Opinie o Adsystem Sp. z o.o. w Bielany Wrocławskie

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Adsystem Sp. z o.o.. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Adsystem Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Marketing, reklama i PR - działalności agencji reklamowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Adsystem Sp. z o.o. w Bielany Wrocławskie

baner wywiady
JN

Może to być idealne miejsce dla początkujących, ponieważ nie oferują konkurencyjnego wynagrodzenia. Jeśli masz doświadczenie, nie zawracaj sobie tym głowy.

Johny
@JN

Chyba żartujesz .W tej firmie jest taki (usunięte przez administratora) i bajzel na każdym dziale że dosłownie szok .Rotacja taka w całej firmie ,że wszyscy starzy pracownicy odeszli a mówi którzy pracują najdłużej to 6 miesięcy .Do tego powiedziano mi że , jest za mało ludzi a za dużo pracy żeby był czas na szkolenia .Codziennie z rana jest odprawa i każdy po kolei spowiada się brygadziście z tego co robił z w dniu poprzednim i rozliczanie pracy na tablecie z każdej minuty czy przypadki em nie dostałeś rozwolnienia i nie siedzisz na kiblu pół h.Z całym szacunkiem nie polecam ! Dodam że negatywne wiadomości na temat firmy byłych pracowników są kasowanego a podstawione osoby piszą jaka praca w adsystem nie jest fajna ,piękna i cudowna .Rotacja taka że w ciągu 4 miesięcy zwolniło się około 6,7 osób lekko .

Aleksandra :)

Pracuję w firmie od ponad 2 lat i nie mam firmie nic do zarzucenia. Pracuję z każdym działem w adsystem i naprawdę skłamałabym, gdybym napisała, że tak źle się tu pracuje :) Mam wsparcie od przełożonego, każdy traktuje się z szacunkiem, a do tego od szefostwa dostaję pełne zaufanie w działaniach. Podczas rekrutacji już na początku dostawałam pytania, jak na "profesjonalnej" rozmowie o pracę, a przeszłam ich trochę. Do tego już podczas rozmowy opowiedziano mi dużo o firmie i obietnica o rozwoju i o realnym wpływie na firmie pokryła się z rzeczywistością. Pracodawca oferuje pakiet Luxmed, rozliczenia nigdy nie były po terminie, a wypłaty dla pracowników traktowane są priorytetowo. Oprócz tego klimat w pracy, gdzie wszyscy są na równi a jednocześnie traktują się z szacunkiem bez zbędnych korporacyjnych szczebli jest tym, czego jako młoda osoba oczekuję od firmy. Przez 2 lata zobaczyłam ogromny progres w rozwoju, podejściu do pracownika i budowaniu coraz większego profesjonalizmu. Nigdy nikt nie spóźnił się z wypłatą i zawsze była taka jak być powinna. Nie ma możliwości w tej firmie na historie w stylu "zalegają z wypłatą", czy "wypłacili mi za mało". Jest bardzo duże wsparcie od przełożonych nawet w przypadku osobistych problemów, jest turbo wyrozumiałość i podejście jak człowiek do człowieka. Z Prezesami możesz zawsze zamienić słowo na kawie w kuchni albo na produkcji - zależy na jakim dziale się pracuje. Wchodząc do firmy autentycznie wszyscy witają się z uśmiechem, to samo na produkcji - naprawdę miło rozmawia się z każdym :) Co oprócz tego? Oczywiście, może zależy od działu, ciężko jest wypowiedzieć się za całą firmę, ale jest ścieżka kariery, skupianie się na mocnych stronach osób. Jeśli ktoś nie czuje się dobrze, lub powiedzmy się wypala, rozmawia się i szuka rozwiązania :) W moim dziale w 100% widzę, że stawia się na ludzi a nie na cyferki. Chętnie odpowiem w wątku, jak wygląda praca w adsystem :)

@Aleksandra :)

Ale super informacja wynagrodzenie za pracę na czas.... Czyżby ta opinia, to polecenie służbowe Pani Księgowej?

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 10 dni.

Jak szefostwo w Adsystem Sp. z o.o. traktuje ludzi?

Pracownik Nowy wpis

Firma do pracy na krótki czas, średnie zarobki i brak rozwoju. Raczej dla młodych, którzy jeszcze nie da obyci. Kiepski kontakt z przełożonymi jeszcze gorszy z administracją i księgowościa przedsiębiorstwa.

