brak logo

MSU

Bydgoszcz

Opinie o MSU

amareusz 2014-10-23 12:19:15
Zostałem zatrudniony i po niespełna trzech tygodniach zwolniony bez podania przyczyny ,podejście do pracownika wyniszczające dostałem tygodniowe wypowiedzenie a za chwilę kazano mi zwrócić odzież pod grozbą że mi nie zapłacą pomimo iż w tym czasie jeszcze trzy razy do pracy kazano mi przyjść ,poza tym jeszcze wypowiedzenie zostało wypisane na czas określony co jest nie możliwe by zwolnić osobę z taką umową .. podkreślić trzeba również iż firma ta zatrudnia osoby z grupą i pobiera dotacje ,ja poczułem się po prostu jak śmieć!!! a ostatni dzień w który kazano mi przyjść do pracy to moje urodziny ,co świadczy również jakie podejście do pracownika ,szczerzę nie polecam !!!
3
kali 2014-11-08 19:05:06
Nic tylko potwierdzam, ta firma to dno i 2 metry mułu. Najlepiej jak jesteś pijakiem to wtedy cię przerzucają z obiektu na obiekt, ale jak pracujesz uczciwie i nie dasz sobą pomiatać to wtedy wypad.
2
Wilk 2015-03-07 10:55:55
Wielcy, którzy rządzą w tej, firmie to, po prostu jedna wielka tragedia, z zwierzchowskim, wesolowskim, i sikora na czele, niekompetentni, niedouczeni. Zatrudniaja pierwszego lepszego, z ulicy, placac, trzy zlote, dwadziescia groszy, na godzinę, a tym którzy mają umowę, nie wyplacaja ns czas, mając dopłaty, z pefronu, nsjgorsza firma w Bydgoszczy.
4
Mkd 2015-03-07 11:04:49
W juraszu płacą 3,18 groszy na godzinę, ciekawe czy to legalne
1
Atos 2015-03-07 11:09:12
U mnie dali takiego, smierdziela ze sam dyrektor ochranianego obiektu, go wyrzucił, ta firma to śmiech na sali
2
Doktor 2015-03-08 10:07:05
Ludzie, i co wam chodzi? Jesli ktoś się godz za tyle pracować, to o co wam chodzi?
Ja 2015-03-11 16:18:51
Dam, im cztery zlote niech przyjda do mnie pracować
1
Ptak 2015-03-16 13:24:11
Ciekawi mnie, dlaczego ludzie tam, pracuja, jesli gdzie indziej dostsli by dwa razy wiecej, widocznie jaka płaca tacy ludzie
Xxx 2015-03-17 17:30:12
Az dziw, że jeszcze ta firma istnieje.
1
Walus 2015-03-19 17:50:11
Najgorsi w tej, firmie, są ci którzy rządzą, banda prostakow u prymitywow, a najgorszy, pan dyrektor przemus.
4
Szymon. 2015-03-20 17:50:04
Licencjonowany, pracownik jest dla nich wart, 5,5O, NA godzinę żenada, wstyd oraz hańba, to w biedronce płacą 7, w jakich czasach oni żyją.
3
Wojtas. 2015-03-21 20:45:32
Ogólnie ludzie wporzadku, tylko kierownictwo do wymiany
1
Kamyk 2015-03-23 16:42:47
Wiadomo że do takiej, pracy przyjdą ludzie którzy nie mają dobrego zdrowia, i jest to ich jedyna szansa, na jako takie życie, przecież nikt młody, zdrowy nie przyjdzie pracować, do takiego zakładu, tylko żal, że takie firmy tak oszukują schorowanych, slabych, ludzi z których mają wielkie pieniądze
l
2
Mebel 2015-03-31 19:28:24
Ta firma, powoli się razsypuje na każdym obiekcie brakuje ludzi, jak przyjdzie nowy to na góra dwa dni, i odchodzi, po za tym dziś miała byc wypłata, i znowu na koncie, brak przelewu, czas Na odejście
3
hodbit 2015-05-01 11:31:59
Od początku roku nie płacą na czas opóżnienia 10 dniowe a na pasku,że wypłata nastąpiła na koniec m-ca w następnym miesiącu już im się nie upiecze.
3
xxxc 2015-05-14 10:54:20
A w szczególności pan R.
