brak logo

Agencja Ochrony AJG-2

Bydgoszcz

Opinie o Agencja Ochrony AJG-2

krewetka 2014-04-03 08:34
Ruchoma platforma służy jako miejsce dla Orkiestry . Umowy z Kodeksu Cywilnego ;
Umowa o dzieło ( art. 627.k.c.) i Umowa zlecenie (art. 734.k.c.) . Czy jesteś zestresowany pracą zawodową ? Prawo @ nadal przypomina rozkołysane wahadło i staje się parawanem , które trafia na wokandę .
krewetka 2014-04-07 17:18
Komputerowa obróbka bez kresek z wykresem funkcji @ Pierwsze starcie z Armią , która dzierżawi ziemię od Ministerstwa Obrony Narodowej ? stojąca na dobrze dobranych pozycjach obronnych . Taktyka grzyba - zaniedbań i zacofania .
krewetka 2014-04-08 08:29
Zakład Pracy Chronionej @ postawił sobie za CEL? największą liczbę kandydatów na Inwalidów . Po " KOMUNIE " wóz pchnięto za pomocą eksplozji w sferę Działalności gospodarczej , z sygnalizatorem dopuszczającym do ustępstw dla Pracodawców .
Krewetka 2014-04-09 08:23
Poszukiwany Zaborca ! Wezwanie do jednej połowy ludzi ! W epoce postępu i reform Praca tylko dla upośledzonych ! Ci którzy służą , którzy tylko stoją w gotowości i czekają ! Cała siła tej Organizacji przyznaje sobie Niepodległość ! Nędzarze mogą znaleźć schron w przytułkach. Tylko wybrani dbają o swoje interesy !
krewetka 2014-04-11 08:34
Zwolnienie z pracy jest upokorzeniem dla Pracownika , przez Przedstawicieli Klasy Wyższej . Statuty , uchwalone jeszcze za panowania ...dynastii !? upoważniają do dostarczenia potrzebnych materiałów i narzędzi ...?!@ Z powodu skostniałej biurokracji weszły w życie przez Posłów , Wielkiego Księstwa Litewskiego .
krewetka 2014-04-13 09:38
Skoncentrowane AJG -2 na wygodach kosztem formy i linii , wyściełanych foteli , co nie jest użyteczne w swym domu przywozi się na obiekty !? Mamy PRAWO doręczyć wiadomości @ dla obu krajów które prowadzą wspólnie politykę zagraniczną i wojskową z odrębnym Skarbem i Sądownictwem . HISTORIA ZMIAN ?!
1
krewetka 2014-04-20 10:20
Nie myśl sobie , że to BAJKA . Życzę WAM w posiłkach JAJKA . W tej męskiej Instytucji Rządowej ,PRACOWNIK FIRMY AJG - 2 zasługuje na KOSZYK z trudem odjęty od skromnego zarobku , po poważne sumy wypłacane zamożnym @ przewidziane USTAWAMI PRAWA w tym rewirze .Nasza Praca polega nie tylko na spełnianiu ŻYCZEŃ , ale utrzymaniu POZYCJI , co do nienaruszalności ODDZIAŁU !?
krewetka 2014-04-24 10:02
Odbywa się elekcja z Królową Jadwigę w Stolicy Litewskiej . Przy tak ruchliwym trybie życia , proteguje swoich Kandydatów do towarzystwa mężowi . Pozdrówcie swoje psy ?!@
krewetka 2014-05-05 10:24
W obecnej chwili jest to skupienie na życiu zawodowym , tu nie ma nic z prywatności ?! W tej Firmie brakuje wszystkiego , od szczotki po paliwo do koszenia . Ubrań też nie ma na zimę ,brak butów , fartuchów dla kobiet . Jest to powieść historyczna ...?!
krewetka 2014-05-10 12:35
Panie Prezesie @ zapomniał Pan wpłacić ludziom pensje na konta ...? Co jest tego powodem ? Uczciwi obywatele tak nie postępują ze swoimi pracownikami , bez pytania o pozwolenie jestem na FORUM ?!
krewetka 2014-05-19 10:18
Telefon do Kadr , połączenie z Księgowością interwencja i po kilku dniach wpłata przekazem pocztowym . W umowie o DZIEŁO , trzeba podać numer konta i osobiście wysłać do Biura AJG " PROSZĘ O WPŁATĘ KWOTY PIENIĘŻNEJ NA KONTO NR ... PODPIS "
wzór . Trudno domyślna kasjerka ?! Koszt rozmowy bezcenny .
