Opinie o Gluck Fashion S.J. w Czerwionka-Leszczyny

Poniżej zobaczysz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy Gluck Fashion S.J.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Gluck Fashion S.J. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.


Branże: Odzież, galanteria, biżuteria - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Gluck Fashion S.J. w Czerwionka-Leszczyny

opinie o firmach | GoWork.plznak

Twój głos ma znaczenie,

podziel się swoją historią!

Chcę opowiedzieć o firmie
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 54 dni.
 Pytanie

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Gluck Fashion S.J.?

razem Nowy wpis

Obecnie Gluck szuka Handlowca. Czy ktoś może napisać jak wygląda praca handlowca w tej firmie?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
er Nowy wpis

@Rozczarowana no niby tak ale zawsze znajdzie sie ktos pewnie kto z pracy bedzie zadowolony przeciez no i kazdy mzoe miec wlasne zdanie przeciez tez..

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolcia_ Nowy wpis

prawda prawdą a fałsz fałszem, i niestety tutaj oczywiście prawda wszystkich wypowiedzi, zatrudniłam sie jakis czas temu na wstepie było OK, potem szef wszystkich szefów niejaki krzysió zaczął swoje jazdy w styku(usunięte przez administratora)jak ci sie nie podoba to (usunięte przez administratora) na twoje miejsce jest 100000 innych, szczątków firmy nikomu nie polecam omijajcie ten holokaust z daleka krzysiu i patinka zgrana para do tańca i do cygara, bloondii jak to bloondii:)

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
 Rozmowa kwalifikacyjna
W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Gluck Fashion S.J.? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?
Rozczarowana

92 negatywne opinie nie biorą się znikąd. Prawda na szczęście zawsze zwycięży.

bingoBANGO

nack nack krzysiu nie śpij uuuh krzysiu krzysiu kolejna partia towaru z hin czy też od hińczyków gdzie wszystko jest poprawiane przez krawcowe, które zarabiają grosze w czerwionce ale ale krzysiu wiemy że to nie to nie na tym tobie tak zalezy ty teraz zarabiasz na popielarni sprzeajesz urny, palisz ciała, fiufiufiu kim teraz gardzisz, masz kogoś w zanadrzu, życie cię jeszcze nie nauczyło kultury, dalej jesteś takim burakiem z wystającą słomą z trzewików

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klientka

Proszę uważać na zamówienia ze strony internetowej-towar jest w porządku ale pani obsługująca już nie-towar zamówiony zapłacony-znika oferta ze strony internetowej a później się okazuje że pani sprzedała towar komuś innemu-ten niewidoczny oczywiście-łaskawie zwróci pieniądze może !?

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
vanrompooyy

a czy czasami ta spopielrania to nie ten sam właściciel to samo powiązanie co to (usunięte przez administratora)w krs mozna o tym poczytać

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kapucyn

30 lat doświadczenia przypisanego sobie tak od siebie nie gwarantuje jakości produktów zwłaszcza tych produkowanych w chinach, przypisywanie sobie jako firmie która ma rzekomo 30 lat doświadczenia superlatywów nie jest na miejscu, produkty są fatalnej jakości często pochodzą ze zwrotów kooperantów, ten oddaje innemu to wpychają na siłę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
emeryt

Posłuchajcie bohaterzy i polski ludu pracujący,po co wasze żale i pretensje do pracodawców?Gdzie leży wasz problem?Bierzcie kredyty ,zakładajcie firmy,użerajcie się z nierobami którzy o niczym innym nie piszą tylko o zarabianiu kokosów i do przodu!Pokażcie co potraficie-wszyscy mają równe szanse!Tylko oleju we łbie niestety brak !

