Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OPRI Inżynieria

Pracowałeś w firmie OPRI Inżynieria i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Konus - 2010-01-19 19:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdziwie komunistyczna firma. Na wszystko normy i przydziały (np. naprawa hamulców w Żuku - 2 tygodnie). Atmosfera super - wszyscy znają się od czasów OHP-u, a najmłodszy pracownik w wieku 45 lat biega po piwo. Możliwość dalszego rozwoju - marne szanse. Wynagrodzenie - jak na początku lat 80 - 8 zł. Jedno co dobre - płacą 100% i 50%, są związki zawodowe i fundusz socjalny. Pozdro dla Bąka :)
zdjecie uzytkownika
gal anonim - 2010-05-20 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma do [usunięte przez moderatora] bez strategi zarządzającej, wszyscy robią co chcą, marne zarobki,prezesi do [usunięte przez moderatora]-nie umieją prowadzić firmy, wszystkie budowy spieprzone :( Nie polecam jako przyszłego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
non - 2010-05-20 21:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie w całości komunistyczna firma,moja ocena niedostateczna.Jak zarządzający się nie zmienią to cienko widzę jej przyszłość.Muszą postawić na młodych a nie wszyscy w wieku przedemerytalnym.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-20 21:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno na rozmowie kwalifi. obiecują złote góry a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2010-10-19 12:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma tragedia..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-08 09:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co prawda to prawda tak rzeczywiście było w OPRI, na całe szczęście pozbyto się starego zarządu a nowy wie jak firmę wprowadzić na właściwy tor. jest lepiej i nawet średnia wieku spadła
zdjecie uzytkownika
!! - 2011-12-12 17:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-07-08 09:15:56

co prawda to prawda tak rzeczywiście było w OPRI, na całe szczęście pozbyto się starego zarządu a nowy wie jak firmę wprowadzić na właściwy tor. jest lepiej i nawet średnia wieku spadła
rozbiwalem sie czytajac ta wypowiedz... firma totalny nie wypal!!! do [usunięte przez moderatora] nie placa na czas pracownikom.. !!! czekam juz kilka dni i nic.. trzeba bedzie siegnac po inne srodki! prawie sami emeryci ! ciagle na minusie brak wplat dla innych firm... ciagle szukanie pieniedzy! teraz i 100% zabrane.. zwiazki nic nie robia... pracujesz po 10 godzin gdzie w umowie jest napisane 8.. ale trzeba robic inaczej cie wywala.. oboz a nie praca... nie polecam nikomu !!
zdjecie uzytkownika
Kontrahent - 2012-04-04 15:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy firmą, która wykonywała prace dla firmy Opri, mimo dobrze wykonanego produktu i otrzymaniu wynagrodzenia za nasze prace firma Opri nie zaplacila nam do dnia dzisiejszego. Jesteśmy w kontakcie z innymi firmami, które mają identyczna sytuację. Pozwy sądowe są juz zlożone, jednak nikomu nie polecam współpracy z oszustami. PRZESTRZEGAMY
zdjecie uzytkownika
nie lubie OPRI - 2012-04-05 09:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam taka sytuacja panuje w tej firmie, również przestrzegam przed współpracą z nimi, chyba że chcesz być bankrutem, hehe
zdjecie uzytkownika
wierzyciel - 2012-05-28 09:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam Firma OPRI podąża w bardzo złym kierunku. Najgorsze jest to ze nie placa nikomu z zalozenia czy jest kasa czy nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-02 01:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz chłopie rację, ta baba rozwaliła już parę firm ( contech ,,comtrans ,teraz opri).Główna pseudo księgowa , brak fachowości , brak kultury osobistej , urody i zrozumienia ludzi pracy. Po trupach do celu.
Gdzie te OPRI z przed dawnych lat.Niech nikt z OPRI nie utożsamia się z tą wredną babą. Niech dalej okradają ludzi pracy.Kij ma dwa końce.Jeszcze ciebie sprawiedliwość dosięgnie.
zdjecie uzytkownika
siemasz - 2012-06-04 20:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe ale ktoś pojechał i co najważniejsze sie nie pomylił
zdjecie uzytkownika
BOS - 2012-07-04 07:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak był IWAN w zarządzie to było OK !!! - dobry fachowiec . Szkoda że go nie ma bo by tą firmę postawił na nogi
zdjecie uzytkownika
BEZ ZAPŁATY - 2012-08-08 10:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CHCESZ STRACIĆ KASĘ BĄDŹ PODWYKONAWCĄ .
zdjecie uzytkownika
:/ - 2012-10-01 19:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo przykre, że od trzech miesięcy spóźniają się z wypłatami po trzy, cztery tygodnie.... ludzie mają rodziny, kredyty! ale najlepiej aby pracować po 18 godzin dziennie, bez płatnych nadgodzin i najlepiej jeszcze za darmo! albo żeby im dopłacić! wywalają ich z kolejnych projektów- ale to nie dziwne, skoro nie ma czym pracować- brak sprzętu, a ten, który został ciągle się psuje i nie ma za co go naprawić. pracowników trzeba szanować, bo to oni są silnikiem tej firmy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 23:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie! Gdzie się właściwie mieści ta firma? chodzi mi o adres. Mój znajomy tam pracował, bardzo sobie chwalił. Czy ktoś wie, jakie warunki oferują obecnie? Jakie umowy, premie? Są szkolenia i możliwość rozwoju?
zdjecie uzytkownika
VIP - 2014-04-09 06:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy w ogóle OPRI prowadzi dalej działalność? Jakoś zastój na forum, zero konkretnych nowych opinii, a jeśli oskarżenia z poprzednich komentarzy są prawdziwe to się nie dziwię, że padli
zdjecie uzytkownika
karbo - 2014-05-02 02:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już w 2012 roku chodziły słuchy o kłopotach w OPRI. Pewnie to pociągnęło za sobą kolejne problemy
zdjecie uzytkownika
hajl - 2014-05-20 18:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karbo, a co konkretnie z tą firmą? Te wcześniejsze komentarze nic konkretnego nie mowia, wiec pytam teraz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OPRI Inżynieria
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy OPRI Inżynieria?
Zadaj pytanie
x