brak logo

Agencja Ochrony AJG-2

Bydgoszcz

Opinie o Agencja Ochrony AJG-2

Sławek 2012-05-11 21:37:18
pracowałem w tej firmie co do pracy to ogromne wymagania często wychodzące poza obszary normalnych obowiązków pracownika ochrony, a wynagrodzenie za pracę marne, to domena tej firmy..... więc zdecydowanie nie polecam!
Alfred 2012-08-31 15:22:47
Przymierzałem się podpisania umowy z tą agencją ochrony.
Jednak w sferze biznesu mówi się dość źle o szefie, dlatego zrezygnowałem.
Szkoda, kiedyś to była potężna firma, a teraz na stanowisku kierowniczym jest osoba bez umiejętności
1
dj 2013-02-21 16:14:40
to jest katorga nie praca
2
krewetka 2014-03-12 12:22:26
Dlaczego ta Firma nie wpisała do kolekcji swoich zadań , że prowadzi firmę sprzątającą ...? Panowie , którzy pracują w Ochronie AJG , też mają dość małego koordynatora P.R. , który potrafi nieźle namieszać . Miernota , z niskim ilorazem IQ , razem z Grzybem z " Pana Tadeusza " któremu brak ogłady . DZIEŃ DOBRY PANIE PREZESIE ,żąda PAN jeszcze Komisji Powiatowych .
krewetka 2014-03-13 12:08:01
A to jest kurz z biurek ? 1 stopień naukowy - mgr , 2 stopień naukowy - inż , 3 stopień do Izraela , 4 stopień na Wilno . Podstawowym pożywieniem dla grzyba są chore , obumarłe drzewa . W procesie mało kto tu ma ? bystry umysł ?
krewetka 2014-03-14 08:59:50
... przywrócony został dawny podział na województwa , z Prezesami , Komisjami jako organ władzy . Prawa obywatelskie , zwane Cywilnymi , obejmowały ogół ludzi z wyłączeniem (...).
krewetka 2014-03-20 11:42:42
Pobrany z organizmu fragment chorobotwórczy , jest otworem gębowym mający 8 ramion , w tym 2 do chwytania za 100 - letnie złoto .
IP 2014-03-21 13:24:56
W Zgierzu kicha, firma ta ma tylko wymagania!!
krewetka 2014-03-25 11:52:19
SMRODEK @ Z POWSTAJĄCYCH komórek POTOMNYCH , znajdujących się w pancerzyku , główną siłą napędową są RZĄDY na RZECZ STOLICY ... ?! , z podziałem na dochód ...?
krewetka 2014-03-26 09:20:13
Kryzys jest kryzysem ORGANIZACJI SIŁY ZBROJNEJ , o wysokiej wartości odżywczej z osłabioną WŁADZĄ PAŃSTWOWĄ .
1
krewetka 2014-03-27 09:43:13
W dziecięcej zabawie , zawsze zostaje bez krzesła od założenia nogi na nogę KTOŚ KTO ? , uchyla się od odpowiedzialności .
krewetka 2014-03-28 09:10:10
W schowku pamięci zachowała się tradycja " Wytępić cudzołóstwo " . Święci dokonali w łonie przemiany obyczajowej ,odbudowę Państwa awanturniczego podzielonego na obiekty drewniane i murowane .
krewetka 2014-03-31 08:42:51
MONITORING @ jest obwodem złożonym z APARATU BEZPIECZEŃSTWA , w WIELKIM EKSPERYMENCIE odczytującym " Broń nie równa Broni " W polskiej wersji kod cyfrowy obejmuje GOŚCIA , który staje do ucieczki , pierwszy spośród wszystkich.
krewetka 2014-04-01 09:09:57
Świr - naukowa diagnoza ,oparta na czynnym zaangażowaniu terytorialnym , która odbija się na innych . Obserwuj PLECHĘ pod dużym powiększeniem , zwróć uwagę na układ komponentów i zanotuj wynik .
krewetka 2014-04-02 07:59:30
Na ekranie pojawia się "KRYPTONIM - wyraz ukrywający właściwą nazwę , który wynika ze słabości wewnętrznej ....? , według systemu tak zwanej demokracji szlacheckiej. Która też to ściana ?
