Opinie o Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. w Żory

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o pracodawcy Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. w Żory

Administrator Nowy wpis

Aplikowaliście na stanowisko Lakiernik samochodowy w Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. i zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielem firmy. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się cenne dla innych użytkowników.

Marcin Nowy wpis

Potrzebują może blachaża ? Mam znajomość napraw poszyć . Obsługa profesjonalnych ram naprawczych certyfikaty Mercedes Benz dotyczące technologi .Zgrzewanie blach itd. idzie tam zarobić 7-8tys na rękę na tym stanowisku ?

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

Andrzej Nowy wpis
@Pytanie

Nie jest dniem wolnym.

Spid Nowy wpis

Obsluga panow w recepcji ok jesli chodzi o mechanikow to skandal wprost brudnymi lapami zdejmuje lampe z podsufitkj wszystko wokol upalcowabs tczegos takuego nie spotkalem W zadnym innym serwisie sprawe pokieruje gdzies indziej

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o., to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?
logo firmy Monter pokrowców termoizolacyjnych
Zgorzelec
Polmec Sp. z o.o.
Aplikuj na wiele ofert
Kati

Chciałabym się dowiedzieć czy puścić syna na praktykę do euromot czy szukać czegoś innego? Z góry dziękuję za odpowiedź.

MatKar

Jak wygląda system wynagrodzenia w tym serwisie? Ile można zarobić oraz jak wypłacane są premie? Bo pewnie umowa jest na najniższą plus premia jak to ma w większości ASO. Czy jest jakiś procent z przerobu?

Staszek

Podpowiedzcie czy firma będzie potrzebować nowych pracowników już po tym najgorszym czasie?

Korona

W okresie pandemi karzą biednym dzieciom co nie chodzą do szkoły odbywać praktyki caly ten okres jakim trzeba być człowiekiem narażać życie innych dla zysków gdzie i tak pracy nie maja bo nikt nie jeździ firma totalnie nie przyjazna pracownikom tam ani fachowców ani sprzętu juz nie ma

Stanisław

Odebrałem TIPO po przyjeździe do domu na drugi dzień wlałem płyn do spryskiwaczy i zauważyłem że płyn w zbiorniczku wyrównawczym chłodzenia jest minimalna ilość.Po kontakcie każą zapłacić za dolanie płynu.Sprawdzajcie poziomy płynów zanim odbierzecie samochód.

Mirosław

Będąc parę dni wcześniej w serwisie fiata do wymiany czujnika ciśnienia powietrza w przednim kole ( jeep grand cherokee) czekałem 3 godz 40 minut aby mi serwis oddał samochód. Przez ten czas miałem mnóstwo czasu aby zaobserwować powolność i nieudolność hm fachowców. Ale zawsze mieli czas jak ktoś znajomy podjechał. Jestem niezadowolony z długotrwałej obsługi. Opryskliwość p Janka serwisanta. Masakra Nie polecam. Nawet słowa przepraszam nie usłyszałem jak zapytałem czy musiało to tak długo trwać? Cieszę się ze nie zdecydowałem się na wymiane pozostałych bo może bym musiał wziąć auto zastępcze.

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. - Żory

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o.
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Kościuszki 79
    44-240 Żory
  • NIP: 6510003621 REGON: 271182028 KRS: 0000157899
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Zakład Usługowo-Handlowy Euromot Sp. z o.o.
Przejdź do nowych opinii