1
krewetka 2014-07-06 11:04
W AJG dysponujemy marginesem swobody na obojętność KOORDYNATORA , który żywi się PLOTAMI przed szerszym kręgiem ludzi ... ?! Proces ten wyraża się w stosunku do Zakładu Pracy nowoczesną formą życia tworzoną przez potrzebę zaspokojenia popędu
produktu.
krewetka 2014-07-07 17:22
Jeżeli tak myślisz , to jesteś w błędzie ? Zastosowałeś tradycje przymierza z Firmą AJG w ramach laickiej koncepcji życia . Kiedyś spadną nam z rąk kajdany KLASOWEGO USTROJU .
rencista 2014-07-08 04:50
Jak przestrzegane są prawa pracownicze w AJG widać na stronie internetowej.
Panie, panowie operatorzy głowa do góry. To w kontekście przepisu o wysokości ustawienia monitora, a raczej monitorów.
1
krewetka 2014-07-08 16:41
Mam otwartą duszę do zamkniętego społeczeństwa ,z drugiej strony Wisły. Możemy się zmieniać co do kategorii ludzi @ którzy mają problemy ze snem. W kontekście przepisów o WYSOKOŚCI ustawienia monitora , to mamy uściski wyzysku .
1
krewetka 2014-07-08 20:27
Facet jest chyba po specjalnej szkole , bo nie potrafi dobrze zdania ułożyć ?! Nikt nie będzie się nikogo pytał , czy mamy pisać swoje komentarze na temat firmy AJG , czy nie !? Nie jest właścicielem świata , za małą ma główkę .
vit 2014-09-04 04:59
TO JEST TAKA FIRMA ŻE DLA PIENIĘDZY ŻEBY TYLKO KLIENT MIAŁ GRUPĘ TO MOŻE ON BYĆ BEZ RĄK,NÓG,ALE KASA BĘDZIE SZTUKA SIĘ LICZY.WSTYD .FIRMA NIE POWINNA SIĘ NAZYWAĆ ŻADNĄ AGENCJĄ OCHRONY,TYLKO ZAKŁADEM INWALIDÓW.PRA COWNICY ZAKŁADÓW KTÓRE OCHRANIACIE PRZEZ BARDZO SCHOROWANYCH LUDZI TO SIĘ ŚMIEJĄ ,JESTEŚCIE POŚMIECHOWISKIEM. Robicie tylko wstyd innym firmom ochraniarskima, le to już nie długo jak tymi grupami będziecie sobie mogli podetrzeć cztery litery.NIEROBY ŚMIERDZĄCE
Stan 2014-09-17 22:48
Człowieku, swego czasu na Podkarpaciu firemką roku została taka produkująca meble. Sam "premier" (ło)Buzek dawał im to wyróżnienie. Pracownicy zatrudnieni w tej firemce pracowali niewiele więcej niż najniższa krajowa. Strasznie podłe zarobki tam były nawet jak na Podkarpacie, a i warunki pracy też nie najlepsze. Cóż, za sprawą solidaruchów, jak i tych z "narodu wybranego" mamy wilczy kapitalizm.
Mainstreamowym gazetom i telewizorniom głównego ścieku bym aż tak bardzo nie wierzył co tam piszą i mówią. Tam jest propaganda sukcesu jak za Gierka. A tą firemkę AJG znam dobrze, i jakiekolwiek wyróżnienia są nie na miejscu.
7
Claus 2014-09-26 23:47
Ta cała AJG która ma obiekt CEMAT w Warszawie (jest tam około 16 hektarów do ochrony), co chwile szuka i daje zapotrzebowanie do urzędu pracy ludzi z grupami niepełnosprawności na pracowników ochrony, gospodarczych, i sprzątaczki. Wiadomo, warunki pracy są nawet dla zdrowych ludzi trudne w tym Cemacie. Płace są oszukiwane zawsze na parę złotych, i za przepracowane nadgodziny liczone jest jako "premia prezesa", bez podatku, bez dodatków nocnych. Wstydziliby się ludzi niepełnosprawnych tak okradać!

