brak logo

Agencja Ochrony PUH VOTUM

Bydgoszcz

Opinie o Agencja Ochrony PUH VOTUM

uczciwy dyżurny i durny 2014-11-04 17:17
Witam-pracowałem w Votum w Bydgoszczy około 10 lat przeszłem wszystkie szczeble włacznie dyżurny bazy monitoringu zawsze dyspozycyjny trzymający palec w dupie panów Bączkowskich zero przekraczania regulaminu ale jak na obiekcie przy Fabrycznej odkryłem kradzierze euro-palet przez dozorce i magazyniera z obiektu i picie alkoholu na nocnych słózbach zgłosiłem to kierownikowi Jaskulskiemu to ja w nagrode byłem poniewierany w firmie a pijak i złodziej Stasiewski został kierownikim obiektów-zostałem zwolniony z dnia na dzień po wykorzystaniu urlopu ktury wziołem za namowa kierownika Dhalke bo miałem zwolnienie lekarskie jestem inwalidą 1 grópy poprosiłem o urlop bezpłatny na slub mojej córki-fakt pensje płacone mielismy po bozemu regolarnie ale refundacje leków urlopy fczasy zdrowotne tylko dla rodziny p.BBączkowskiego refundacja na samochody to dla brata i rodziny dalszej a byłem jednym z pierwszych pracowników w załozonej firmie z biurem na ul. Poznańskiej-i eta wsio cmok :)
2
PILOT 2014-11-05 13:43
użalnie się biednych pseudo ochroniarzy sami pefronowcy w tym kraju normalnego zdrowego ochroniarza spotkać nie można to co zrobili inwalidzi z tą branża to o pomstę woła won do domów reksia oglondac
3
smolik 2014-11-06 15:25
ja sami uczciwi pracownicy w tej firmie i było tak źle że 10 lat musiał palec trzymać prosto w 4 literach. Jak było tak źle to kolego mogłeś odejść z tej firmy. Masz racje Pilot teraz zebrało się na użalanie. Ja pracowuje w tej firmie 3 lata i w miare. Z pensją szału nie ma 1530 zł netto, ale pracy nie ma wiele- taka jest prawda.
henryk 2014-11-10 19:43
Firma nawet, nawet. Mi refundują leki jak złoże wniosek we firmie. A że dostałęm juz kilka razy to postanowiłem odwdzięczyć się pozytywną opinią.
Zenek 2014-11-13 23:09
Potwierdzam dobrą opinie Henryka. Dbają o osoby niepełnosprawne.
children 2014-11-15 13:58
Firma i ludzie w niej pracujący, ok :)
1
pracuś 2014-11-25 13:31
troszeczkę w tej firmie pracuję i nie narzekam.Każdy się musi sam przekonać a ocena uzależniona jest od podejścia do pracy.
pracuś2 2014-12-14 14:21
Szefostwo stara się aby było ok lecz różnie to im wychodzi. Ja jestem zadowolony szanują pracownika- szkoda że pensja niska 1380 zł netto, ale ważne że w terminie. Pozdrawiam
Wojtas.o 2015-01-08 16:28
Jestem pracownikiem firmy "VOTUM" w Bydgoszczy Jest to najlepsza firma w której pracowałem a wiem co mówie bo mam 16 lat pracy w Ochronie . Firma "VOTUM" dba o pracownika to są dodatki socjalne i wypłaty przed czasem . Mili ludzie z samym Prezesem na czele nie ma tu wykorzystywania ludzi . Pensje są niskie ale na warunki jedne z najwyższych w Bydgoszczy . Polecam tu prace W.O
1
byly pracownik 2015-01-18 23:38
Witajcie.. Pracowalem w tej firmie kilka lat temu na stanowisku instalatora i powiem tyle ze nie polecam tego pracodawcy. Pensja z miesiaca na miesiac obcinana bez podania przyczyny, kierownictwo obiecuje zlote gory i na tym sie konczy. Pensja na czas, ale dlamnie to zaden argument na plus poniewaz to wynika z kodeksu pracy i jest OBOWIĄZKIEM kazdego pracodawcy aby wypłacić wynagrodzenie w terminie. Jedyne co BARDZOOO MIŁO wspominam to ludzie (mowa o instalatorach) wsród ktorych dane mi bylo pracowac, stara ekipa z (usunięte przez administratora). na czele. Niestety Pan (usunięte przez administratora)nie potrafił tej ekipy uszanowac i z tego co mi obecnie wiadomo zaden z nich nie pracuje..
Raz jeszcze odradzam kolegom instalatorom tej firmy !