1
były pracownik 2015-05-14 21:46:36
ta firma to oszusci z wierzchoskim i wesołoskim na czele płacą 3.20zł na godzine i jeszcze by chcieli pracownika z pierwszą lub drugą grupą jestem ciekawy czy sami mają grupy chyba nie bo taki ( D )by nie dali nie polecam tej firmy lepiej siedzieć w domu niż pracować z D i jeszcze jedno oni powinni stracić prace i ich ktoś powinien przyjąć za 3.20 i powinni za to żyć POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTO PRZECZYTAJĄ TOM OPINIE
2
NIKUŚ 2015-05-26 09:46:51
MSU to była za Prezesa Nowaka,z chłopem można się było dogadać,stawki w 2010-2012 oscylowały 10,50 - 17,80/h,były bony na święta,a jak się dobrze pogadało z Prezesem to niby za sprzątanie na umowę o dzieło na konto wpadało 2 razy w roku po parę stówek.Nowak odszedł i MSU SIĘ SKOŃCZYŁO.
2
Pikuś 2015-06-03 10:37:30
Ludzie piszą głupoty o tej Firmie.
Zawsze płacimy pensję na czas i zawsze mundurujemy pracowników.
Nie można jedną miarą mierzyć wszystkich.
Proszę spójrzcie na inne Firmy,a wtedy oceniajcie naszą.
Pozdrawiam,
były pracownik 2015-06-05 19:20:37
kolego ludzie nie piszą głupoty bo ta firma to żeczywiście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści płacą 3,20 na godzine i jeszcze nie płacą na czas a zwierzchoski czuje się tam teraz bogiem jak został tam dyrektorem on tylko nadaje się tylko do D KIEDYŚ PRZYJDZIE CZAS I NANIEGO CHYBA ZE TYLE NAKRADŁ ZE DO KOŃCA ŻYCIA MU STARCZY NIEPOLECAM NIKOMU TEJ FIRMY
2
tomasz 2015-06-29 22:12:49
tak , to prawda, na jurasza płacili 3,17 na godzinę , a najgorsze jest to że prawo , na to pozwala.
MIKUŚ 2015-06-29 22:17:13
dO MIOKUŚIA, ZA TA KSYW SCHOWANY JEST ZAPEWNE , ZWIERZCHOWSKI, SIKORA, LUB WESOŁOWSKI, A WIĘC ODPOWIADAM, PŁACICIE W ZALEZNOSCI OD OBIEKTÓW , NIE PRZEKRACZAJA 4,80 BRUTTO ZRESZTĄ NIE WYPŁACACIE NA CZAQS, I TAKA JEST PRAWDA , W NORMALNYM KRAJU BYSCIE JUZ NIE ISTNIELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
henry 2015-07-20 14:59:44
Pracuje w tej firmie 15 lat na czas określony stawka od początku 8zł 34gr.ale to nie problem bo mam pełny etat więc do najnizszej muszą dopłacić ,fakt firma stała się mało solidna chociaż od teraz płaca na czas spózniali sie przez 4 mce.problemem jest tzw.fundusz socjalny i takie tam,ale czytając Wasze wpisy to myślę,że macie dobre stawki bo intelektualnie to chyba nie u wszystkich jest ok.
ccc 2015-07-26 20:26:52
hm tak sobie poczytalem te opinie i mam podobne odczucia. Szefostwo z Bydzi to inna bajka. Pracowalem w Toruniu i syf byl straszny/ Byla klika paru idiotow ktora na kazdym kroku obgadywala i donosila na innych. Nawiecej do powiedzenia miala baba o inteligencji główki od szpilki. A gdy ktos mial inne zdanie od niej potrafila tak dlugo podpierdalac az dana osoba dawala spokoj z praca. Nie polecam tej firmy nikomu nawet wrogom
bbb 2015-07-28 12:51:12
ja sie tak zastanawiałem czemu na umowie jest napisane że płacą za nocki 20 procent, a wcale nie płacą
2
Patria 2016-01-05 12:35:20
Jaka wypowiedź taki prostak
Maciej 2016-01-06 18:48:02
Co Pan nazywa mundurowaniem? Ja dostałem polar, spodnie bojówki i t-shert, jeżeli to jest mundurowanie to OK. Pensja na umowie pisze do ostatniego dnia miesiąca i może raz dostałem na czas tzn tak jak w umowie. Reszta jest OK. Nie powiem płaca nie jest zadowalająca ale warunki pracy są OK więc nie ma co narzekać.
kryst Gdynia 2016-01-22 10:33:51
ludzie was pogieło ile byscie chcieli dostawac za taka praca 20zł? to polska a nie Anglia. ja pracuje w MSU i nie narzekam wypłata terminowa sef wporządku. a zobaczycie w inych ochronach jak jest UBRELLA wgl wypłat nie daje
kuba 2016-02-21 23:58:53
Lepiej z nie zaczynać z tą firmą,kanciarze i tyle.Stawki wychodzą po 4 zł z groszami a przed zatrudnieniem obiecują inne,większe a i termin wypłaty późniejszy.Lekceważą ludzi.
misiaczek1984 2016-02-22 17:17:53
A zna ktoś oddział wrocławski? Jak tam jest, chce wiedzieć, zanim podpisze umowę? Proszę o komentarze, bo na ochronie obiecali mi 8,33 na rękę za 1h pracy plus dodatek za nocki. Zresztą w wielooddziałowych firmach często tak jest, że tylko niektóre oddziały kuleją, a w większości oddziałów jest ok. Proszę o odp.
