logo Orwat Filtertechnik Sp. z o.o.

Orwat Filtertechnik Sp. z o.o.

Mysłowice

Opinie o Orwat Filtertechnik Sp. z o.o.

rrrz 2016-02-10 11:57
Ale płaca dla pracowników fizycznych to totalne dno nawet w ochronie zarabia się lepiej . Unikać jak ognia takiego pracodawcę .
2
rrrz 2016-02-11 14:36
W biedronce płacą 2200 netto i to jest norma już nie wspomnę ile płacą na tyskiej strefie .
3
Vader 2016-02-11 18:20
Troche chyba pan prezes teraz przesadzil z tymi 1500 netto. Niech pan sie obudzi , jest 2016 a nie 2006 rok, zarobki sie zmieniaja. Wiadomo, firma z szanujacym szefem oferuje takze socjal i inne bonusy motywacyjne. I to jest standard na rynku.
3
AIC 2016-02-27 20:16
To co napisał halinof może i obowiązywało ale jakieś 10 lat temu.
Osoba pisząca te komentarze nie ma pojęcia o obecnym rynku pracy.
Może warto zainteresować się faktem że ludzie pracujący tu x lat otrzymują taką samą pensję co nowo przyjęci i to jest naprawdę przykre. Obecna stawka najniższa na halach produkcyjnych to ok 13/14zł ale są to stawki na start i ludzie po okresie 6 miesięcy dostają podwyżki niestety w Orwacie nie ma tego typu profitów... po 5, 10 czy 20 latach stawka się nie zmieni...
1
masha 2016-02-28 14:09
Stawki są niższe ...bo po 12 zł /h to dopiero zarobek.
2
opinia 2016-02-28 15:51
Od pan z biura - warrrrra !!!!!!
AIC 2016-02-28 18:38
Źle mnie zrozumiałaś mówiłem o halach produkcyjnych innych firm.
W Orwacie stoją zarobki... na poziomie tych sprzed 8/10 lat.
2
rrrz 2016-03-02 14:37
To jest powolny upadek bo jeśli w formach ochroniarskich można już więcej zarobić to jak to sobie tłumaczyć .
1
oj bodzio 2016-03-07 09:26
Tu nie ma co liczyć na większe zarobki. Kobitki pracują tu po 10 lat i mają stawki jak nowo przyjęte, z fajnej firmy robi się powoli dno. Szkoda bo ludzi mają fajnych
2
trele 2016-03-07 17:43
Zdecydowanie odradzam
6
pppx 2016-04-18 10:10
Polecam zmianę pracy konkurencja płaci od 20 do 30 zł brutto , a ofert jest dostatek .
4
egon 2016-04-25 18:30
nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka, pan kierownik już nie pracuje...
3
józek 2016-05-13 17:30
Poszukują nowego kierownika produkcji - nie orientujesz się dlaczego zwalniają starego . Ile można na tym stanowisku zarobić
1
Imigrant z niemiec 2016-05-16 10:44
No nie zarobisz dużo i dostaniesz wrzodów żoładka jeszcze a może nawet osiwiejesz :D A na serio, to chyba dziwne że co pół roku zmieniają kierownika???
3
Sony 2016-05-17 23:13
Każda normalna firma oferuje umowę o pracę, nic nowego nie odkryłeś. No to leć, biegnij, aplikuj, byle szybko, w podskokach dzieciaku. Szczęścia życzę.

