Wszystko zalezy od humoru szefowej, raz gada o wielkich podwyzkach i ogolnie super przyszlosci a dzien pozniej ze ledwo ma na prnsje dla nas. Non stop kontrola, nawet jak praca na wlasnym sprzecie
Jaka jest kultura pracy w Agnieszka Szklarczyk I.Am Agencja Marketingowa?
Tutaj wiele jest opisane i po przeczytaniu można dojść do wniosku, że to przesada, że tak nie może być. Niestety manipulacje i podejście Pani Agnieszki naprawdę doprowadziły do wielu takich sytuacji. Osobiście uważam, że powinno się trzymać z daleka od takich osób, dla swojego bezpieczeństwa psychicznego. Jej podejście, codzienne kilku godzinne pranie mózgów, presja oraz ciągła zmiana decyzji i robienie z ludzi idiotów, sprawiły, że w moje opinii w tym miejscu ciężko zbudować dobrą kulturę pracy, ryba psuje się od głowy.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek zarzuty do firmy to niech ją zmieni ciekawe czy uda się znaleźć tak dobra firmę?
Reakcja na krytykę podejściem „jak się nie podoba to spie*dalaj/załóż własną firmę”, typowa dla januszy/grażyn biznesu mówi więcej niż wpis Koszmarka. Na pewno „Krzysztof” w ten sam sposób komentuje np. strajkujące pielęgniarki.
Firma ma standardy z lat przełomu transformacyjnego, mimo że szefowa to młoda osoba. Jeśli liczysz na - standardowy model zarządzania peer-to-peer, - równowagę między pracą a życiem prywatnym, - jakiekolwiek benefity, - zrównoważony rozwój, - umowę o pracę bez problemu i kręcenia, - po prostu normalną (nie dobrą, normalną) atmosferę, szukaj dalej. Zajeżdżanie pracowników graniczące z (usunięte przez administratora), wkraczanie w sferę prywatną, niekończące się, często niezapowiedziane, calle bez konkretów (ale np. żeby poopowiadać kilka godzin historie z gatunku "ja 10 lat temu (usunięte przez administratora)za grosze więc wy nie narzekajcie") są na porządku dziennym. Kierownictwo udaje że jest nastawione na rozwój i nowe technologie, ale jakiekolwiek faktyczne próby wprowadzenia usprawnień - choć na początku spotykają się z entuzjazmem - spalają na panewce, bo przecież ważniejsze są kwestie typu zmiana kolorów pól w excelu. Nie mówiąc już o podejściu "powinni mi jeszcze dziękować że za moje pieniądze mogą się rozwijać", przy absolutnym braku możliwości faktycznego rozwijania umiejętności - a to ze względu na totalny chaos organizacyjny, który skutkuje wiecznym niedoczasem i gigantycznym, bezsensownym stresem. Pojawiające się tu wcześniej informacje o dobrych zarobkach też nie są już aktualne, bo koronakryzys przekształcił się na podejście "już mam 3 tanich juniorów na twoje miejsce", połączone ze stałym wywoływaniem u pracowników poczucia winy, że firma nie zarabia. Tych, którzy nadal mają wątpliwości może przekona to, że nowo przyjęta osoba dostała zakaz kontaktowania się z resztą zespołu, z wyjątkiem swojej bezpośredniej przełożonej (nie żeby to był mobbing czy coś).
Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Agnieszka Szklarczyk I.Am Agencja Marketingowa?
Czy agencja daje szansę na zdalna pracę?
Pytanie na jakim stanowisku ? Z tego co mi wiadomo np. jako Key Account Manger/ New Business Manager jest możliwość pracy zdalnej :-)
Kompletne ZERO
Czy firma poszukuje aktualnie nowych pracowników? Jakie są wymagania i zarobki?