Joan 2016-02-26 11:49:42
Pracuje w tej Firmie od 5 lat i mam umowę o pracę,i nigdy z niczym nie miałem problemów.Przemek jest moim Dyrktorem i jest zajebisty. Pozdrawiam
Pit 2016-03-23 23:49:36
Super firma jak ktos sie zgadza na grosze to jego sprawa najwidoczniej na lepsza stawke tej osoby nie stac...Nie szanuje sie mi jest dobrze wynegocjowalem stawke i jest OK
córka 2016-03-24 08:44:13
Bezczelnie oszukują ,mojemu ojcu gwarantowali 6 zł na godz ,natomiast wypłacili 3,80 bez podania przyczyny .Pani tzw Inspektor Joanna W. obieca wszystko ,byle mieć osadzony obiekt.Następnie nie odbiera tel . bądź zbywa kolejnym kłamstwem.
1
resynchronizator 2016-06-29 17:33:09
@Pikuś
Chociaż byś nie kłamał co do terminowości zapłaty za wykonaną pracę.
Jesteś ich sługusem!!!!!
1234 2016-08-28 23:35:47
przepracowałem około1.5 roku i musze powiedzieć że jest to firma beznadziejna. Jeżeli nie trzymasz palca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takim osobą jak Stefaniak , Sikora i jeszcze paru osobom zn. nie donosisz na kolegów , szczegolna specjalizacja Stefańskiego to nie masz co szukać tam pracy. Po za tem jeżeli masz skłonności do picia to polecam osobę Sikory , mimo że zostaniesz złapony na piciu da potencjalnym zatrudnionym kilka razy szanse. jeżeli nie masz nóg i chodzisz o protezach też masz szanse zatrudnienia u Pana Stefańskiego na obiekcie gdzie trzeba chodzić co 2 godz. Jeżeli jesteś kobietą i masz zdolności krawcowej to wal Do Stefańskiego pod warunkiem że lubisz donośić na kolegow w pracy.Generalnie moja ocena o firmie fatalna , i odradzam uczciwym ludziom zatrudnienie w tej firmie.
Stefan 2016-10-05 12:05:26
Firma wypłacalna, pieniądze otrzymuję zawsze na czas, jeden z moich lepszych pracodawców
snickers 2016-10-12 11:07:39
witam wszystkich ktorzy jeszcze pracuja w msu i tych ktorzy by chcieli tam pracowac. jestem pracownikiem tej bzdetnej firmy ale poszedlem po rozum i odchodze z tego bajzlu. Jak czytam w opiniach proceder wyznaczania przez sikore i jemu podobnych z biura tzw ludzi odpowiedzialnych za obiekt jest nagminny. Juz tlumacze - osoba odpowiedzialna za obiekt na ktorym jest msu ma za zadanie donosic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp itd do sikory, przemuska i calej zbaranialej kliki.. Najczesciej sa to osoby ktore maja noz na gardle i by tylko sie utrzymac w firmie wyliza sikorce i innym dupsko . Najczasciej tymi donosicielami sa ludzie zatrudnieni na umowe zlecenie . . Uwazajcie wszyscy na ludzi odpowiedzialnych z ramienia msu za obiekt po procz zrobienia grafiku zajmuja sie tym w czym sa najlepsi - w ponizaniu sie pracujac za jakies 4 zeta na godzinke i donoszeniu do siksy. Takie pytanie - czy sikora z zachowania , elokwencji, wdzieku osobistego i wygladu nie przypomina wam czasem NEANDERTALCZYKA??????????? Pozdrawiam serdecznie wszystkich i poki mozecie spieprzajcie z tej firmy bo to syf kila i ogolnie szambiarnia.
1
monika 2016-10-12 14:02:41
No dobrze, ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Bo przecież oprócz dobrej podstawy jest jeszcze szansa na jakieś premie do tego u nich.
SEBA 2016-10-26 20:13:19
Drogi Snickersie a morze po prostu Marcinie K łosiński sam donosilłeś do sikory a jak przestał z tobą tańczyć jak ty chciałeś to spieprzyłeś na chorobowe wcale nie zmądrzałeś tylko zwiałeś bo grunt ci się palił pod nogami nikt cię do pracy nie zmuszał bo z tego co słyszałem to nikt z ślepym kretem robić nie chciał a do tego fleją przeszkadzającą wszystkim
2
Zostaw swoją opinię o MSU - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MSU