P.S. Myślisz że nikt nie widzi że pozytywne opinie piszesz tylko tu i jako jedyny tutaj i że nagle jacyś obrońcy się znaleźli, także tacy z poza firmy?
Sprawa jest oczywista, kim jesteś.
2
rrrz 2016-06-07 14:00
Kto był kumaty to odszedł przez brak szacunku pracodawcy względem pracowników.
6
Pacjent 2016-06-12 12:06
Zarobki dno!
Atmosfera dno!
Itp...itd...
6
pracownik Orwat 2016-06-12 23:06
Niestety ale jeżeli nic się w finansach nie zmieni,
to ludzie mający tu jakieś doświadczenie zaczną odchodzić,
Firma rozwija się w złym kierunku zamiast bonów... mamy koszulki...
a co do wymówki że pieniądze z bonów poszły na zapomogi... ciekawe komu...
a jeżeli są potrzebne zapomogi... to można wyciągnąć wnioski że ludzie mało zarabiają.
8
Standardowo 2016-06-20 17:14
Chyba hurtowe odejścia się szykują:)
Ktoś będzie musiał wziąść się sam za robotę!!!
Dziś dwie ...jutro też; ) a to dopiero początek tygodnia. Hehe
2
Zainteresowana 2016-07-03 17:05
Wnioskuję z wypowiedzi że opisujecie filtracje oraz warunki tam panujące ...
A co slychac na klimie w takim razie ? Bo mysle nad podjeciem pracy na tym dziale ale sie waham...przeczytalam wszystkie strony opinii i bylo malo przyjemnie :( czy teraz jest dobrze?dajcie znać pracownicy tego działu. Pozdrawiam
aaabbbbeeee 2016-07-03 22:03
Ludzie którzy zamierzają się zatrudnić nie mają pojęcia że pracuje się tu na 2 halach,
a jak chcesz szpiegować to przyjdź na daną halę.
3
Laka 2016-07-07 15:36
Urzad pracy mowi co innego ze sa dwie hale produkcyjne wiec nie rozumiem dlaczego sie naskakuje na pytajacego.
1
zdziwiony 2016-07-17 12:46
jak można tam pracować na stałe zarabiając najniższą krajową? z lenistwa, czy z obawy przed zmianami? bo są tam kobiety, które staż mają niemały ??? jeszcze na trzy zmiany nie osiągając 2000 ? ludzie co wy ze sobą dajecie robić?
9
Lipton 2016-07-19 17:16
Czyli jednym slowem trzeba szukac innego zajecia by nie byc tania siłą roboczą.
8
X 2016-08-17 22:14
Przyjdź sobie do biura popracować Powodzenia życzę A pracuje się tam 8.5 godziny
5
wkurzony klient 2016-08-21 14:34
Tak bardzo biedne siedzą w klimatyzowanym biurze i narzekają nie wiedzieć na co .Pracownicy na halach pracują w pocie czoła i mokrych gaciach przy wiatrakach.Przerwa tylko 15 minut i dalej do roboty, bez możliwości zrobienia sobie kawki i podjadania kiedy się chce.A o pieniądzach nie wspomnę .
8
kaktus 2016-09-12 15:42
tak dostaniesz bilet do muzeum pożarnictwa obok orwata stoi!
5
Zykzak 2016-09-22 18:31
Są w tej firmie takie miejsca gdzie możesz udawać że pracujesz ...wystarczy że obstawisz się materiałami potrzebnymi do wymaganej produkcji...dokumenty ..rysunki..itd i czujesz się jak w domku czując aromat gorącej kawki :) dniowka leci .
2
LOLO 2016-09-30 09:49
Jest ogłoszenie na pracownika działu zakupów i zastanawiam się czy aplikować...macie może informacje ile można zarobić? jakiś socjal? karta multisport lub coś podobnego? opieka medyczna?
2
LOLO 2016-10-10 16:31
Nie aplikowałem. Po przeczytaniu forum jakoś mi przeszło. mam co robić i choć nie jest różowo to odpuszczam choć i tak chwiałbym wiedzieć co firma daje z tego o co pytałem.
1
MOCARZ 2016-10-11 11:17
O zarobkach w wyższych sferach to nic mi nie wiadomo.Ale jeśli chodzi o sport to owszem jest na przeciwko zakładu mini siłownia na powietrzu no,a latem można skorzystać z basenu.Opieka medyczna to tu trzeba mieć końskie zdrowie ,siłę tura, no i nerwy ze stali .
6
Bic 2016-10-14 16:37
Agnieszka chyba ty urwalas się z choinki huehue he bo to co piszesz to totalna bzdura!!!!
4
X 2016-10-15 16:19
Bardzo dobry komentarz
Ciekawe skąd ludzie na produkcji wiedzą ile ci w biurach zarabiają To na jakaś zbiorowa histerię wygląda Albo jakiś ciężki kompleks
4
Pronto 2016-10-17 21:13
Hmm pojęcia nie mam ile zarabia takowy specjalista ds sprzedaży więc nie pomogę...
1
Zadowolony Pracownik 2016-10-18 16:58
Praca - Fajna i ciekawa
Ludzie- super wszędzie, zarówno w biurach jak i na produkcji czy też na magazynie
Atmosfera - pozytywna -niezależnie od działu
Szef - ludzki i wyrozumiały
Kierownicy działów - dobrze współpracujący z pracownikami
Bony świąteczne - w standardzie
Niespodziewane dodatki jak lody pączki itd.- rzadkie w innych firmach
Wigilie - wspominane pozytywnie przez wszystkich

