Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
pracownik - 2009-04-28 23:08:07 odpowiedz | cytuj
Mogłoby być lepiej.
pracowałem w tym obozie - 2011-01-14 19:29:00 odpowiedz | cytuj
w Baltonie obecnie jest gorzej niż w BIEDRONCE (bo tam przynajmniej maja większa kasę, wolne świeta no i nie dżwigaja ) a w Baltonie : pracujesz za najniższa krajowa !!zero świąt wolnych !! no i dzwigasz jakby dla PANA Jaronia człowiek miał kręgosłup ze stali!!!!! SZacunek dla byłego prezesa! Przynajmniej godnie wynagradzał pracowników!!!!!!!
ANONIM - 2011-02-26 21:15:58 odpowiedz | cytuj
firma wie jak zmotywować pracowników do roboty...zabiera wszystko nic nie dając w zamian...jeżeli wladza tej firmy to czyta to pamietajcie Z NIEWOLNIKA NIE MA PRACOWNIKA...jezeli sie czegos wymaga, trzeba cos dac!!!!!!!
tranzytowy Nostradamus - 2011-03-01 17:42:08 odpowiedz | cytuj
Nie chcę nic mówić, ale najlepsze dopiero przed wami :)
amanda - 2011-03-02 14:06:19 odpowiedz | cytuj
co najlepsze? jeśli wiesz to napisz bo ciekawość mnie zżera.
myśliciel - 2011-03-03 16:03:11 odpowiedz | cytuj
Ostatnia wypowiedz jakos mnie nie nastroiła za dobrze:) Dobrze już chyba nie będzie co ludzie? Jak to widzicie?
pracowity murzyn - 2011-03-03 18:58:58 odpowiedz | cytuj
ciemność widzę, ciemność.... Lepiej to już było, teraz jest dno i grzebanie w mule. Tylko czekać na upalne lato i znów praca w terrarium bez klimy, w 35 stopniach....
pracownik konkurencji - 2011-03-04 17:02:30 odpowiedz | cytuj
widzę z waszych wypowiedzi że szefostwo szybko się uczy i przykład z innych firm zapożycza, u nas w Aeli ten budżet to od dawna, tyle tylko macie szczęście że lepszą kase na ręke dostajecie, ( usunięte przez administratora )
snajper - 2011-03-04 19:14:51 odpowiedz | cytuj
ale synteza dnia będzie wypisana bo to chyba jest stawiane według szubci ponad budżet...to napiszemy ile razy użylismy antypersirantu w ciągu dnia ;)
anonim - 2011-03-04 20:35:34 odpowiedz | cytuj
Ciekawe kto teraz bedzie kierownikiem classica. Bylo ogloszenie ze szukaja. Obecna kierowniczka bedzie miala tylko perfumerie. Pewnie niedlugo beda chcieli sie jej pozbyc. Prezesowi widocznie sa nie na reke ludzie z dlugim stazem i doswiadczeniem oraz wlasnym zdaniem. Teraz bedzie sie otaczal takimi ( usunięte przez administratora ) Towaru nie bedzie utargow nie bedzie ale tablice i magnesiki na kazdej scianie.
TJ crew - 2011-03-09 18:13:40 odpowiedz | cytuj
Zatrudnimy jeszcze 5 dyrektorów, 10 menagerów, 15 handlowców, każdemu damy po służbowym samochodzie... ale pamiętajcie( usunięte przez administratora ) że musicie na to zarobić, więc do roboty i nie gadać za wiele.
my - 2011-03-09 21:25:05 odpowiedz | cytuj
dlaczego wszyscy pisza o classicu? w innych sklepach jest to samo!!! classic przynajmniej zarabia na siebie i ma sie czym wybronic nie to co reszta! czarno widze przyszlosc innych sklepow. wielki szacun dla classica odwalacie kawal dobrej roboty! przykre jest tylko to ze nikt nie zauwaza ze to wy utrzymujecie nas wszystkich.
wkuuuurrrwiony - 2011-03-09 21:36:01 odpowiedz | cytuj
No właśnie... nic nikomu nie ujmując( usunięte przez administratora ) a o jakichkolwiek - i tak śmiesznych w porównaniu ze starymi czasami - prowizjach możemy pomarzyć... a inne sklepy sobie wyrobią budżet miesięczny... budżet wielkości naszego utargu za 2-3 dni... i taki system "motywacyjny" wymyśliły tęgie głowy z doktoratami, po harvardach?!
Gustaw Konrad - 2011-03-09 21:37:05 odpowiedz | cytuj
Szacunek dla pracowników wielki!!! Taka sama sytuacje maja w Kato!!! Biedaczyska:( Robią co mogą i 52 trzyma się mocno i robi co tylko może by Kato sie pieło w góre... Nikt tego nie widzi? Ludzie!!!
wkuuuurrrwiony - 2011-03-09 21:43:00 odpowiedz | cytuj
Dzieki tej stronce przynajmniej widać, co się dzieje w całej Polsce... Bo na żadną integrację czy fajne przy obecnych rządach nie ma co liczyć...
my - 2011-03-09 22:44:05 odpowiedz | cytuj
no wlasnie dlatego napisalismy ze wielki szacunek mamy dla was...podziwiamy was ze jeszcze wytrzymujecie bez klimy za takie marne pieniadze....za katowice tez trzymamy ( usunięte przez administratora ) system i całą górę!!!! wszystka kasa ktora płynie do tych darmozjadów przechodzi przez nasze spracowane ręce, a oni latają do dubaju co tydzien i do katowic jakby nie mogli wsiąsć w intercity za jedyne 75 zł, bo przeciez firma w tarapatach nie ma na nic kasy....ba! nie ma kasy ale tylko dla nas....
