brak logo

jokey plastik

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o jokey plastik

kaf 2010-10-10 21:29:41
przecietne zarobki, slabe mozliwosci rozwoju. jezeli liczysz ze cie docenia to nie w tej firmie.
3
fga 2010-12-05 16:28:37
dobra rada - ustalaj warunki z szefostwem odrazu na pismie bo niestety piekne slowa i obietnice to tylko slowa. Nie masz szans wyegzekwowac ustalen ustnych - wrecz zrobia z ciebie glupka ze tak wcale sie nie umawiali. Acha, nie mozesz pokazac ze jestes lepszy w zarzadzaniu niz szef bo masz przechlapane. Generalnie spotkasz sie z kretactwem, niedopowiedzeniami, brakiem konkretow, mglistą wizją bliżej nie sprecyzowaną. Szef - pseudo nieudolny menager - jest zdalnie sterowaną marionetką z centrali - nieważne jakie będziesz miał argumenty - nie masz szans. Musisz być ślepym trybem.Jezeli to ci pasuje to polecam. Poza tym poniewaz szef wynegocjowal sobie marne warunki płacy dla siebie, wiec nie spodziwewaj sie ze ty zarobisz duzo... a kilku już próbowało :-) i juz ich nie ma. Szkoda czasu na Jokeya.
2
bezstronny 2012-02-20 22:43:15
fga - 2010-12-05 16:28:37

dobra rada - ustalaj warunki z szefostwem odrazu na pismie bo niestety piekne slowa i obietnice to tylko slowa. Nie masz szans wyegzekwowac ustalen ustnych - wrecz zrobia z ciebie glupka ze tak wcale sie nie umawiali. Acha, nie mozesz pokazac ze jestes lepszy w zarzadzaniu niz szef bo masz przechlapane. Generalnie spotkasz sie z kretactwem, niedopowiedzeniami, brakiem konkretow, mglistą wizją bliżej nie sprecyzowaną. Szef - pseudo nieudolny menager - jest zdalnie sterowaną marionetką z centrali - nieważne jakie będziesz miał argumenty - nie masz szans. Musisz być ślepym trybem.Jezeli to ci pasuje to polecam. Poza tym poniewaz szef wynegocjowal sobie marne warunki płacy dla siebie, wiec nie spodziwewaj sie ze ty zarobisz duzo... a kilku już próbowało :-) i juz ich nie ma. Szkoda czasu na Jokeya.
Szczerze mówiąc - szkoda mi takich odważnych jak przedmówca. Skąd on w końcu może znać takie szczegóły...ile szef wynegocjował, kto nim steruje, jakie argumenty...? Powiedzieć/napisać można wszystko tylko kto to zweryfikuje? Jest to jedyna firma w regionie, która cyklicznie od lat wypłaca co rok podwyżki. Socjal na niezłym poziomie, wypłaty na czas, możliwość rozwoju i awansu (potwierdzone na kilku przykładach). Jeżeli ktoś przychodzi i oczekuje na "dzień dobry kokosów" - ok, pokaż człowieku co potrafisz pracując a nie marudząć, narzekając i obrażając innych. Mi też w życiu nikt za darmo nic nie dał i jakoś nie mam pretensji do całego świata. Więcej myślenia a mniej paplaniny a z pewnością coś w życiu osiągniesz. Powodzenia...najlepiej w biedronce za 7 stówek:)
KF - były pracownik 2012-02-21 15:50:16
Jokey.... szczerze muszę przyznać że byłem zadowolony z pracy w tej firmie. Standardy na wysokim poziomie, bardzo dobra organizacja, fajni ludzie, firma ze sporym potencjałem, ceniona na rynku. Poróżniła nas jedna kwestia, która przy dużym zaangażowaniu i wymiernych efektach pracy nie powinna mieć miejsca..
P.S.
Co do obiecanek cacanek spotkałem się z jedną, gdyby obiecujący nie był amatorem miałbym większy żal :) a tak może się czegoś przypadkiem nauczy.
heniek 2014-03-26 16:17:17
mi proponowali 2400 na reke , jest to możliwe ??
pracownik 2014-09-11 21:41:32
Tak jest możliwe nawet jak ty chcesz i się postarasz dostaniesz więcej
1
anonim 2015-05-10 18:12:52
Zarabia się faktycznie 2400 ale nie za darmo ,każda złotówka okupiona jest ciężką pracą w trudnych warunkach,mikroklimat ,w zimie 27 stopni ,w lecie będzie ze 40 na hali, bo zrobili kurtyny tzn.podwójne drzwi i nikt nie martwi się pracownikami że nie mają czym oddychać,ważniejsze są wiaderka,biuro siedzi w klimatyzowanych pomieszczeniach a robotnicy niech zasuwają i niech się nie skarżą bo na ich miejsce przyjdą nowi.
1
ciekawski 2015-09-12 19:26:00
Witam,
Może mi ktoś powiedzieć na jakim poziomie kształtują się zarobki w firmie o której mowa powyżej?