Asia, HR Nowy wpis
@Pracownik

Dzień dobry, dziękuję za tę opinię. O ile perspektywa zarobków i braku rozwoju może zależeć od stanowiska pracy, widełek, motywacji i zaangażowania (faktycznie, np. w dziale produkcji na wybranych stanowiskach trudno mówić o ścieżce rozwoju - praca jest powtarzalna, wymaga precyzji i współpracy oraz doskonalenia własnego warsztatu więc pozostają rekrutacje wewnętrzne na inne stanowiska - a te działają nam coraz lepiej), o tyle bardzo mnie martwi opinia na temat złego kontaktu z przełożonym, administracją i księgowością. Od ponad roku pracujemy bardzo nad usprawnianiem komunikacji w firmie. Bardzo nam zależy, by ludzie czuli się tu poszanowani i dobrze traktowani. Szkoda, że nie dostałam takiej informacji w momencie Pana/Pani zwalniania się, bo wtedy mogłabym ją zaadresować. Chętnie wysłucham konkretów, by móc zmieniać takie doświadczenia na lepsze w przyszłości. Ludzie są dla nas ważni - i to jest niezmienne, mimo że nie jesteśmy w stanie, jak pewnie każda firma, spełnić wszystkich oczekiwań rozwojowych i finansowych naszych pracowników. Gdyby Pan/Pani zechciał/a pogłębić tę opinię na temat kontaktu z ludźmi - zapraszam do kontaktu na maila: rekrutacja@adsystem.pl

Pytanie Nowy wpis

Jak długo trwa proces awansu w Adsystem Sp. z o.o.?

K- Pracownica

Jako pracownik z krótkim stażem, muszę przyznać że nie jest to firma do której przychodzi się z pozytywnym nastawieniem. Pracownicy szepcą między sobą, o kiepskich premiach na nowych zasadach. Okazuje się,że wcześniej otrzymywali wyższe premie, teraz jest kiepsko. Brak wprowadzenia nowego pracownika, pierwszy raz tak mi się zdarzyło że w pierwszy dzień pokazują Ci biurko pokazują jaki zakres obowiązków był w ogłoszeniu o pracę i działaj.... Starzy pracownicy, po dłuższej rozmowie sami się rozglądają za nową pracą ,tylko nikt głośno o tym nie mówi tylko się uśmiechają. Ponoć jena Pani mówiła głośno,że odchodzi i szefostwo zaczęło ja straszyć sądem... I co o tym myśleć... NIE APLIKUJCIE, bądźcie mądrzejsi!!!

Andrzej
@K- Pracownica

Jak przyjmowałaś się jako pracownik z doświadczeniem to może dlatego nie miałaś wdrożenia bo myśleli że sobie poradzisz. Nie próbowałaś zagadać żeby jednak ktoś ci pomógł na początku? No i co z tymi premiami? Obiecali więcej a wszyscy dostali mniej i stąd takie niezadowolenie?

Obecnapracownica
@K- Pracownica

Ja nie wiem gdzie pracowałaś, ale pracuję tu już 5 lat i dużo słyszałam i widziałam, ale nie słyszałam o kimś kto chciał się zwolnić i zarząd straszył sądem. Nie słyszałam też o narzekaniu na zmianę systemu premiowania, że kiedyś było więcej. Wydaje mi się, że Twoja opinia jest wyssana z paluszka, ale faktycznie, jako pracownik z krótkim stażem cos musiało być z Tobą nie tak, że nie wpasowalas się w firmę, bo tutaj w każdym dziale nowy pracownik przechodzi onboarding i w zasadzie 3 miesiące okresu próbnego jest na wdrożeniu i nauce. Stąd dziwi mnie, w którym dziale ktoś chciałby wrzucić nowa osobę i zostawić samą sobie.

Przedstawiciel Handlowy
Przebieg rekrutacji

Milion pytań o doświadczenie, zarobki. Zero konkretnych informacji na co można liczyć w tej pracy. Zapewniali że poinformuja o decyzji telefonem lub emailem jednak tak się nie stało. Nie polecam chodzić nawet na rozmowę, szukają kogoś ale sami nie wiedzą kogo

Pytania

1. Ile chcesz zarabiać? 2. Dlaczego chcesz u nas pracować? 3. Jak sobie wyobrażasz pracę u nas?

• Poziom rozmowy:
DAMIX Sp. z o. o.
(67 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
K- Pracownica

Żałuję, że wcześniej nie przeczytałam opinii na temat firmy adsystem z Bielan wrocławskich...niestety czuje się zobowiązana aby napisać,że nie jest to ziarno prawdy w opisanych negatywnych opiniach,a wręcz piaskownica ta firma to koszmar ! Napiszę jak co niektórzy pracownicy, NiE aplikuje!!!

sss

https://school-education.ec.europa.eu/system/files/2022-12/ver-cuevana-avatar-2-online-latino.pdf https://school-education.ec.europa.eu/system/files/2023-01/repelis-ver-avatar-2-espanol-latino.pdf

Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w Adsystem Sp. z o.o.?