Warunki pracy i płacy są specjalnie takie, żeby była duża rotacja. Wszak wiadomo, że Warszawa jest dużym rynkiem pracy i pracowników nie brakuje. A jak przyjdzie nowy człowiek, cwaniaki z AJG dostają z PFERON-u dotację na niego, na "przystosowanie warunków" miejsca pracy niepełnosprawnego pracownika. I tak ten "byznes" się kręci. Że się nie ma kto wziąć za takie "firemki".
8
Antaris 2014-11-03 13:55
a widziałeś kiedyś 1500 na rękę bo jeśli tak to chyba z nadgodzinami
zwykły 2015-01-14 13:06
Powiem tak pracuje w tej firmie ponad 5 lat zgodzę się z tymi opiniami na temat płac jest to chore dla nich liczy się tylko grupa niepełnosprawności umiarkowana bądź znaczna a tragiczne jest to że do pracy zatrudniają ludzi z zaburzeniami psychicznymi na stanowiska pracownik ochrony gdzie ten człowiek jest sam na obiekcie jestem przekonany że lekarz medycyny pracy nie zezwolił na prace w nocy ba nawet na prace w dzień bez osoby drugiej. ale tak już jest z tymi odliczeniami z funduszu też u nich jest ciężka sprawa bo ta firma ma w sobie kilka firm i w jednej można otrzymać zwrot np. za lekarstwa a w drugiej już nie można zaznaczam że firma z takiego pracownika ma odliczenia z funduszu. Ciekawe jest również fundusz świadczeń socjalnych oni kase biorą a pracownikom mówią że funduszu nie ma fakt na kwitkach od wypłaty nie ma takiej pozycji jak fundusz a same kwitki to jest ubaw nigdy nie ma ich na bieżąco. Moja ocena firmy w skali 1-10pkt to 1,5pkt cóż pracować trzeba gdzieś a wynagrodzenie to zawsze będzie w tej firmie NAJNIŻSZA KRAJOWA
2
wzr 2015-01-17 02:09
@Bowinek

Te 1500 zł miesięcznie, nie zarobisz tyle u tych cwaniaków. Chyba że z nadgodzinami. Najniższa krajowa, a i to w dużej mierze oszukana o te kilka-dziesiąt złotych. A co do ludzi z "zaburzeniami psychicznymi", to wiele osób jest całkiem zdrowa. Nic specjalnie im nie dolega. A że za bardzo nie ma roboty, to ludzie różnymi sposobami, nie zawsze legalnymi, kombinują żeby grupę inwalidzką zdobyć. Takie są realia w tej kartoflanej republice, gdzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust ma najlepiej, a zwykły człowiek musi biedować i kombinować jak przeżyć.
3
glock 2015-01-31 13:18
Jak masz spluwę i licencję II stopnia, to możesz liczyć na średnią krajową, tylko nie napiszę jakiego kraju. Prezesy AJG się ciebie będą bały, że ich odstrzelisz, jak kasa przy wypłacie się nie będzie zgadzała;).
przedstawiciel handlowy inowroclaw 2015-03-14 00:28
Powiem tak chcialem podjac prace ajg 2 na stanowisku handlowca ale niechca dac szansy mi powiedziano mi na dismisura ze Maja za duzo ludzi handlowcow . A naprawde znalaz bym in nowych klientow mam swoje obiekty ale powiedziano mi nie. Pozdrawiam zarzad ze zostale odstawiony
ajg pudlo 2015-11-19 19:35
A teraz powodem tak co sądzi cię o stawce 3,50zl za godzinę umowa zlecenie jako pracownik ochrony ta firma AJG tyle płaci człowiekowi. Wstydu nie macie prezesi
4
gwodf 2015-12-26 17:26
Najpierw tomeczku skończ gimnazjum, wtedy pogadamy. W jakim ty świecie żyjesz??? Gdzie w takiej firemce ochroniarskiej AJG płacą 10-15 złotych? Jak na budowie wykwalifikowany pracownik przy ciężkiej pracy fizycznej często 15 złotych nie zarobi. Skończ szkołę przyjmij się do ajg i będą ci płacić, ale chyba w hrywnach na godzinę.