Chodzi mi np. o pracownika produkcji, brygadzistę itp.
Będę wdzięczny za szczerą odpowiedź.
ciekawski 2015-09-13 21:27:19
Czy otrzymam konkretną odpowiedź?
nieznajomy 2015-11-24 14:38:59
siemanko wszyskim czytam wasze opinie o jokeyu to az mnie bierze pracowalem tam 6miesiecy obiecanki cacanki kierownik ukrainiec fajnie oczy mydli w sezonie zapierdzielasz za trzech dadza ci 6maszyn do obskoczenia i nie ma zmiluj sie pot z ciebie kapie nie ma czasu kiedy kibla zaliczyc taki zapierdziel po sezonie ci podziekuja za wspolprace nie pchajcie sie w ta firme
3
hej 2016-01-04 17:52:14
O jakich zarobkach myslisz? Zatrudnia cie przez posrednika a tu zarobki beda od9 do 12 zl, o pracy w samym jokeyu zapomnij bo zanim cie łaskawie przyjma to wiele wody w wisle uplynie
1
Pracownik 2016-02-15 12:43:11
Witam, co moge powiedzieć jako pracownik tej firmy? Praca dla nowych jest tylko przez firmę zewnętrzna która bierze sobie duża marże. Po zakończeniu umowy jest loteria, albo zatrudnia cię jeszcze raz albo wymienia na kogos nowego. Niewielka garstka otrzymuje angaż na stałe. Z tego co wiem to na produkcji najniższa krajowa + dodatki za nocki itp. Jeżeli chodzi o stanowiska biurowe to w sumie tez nigdy nic nie wiadomo, to ze tak powszechna jest tam praca przez pośrednika powoduje ze praktycznie nikt nie jest pewien swojego stanowiska. Z szefostwem cieżko sie dogadać.
1
Menager 2016-03-15 18:36:02
Witam, w Jokey-u dobrze to już było, tak jak poprzednik pisze praca jest, zresztą widać w ogłoszeniach, ale jaka-przez pośrednika - wymagania: najlepiej aby mieć wszystkie uprawnienia i wszystko potrafić, a i tak zapłacą minimalną krajową plus dodatki. Kierownik o którym piszą powyżej jest ok, ale tak się dzieje gdy Menager zakładu stawia poprzeczkę wysoko, a jak wiecie zakład jest własnością niemieckiej rodziny Kemmerichów, którzy raczej nie mają pojęcia jak polityka kierownictwa wpływa na morale pracowników, ważne aby zyski rosły.
Reasumując panuje polityka kija niestety marchewki brak, no chyba że ktoś potrafi dobrze lizać- wiemy co....
3
Menager 2016-05-13 17:54:02
Jasne zapraszamy za najniższą krajową, lub przez agencję pracy :-)
1
anonim 2016-06-04 16:20:05
Czy jest jakaś praca no i zarobki jakie?
Presja 2016-06-29 09:18:15
Najniższa krajowa..zawierane bezpodstawnie premie... Ciężko nie polecam
3
Menager 2016-06-29 12:45:08
"Presja" premię zabierają na produkcji za niedopilnowanie produkowanego towaru, na warsztacie premia jest inna zazwyczaj znikoma np 50-100zł, jak ktoś chce złożyć papiery na tokarza to zapraszamy, jak się dowie jakie zaproponują zarobki proszę tu napisać, wtedy się przekonamy jakie są stawki:)
Z tego co wiem szukają już długo i nie ma chętnych lub warunki finansowe do bani.
3
Menager 2016-07-07 08:07:24
Jasne, starym pracownikom którzy dobrze wchodzą, wszyscy wiedzą gdzie!!!
2
Nikt 2016-07-21 17:59:54
Atmosfera??? W tej firmie już jej nie będzie.
Nadęty Szef, który uważa, że zjadł wszystkie rozumy….
7
Oszukany 2016-09-13 12:58:19