Tak, poszukują digital marketera do realizacji kampanii online. Jak masz know how narzędziowe i monitorujesz wskaźniki to pisz śmiało email jest na www. Powodzenia :)
Szanowny Panie! Jest nam przykro, że doknęły Pana jakieś nieprzyjemności ze strony zupełnie nie znanej nam agencji. Ten wpis nie dotyczy Agencji Marketingowej I.AM prowadzonej przez Panią Agnieszkę Szklarczyk. Zupełnie się jednak nie gniewamy - pomyłki się zdarzają, szczególnie gdy jest się zdenerwowowanym ... Rozumiemy. Jednocześnie zachęcamy do sprawdzenia naszych usług i opinii na temat Agencji Marketingowej I.AM (https://agencjaiam.pl) Jesteśmy pewni, że możemy nawiązać satysfakcjonującą dla obu stron współpracę! Pozdrawiam w imieniu zespołu Agencji Markeitngowej I.AM :) Asystent Dyrektora
Współczuje każdemu kto tutaj trafił. Szefowa jest najbardziej dziwna osoba jaka poznałem. W sumie to by mi nie przeszkadzało gdyby nie bardzo duże ciśnienie i nie wesoła atmosfera ocierająca się o wyzysk i dręczenie,po 10 telefonów dziennie i co chwila zaprzeczanie temu co wymyśliła pare godzin wcześniej.Obslugujemy dużych klientów i nie wiem czy oni tego chaosu nie odczuwają. Pieniądze dobre,praca dla ludzi o nerwach ze stali, brak biura. Staram się skupić na faktach i mówię jak jest,emocje tutaj odkładam na bok.
czy to na pewno chodzi o te samo firme w ktorej ja pracuje? czy my sie znamy? Nie zgadza się prawie nic poza tym, ze to praca zdalna (to atut!) i duzi klienci. A gdzie wyzysk jak placa dobra i mozliwosc pracowania z konca swiata? Powodzenia z nowym pracodawcą, ale moze tam tez bedzie za duza presja :D W reklamie jest presja - taki mamy klimat!
Bardzo spoko praca, nikt nad glowa nie stoi, ma byc zrobione dobrze i juz. Zdecydowanie dla ludzi zmotywowanych i kompetentnych. To nie jest korpo , gdzie robisz od a do b, byle do c nie dojscm bo to juz ktos inny. Tu sie pracuje od A do Z i chętnie też do ŻŹ! Polecam
Tak, są pracownicy dedykowani o do tego żeby pisać pozytywne opinie o firmie.szkoda ze są o to proszeni Przez właścicielkę a nie piszą tego od siebie.ale to już nie moj problem....
Podzielam zdanie @To ja. Dziwnym trafem zniknęły z tego forum wszystkie negatywne opinie na temat sposobu zarządzania pracownikami przez (usunięte przez administratora) a dziwnym trafem po tym pojawiła się fala pozytywnych opinii. Na temat pracy w tej firmie powiem tyle - nie róbcie sobie tego, praca z tą osoba jest(usunięte przez administratora)Głównie z powodu dziesiątek ciągłych zmian koncepcji projektów(usunięte przez administratora) Nawet jak się zrobi coś dobrze, to okazuje się że jest źle, ponieważ w trakcie pracy szefowa doszła do wniosku że chce inaczej, a tego czego chciała początkowo nawet nie pamięta. Praca z ta osobą była prawdziwym horrorem, też ze względu na zmienną osobowość szefowej, ale życzę wszystkim żeby ten stan rzeczy zmienił się na lepsze.
Polecam - dobra agencja i zespol specjalistow. Jak najlepsze wrazenia mam.
Idealnie pewnie nigdzie nie jest. Ale nie przesadzajmy z narzekaniem na szefową bo nie jest tak źle.
Jako klient polecam. Dostaje to za co place i na czas. Generalnie niewiele jest firm marktingowych, ktore daja co obiecuja. Sa leady, mam sprzedaz. Bardzo dobra obluga.