krewetka 2014-04-02 08:00:51
Na ekranie pojawia się "KRYPTONIM - wyraz ukrywający właściwą nazwę , który wynika ze słabości wewnętrznej ....? , według systemu tak zwanej demokracji szlacheckiej. Która też to ściana ?
krewetka 2014-04-03 08:34:50
Ruchoma platforma służy jako miejsce dla Orkiestry . Umowy z Kodeksu Cywilnego ;
Umowa o dzieło ( art. 627.k.c.) i Umowa zlecenie (art. 734.k.c.) . Czy jesteś zestresowany pracą zawodową ? Prawo @ nadal przypomina rozkołysane wahadło i staje się parawanem , które trafia na wokandę .
krewetka 2014-04-07 17:18:40
Komputerowa obróbka bez kresek z wykresem funkcji @ Pierwsze starcie z Armią , która dzierżawi ziemię od Ministerstwa Obrony Narodowej ? stojąca na dobrze dobranych pozycjach obronnych . Taktyka grzyba - zaniedbań i zacofania .
krewetka 2014-04-08 08:29:46
Zakład Pracy Chronionej @ postawił sobie za CEL? największą liczbę kandydatów na Inwalidów . Po " KOMUNIE " wóz pchnięto za pomocą eksplozji w sferę Działalności gospodarczej , z sygnalizatorem dopuszczającym do ustępstw dla Pracodawców .
Krewetka 2014-04-09 08:23:26
Poszukiwany Zaborca ! Wezwanie do jednej połowy ludzi ! W epoce postępu i reform Praca tylko dla upośledzonych ! Ci którzy służą , którzy tylko stoją w gotowości i czekają ! Cała siła tej Organizacji przyznaje sobie Niepodległość ! Nędzarze mogą znaleźć schron w przytułkach. Tylko wybrani dbają o swoje interesy !
krewetka 2014-04-11 08:34:56
Zwolnienie z pracy jest upokorzeniem dla Pracownika , przez Przedstawicieli Klasy Wyższej . Statuty , uchwalone jeszcze za panowania ...dynastii !? upoważniają do dostarczenia potrzebnych materiałów i narzędzi ...?!@ Z powodu skostniałej biurokracji weszły w życie przez Posłów , Wielkiego Księstwa Litewskiego .
krewetka 2014-04-13 09:38:00
Skoncentrowane AJG -2 na wygodach kosztem formy i linii , wyściełanych foteli , co nie jest użyteczne w swym domu przywozi się na obiekty !? Mamy PRAWO doręczyć wiadomości @ dla obu krajów które prowadzą wspólnie politykę zagraniczną i wojskową z odrębnym Skarbem i Sądownictwem . HISTORIA ZMIAN ?!
krewetka 2014-04-20 10:20:11
Nie myśl sobie , że to BAJKA . Życzę WAM w posiłkach JAJKA . W tej męskiej Instytucji Rządowej ,PRACOWNIK FIRMY AJG - 2 zasługuje na KOSZYK z trudem odjęty od skromnego zarobku , po poważne sumy wypłacane zamożnym @ przewidziane USTAWAMI PRAWA w tym rewirze .Nasza Praca polega nie tylko na spełnianiu ŻYCZEŃ , ale utrzymaniu POZYCJI , co do nienaruszalności ODDZIAŁU !?
krewetka 2014-04-24 10:02:39
Odbywa się elekcja z Królową Jadwigę w Stolicy Litewskiej . Przy tak ruchliwym trybie życia , proteguje swoich Kandydatów do towarzystwa mężowi . Pozdrówcie swoje psy ?!@
krewetka 2014-05-05 10:24:23
W obecnej chwili jest to skupienie na życiu zawodowym , tu nie ma nic z prywatności ?! W tej Firmie brakuje wszystkiego , od szczotki po paliwo do koszenia . Ubrań też nie ma na zimę ,brak butów , fartuchów dla kobiet . Jest to powieść historyczna ...?!
