brak logo

Arcos

Łęczna

Opinie o Arcos

Gruby 2013-01-30 16:24:46
( usunięte przez administratora ). Brak szacunku dla klientów.
Po odejsciu pracownika "robi mu opinie". Mimo rzetelnego wykonywania obowiązków niszczy mu dobra opinie.
Omijać szerokim łukiem. ( usunięte przez administratora )Jeżeli umawiacie sie na co kolwiek to niech będzie na papierze bo zrobi z człowieka "wariata".
11
2013-10-11 15:27:37
Pierwszą umowa zazwyczaj jest staż. O ile otrzymasz w ogole umowe. Propuję zobaczyć jaka rotacja jest wśród pracowników. Jeżeli ktoś lubi czuć sie poniżany, dostawać grosze za prace i drżeć o swoją prace to gorąco polecam. A gdy potrzeba porozmawiać powaznie nigdy nie ma czasu i ucieka.
11
Szef 2014-02-28 18:52:03
Stek bzdur , kłamstw, wypocin ludzi którzy nie maja odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem.
5
Łęczyniak 2014-03-11 10:24:37
(usunięte przez administratora) Obiecuje kokosy a wypłaca podstawę bo zawsze znajdzie powód aby zabrać premię. Nie ma osoby, która tam pracowała i była zadowolona. Uważajcie!!! lepiej klepać biedę na bezrobociu niż pracować dla kogoś takiego( usunięte przez administratora )
11
GRUBAS 2015-01-08 20:04:29
Firma nazywa się ARKOS a nie ARCOS!!!!!!!!
2
Bez przesady 2015-01-08 21:17:20
Bez przesady i w arkosie można zarobic. pracuje dla kasy nie dla szefa
2
klient 2015-02-14 19:17:49
Nie rzetelne sprawdzenie sprzętu i podwojenie kosztów naprawy. Oddanie sprzętu nie działającego, uznanego jako naprawiony.
5
gość 2015-04-05 20:18:13
Bardzo dobry sklep, obsługa perfekcyjna, przyjazna atmosfera. Polecam. Jestem zadowolony z tego sklepu
1
Tłuścioch 2015-07-25 01:15:59
Jak taki dobry sklep to czemu kombinuje z zatrudnianiem pracownikow u żony ? I co chwila zmienia siedzibę ? Nie warto tam startować bo umowy nie dostaniecie.
4
hans 2015-07-30 18:54:24
hass jakt ak dobrze piszesz to dlaczego uwazasz ze ta firma nazywa sie Arcos ? guzik sie znasz bo firma to Arkos a wstydzi sie tej kiepskiej opinni i zmienila tutaj nazwe. Zmiencie nazwe na ARKOS !!! jak mowi klasyk Ch... D... i kamieni kupa. Odszedł pracownik który ciągnął ten wózek i posypała się firma ;)
6
Grubasek. 2015-09-19 11:46:41
Nie polecam tej firmy, odszedl kolejny pracownik firmy. Na pocz daja ci probna umowe na 3 mies z najnizsza krajowa. Potem przewaznie 1/4 etatu (mlodzi). Praca kierowcy za psie pieniadze + zawsze znajdzie sie cos by upierdolic premie bo "firma ma straty". Ogolnie nie polecam, duza rotacja stazystow, brak szacunku do pracownikow,ciagle kontrolowanie pracownikow i robienie im opinii. Co najlepsze: pracownik zamiast robic swoje obowiazki, to wykonuje takze obowiazki za innych pracownikow, za wszystko odpowiadasz byle zabrac kase. Powodzenia jasli ktos ma mocne nerwy. Hans, popieram, firma sie posypala;).
6
grubasek 2016-04-18 21:49:12
Panowie nie mylcie tej smiesznej firemki z inna. Ta firma jest z Lecznej na lubelszczyznie i nazywa sie ARKOS. Serwis komputerowy i "hurotwnia" tuszy i tonerow. Ale wlasciciel firmy widzac co sie dzieje gdy ludzie zaczynaja pisac prawde o warunkach pracy. Niestety tej firmy nie warto polecic nikomu.
Do administratorow prosze zmienic nazwe firmy na poprawna ARKOS Arkadiusz Kosiarski!!!
2
GRUBAS! 2016-10-07 22:22:04
To co wyżej i zła opinia o Arkosie Arkadiusz Kosiarski z Łecznej jest Prawdą !
cwany ruch zmienic nazwe na portalu. Jednak nic w przyrodzie nie ginie zapraszam do wpisywania tutaj do prawidlowo nazwanego ARKOSU z Łęcznej. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,923250
2
ulek 2016-10-09 16:42:48
@pif tak jest ta oferta na stanowisko inzyniera procesu caly czas aktualna w Bielsko Białej jakbys nadal był zainteresowany wazne jest wykształcenie wyższe techniczne,doświadczenie w pracy z programami AutoCad, CorelDraw
Niezadowony. 2016-11-04 17:59:53
hehe do czego to doszło że firma się wstydzi wpisać poprawną nazwę firmy ;). To jest prawidłowy link do ARKOSU: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,923250. Ale jesli nawet nazwa błędna, to oponie tu potwierdzają jak kiepsko jest w tej firmie to raz, a dwa takie beznadziejne częsci sprzedają ze ku*wa zeby zasilacze padały po poł roku czy roku pracy i warte po 200 zł. Żenada, omijać szerokim łukiem, nigdy tam nie zrobie już zakupów.
Zostaw swoją opinię o Arcos - Łęczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arcos