Nie polecam pracy w tej firmie umowa przez agencję.. Praca bardzo cięzka i w trudnych warunkach.... Atmosfera straszna... Masz chody umowę w jokeyu dostaniesz po pół roku - roku. Jak nie masz schowaj ambicje do kieszeni i charuj przez agencję pracy tymczasowej 36 miesięcy.... Tu nie ma miejsca dla osób ambitnych i chcących się rozwijac
3
Oszukany 2016-09-22 17:06:04
Jeśli lubisz podpisywać co miesiąc papierek i żyć w wątpliwości ciągle czy jutro masz.do.pracy przyjść czy nie proszę bardzo....
Nieobecny 2016-09-24 19:24:25
Podziekujcie naszym poslą za umowy to oni sa wszystkiemu winni.
Pracownik jeszcze 2016-10-06 20:11:49
Nie polecam. Rzuciłem wypowiedzenie po 16 latach. Żałuje ze w ogóle sie tam przyjąłem.
1
Pracownik jeszcze 2016-10-06 20:50:06
Żenada od 7 lat chodzę bez podwyżki. Wprowadzić związki zawodowe,a kierownictwo,cóż niektórzy maja nawet skończona podstawowke
1
Ja 2016-10-07 11:26:53
Taka jak siedem lat temu a nawet bym powiedział ze z roku na rok zarabiamy mniej
Menager 2016-10-07 17:43:35
Zgadzam się z poprzednikami, tylko obiecywać potrafią, dziś zaksięgowano wypłatę-bez zmian, a tyle naobiecywano, w firmie na wszystko pieniądze są ale na podwyżki ich nie ma, no chyba jak już pisałem mamy wazelinę w kieszeni!!!
1
Ja 2016-10-07 19:53:48
To nawet nie chodzi juz o wazelinę ,w tej firmie trzeba mieć łyżkę do butów przy sobie żeby od razu z jajami chapac dzidę. Pozdrawiam znikam bo szkoda nerwów.
1
AD 2016-10-09 22:15:59
Potwierdzam, mydlą oczy podwyżkami co miesiąc, a od kilku lat zarabiam tak samo mało. Nie polecam!!
Oszukany 2016-10-13 21:47:34
Przyjazna atmosfera....???!! Nie licz na przyjaźń.... I nie ufaj... Bo tak cię obrobia ze po czasie pokażą gdzie twoje miejsce... Nie próbuj czegoś zmieniać starać się... najlepiej rób swoje i siedź cicho... Nir wywyzszaj się nir pokazuj ze jesteś ambitny... Tu nie ma miejsca dla takich osób.... Największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrzucić na biednego pracownika na najniższym poziomie / stanowisku swoje obowiązeki a samemu mieć czas na kawki obiadki i udawać ze się pracuje.... Może jeszcze miałoby to jakieś odbicie gdyby pensja była adekwatna do wykonywanej pracy.... Dokładają obowiązków a wypada stoi w miejscu od kilku lat!! Nie polecam... Ja ucieklem bo to nie jedyna firma nie pierwsza i nje ostatnia ponadto nie są już konkurencja... Wyzysk... Strata nerwów... Poniżenie....
2
Kh 2016-10-15 20:57:22
Ale chodzisz z łyżka do butów?
1
Dg 2016-10-15 22:54:10
Może spotkamy sie jutro o 11 na kawie na nowej?chetnie bym Cię poznał .ja stawiam
4
AD 2016-10-19 12:39:56
Kilka dobrych lat 6-8 (nie bede podawał dokładnie). Moje zarobki są niewiele wyższe od najniższej, a nie wykonuje pracy na najniższych stanowiskach. Jedyny plus to myśle, ze można sie tam łatwo dostać - oczywiście pracując przez agencje pracy.
Tez pracownik 2016-10-20 13:57:48
To co tam tak długo robiłeś??? 16 lat to kupa czasu na podjęcie decyzji.
Mala 2016-11-04 18:18:15
W jokeyu lepiej już nie będzie. Nie polecam atmosfera nie należy do najlepszych..
Zostaw swoją opinię o jokey plastik - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jokey plastik