brak logo

P.P.H. CERKAMED

Nisko

Opinie o P.P.H. CERKAMED

prawnik 2012-05-22 12:04:43
A ja myślę, że ten pan nie zdaje sobie sprawy, że dopuścił się czynu , za który może stanąć przed sądem.Jeśli firma dowiedzie, że to jest kłamstwo i wpłynęło ono na prowadzenie rekrutacji, ma prawo zażądać od niego conajmniej odszkodowania.
10
PIP 2014-03-19 17:57:16
Ciekawe dlaczego usuwane są opinie osób, które tam pracowały o ile to można nazwać pracą. Właściciel pierwsze co robi jak wstaje to sprawdza na tym portalu czy nie ma czasem złej opinii o jego żałosnej firmie. Jedyny pozytyw napisany to pewnie przez nich samych. Wyzysk, chamstwo, mobbing, brak umów to główne "zalety" tej firmy. Tak to jest gdy zero dorabia sie na czyjejś koncepcji a następnie myśli, że jest ponad bogiem. Każdy ma prawo do wypowiedzi a w szczególności do głoszenia prawdy. A tu jednak prawda w oczy kole. LUDZIE OMIJAĆ(usunięte przez administratora) Z DALEKA !!
5
taki ktos 2014-09-29 18:20:38
Jezeli bardzo chcesz to skladaj podanie, co chwila ktos odchodzi lub jest zwalniany wiec sa szanse
manol 2014-11-14 18:14:15
firma porażka- nie polecam
9
o cerkamed 2014-12-09 12:53:31
również nie polecam
5
heartless 2015-01-07 18:25:39
Nie polecam firmy ze względu na ciężką atmosferę pracy,chyba,że was nie ruszają sytuacje rodem z oddziału dla ciężko chorych psychicznie.
4
do Picek 2015-02-01 19:55:18
wystarczy, że pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną (dział jakości) to sam zobaczysz z czym masz do czynienia- ja nie potrafię tego opisać, jedna z najgorszych rozmów na jakich byłam.
5
Anna 2015-04-11 16:13:09
widzialam ogloszenie-potrzebują technologa chemika.Czy możecie przybliżyć mi jak pracuję sie na tym stanowisku. Jakie zarobki? Czy ma się swobodę w dzialaniu,czy szefostwo się do wszystkiego wtrąca.
9
Taki ktos 2015-07-15 20:45:09
a hahaha nie zarobisz 3 tysiace zaczynajac na tym stanowisku. 2 na reke tak,ale nie 3. Masz rzeczy do zrobienia, na ktore masz termin plus to co wyskoczy przelozonemu w danej chwili a na co on jest " za dobry " by sie tym zajmowac. Ale jak to wszedzie - podpasujesz komus to wiele rzeczy bedzie ci wybaczone
gosc 2015-10-29 21:29:44
A ja radzę nie czytać tych opinii, tylko złożyć cv i iść na rozmowę o pracę, a potem samemu ocenić jak jest. Tutaj wypowiadają się głównie ludzie, którym się nie udało, więc nic dobrego nie napiszą.
kama 2015-11-05 17:41:12
Firma nie przyjmuje uczniów/studentów/absolwentów na staże.

Atmosfera jest straszna. Można powiedzieć, że wchodzisz w gniazdo zmij. Pracownicy nie sa szanowani
1
gosc 2015-11-06 11:14:03
moje stanowisko administracyjne,nie narzekam a studentów nie przyjmują, na staże też nie, skąd masz takie wieści?
nikt 2015-12-11 18:03:35
To prawda że atmosfera w tej pracy jest tak ciężka, że siekierę można powiesić.Wieści idą w świat i niedługo nikt tam nie będzie chciał pracować
1
taki ktoś 2015-12-13 09:44:59
Jeśli ktoś musi się rozliczyć ze swojej niekompetencji, to dla takiej osoby atmosfera zawsze będzie ciężka... to może lepiej pójść sprzedawać w sklepie? Chociaż tam też nie gwarantuję lekkiej atmosfery - klienci bywają upierdliwi..
1
Ja 2015-12-13 20:54:06
Jeśli ktoś musi się przyznać do swojej niekompetencji, to dla niego zawsze atmosfera będzie ciężka... No cóż... Takie życie...
bodo 2016-06-20 13:05:28
Jak tam jest teraz, jeśli chodzi i dział jakości? Bo dostałem zaproszenie na rozmowę, a przed tym kupę rzeczy do przyswojenia (wszystkie produkty, opakowania itp. itd.)
1212 2016-07-18 21:45:31
Do rozmowy trzeba się przygotować i poświęcić na to sporo czasu.Trzeba nauczyć się na pamięć wszystkich produktów firmy. Właściwości, działanie, pojemności,skład. Rozmowa bardzo profesjonalna, kilka zadań do rozwiązania sprawdzające kreatywność umiejętność rządzenia sobie w trudnych sytuacjach oraz umiejętność wyciągania wniosków na podstawie analizy opisanej technicznym językiem. Mimo że pracy nie dostałam i rozmowę uważam za dosyć trudną moja ogólna ocena jest bardzo pozytywna. Bardzo żałuję że nie otrzymałam tej pracy bo liczyłam się z tym, że pracodawca jest wymagający ale wolę pracować w wymagającym ale też profesjonalnym zeapole. Odpadłam że względu na mój słaby angielski.
ewa 2016-09-19 11:22:53
Jakie tam są stanowiska pracy?
romek 2016-09-19 16:46:23
Tak zachwalasz @1212 to jakie tam są warunki? Bo widziałem ofertę na ph-owca i nic na ten temat nie było..
xoxoxo 2016-12-01 17:01:37
Czy mógłby ktoś przybliżyć pytania z rozmów kwalifikacyjnych a przede wszytkim jak to wyglada? Jak sprawdzają angielski ?
Zostaw swoją opinię o P.P.H. CERKAMED - Nisko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H. CERKAMED