5
Krzysztof K. 2015-01-19 14:44
"Szanowny panie", były pracowniku. Z formy wpisu sądząc, ma pan jakieś zapiekłe żale, przykro mi bardzo. Czuję się osobiście urażony pana oceną, gdyż ja ludzi szanuję i dbam o nich. Praca w tym dziale oparta jest na wzajemnym zaufaniu i szacunku. Skoro ma pan takie wspomnienia-używa takich zwrotów, to nasuwa się wniosek, że pan kiedyś obu tych czynników nadużył. A, to nie daje panu powodu by wystawiać nieprawdziwe świadectwa, opinie i by za ich pomocą wprowadzać ludzi w błąd. Zamykając temat, jeśli używa pan mojego nazwiska wypadałoby się podpisać – tak z szacunku i dobrego wychowania. Krzysztof K. (obecny pracownik)
3
szpital nowa sol 2015-01-31 12:19
witam,pracowalem w firmie votum w nowej soli to masakra najgorsza firma jaka znam,a kierownictwo !tego nie da sie opisac!20 osob na szpitalu i tylko 8kurtek ha ha dobre
AGNIESZKA 2015-01-31 12:31
WITAM.MAM NADZIEJE ZE FIRMY VOTUM JUZ NIE BEDZIE NA SZPITALU W NOWEJ SOLI KATASTROFA!PANI DYREKTOR CHYBA STRACILA WZROK WIDZAC KTO PRACUJE W OCHRONIE I NIC Z TYM NIE ROBI!
bartas pracownik votum 2015-02-02 02:42
Witam pracuję w firmie prawie 4 rok jestem bardzo zadowolony wypłata w terminie umowa o pracę mam szacunek do kierownika jak i również do szefa p Bączkowskiego ja nie narzekam na pracę mam nadzieję że będę jeszcze tutaj długo pracować p.s moim zdaniem ci co narzekają to po prostu nie chce im się robić moim zdaniem nie ma co narzekać są trudne czasy i z pracą jest trudno więc ludzie szanujcie to co macie pozdrawiam wszystkich pracownik votum:):):):)
1
haha 2015-02-18 10:42
ostatnia wypowiedz to chyba nie wypowiedz pracownika tylko baczkowskiego haha przyjedz pan do nowej soli na szpital i posluchaj co ludzie mowia o firmie votum to sie zdziwisz
iiii 2015-02-24 17:24
czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu zaufac??
iiii 2015-02-24 17:25
czytam wasze opinie mam pytanie wiem ze w firmie pracuje na stanowisku szefowskim pan K.Piekarski kim jest ten pan czy mozna mu zaufac??
1
Adam 2015-02-27 10:59
Potrzeba zaswiadczenia . Wydawane jest w Sadzie i to od reki . Nie trzeba niczego poruszac. 10 min i po sprawie
1
adam 2015-03-14 19:18
50 zł .Wypełniasz wniosek .czekasz 10 min i dostajesz .
1
Pay 2015-05-05 07:57
No to pocisnales, przydupasie Z grupa inwaL.lub emer Siiitasiiia.ile masz na godz ,pochwal siE pało
2
Instalator 2015-05-14 19:51
Praca jak praca ... (pracuję jako instalator); co do wypłat są na termin ( 1500 zł netto). Praca nie należy do lekkich ale za to może być przyjemna ( zależy od podejścia pracownika )... występują delegacje ... i tu się zaczynają problemy hmm... przed wyjazdem powinien być zarezerwowany hotel i ogarnięta dieta(koszt diety 35 zł) a tu gówno wielki ... aaa najlepiej by było jak byśmy sami sobie WSZYSTKO opłacili i jeszcze nie żądali zwrotu kosztów ... co już jest lekką przesadą :/ :/
3
rafal 2015-06-08 16:03
wiecie co jak zobaczylam ochrone w nowej soli naszpitalu to pomyslalem sobie ze ogladam weteranow z drugiej wojny swiatowej naprawde szok wpadl facet narabany a ochrona zamiast interweniowac schowal sie za slup i udawal ze nie widzi kto postawil tych ludzi na tak wazny obiekt przeciez to kpiny
twardy 2015-09-04 11:53
Firma godna polecenia!!!!!
walkiria 2015-09-06 09:23
Potwierdzam dobrą opinie tej firmy, pracuję w niej od roku.