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zombio

jedni kapują być mieć wyższą pensję i by z roboty nie wylecieć bo na dzisiejszym rynku pracy nie maja szans, i poza gluckiem nie znajdą pracy nigdzie indziej, właśnie dlatego donoszą by się utrzymać na swojej pozycji i przy tym nieźle zarobić w całej tej operze mydlanej

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zombio

niestety zgadzam się z klucznikiem, wszsytko o czym pisze to niestety ale prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
klucznik

Nie polecam tej żenującej firmy nikomu, pracownicy kapusie, atmosfera poniżej zera, kompetencje pracownicze mniej niż zero, konwersacja z prezesem oraz jego małżonką poniżej oczekiwań, arogancja tych ludzi straszna, brak poszanowania wobec drugiego, a kto nie szanuje drugiego tonie szanuje siebie, towar produkowany w hińskiej 'polsce' dno krzywizny, jakość tragedia, tylko czekać do końca!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim

(usunięte przez administratora)

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
była pracownica tej firmy

Nie można wypisywac luznych spostrzezen skoro nie jest sie zorientowanym -gdybys tam byl i pracowal chociaz jeden miesiac to wtedy Twoje spostrzezenia byłyby inne !!!! w dodatku na jakiej podstawie twierdzisz ,ze to spora firma ? chodzi o produkcje w Chinach ? bo tu na miejscu pracuje garstka ludzi .......

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
opinodawca

Wszystkie złe opinie o tej firmie są jak najbardziej prawdziwe niestety. Szef tej firmy to bardzo naiwny człowiek i łatwo daje się zmanipulować prostakom i leserom, bo ponoć to jego najbardziej zaufani pracownicy. Nowi, którzy przychodzą do firmy i chcieliby zmienić coś na lepsze niestety nawet nie są do szefa dopuszczani, nie są wysyłani na szkolenia choć bardzo chcą, bo po co w tych czasach inwestować w dobrych pracowników, skoro można teraz przebierać w ludziach jak w ulęgałkach, bo wiadomo kryzys..., najlepsza dziś wymówka wszystkich pracodawców. Wszystkim chcącym wysłać podanie do tej firny szczerze odradzam, chyba że lubicie być poniżani, traktowani jak tępaki i na każdym kroku mówić się będzie wam że po prostu jesteście nieudolni i na premię nie ma szans,a tak zwani zaufani pracownicy szefa dobrze się przy tym wszystkim bawią, tylko popcornu im brakuje...

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mojaOTHŁAŃ

do tej samej osoby, która pisze w tym samym kontekście ale pod różnym pseudonimem artystycznym kermit - 2013-09-15 14:43:45 anonim - 2013-09-04 10:29:49 hania - 2013-08-14 22:47:16 radek - 2013-07-13 11:54:09 radek - 2013-07-09 17:05:54 anonim - 2013-06-12 09:36:43 adam - 2013-05-17 14:31:12 Ona - 2013-05-12 23:38:32 1-firma nikogo na obecną chwilę nie przyjmuje 2-firma jedzie na oparach 3-szyją co popadnie, płacąc przy tym grosze paniom krawcowym 4-jak się zwalniają inteligenti to na ich miejsce wracają starzy wyłużeni robotnicy, potrafiący tańczyć jak im [usunięte przez moderatora] zagra 5-ci robole robią po 100-rzeczy na raz od gotowania zupy, klejenia paczek, składania Chińskich łóżeczek po sprawy magazynowe, elektryczne, gospodarcze i wiele wiele innych, o których czas nie pisać 6-kilku czarodziejów i magaików było i odeszło, bo jak widzieli (usunięte przez administratora) to jak najszybciej potrafili z niego wyjść 7-kadra obecnie liczy 2-księgowe, 2-handlowe, 3-salon, kilka krawcowych, i pakowaczko-prasowaczek itd. 1 przedstawiciel handlowy + drugi przedstawicielo-kierowca-handlowca no i jeszcze kierowca robotnik [usunięte przez moderatora], który montuje zestaw nawigacji tak że ledwo na drogę widać od ajpadów po ajfony i inne badziewia:) 8-salony padły 9-salon w bielsku jedzie na oparach 10-firma zmieniła profil z chandlu chińszczyzną na handel polską Chińszczyzną w tandetnym wykonaniu:) czytaj informacje tutaj zawarte, które są faktem opinii pracowników którzy tam pracują i pracowali, nie ma tak naprawdę osoby, która by coś pozytywnego o tef firmie powiedziała czy też napisała, taka mała firma a tyle negatywnych opinii to samo świadczy o tym czym tak napradę ta firma jest, jakbyś się tak przeszedł po dzielnicy dębieńsko to by ci ludzie powiedzieli conieco n.t. tej firmy, i zapewne byś spotkał na swojej drodze jedną osobę, która by ci powiedziała że jest super, że wszystko w jak najlepszym porządku i tą osobą jest nie kto inny jak [usunięte przez moderatora] (usunięte przez administratora) br />