krewetka 2014-05-10 12:35:24
Panie Prezesie @ zapomniał Pan wpłacić ludziom pensje na konta ...? Co jest tego powodem ? Uczciwi obywatele tak nie postępują ze swoimi pracownikami , bez pytania o pozwolenie jestem na FORUM ?!
krewetka 2014-05-19 10:18:38
Telefon do Kadr , połączenie z Księgowością interwencja i po kilku dniach wpłata przekazem pocztowym . W umowie o DZIEŁO , trzeba podać numer konta i osobiście wysłać do Biura AJG " PROSZĘ O WPŁATĘ KWOTY PIENIĘŻNEJ NA KONTO NR ... PODPIS "
wzór . Trudno domyślna kasjerka ?! Koszt rozmowy bezcenny .
1
krewetka 2014-07-06 11:04:42
W AJG dysponujemy marginesem swobody na obojętność KOORDYNATORA , który żywi się PLOTAMI przed szerszym kręgiem ludzi ... ?! Proces ten wyraża się w stosunku do Zakładu Pracy nowoczesną formą życia tworzoną przez potrzebę zaspokojenia popędu
produktu.
krewetka 2014-07-07 17:22:11
Jeżeli tak myślisz , to jesteś w błędzie ? Zastosowałeś tradycje przymierza z Firmą AJG w ramach laickiej koncepcji życia . Kiedyś spadną nam z rąk kajdany KLASOWEGO USTROJU .
rencista 2014-07-08 04:50:49
Jak przestrzegane są prawa pracownicze w AJG widać na stronie internetowej.
Panie, panowie operatorzy głowa do góry. To w kontekście przepisu o wysokości ustawienia monitora, a raczej monitorów.
1
krewetka 2014-07-08 16:41:06
Mam otwartą duszę do zamkniętego społeczeństwa ,z drugiej strony Wisły. Możemy się zmieniać co do kategorii ludzi @ którzy mają problemy ze snem. W kontekście przepisów o WYSOKOŚCI ustawienia monitora , to mamy uściski wyzysku .
1
krewetka 2014-07-08 20:27:53
Facet jest chyba po specjalnej szkole , bo nie potrafi dobrze zdania ułożyć ?! Nikt nie będzie się nikogo pytał , czy mamy pisać swoje komentarze na temat firmy AJG , czy nie !? Nie jest właścicielem świata , za małą ma główkę .
vit 2014-09-04 04:59:53
TO JEST TAKA FIRMA ŻE DLA PIENIĘDZY ŻEBY TYLKO KLIENT MIAŁ GRUPĘ TO MOŻE ON BYĆ BEZ RĄK,NÓG,ALE KASA BĘDZIE SZTUKA SIĘ LICZY.WSTYD .FIRMA NIE POWINNA SIĘ NAZYWAĆ ŻADNĄ AGENCJĄ OCHRONY,TYLKO ZAKŁADEM INWALIDÓW.PRA COWNICY ZAKŁADÓW KTÓRE OCHRANIACIE PRZEZ BARDZO SCHOROWANYCH LUDZI TO SIĘ ŚMIEJĄ ,JESTEŚCIE POŚMIECHOWISKIEM. Robicie tylko wstyd innym firmom ochraniarskima, le to już nie długo jak tymi grupami będziecie sobie mogli podetrzeć cztery litery.NIEROBY ŚMIERDZĄCE
Stan 2014-09-17 22:48:41
Człowieku, swego czasu na Podkarpaciu firemką roku została taka produkująca meble. Sam "premier" (ło)Buzek dawał im to wyróżnienie. Pracownicy zatrudnieni w tej firemce pracowali niewiele więcej niż najniższa krajowa. Strasznie podłe zarobki tam były nawet jak na Podkarpacie, a i warunki pracy też nie najlepsze. Cóż, za sprawą solidaruchów, jak i tych z "narodu wybranego" mamy wilczy kapitalizm.
Mainstreamowym gazetom i telewizorniom głównego ścieku bym aż tak bardzo nie wierzył co tam piszą i mówią. Tam jest propaganda sukcesu jak za Gierka. A tą firemkę AJG znam dobrze, i jakiekolwiek wyróżnienia są nie na miejscu.