1
pracownik szkoly jazdy 2015-09-11 18:42
Jestem pracownikiem szkoły jazdy moja kursantka , wykupiła godziny na Wordzie w Inowrocławiu wszystko pięknie było gdyż podjechalismy pod bramę aby pracownik ochrony otworzył nam bramę . gdy nagle do bramy podchodzi facet , z rurka w gardle i coś nie może się wysłowic , ale otworzy bramę i wjechalismy na plac manewrowy , tylko mnie jedna rzecz zainteresowała on poprostu nie mógł iść a wiecie dlaczego ??? Bo był kompletnie pijany . I teraz mam pytanie dla właściciela tej firmy dlaczego trzymacie takich ludzi na obiekcie. Druga sprawa przecież jak można być pijany podczas pełnienia służby. Facet widocznie nie zdaje sobie sprawy ze naraża życie swoje oraz doprowadza to do zwolnienia z pracy pozdrawiam szefostwo z firmy votum
3
tercet 12 2015-09-14 10:14
dodatki socjalne ???/ o czym Ty piszesz czlowieku ??????
2
byly pracownik 2015-12-06 03:06
Szanowni państwo czytam wasze opinie i się zastanawiam czy to jest normalne ze w firmie votum są grafiki zmieniane co tydzien , dlaczego ludzie odchodzą z firmy bo nie wytrzymują a czemu taka rotacja , ja mam kolegę który pracował w roku 2011 w firmie to byl miesiąc ze pracował w systemie godz po 16 i tyle miał służb w miesiącu ze jak wracał po 16 godz pracy wykończony 5 dni po 16 godz to trochę dziwnie maja status zpch przepraszam bardzo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie i to nie jest wyssane z palca bo to prawda w roku 2012 grudzień była obiecana podwyżka na swieta i nie dotrzymali słowa . i taka moja opinia jest ludzie otwotzcirc o tej firmie aż patrzeć na te osoby niepełnosprawne ze prezes p. Baczkowski dorabia się na tych ludziach aż wstyd ze nawet nie jest dac na święta paczkę . po prostu głęboko maja was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko kasę biorą za was i to jest ważne ze prezes ma za co licząc sie
5
skiner 2015-12-14 19:11
Ja pracuję w tej firmie już 4 lata w Zielonej i jestem zadowolony. Nikt grafików nie zmienia bez akceptacji pracowników pracujących na naszym obiekcie. Oby tak dalej:)
anna 2015-12-15 10:01
W Bydgoszczy też się dobrze pracuje, wiadomo stawki mogły byś wyższe ale co zrobić trzeba pracować. Kadra kierownicza na poziomie!!! Jeśli dobrze wykonujesz swoje obowiązki to potrafią docenić.
marketing@votumochrona 2015-12-21 15:17
Pracowniku szkoły jazdy to co Pan pisze to zwykłe pomówienia a może konkurencja chce wystawić złą opinię, bo chyba INSTRUKTOR szkoły jazdy nie byłby id-ta i przede wszystkim powiadomił by policję oraz kierownika WORDU. Chyba że sam na co dzień jest pijany i wypisuje takie bzdury.
1
zenonik 2016-01-17 22:24
Firma godna polecenia
1
JANO 2016-02-08 07:49
W Firmie VOTUM pracuje już rok co czytam o problemach z grafikiem czy kierownictwem to myślę ze ludzie piszą o nie mojej Firmie mi pracuje się bardzo dobrze nawet dostałem propozycje do innej firmy za większe pieniądze to się nie zdecydowałem na odejście Kierownik miły zawsze idzie na rękę podwładnemu co do wizyt do lekarza czy wyjazdów do szpitala serdecznie pozdrawiam Kierownictwo z Bydgoszczy.
Viola 2016-02-17 11:49
Praca mi odpowiada, szefostwo i kierownictwo ok z pracownikami też przeważnie idzie się porozumieć. Polecam wszystkim, usługi ochrony w Bydgoszczy jak i chętnym do podjęcia pracy w firmie Votum.
1
viola 2016-04-12 09:06
Pracownicy zatrudniani są tylko na umowach o pracę!!!!
Zdegustowany 2016-09-15 17:28
Chcesz otrzymywać należność za przepracowane godziny przy ochronie obiektu i w konwojach, w dwóch a nawet 3 ratach (zależnych od humoru właściciela tej Agencji Ochrony) z opóźnieniem sięgającym okresu miesiąca czy dwóch - to znalazłeś się pod dobrym adresem. Nim złożysz ofertę Pamiętaj, że warunki płacowe stawki godzinowej pracownika ochrony, prezentowane w ofertach reklamowych PUH VOTUM, różnią się od stanu faktycznego (reszta to sprawa bliżej nieokreślonych mechanizmów premiowania). Z cnotą przypisaną do "wotum zaufania" ta firma zdaje się mieć coraz mniej, za sprawą pokrętnej polityki finansowo-płacowej. czego z niepokojem doświadczają, pracownicy ochrony jednego z obiektów przemysłowych.