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wolna

anonim - 2013-09-04 10:29:49 Czyli jak ktos odchodzi to nie ma wolnego miejsca, tak? Szkoda.. a swoja droga to dlaczego Ci ludzie odchodza?Poczytaj[usunięte przez moderatora] wpisy a się dowiesz dlaczego.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
załamana

Witam wszystkich niestety firma nie ma planów na przyszłość, co do rozwoju i jakis planów marketingowych które poprawiłyby sprzedaż, zwalniają się fajni i konkretni ludzie a zastępują ich starzy pracownicy, którym do normalnych obowiązków dokładają obowiązki osób które się zwolniły. Nie polecam pracy w tej firmie, wszystkie powyższe komentarze niestety są prawdziwe- przekonałem się na własnej skórze.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
najlepszypracownikmiesiąca

Praca w tej company była strasznie wielka pomyłką, pracowąłam na stanowisku sprzedawcy jeszcze długo przed tym jak MEGA drogie salony w utrzymaniu dostały po kieszeni i [usunięte przez moderatora] musieli je zamknąć jeden po drugim, właściciele zjawiali się co jakis czas w salonach i zadawali głupie i tępe pytania jak to dorabiające się biedne ślązakim brali każdą z osobna osobą i kazali donosić na każdego z pracowników, a jak zachowuje się ten i tamten, i tak każdego po kolei, tępe rozumowanie śląskich wieśniaków, którzy myśleli że sa nie wiadomo kim i czym a tak naprawde to są nikim i niczym, bo intelektualnie to DNO, sam kapitan osiągnął poziom dna i to głębokiego ogłasza się na fejsie że kim on to nie jest że ukończył jakieś tam sięgające uż nie istniejące studia, równie dobrze mógł je kupić, chwali się że ma jakąś tam szkołę a sposób jego perswazji i odnoszenia się do ludzi jest na poziomie blokowego podwórka, jego dialekt jego mowa to istne DNO a jego partnerka [usunięte przez moderatora] nic dodać nic ująć myśli że ma rozum i myśli co jest przeciwieństwem tego co wie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
znaczSIE

radek - 2013-07-09 17:05:54 Nieskie płace czyli jakie dokładnie? Znaczy się może nie pisz jakie dokładnie jeśli nie chcesz ale możesz chociaż orientacyjnie napisaćUdaj się kolego do tef firmy i się dowiesz jakie są zarobki, umów się na spotkanie z szefem to ci wszystko wyjaśni, ale tego nie zrobisz bo teraz u nas nie ma przyjęć!!!!!! więc po co ci to jak będzie oferta pracy to pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną i się dowiesz ile ci zaproponują, więc daruj sobie już tego typu pytania bo ci i tak nikt tutaj nie odpisze, bo jakbyś czytał wyżej to pozostali już tylko i wyłącznie sami [usunięte przez moderatora]!!!!!!

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Gluck Fashion S.J. - Czerwionka-Leszczyny

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w styczniu 2024r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 725 514
  2. pracuj.pl 3 349 188
  3. LinkedIn 2 988 252
  4. olx.pl 2 874 042
Gluck Fashion S.J.
Przejdź do nowych opinii