Spoko praca w kontekście bardzo wysokich wynagrodzeń ale naprawde nie życzę nikomu takiej szefowej.Naprawde tylko te pieniądze sprawiają ze to atrakcyjna posada,natomiast Wlascicielka to najbardziej oderwana od rzeczywistości osoba jaka znam.co chwila zmienia zdanie,przychodzi do pracy niezadowolona i wyrzywa się na ludziach (przez telefon bo Pracuje zdalnie). Nikt nie wie kiedy będzie dobry dzień. Zmienia tez to co sama wymyslila.raczej gardzi ludźmi którzy są zatrudnieni żeby jej robić sprzedaż i nabijać klientów.jak mi się nie uda sprzedać to mam niezła bure mimo ze się bardzo staram to nie jes to proste jak Non stop się coś zmienia-strona,cenniki,oferty,prowizje dla mnie. Co mam powiedzieć,zachęcam do spróbowania ale to naprawde dla najtwardszych graczy.
@To ja. Ale ważny jest tutaj fakt, że w I.Am Agencji Marketingowej można liczyć na atrakcyjne wynagrodzenie, bowiem to daje poczucie pewnego bezpieczeństwa. Trzeba także zrozumieć Właścicielkę - stanowisko kierownicze jest przecież bardzo stresujące. A oferuje Wam dodatkowo jakieś benefity pozapłacowe, typu karta Multisport, itp.?
Szok. Pracuemmy razem, lubimy sie, a Ty tu wrzucasz takie rzeczy - zale z (usunięte przez administratora) Przeciez 1. pogadaj z szefowa jak kazdy inny jak ma problem 2. my wiemy kim jestes, bo jestesmy malym teamem. Naprawde robic tak pod gorke innym piszac rzeczy po prostu kosmiczne w internecie. Przeczytaj to sobie na glos, swoj komenatrz/ komantarze, bo dla mnie to brzmi tak: "dobrze mi placa za to, ze nie umiem, no ale sie staram. ..nie mam efektow, ale nadal mi placa i to dobrze, a to ogromna niewdziecznosc, ze mi dobrze placa za brak efektow i jeszcze smia wymagac, zeby byly!" Jak sie mozna samemu tak wkopac? Nie wymienie Twojego imienia i nazwiska, bo kto Cie zatrudni osobe, ktora sie stara, ale nie umie i żada by bez wymagania jej duzo placono? Masakra.
@to my Doceniam Twoją aktywność na forum, ale musisz wiedzieć, że na forum wypowiadają się naprawdę różne osoby i nie masz pewności, czy dany wpis należy akurat do tej, o której myślisz. Tobie zapewne dobrze się pracuje w I.Am Agencji Marketingowej. Czy ten pracodawca dba o swoich pracowników poprzez oferowanie im jakichś benefitów pozapłacowych?
@Justyna Widzę, że interesują Ci kwestie związane z firmą I.Am Agencja Marketingowa. Aplikowałaś już, czy dopiero jesteś na etapie zbierania informacji? Informuj nas na bieżąco o swoich poczynaniach. @XYZ Zapewne jesteś zatrudniony u tego pracodawcy. Podpowiedz nam jeszcze, na jakie konkretnie posady prowadzony jest nabór pracowników?
Jaka macie atmosferę w firmie? Czy poza podstawą są jeszcze jakieś dodatki typu premia?
mamy dobre uczciwe wynagrodzenia i robimy fajne rzeczy. to kreatywny biznes. sprzedaz ma prowizje - to rzecz oczywista.
Podpowiedzcie czy ludzi to firma potrzebuje?
Czy tak dobrze się tu pracuje i dlatego rzadko piszecie?
Mysle,ze jak ktos pracuje to po prostu nie ma czasu na watki poboczne. A jestes w jakims procesie?
Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!
Jak się pracuje w Agnieszka Szklarczyk I.Am Agencja Marketingowa?
Zobacz opinie na temat firmy Agnieszka Szklarczyk I.Am Agencja Marketingowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Agnieszka Szklarczyk I.Am Agencja Marketingowa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!