Abcd
@Administrator

Malo Wam zlych opinii? Czesc opinii niewygodnych bedziecie edytowac i udajecie ze wszystko jest okej.

S - Pracownica

Pracuję tu ponad pół roku i jak do tej pory nie mogę nic złego powiedzieć o firmie. Od elastycznego czasu pracy, po współpracę z innymi działami - wszystko "gra" i co ważniejsze - czuję się zrozumiana. Dyrektor ma bardzo ludzkie podejście, managerowie się nie wywyższają i wszyscy starają się pracować jak jeden organizm. Dla mnie najważniejszy jest rozwój i możliwość poszerzania kompetencji i definitywnie otrzymuję to od samego początku swojej pracy. W moim dziale panuje świetna atmosfera a managerka zawsze dba o nasze samopoczucie. Nie ma "korpo spiny", nie ma dress code, nie ma napiętej atmosfery, można czuć się swobodnie - uważam, że jest to niezwykle dużym plusem w pracy, skoro spędzamy w niej większość życia. Lubię przychodzić do tej pracy, a jak coś mnie denerwuje lub nie pasuje to to wyjaśniam, szukam rozwiązania z innymi pracownikami - i otrzymuje wsparcie, którego potrzebuję.

Ilona
@S - Pracownica

To fajnie, a zarobki uważasz za adekwatne do tego co robisz? I co masz na myśli z tym elastycznym czasem pracy? Pracujesz kiedy chcesz czy sa jakieś ramy czasowe jednak?

Aleksandra :)

@Aleksandra :)

JN

Niezbednik
@JN

Niestety, ale to prawda. Dodatkowo po przepytaniu innych pracownikow, okazuje sie ze ci ktorzy pracuja dluzej, wcale nie zarabiaja duzo lepiej ( zaledwie 200-300 zl). Szkoda mi ich. Praca dla osob, ktore traktuja ja jako przejsciowa(szukajac w miedzy czasie czegos lepszego), albo dla nieudacznikow. Nie Pozdrawiam

Małgorzata
@Niezbednik

dlaczego dla nieudaczników? ze względu na zarobek? przecież niektórym pracownikom odpowiada najniższa krajowa...

Johny
@JN

Rekrutując na dane stanowisko oczekujesz ,że po zaproszeniu na rozmowę rekrutacyjną będzie ona dotyczyła właśnie jego. Niestety na miejscu okazuje się, że mają dla ciebie "inne stanowisko" zupełnie odbiegające od tego na które aplikowałeś. Przez takie zachowanie nie polecam, jeśli macie inne stanowisko pracy do zaoferowania to najpierw zapytajcie przez telefon czy dana osoba jest nim zainteresowana. Szanujcie swoj czas i innych osób

Bartek
@Kandydat

Szukam pracy i takie opinie są bardzo pomocne. Dziękuję.

Kandydat do pracy
@Kandydat

Powinni zatrudnić profesjonalnego rekrutera. Od razu stracili w moich oczach, podczas rozmowy kobieta była nie miła , nie przygotowana do rozmowy i co to znaczy przerywać wypowiedź w trakcie rozmowy. Brak kultury...nie polecam

(usunięte przez administratora) .Rotacja jest taka że,na około 70,80% osób na pierwszej zmianie 85,90% w pracowników ,są to osoby które pracują maksymalnie 6 miesięcy ,max niecały rok .Cała stara ekipa się zwolniła .I tym sposobem Brygadzista zamiast pomóc ,wyznacza osobę która pracuje 6 miesięcy i więcej nie wie niż wie do szkolenia nowych pracowników ,migając się i slizgajac od swoich obowiązków a wykorzystywanie do spodu po całości nowych pracowników ! Rotacja jest ogromna ,a ludzie s6amtad uciekają jak najszybciej .Zapomnij ze zostaniesz przeszkolonymi choć w 60,70%! Ponieważ jest tak mało osób że nie ma czasu na szkolenia (absurd) do tego zatrudnionych jest ok 50% "obcokrajowców (usunięte przez administratora).Można by pisać a pisać bez końca .Najgorsza praca w moim życiu ! Z czystym sumieniem nie polecam .(usunięte przez administratora)

@Były pracownik

Niestety to wszystko prawda . Pracownicy są traktowani jak przejściówki. Cały czas jest prowadzony proces rekrutacyjny. Cały czas kontrola pracownika przez pracodawcę jak by chciał.go na czym złapać. No cóż każdy mierzy swoją miarą...

