brak logo

P.P.H. ELKABEL Sp. Jawna

Bielsko-Biała

Opinie o P.P.H. ELKABEL Sp. Jawna

anonim 2010-09-29 16:12:44
Dodaj swoja opinię na temat firmy P.P.H. ELKABEL Sp. Jawna z siedzibą w Bielsku-Białej. Napisz o zarobkach (adekwatnie do zajmowanego stanowiska), godzinach pracy, atmosferze w miejscu pracy, kierownikach i kadrze zarządzajacej itp.
anonim 2010-11-25 18:46:39
SzukajÄ? jeleni do pracy za darmo.Nie warto.
anonim 2010-11-25 22:42:09
anonim - 2010-11-25 18:46:39

SzukajÄ? jeleni do pracy za darmo.Nie warto.

Kolega ma racje, jezeli kogo?? interesujÄ? zarobki na magazynie ponizej 1500z?? netto (odpowiedzialno??Ä? wekslowa za magazyn) to polecam
nieznajomy 2010-12-01 21:59:15
A co ty chciałeś na początku zarobić!!!!! trzeba się sparwdzić by zarabiać i dać coś z siebie. A odpowiedzialność materialna to już normalka w takich firmach. Widać że nie masz pojęcia zielonego!!!!
anonim 2010-12-16 19:51:29
nieznajomy - 2010-12-01 21:59:15

A co ty chciałeś na początku zarobić!!!!! trzeba się sparwdzić by zarabiać i dać coś z siebie. A odpowiedzialność materialna to już normalka w takich firmach. Widać że nie masz pojęcia zielonego!!!!

Pracowalem w tej firmie wiec wiem co mowie. Na poczatku?? ludzie w tym oddziale pracowali po pare lat i nie było kasy na podwyzki. Na szefostwo szkoda słow.
Makutra 2010-12-21 20:44:21
Praca w firmie ELKABEL w Bielsku to jedno wielkie nieporozumienie. Zarobki marne, najgorsze ze wszystkich hurtowni. Kadra zarządzająca to w ogóle porażka, nieudolność i dwulicowość to standard, nie wspominając o całkowitej głupocie i bezmyślności.
Jeśli kogoś interesuje tyranie za marne grosze, aby "Prezesik" mógł się wozić po świecie za twoją "harówkę" to zapraszam.
1
xxx 2010-12-29 21:15:40
No chyba cie pogięło w normalnej firmie jak podpisujesz taki kwit masz dużo więcej płacone... pomyśl co gadasz.. za taka kwotę masz przeżyć miesiąc a w razie co jeszcze miałbyś z tej kwoty odłożyć na czarna godzinę? np.zapłacić za coś co brakuje na magazynie? to kpina !!
1
Gizmo 2011-02-08 21:27:34
I znowu szukają w Elkablu naiwnych którzy dadzą się naciągnąć na pracę w tej śmiesznej firmie i tyranie na ludzi którym słoma z butów wystaje.. Porażka.
1
pegi*su 2014-02-27 15:57:37
1) tyle ile wytargujesz brutto
2) to zależy od Ciebie;
3) możesz wysłać mailem, pocztą, można tez błysnąć i przynieść w zębach, albo wysłać gołębiem -- bardziej kreatywnie, (szefowi może by się spodobała twoja facjata z "CW" za wycieraczką rakiety, którą jeździ do pracy
4) atomsferę sam bedziesz robił -- więc się myj by inni nie narzekali na "atmosferę", w pokojach nieraz jest tak gęsto,że można by siekierę zawiesić
5) myślę, że chyba ok, ale proponuje byś sie szukał kontaktów w pracy
6) nawet nie ma świadczeń socialnych a już nie mówię o związkach
elkabel 2014-09-09 20:48:31
Składaj cv. i nie przejmuj się opiniami od 2010 dużo się zmieniło
Jak masz pytania zapraszam do oddziału
2
abte 2016-05-15 20:49:21
nawet jeśli nie liderem to na pewno jest to największy dystrybutor artykułów elektrotechnicznych chyba obecnie
Zostaw swoją opinię o P.P.H. ELKABEL Sp. Jawna - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. ELKABEL Sp. Jawna