5
Claus 2014-09-26 23:47:55
Ta cała AJG która ma obiekt CEMAT w Warszawie (jest tam około 16 hektarów do ochrony), co chwile szuka i daje zapotrzebowanie do urzędu pracy ludzi z grupami niepełnosprawności na pracowników ochrony, gospodarczych, i sprzątaczki. Wiadomo, warunki pracy są nawet dla zdrowych ludzi trudne w tym Cemacie. Płace są oszukiwane zawsze na parę złotych, i za przepracowane nadgodziny liczone jest jako "premia prezesa", bez podatku, bez dodatków nocnych. Wstydziliby się ludzi niepełnosprawnych tak okradać!

Warunki pracy i płacy są specjalnie takie, żeby była duża rotacja. Wszak wiadomo, że Warszawa jest dużym rynkiem pracy i pracowników nie brakuje. A jak przyjdzie nowy człowiek, cwaniaki z AJG dostają z PFERON-u dotację na niego, na "przystosowanie warunków" miejsca pracy niepełnosprawnego pracownika. I tak ten "byznes" się kręci. Że się nie ma kto wziąć za takie "firemki".
7
Antaris 2014-11-03 13:55:16
a widziałeś kiedyś 1500 na rękę bo jeśli tak to chyba z nadgodzinami
zwykły 2015-01-14 13:06:44
Powiem tak pracuje w tej firmie ponad 5 lat zgodzę się z tymi opiniami na temat płac jest to chore dla nich liczy się tylko grupa niepełnosprawności umiarkowana bądź znaczna a tragiczne jest to że do pracy zatrudniają ludzi z zaburzeniami psychicznymi na stanowiska pracownik ochrony gdzie ten człowiek jest sam na obiekcie jestem przekonany że lekarz medycyny pracy nie zezwolił na prace w nocy ba nawet na prace w dzień bez osoby drugiej. ale tak już jest z tymi odliczeniami z funduszu też u nich jest ciężka sprawa bo ta firma ma w sobie kilka firm i w jednej można otrzymać zwrot np. za lekarstwa a w drugiej już nie można zaznaczam że firma z takiego pracownika ma odliczenia z funduszu. Ciekawe jest również fundusz świadczeń socjalnych oni kase biorą a pracownikom mówią że funduszu nie ma fakt na kwitkach od wypłaty nie ma takiej pozycji jak fundusz a same kwitki to jest ubaw nigdy nie ma ich na bieżąco. Moja ocena firmy w skali 1-10pkt to 1,5pkt cóż pracować trzeba gdzieś a wynagrodzenie to zawsze będzie w tej firmie NAJNIŻSZA KRAJOWA
wzr 2015-01-17 02:09:28
@Bowinek

Te 1500 zł miesięcznie, nie zarobisz tyle u tych cwaniaków. Chyba że z nadgodzinami. Najniższa krajowa, a i to w dużej mierze oszukana o te kilka-dziesiąt złotych. A co do ludzi z "zaburzeniami psychicznymi", to wiele osób jest całkiem zdrowa. Nic specjalnie im nie dolega. A że za bardzo nie ma roboty, to ludzie różnymi sposobami, nie zawsze legalnymi, kombinują żeby grupę inwalidzką zdobyć. Takie są realia w tej kartoflanej republice, gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust ma najlepiej, a zwykły człowiek musi biedować i kombinować jak przeżyć.
2
glock 2015-01-31 13:18:33
Jak masz spluwę i licencję II stopnia, to możesz liczyć na średnią krajową, tylko nie napiszę jakiego kraju. Prezesy AJG się ciebie będą bały, że ich odstrzelisz, jak kasa przy wypłacie się nie będzie zgadzała;).