Osobom poszukującym pracy -polecam bez wahania


15
Name 2016-10-26 17:19
Przedszkole.
6
agnes 2016-11-20 15:38
Jak dojechać z Katowickiej do zakładu Orwat ? daleko to ? jest możliwość dojazdu autobusem? czy tylko autem?
Bliss 2016-11-23 12:24
Bzdura do potęgi!!
2
Work 2016-11-23 16:04
Możesz opisać o co chodzi ?
Latix 2016-11-23 19:10
Rozwiń swoją wypowiedź bo też mam trochę do powiedzenia w tym temacie tylko nie wiem czy to chodzi Tobie o Klime czy Filtracje .
3
x 2016-12-21 14:11
Cuda się dzieją...
6
Loses 2017-01-16 20:27
Cuda ...dopiero przed nami :)
Jak podkręcanie norm się zaczęło to będzie istna corrida i walki hi hi.
2
Montazysta 2017-02-04 16:01
Momo znamy twoja historię wyleciałes za picie dostawales pare szans i nie pomoglo więc teraz piszesz ze nic nie dostawałes i było tak zle ale przez rok biegłes po kasę i pasowało a mnie tam dobrze i kasa niezla
8
Lte 2017-03-23 20:46
Myślę że trzeba zawinąć rękawy i brać się za robotę.
Uczciwość i sumienność też jest w cenie.
Ludzie weźcie się ogarnijcie .
Firma poradzi sobie bez kilku podskakujacych ludzi.
Skoro tak wam źle to droga wolna ...UKRAINA NADCHODZI.
1
xxxxx 2017-04-03 13:03
Przyjmujcie więcej osób, bo w tym roku paru dobrych wam odejdzie ;)
7
Były pracownik xxx 2017-07-18 21:43
Ciekawe jak długo te komentarze się utrzymają Co bardziej niepochlebne znikają jak kamfora ciekawe rzeczy się dzieją Wypłata w terminie i to chyba tyle pozytywów
5
obserwator@@@ 2017-07-26 08:22
Trafne spotrzeżenie:) Niepochlebne opinie znikają jak kamfora. Cenzura rodem z mysłowickiego przedszkola hehehehe
3
Pożeraczbigosu 2017-07-26 11:26
Można poprosić o jakąś opinie na temat magazynu jak tam się to wszystko odbywa ? Bo z tego co tu piszecie to włos się na głowie jeży ?!#@!!
Pożeraczbigosu 2017-07-26 17:46
Dzięki za info. Odpuściłem sobie!
2
Abc 2017-08-08 20:55
Niepochlebne komentarze znikają :-\
5
Zostaw swoją opinię o Orwat Filtertechnik Sp. z o.o. - Mysłowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Orwat Filtertechnik Sp. z o.o.