Cześć. widziałem ze kiedyś deklarowali tutaj ze nie biorą do siebie ludzi. do teraz tak jest czy może coś sie zmieniło? liczę na rozwój
Jaki rodzaj umowy preferowany jest w NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica?
Czy NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica zatrudnia studentów?
Widzę, że informacja ta pada tu dość często. W najbliższej przyszłości również zmiany w tym zakresie nie będą planowane? Nawet na praktyki? ;)
Czy można liczyć w NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica na prywatną opiekę medyczną?
Firma nie zatrudnia obecnie żadnych pracowników. Jest to jednoosobowa działalność gospodarcza.
Czy w NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
Ubezpieczałem samochód. Wszystko kompletnie i szybko załatwione, a do tego niedrogo. Warto przyjść i przekonać się samemu. ???? Ja polecam.
Czy pracodawca NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?
Firma jest jednoosobową działalnością gospodarczą i nie zatrudnia innych pracowników. Pozostaje więc samomotywacja. Zadaniem doradcy ubezpieczeniowego jest zapewnienie klientom jak najlepszej obsługi podzcas wyboru ochrony ubezpieczeniowej, jak również przy zgłaszaniu zdarzenia.
@Sylwia a każda sobota w pracy?
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica?
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Do jednego z poprzednich pytań była już odpowiedź, że jest to firma jednoosobowa. Możliwość rozwoju zawodowego istnieje więc jedynie dla właściciela i jednocześnie jedynego pracownika firmy. Osiągam to poprzez uczestnictwo w regularnych szkoleniach aktywizujących. W najbliższym czasie nie przewiduję zatrudnienia dodatkowych pracowników. Pozdrawiam.
Co wchodzi w socjal NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica?
Można liczyć na fachową obsługę, a w razie wątpliwości na pomoc. Jestem tutaj stałym klientem i polecam to biuro każdemu.
Pomyślnie załatwiłem wszystkie sprawy związane z ubezpieczeniem auta i mieszkania. Polecam serdecznie.
Kompleksowo załatwisz wszystkie sprawy związane z ubezpieczeniami. Teraz nawet online, bez wychodzenia z domu. Polecam to biuro.
Konkretna i fachowa obsługa. Polecam.
Na jakie benefity można liczyć w NEXT Agencja Ubezpieczeniowa Sylwia Mamica?
Wszelkie benefity (promocje) uzależnione są od aktualnej oferty konkretnego Ubezpieczyciela. Na przykład w Proama: zniżka za zniżkę, tzn. 70% OC na 70% AC. W Generali dostępny jest rabat na paliwo, myjnię w sieci Circle K, itp. Ubezpieczając samochód w Generali / Proama, otrzymujesz dodatkową zniżkę przy ubezpieczeniu nieruchomości. O szczegóły najlepiej pytać na miejscu. Od firmy NEXT Ubezpieczenia, do każdej polisy mały upominek. ???? Pozdrawiam.
W jednym miejscu załatwiłem wszelkie sprawy związane z ubezpieczeniem kupionego i sprzedanego auta. W przyszłości mam zamiar korzystać z usług tej firmy. Polecam!
Szybko, sprawnie i uczciwie. Załatwisz tutaj wszystkie formalności związane z ubezpieczeniem samochodu. Profesjonalna obsługa. Będę polecał znajomym.
Polecam firmę jako klient. Ubezpieczenie samochodu przebiegło sprawnie. Fachowa obsługa od A do Z.
Polecam firmę NEXT Ubezpieczenia Sylwia Mamica!!! Sylwia posiada kilkunastoletnie doświadczenie w pracy z klientami firm ubezpieczeniowych, więc doskonale zna ich potrzeby. Potrafi doradzić oraz pomóc w wyborze najlepszej oferty. Polecam serdecznie i zapraszam do zapoznania się z ofertą na miejscu. Kompleksowa obsługa. Dopasuj ochronę do swoich potrzeb. Nie przepłacaj! Przyjdź i sprawdź składkę. UBEZPIECZENIA: - komunikacyjne - majątkowe - życiowe - rolne - inne Godziny otwarcia: pn-pt: 9-17 sob.: 9-13 Poza godzinami pracy, kontakt telefoniczny: 504 738 071 32-540 Trzebinia ul. Piłsudskiego 4 (pomiędzy pocztą a UM)