5
Paweł - zadowolony pracownik 2016-10-04 00:10
Zdegustowany co ty pieprzysz? Nie wiem co ty palisz ale proszę nie rób tego be ze mnie:) Ja pracuje we Votum od 2005 roku i nigdy nie zdarzyło się aby się spóźnili z wypłatą i jeszcze wypłata płacona w ratach? Wypłata jest zawsze na czas a nawet i przed czasem i powiem ci że tez jestem na obiekcie przemysłowym i nie narzekam a jak tobie się nie podoba to po co pracujesz? Zawsze możesz nosić ulotki albo złom i makulaturę zbierać wtedy bynajmniej będziesz mieć kasę od razu płaconą tylko że trochę byś się musiał nachodzić a nie opierdzielać się w pracy. Naprawdę jak czytam te niektóre komentarze to aż się boje że się posikam ze śmiechu i sąsiadów zaleje:) Firma godna polecenia i kierownictwo też w porządku szkoda tylko że większość negatywnych opinii wywodzi się od ludzi którzy zmoczyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w pracy a teraz wylewają swoje żale na forum bo są wściekli na samych siebie za swoje postępowanie. Pozdrawiam
oskar 2016-10-07 08:22
Oskar To jest najgorsza firma jaka zatrudnia osoby niepełnosprawne dostają dotacje od Państwa a nie spełniają podstawowych warunków pracy, mimo iż obiecują złote góry. W moim mieście się mówi na tą firm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracowałem więc wiem że to prawda tylko wypłata na czas a tak ciuchy stare już po kimś, ludzi mają gdzieś ważne są tylko kamery i obchody. W regulaminie mają że zapewniają dojazd, dostosowanie miejsca pracy dla osób niepełnosprawnych to wszystko pic na wodę i nikt mi nie powie że jest inaczej a osoby które wystawiają te dobre opinie to ludzie z firmy. Robią to na zlecenie szefa.
1
Waldemar R 2016-10-07 09:36
Oskar a w jakim mieście pracowałeś w votum bo dobrze wiedzieć i uważać na ta firmę jeśli będzie ktoś chciał się zatrudnić.
1
Waldemar R 2016-10-10 14:04
No się dziwiłem bo pracuje tam mój znajomy i sobie chwali tę robotę. Ja planuje tam złożeyć ofertę pracy. Zobaczymy co jeszcze czas pokarze.
KOWALSKI HIERONIM 2016-10-17 15:09
WITAM Pracuję w firmie votum już ponad 14 m-c i jestem zadowolony. Dlaczego 1).płacą solidnie między 5 a 7 każdego miesiąca .2.) zwroty za leki okulary . 3) Osoby pracujące w biurze miłe cierpliwie odpowiadają na pytania ,jak czegoś nie wiedzą to kierują do osoby kompetentnej w firmie. 4)JEST JEDNAK COŚ CO MI SIĘ U MICH BARDZO ALE TO BARDZO NIE PODOBA TO TO ŻE ZA NADGODZINY NIE PŁACĄ OD RAZU TYLKO ROZKŁADAJĄ TO NA RATY MIESIĘCZNE.Ale za to całkiem nie zła stawka 8.50 netto SZCZERZE BEZ PODLIZYWANIA SIĘ POLECAM Ta FIRMĘ A WIEM CO PISZĘ BO PRACOWAŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH ZATRUDNIAJĄCYCH OSOBY Z GRUPAMI NP. ARJAN z panem kier PIESTRZENIEWICZEM . MUSIAŁEM IM ZAŁOŻYĆ SPRAWĘ W SĄDZIE o zwrot kasy za nocne godziny kilka lat temu gdy jeszcze w ochronie płacono dodatek za noce około 20%. W firmie Gierańczyk też ludzi robili w konia dosłownie orali i nie płacili za nadgodziny a i odebrać dni przepracowane jako wolne graniczyło z CUDEM. WIEM O CZYM PISZE PRACOWAŁEM U NICH PRAWIE 3 LATA W SZPITALU Biegańskiego w ŁODZI.TAK więc z perspektywy pracy w w/w Firmach VOTUM BYDGOSZCZ JEST DEBEST .