4
Ateista z Nazaretu 2015-12-31 13:41
Widzę,że po latach nic się nie zmieniło w Ajg2.Uwłaszczony pomiot komunistyczny nadal wyzyskuje spoleczeństwo.
1
viki 2016-01-27 11:30
Wiem ze jest wyzysk i słabe płace .
2
viki 2016-01-27 11:50
Ta firma zatrudnia ludzi w warszawskim CEMAT przy ul.wólczyńskiej ciężkie warunki pracy zwłaszcza dla pracowników gospodarczych i sprzątających.Bardzo duży obszar .
2
gard 2016-03-19 08:40
W Cemacie wynajmują około 70 firmom budynki. Jest tam jakieś 16 hektarów do ochrony i trzeba się nachodzić po budynkach i na zewnątrz. Cwaniaki z AJG oszczędzają na ludziach, żeby jak najmniej zatrudniać ludzi, zwłaszcza sprzątaczkach i pracownikach gospodarczych. Dlatego też ochroniarze oprócz obchodów i wypisywania przepustek muszą dodatkowo śnieg odwalać, sypać piaskiem, trawę kosić w lecie. A to wszystko za najniższą krajową, nieraz oszukiwaną na kilkadziesiąt złotych za pracę w nadgodzinach i dodatków za godziny nocne.
Oprócz tego ta dziadowska firemka ma znaczne dotacje z PFERON za zatrudnianie niepełnosprawnych. Cieszę się, że już tam nie pracuję i życzę Grzybowi i jego rodzince żeby zbankrutowali.
7
Ewa M. 2016-04-16 14:50
.... nie otrzymałam pensji za przepracowany miesiąc Marzec . Dla Pani która rozliczała moje zlecenie odsyłam kwotę 124,05,- na zakup butów . Radosz cwaniaku wszystkich rozliczasz na swoją KORZYŚĆ ....@ W Polsce są PRAWNICY , którzy jeszcze bronią stronę Pracownika . KTO DAJE DO PODPISU IN BLANCO ....? PIS wprowadził klasyfikację rodzaju ludzkiego . PREZES ZE SWOJEJ KIESZENI POKRYJE NA MOJĄ KORZYŚĆ ROZLICZENIE ZA MIESIĄC MARZEC. KARTA PRACY
LALLEMAND - DROŻDŻOWNIA .
LALLEMAND DO WIADOMOŚCI .


1
wgt 2016-05-26 16:32
Oni co chwila poszukują ludzi do ochrony, sprzątaczki, prac. gospodarczych bo jest stosunkowo duża rotacja pracowników tej dziadowskiej grzybowej postesbeckiej firemki AJG. Więc nie ma się co dziwić.
13
Raul 2016-07-11 06:15
Premii ci cwaniaki tyle dadzą z Grzybowej firemki że cho cho! Nie będziesz wiedziała co z pieniędzmi zrobić;). Jak stawka 1300 złotych (poniżej płacy minimalnej), uważasz że jest "dobra", to pracuj u nich za 5 złotych na godzinę.

Takie głupoty wypisuje pewnie jakaś biurwa z AJG, lub rodzinka prezia Grzyba, która jest w "zarządzie" tej dziadowskiej firemki.
14
bocian 2016-07-11 12:24
Fajnie, że oprócz tego są jakieś premie @uakaia, bo przecież takie urozmaicone zatrudnienie jest dość przyjemne. W końcu socjale również się pokazują.
maniek 2017-02-13 10:27
To łobuzy ! Pracowałem w tej firmie . Już w drugim miesiącu były problemy z wynagrodzeniem ponieważ "mylono" ilość godzin przepracowanych . Po przepracowanej nocy wstawiają jeszcze zmianę od 12 lub 14 do 22 :00 , to częsta praktyka . Mówię tu o Auchan Olsztyn . Miło by było żeby zajęła się tym Państwowa Inspekcja Pracy. Pozdrawiam panów Radosza i Pieślaka , to oni są za to odpowiedzialni ...
3
Hanna 2017-03-27 14:51
A jakie benefity oferuje Agencja Ochrony AJG-2 swoim pracownikom?
Stach 2017-08-05 19:52
AJG-skrót : "Ach Jaka Gówniana" firemka, nie szanują pracowników, wyzysk , zatrudniają pracowników niepełnosprawnych a każą pracować w nadgodzinach. Nie dają wody w upały, w ogóle to nic nie dają, ciuchy służbowe używane, po kimś kto odszedł. Tragedia , benefity to robienie w nadgodzinach! Odradzam tam pracować!
