Nie polecam. Tak jak piszą inni, ciężka atmosfera pracy.
Pani Daria bardzo (usunięte przez administratora).Źle traktuje pracowników .widocznie uważa , że to jedyne miejsce na świecie .Słabe zarobki .Rozumie , że musi wyżywić dwoje dzieci ,ale nie kosztem innych. Nie polecam pracy u pani Darii .
Pani Daria bardzo chamska. Słabe zarobki. Zła atmosfera w pracy, żałuje że trafiłam na tą żabkę .
Słabe zarobki znaczy jakie? Nie chce nic mówić, ale różni ludzie mają różne standardy w tym zakresie, więc daj znać. Więcej konkretów może?
W końcu ktoś to napisał, tylko przy klientach (zwłaszcza panowie z grubszym portfelem) udawanie miłej i nachalne zachowanie. Dodatkowo komentarze o klientach, jakaś dziwna zawiść...ciężka atmosfera w pracy,szkoda nerwów jest wiele innych żabek.
Nie polecam, (usunięte przez administratora), brak płacy na czas, brak szacunku do pracownika, bardzo wulgarna właścicielka
Nie polecam!
w sumie to dlaczego? warunki na sklepie się nie podobają czy coś z obsługą jest nie tak? wiadomo coś na temat jakiś rotacji tutaj?
niemiła obsługa, pani za kasą poprawia makijaż zamiast obsłużyć klienta.
Jak się pracuje w Daria Dudek?
Zobacz opinie na temat firmy Daria Dudek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Daria Dudek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!