2 2016-10-17 15:31
a jakie konkretnie trzeba spełnić wymagania aby u was dostać się na sprzątanie na wysokości? w sumie jestem taternikiem więc sądzę że bym dał swobie radę
bartas 2017-01-27 13:17
witam w Ochronie Votum pracuję już ponad 5 lat ja tam jestem bardzo zadowolony myślę że jak się jest solidnym pracownikiem i pracuję się to jest dobrze ja się wszystkimi dogaduje i nie narzekam i oby jak najdłużej pracować w tej firmie pozdrawiam wszystkich
1
wkurzony pracownik 2017-02-09 00:07
Firma bardzo kiepska. Grafiki zmieniane z dnia na dzień, o czym pracownicy nie są powiadamiani. Po czym pretensje są do pracownika że nie wiedział. Wynagrodzenie to jedynie najniższa krajowa. Dyżurni to zwykłe chamy, którzy potrafią nawrzeszczeć na pracownika, bo ten wykonuje swoje obowiązki służbowe. Kierownik wogóle nie interesuje się podlegającym mu obiektem. Nawet nie wie które budynki do niego należą. Urlop co chwila przerywany, bo co chwila trzeba zastąpić w pracy jakiegoś pijaka. Nawet nie można niczego zaplanować, bo kierownik ma pretensje gdy podczas urlopu nie jestem pod telefonem.
1
ktos 2017-02-12 23:29
wkurzony pracownik a w jakim mieście pracujesz?
on 2017-02-14 12:32
Jestem pracownikiem tej firmy , wiec wiele bym mógł powiedzieć. Tak jak już określił mój przedmówca jedynym plusem pracy tam są terminowe wyplata--NIC POZA TYM !!!. Firma nastawiona na inwigilacje ,kontrole ,ciągłe ,wieczne śledzenie.Dyżurni prowadzący mobbing to codzienność .Urlopem rządzi firma a nie pracownik , do którego ten urlop należy . Ciągłe i wieczne zmiany grafiku nawet w ciągu miesiąca , sprowadzają tam prace do ciągłej dyspozycyjności .Nikomu rozsądnemu nie polecam tam pracy.
TomaszK 2017-04-12 13:49
Pracowałem w kilku firmach ochroniarskich w Bydgoszczy (korzystających z PFRON) i powiem szczerze, że Votum pod tym względem najlepiej traktuje pracowników. Chociaż moja kariera trwała u nich krótko, nie powiedziałbym złego słowa. Pozdrawiam
1
Norbert 2017-05-19 07:46
Tak tylko piszą o votumie alkocholicy co pijackiego nie dali ( UŻ ) pracóje tu już 8 lat i znam firmę od podszefki oczerniać łatwo za darmo nikt kaski nie da a wolne by chcieli wszyscy pozatym praca siedząca nie narobisz się rąk se nie urywasz jak to w ochronie h.....j mnie szczela jak widze takich oczerniaczy co piszą nie prawde jak ktoś pisze tak jak ty to tylko za chlanie poleciał z chukiem z firmy ciesz się tylko z tego że z paragrafem nie poleciałeś bo ja będąc kierownikiem odrazu bym z paragrafu zwalniał bo za takich pijaków ja musze jeb....ć fakt mam płacone ale nie rozumie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takich jak ty bo ok jest praca po 12 godz po 16 ale między służbami jest wolne można pić do woli .
A jeśli się nie podobało idz na produkcję zarób więcej pracując tak jak w firmie Votum tam posiedzieć co nie dadzą śniadanko w locie będziecie jedli a z właścicielem nie masz do czynienia chyba że ostro przeginasz to jak wszędzie rozmowa końcowa i dowidzenia
2
Iza 2017-08-07 14:55
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ostatnim czasie zaszły w tej kwestii jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do Agencji Ochrony PUH VOTUM?
Żbig 2017-08-09 09:06
Praca jest ok narobić się nie idzie na dzień dzisiejszy jest jeden nowy kierownik nie wiem z kąd go VOTUM wytrzasneło znowu pewnie jakiś znajomy znajomego szefa bo za co kierownik kase dostaje za robienie grafików i za opiekę nad obiektami a nie że grafiki ludzie sami robią i nic z tego nie mają a jak ktoś odpadnie to sam się krenci taki to kierownik nie pamięta kogo gdzie ma na obiekcie ok rozumiem ochrona wiele obiektów ale zacoś konkretną kase dostaje jako kierownik a nie za siedzenie w firmie i stwarzania pozorów pracy porobił na obiektach dowudców i martwcie się sami to co się dzieje w firmie od czerwca jest nie do opisania jestem ciekaw ile szef wie co się dzieje .
Janko muzykant 2017-08-14 17:22
A czemu jest nowy kierownik? Ktoś się zwolnil?
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony PUH VOTUM - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony PUH VOTUM