Hanna 2017-08-06 17:55
@Stach osoby niepełnosprawne to często bardzo sumienni pracownicy, czy w Agencja Ochrony AJG-2 wygląda to inaczej? Nadgodziny są dodatkowo płatne? Możesz wyjaśnić tę kwestię?
1
Stach 2017-08-08 11:36
Nie płacą za nadgodziny , niby ze do odbioru ale ciągle brakuje ludzi i nie ma kiedy ich odebrać.
Benek 2017-08-14 20:15
firma krzak, tragedia,nie polecam nikomu
Hanna 2017-08-18 15:08
@Stach dzięki za wyjaśnienie, jednak sam przyznasz, że w końcu Agencja Ochrony AJG-2 będzie musiała te godziny w jakiś sposób oddać, skoro zatrudnia pracowników na umowy o pracę. A czy próbowaliście już rozmawiać o tym z kierownictwem i w jakiś sposób zmienić tę sytuację?
Jurek 2017-08-18 15:33
Ja również nie polecam, praca w Zgierzu to porażka, mnóstwo nadgodzin, cały niby koordynator chamski niesamowicie i wulgarny, firma ma bardzo złą opinię. Odradzam tu pracować! Niczego nie mozna się doprosić, odzież z najgorszego sortu, pracuje się ponad normę godzin, oszuści i tyle!
1
Stach 2017-08-21 10:49
Hanna, nie ma sensu rozmawiać z kierownikiem, udamy się do PIP , mamy tyle dowodów że i tak nadgodziny zostaną nam wypłacone.
1
Hanna 2017-08-28 19:21
@stach zawsze się tak mówi, a czasem wystarczy przedstawić swoje warunki i kierownictwo powinno pójść na ugodę. Skoro takich niezadowolonych osób jest więcej, to przecież razem możecie zdziałać więcej. Warto też przekierować te osoby, w to miejsce, żeby mogły zapoznać się z opiniami pracowników - temu też służy to forum.
Zibi 2017-08-29 10:37
W Zgierzu kicha totalna, ordynarni zarówno dyrektor i koordynator! oszukują na godzinach, do tej pory nie mamy wypłaconych pieniędzy za imprezę masową w lutym ,
kilka razy w miesiącu zmieniane grafiki, mnóstwo nadgodzin, za które nie ma kasy, w upały brak wody, ogólnie syf totalny, nie polecam nikomu , to najgorsza firma !
1
Ja 2017-09-01 21:02
Popieram ZIBI, pracowałem w ajg w Zgierzu, na Brenntagu, wymagania ponad normę, pracowałem na "czarno" gdyż do tej pory nie mam umowy, chociaż dziwne bo po odejściu przysłali świadectwo pracy. Zero wody w upały, stawki głodowe, a brygadzista beznadziejnie chamski.
1
Hanna 2017-09-05 12:43
Tak jak pisałam powyżej @Ja i @Zibi, zgłaszaliście, wyjaśnialiście to z kierownictwem? Brak wypłat i umów to dość kardynalne przewinienia, na które Agencja Ochrony AJG-2 nie powinna sobie dzisiaj pozwalać. Dajcie znać innym czy po jakichś interwencjach coś się zmieniło.
Jan 2017-09-09 20:48
To o czym piszecie to tylko wierzchołek góry, o takich przekrętach jakie mają miejsce w Zgierzu w bydgoszczy jeszcze nie wiedzą , ale to wszystko kiedyś wyjdzie, same przekręty!
1
Hanna 2017-09-18 11:51
@Jan, piszesz ogólnie o mieście czy o Agencja Ochrony AJG-2? Dobrze byłoby gdyby pojawiały się tutaj te informacje, o które pytałam powyżej, a może nawet informacje od samego kierownictwa. W każdej sprawie warto poznać stanowiska dwóch stron, nie tylko perspektywę jednej.
Jan 2017-09-22 09:29
przecież pisze na forum konkretnie o AJG , popieram syf totalny. sami zapytajcie kierownictwo w zgierzu ale wątpię czy się przyznają do przekrętow.
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony AJG-2 - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony AJG-2