytając opinie miałem wątpliwości ale zupełnie niesłusznie. Wszystko zostało wykonane zgodnie z umową i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli ktoś chce zobaczyć jakość wykonanej usługi mogę podesłać zdjęcia. Pisze o tym dlatego że nie macie Państwo czego się obawiać a negatywne opinie mogą być pisane przez konkurencję ponieważ ekipa Ogarka jak i on sam nie są młodymi wilkami buszującymi w necie lecz starej daty fachurami z najwyższej półki. Polecam ze szczerym sercem.
Dodatkowe info dla szukających pracy, zauważyłem że w ekipie jest zgoda, Panowie bardzo dobrze dogadają się między sobą oraz z szefem, praca idzie im żwawo nie piją nie leniuchują bardzo uczciwie i profesjonalnie podchodzą do tematu.
albo ktoś, kto miał wyjątkowe szczęście (odzyskał swoje pieniądze, wykonał Ogarek jakieś usługi...) albo właściciel ?
Mam taką samą oinie o tym Panu. Kupiłem u niego 8 lat temu piec z zakupem wszytsko było ok , montowała mi inna firma, ale Pana brałem jako serwsianta na serwis pierwszy przed uruchomieniem i coroczne. I stąd moja opinia serwis pieca polegał na zdjęciu lapki, odkreceniu klapki przeczyszczeniu szczoteczka przedmuchaniu, nowa uszczelka zakmniecie i po 15 minutach a może nawet nie koniec . Druga kwestia to umawianie się i przekładanie terminu, bo zapomniał, bo nie mógł nigdy w umówionym terminie.
czlowiek nieporozumienie. zero profesjonalizmu. zero uczciwosci. umowic sie na co kolwiek z tym czlowiekiem graniczy z cudem. nie wiem jak jego firma jeszcze istnieje, chyba ciagnie na biednych i naiwnych ludziach. stanowczo odradzam!!!
Ogarek wziął zaliczkę 5000 na montaż pieca nie ma pieniędzy nie ma pieca nie ma Ogarka, nie odbiera nie oddzwania unika kontaktu. Nie wiem co robić jak moge wyegzekwować swoje pieniądze lub zakupiony piec. Nie polecam, odradzam, zwykły (usunięte przez administratora)
Parę lat od montażu ogrzewania, wszytko super. Teraz mała naprawa zrobiona od razu. Polecam
Dobrze wykonana praca dzięki pracownikom a to dlatego, że dobrze się pracuje w fajnej atmosferze, polecam.
Firma uczciwa montaż w terminie. Polecam usługi p.Jozefa
Kogo Firma poszukuje aktualnie? Jakie są wymagania i zarobki?
czy ktoś wie dla kogo ten pan wykonuje lub ostatnio wykonywał jakieś prace? Chodzi mi o spółkę i osobę prywatną. Proszę o pomoc
Cholera zaczynam się martwić. Jak zakończę realizację miejmy nadzieję że tak, to napisze tu komentarz
czy ktoś może wskazać dla kogo Ogarek wykonuje jakieś prace? Chce odzyskać pieniądze. proszę o info:(usunięte przez administratora)
@ona a czy jest możliwość awansu w tej firmie ?
Jestem na etapie wynajęcia firmy Ogarek do montażu kotłowni co mi doradzicie.
Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam.... Koleś nie nadaje się do prowadzenia biznesu, brak szacunku dla swoich klientów.... Masakra
Niezbyt dobrze piszecie o firmie a ja miałem zamiar starać się o pracę.
https://www.facebook.com/TechnikaGrzewczaOgarekUwagajestemnierzetelny/ To juz jest koniec?