Nie polecam pracy w danej firmie, a wszystkich kandydatów na stanowiska zwłaszcza w dziale księgowym czy administracji!!! Fatalne podejście po pierwsze na rozmowie rekrutacyjnej, następnie wprowadzenie nowego pracownika - nie istnieje. Wchodzisz i masz pracować bez dostarczenia niezbędnych narzędzi przez pracodawcę. Podejście i atmosfera o której wcześniej pisano w komentarzach, to cała prawda. Nie potrzebują specjalistów tylko asystentów,którzy wykonują polecenia! Nie polecam pracy w tej firmie ,żadnym specjalistom i osobom które chcą się rozwijać. Nie składajcie aplikacji szkoda Waszego czasu !!!

Byly Pracownikk

Niestety nie moge polecic pracy - wyzysk na kazdym kroku, wysokie oczekiwania i nie dawanie nic w zamian. Specjalisci od (usunięte przez administratora). W skrocie mozna stwierdzic ze ta firma jest jak droga dojazdowa do niej - kto mial okazje przez nia przejechac - zrozumie :)

Potwierdzam atmosferę podczas rozmowy rekrutacyjnej...nie zachęca do współpracy. Pani rekrutująca, nie zna nawet technik rekrutacyjnych,pyta i nie pozwala dokończyć wypowiedź. Swoją drogą bardzo nie miła i nie kulturalna osoba. Na pewno nie chciałabym z nią współpracować. Podpytalam pracowników pod firmą, stanowisko w dziale administracji często wymieniane...Sami pracownicy mówili,że szukają innej pracy to mówi wszystko.

Problem

Okropne miejsce, po wejściu na rozmowę czuć gęstą atmosferę, pracownice sprawiały wrażenie zastraszonych. Kierowniczka czy kto tam przeprowadzał rozmowę pytającą, niepozwalajaca dokończyć zdanie, potem pytającą o to samo. Po 1 minucie mialam ochotę wstac i uciec. To nie do pomyślenia zeby tak przeprowadzać rozmowy w dzisiejszych czasach. Smierdzi (usunięte przez administratora)na kilometr

@Kandydat

Jaka atmosfera w czasie rekrutacji, to dokładnie albo nawet gorsza atmosfera w trakcie pracy. Brak kultury organizacji pracy zwłaszcza dział księgowości. Pracownik tylko przeszkadza Paniom, które udają że pracują albo przytakują Pani Głównej księgowej. Cała prace wykonuje jedna osoba,która ma się dopasować. Fatalna atmosfera!!!

Michał

Atmosfera (usunięte przez administratora)i totalnego wykorzystywania za najniższe widełki. Po nocach jeszcze mi się śni ta praca.

Sand

Brak przygotowania ze strony osoby przeprowadzającej rozmowę skłaniał do szybkiej ucieczki.... Zapraszając kogoś na rozmowę w sprawie pracy wypadałoby mieć jakiekolwiek pojęcie o prawie pracy i zasadach wypowiadania umowy, zerknąć jakie zarobki interesują ,,przyszłego pracownika'', kiedy sami o to pytają w formularzu. Już w 1/3 spotkania czując, że to porażka i dno należało się ewakuować.

Emilia
@Sand

No cóż, brzmi nieciekawie. A z tym prawem pracy to o co chodziło? Jak to wyszło?

Monika

Piszecie, że to spoko praca dla osób chcących zyskać doświadczenie, bo wynagrodzenie nie jest konkurencyjne. To w sumie fajna opcja dla początkujących, ale jak to widzi firma? Chętnie przyjmuje takie osoby?

Kajak

Firma stawia na wielozadaniowość u pracowników, dużo się w niej dzieje. Atmosfera wśród pracowników jest bardzo dobra, ludzie są kontaktowi i koleżeńscy. Sam budynek jest nowoczesny i spełnia wszystkie standardy. Firma zapewnia po okresie próbnym umowę o prace na czas nieokreślony, oraz pakiet medyczny. Co do kwestii wyższych wynagrodzeń to trzeba trochę popracować i wykazywać zaangażowanie. Nie rozumiem tych negatywnych komentarzy, pracowałem w kilku firmach i podejście do pracownika moim zdaniem jest dobre.

Zostaw merytoryczną opinię o Adsystem Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Adsystem Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Adsystem Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 18.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Adsystem Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 13, z czego 4 to opinie pozytywne, 9 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Adsystem Sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Adsystem Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Adsystem Sp. z o.o.
2/5 Na podstawie 11 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Atramentowa 11
    55-040 Bielany Wrocławskie
  • NIP: 8942678597 REGON: 932660597 KRS: 0000229449
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)