ROBOL - 2011-03-10 13:11:56 odpowiedz | cytuj
Brak słów, chcą w kilka miesięcy nachapać się tyle co poprzedni prezes zyskał po latach. Mówią że tamta Baltona upadła bo głupie decyzje podejmowali, nowe sklepy bez zysku otwierali, auta dostawcze do wożenia towaru w lizing brali, a Ówcześni Kret-yni robią jeszcze gorzej!!! 7 Opli Insigni zakupili by jaja się im nie zaparzyły a rowy nie zatarły, bo kto wtedy wpadnie na jeszcze głupszy pomysł niż tablice i mazaczki?( usunięte przez administratora ) . MAM NADZIEJE ŻE TO CZYTACIE!!!
desperados - 2011-03-10 20:55:32 odpowiedz | cytuj
...a ja powiem tak, chyba już każdy zapomniał że firma poleciała za rządów poprzedników, przecież ostatni rok przed Jaroniem nie mieliśmy towarów na półkach ani premii tym bardziej. Oczywiście nie bronię tu( usunięte przez administratora ) , co to to nie, bo przecież miało być lepiej, tak przynajmniej obiecywano, ale czy w rządzie też nie obiecują??? Dziwię się tylko że jeszcze nie zabrali się za kadrę kierowniczą po sklepach, oj tam dopiero jest festiwal nieróbstwa i udawania że się pracuje. Kierowniczki chyba zapomniały co należy do ich obowiązków i wyręczają się swoimi zastępcami. Może powinniśmy zamienić pensję kierownika z jego zastępcą? To im się należą te pieniądze.
po fachu - 2011-03-10 22:11:02 odpowiedz | cytuj
Nawet jako konkurencja z tym się nie zgodze... Nie wiem jak wygląda sytuacja w innych filiach. Śląsk ma panią kierownik, która robi co tylko może by pracownik miał jakieś szanse.Wszyscy wiemy o kim mowa.Jednak bez wsparcia z góry jest bezsilna. Firma ma świetną markę, dobrych i ochoczo nastawionych do pracy pracowników. Tym ludziom należy się chwała i sowite wynagrodzenie.
baczny obserwator tego bajzlu - 2011-03-11 20:38:03 odpowiedz | cytuj
Już teraz chyba z 80% ludzi na lotnisku w Wawie jest zaskoczonych, że Baltona jeszcze istnieje.. wielka w tym pewnie zasługa naszego wspaniałego działu marketingu, który nawet ulotek promocyjnych nie potrafi zaprojektować i zamówić...
zawiedziony - 2011-03-11 20:46:18 odpowiedz | cytuj
być może nowe insignie i audi zostaną oklejone firmowo - bo będzie widać, że istniejemy. Swoją drogą, ciekawe kiedy się te zakupy pojawią w firmie.
baczny obserwator tego bajzlu - 2011-03-11 20:58:12 odpowiedz | cytuj
baczny obserwator tego bajzlu - 2011-03-12 14:45:43 odpowiedz | cytuj
zawiedziony - 2011-03-12 11:00:49baczny obserwator tego bajzlu - 2011-03-11 20:58:12naklejki firmowe na samochodach naszych władców? Gdzieżby tam... jeszcze by ich wielki despekt spotkał, bo by ktoś mógł pomyśleć, że może razem z robolami zasuwają....to co? wstydzą się, że tu pracują - przepraszam, przychodzą się relaksować od zajęć domowych? bo skoro zaczynają w tak krótkim czasie dochodzić do luksusów to chyba są dumni, że dźwigają firmę z ruin? Mi się wydaje, że po prostu chcą ( usunięte przez administratora ) najmocniej jak się da i pójść dalej... kadra managerska często się zmienia, więc pewnie obłowią się tu, w CV wpiszą "wzrost zysków o 2%, redukcja kosztów o 20%" i z takimi wspaniałymi osiągnięciami pójdą szukać kolejnego cycka i kolejnych ludzi do "uszczęśliwienia"...
szaraczek - 2011-03-12 16:16:18 odpowiedz | cytuj
Mają się zabrać za kierowników? A wiecie dlaczego? Bo kierownicy są tu już długo i wiedzą na co stać tą firmę. A ,że kierwonictwo sklepów nie chce tańczyć tak jak im sie zagra bo ma swoje zdanie i swoje doświadczenia to trzeba się przecież zabrać do nich prawda?
anonim - 2011-03-12 21:06:25 odpowiedz | cytuj
my - 2011-03-09 22:44:05

no wlasnie dlatego napisalismy ze wielki szacunek mamy dla was...podziwiamy was ze jeszcze wytrzymujecie bez klimy za takie marne pieniadze....za katowice tez trzymamy kciuki....jeb.. system i całą górę!!!! wszystka kasa ktora płynie do tych darmozjadów przechodzi przez nasze spracowane ręce, a oni latają do dubaju co tydzien i do katowic jakby nie mogli wsiąsć w intercity za jedyne 75 zł, bo przeciez firma w tarapatach nie ma na nic kasy....ba! nie ma kasy ale tylko dla nas....

AMEN!!
x