przedstawiciel handlowy inowroclaw 2015-03-14 00:28:16
Powiem tak chcialem podjac prace ajg 2 na stanowisku handlowca ale niechca dac szansy mi powiedziano mi na dismisura ze Maja za duzo ludzi handlowcow . A naprawde znalaz bym in nowych klientow mam swoje obiekty ale powiedziano mi nie. Pozdrawiam zarzad ze zostale odstawiony
ajg pudlo 2015-11-19 19:35:08
A teraz powodem tak co sądzi cię o stawce 3,50zl za godzinę umowa zlecenie jako pracownik ochrony ta firma AJG tyle płaci człowiekowi. Wstydu nie macie prezesi
2
gwodf 2015-12-26 17:26:33
Najpierw tomeczku skończ gimnazjum, wtedy pogadamy. W jakim ty świecie żyjesz??? Gdzie w takiej firemce ochroniarskiej AJG płacą 10-15 złotych? Jak na budowie wykwalifikowany pracownik przy ciężkiej pracy fizycznej często 15 złotych nie zarobi. Skończ szkołę przyjmij się do ajg i będą ci płacić, ale chyba w hrywnach na godzinę.
1
Ateista z Nazaretu 2015-12-31 13:41:36
Widzę,że po latach nic się nie zmieniło w Ajg2.Uwłaszczony pomiot komunistyczny nadal wyzyskuje spoleczeństwo.
viki 2016-01-27 11:30:16
Wiem ze jest wyzysk i słabe płace .
1
viki 2016-01-27 11:50:28
Ta firma zatrudnia ludzi w warszawskim CEMAT przy ul.wólczyńskiej ciężkie warunki pracy zwłaszcza dla pracowników gospodarczych i sprzątających.Bardzo duży obszar .
2
gard 2016-03-19 08:40:59
W Cemacie wynajmują około 70 firmom budynki. Jest tam jakieś 16 hektarów do ochrony i trzeba się nachodzić po budynkach i na zewnątrz. Cwaniaki z AJG oszczędzają na ludziach, żeby jak najmniej zatrudniać ludzi, zwłaszcza sprzątaczkach i pracownikach gospodarczych. Dlatego też ochroniarze oprócz obchodów i wypisywania przepustek muszą dodatkowo śnieg odwalać, sypać piaskiem, trawę kosić w lecie. A to wszystko za najniższą krajową, nieraz oszukiwaną na kilkadziesiąt złotych za pracę w nadgodzinach i dodatków za godziny nocne.
Oprócz tego ta dziadowska firemka ma znaczne dotacje z PFERON za zatrudnianie niepełnosprawnych. Cieszę się, że już tam nie pracuję i życzę Grzybowi i jego rodzince żeby zbankrutowali.
6
Ewa M. 2016-04-16 14:50:38
.... nie otrzymałam pensji za przepracowany miesiąc Marzec . Dla Pani która rozliczała moje zlecenie odsyłam kwotę 124,05,- na zakup butów . Radosz cwaniaku wszystkich rozliczasz na swoją KORZYŚĆ ....@ W Polsce są PRAWNICY , którzy jeszcze bronią stronę Pracownika . KTO DAJE DO PODPISU IN BLANCO ....? PIS wprowadził klasyfikację rodzaju ludzkiego . PREZES ZE SWOJEJ KIESZENI POKRYJE NA MOJĄ KORZYŚĆ ROZLICZENIE ZA MIESIĄC MARZEC. KARTA PRACY
LALLEMAND - DROŻDŻOWNIA .
LALLEMAND DO WIADOMOŚCI .


1
wgt 2016-05-26 16:32:37
Oni co chwila poszukują ludzi do ochrony, sprzątaczki, prac. gospodarczych bo jest stosunkowo duża rotacja pracowników tej dziadowskiej grzybowej postesbeckiej firemki AJG. Więc nie ma się co dziwić.
11
Raul 2016-07-11 06:15:46
Premii ci cwaniaki tyle dadzą z Grzybowej firemki że cho cho! Nie będziesz wiedziała co z pieniędzmi zrobić;). Jak stawka 1300 złotych (poniżej płacy minimalnej), uważasz że jest "dobra", to pracuj u nich za 5 złotych na godzinę.

Takie głupoty wypisuje pewnie jakaś biurwa z AJG, lub rodzinka prezia Grzyba, która jest w "zarządzie" tej dziadowskiej firemki.
9
bocian 2016-07-11 12:24:53
Fajnie, że oprócz tego są jakieś premie @uakaia, bo przecież takie urozmaicone zatrudnienie jest dość przyjemne. W końcu socjale również się pokazują.
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony AJG-2 - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony AJG-2