Nie polecam, manipulowanie premią/obcinanie premii za urlop , najniższa krajowa, Donośicielstwo, krytykowanie za plecami, mentalność jak za czasów pańszczyzny
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Twoje doświadczenia były negatywne. Jeśli chcesz podzielić się szczegółami, prosimy o kontakt na [email protected] .
Po email poznacie z kim macie do czynienia, nie będę pisał, ale gdy znajdę nową pracę, zawijam z tąd
Euromilk GAMA Group Szepietowscy poszukuje Kierownika sprzedaży na region południowo-zachodni. Zatrudnienie odbywa się na podstawie kontraktu B2B. Wynagrodzenie nie zostało podane, ale firma oferuje stabilność zatrudnienia i system premiowy. Najważniejszym wymogiem w tej ofercie jest minimum 3-letnie doświadczenie w sprzedaży maszyn rolniczych. Wśród benefitów znajduje się służbowy samochód do użytku prywatnego. Czy wymagania są adekwatne do korzyści, jakie może przynieść ta praca? Jakie są realia wynagrodzeń w tej branży?
Potwierdzam większość opinii i dodam tylko kilka słów od siebie. Idealny opis tej firmy to : Pozory mylą. Firma z zewnątrz wygląda dobrze ale od środka już fatalnie. Mentalność z innej epoki, której nie zmieniło nowe biuro i ładne samochody na parkingu. Arogancja, donoszenie, mierny ale wierny, krytykowanie za plecami itp., to wartości i działania często obecne na pokładzie tego statku.Nie polecam.
Głòwny kierownik teraz dyrektor wogule nieszanuje pracowników tylko się czepiał brak jakiego kolwiek poszanowania dla wykonywanej pracy zabieranie premi nawet za urlop trzeba ludzi szanować anie do nich się czepiać i trzeba dobrze płacić bo jest ciężka praca
On sie czepia do pracowników nawet premie za urlop jak weźmiesz 1 dzień potrafi zabrać spotkałem ostatnio tesz byłego pracownika miał dość czepiania i sam się zwolnił atmosfera tam słaba donoszenie raz lepiej idź gdzie indziej wynagrodzenia na produkcji jak ja pracowałem najnisza ludzi trzeba szanować bo pracownicy są podporą tej firmy
Skoro chętnie bys wrócił to teraz masz najlepsza okazję , żeby okazać swą chęć jest tyle ofert, ze firma na pewno przyjmie Cie z otwartymi ramionami. Powodzenia...
Dziadostwo nie firma Nie polecam
Jest nam przykro, że nasza firma nie spełniła Twoich oczekiwań. Staramy się rozwijać i dbać o dobrą atmosferę w zespole, dlatego zachęcamy do dzielenia się konkretnymi uwagami, które pomogą nam w dalszych działaniach. Jeśli chciałbyś podzielić się szczegółami, jesteśmy otwarci na kontakt [email protected]
Płacą godzino akord tylko nikt nie tlumaczy jak to wszystko składać i cozaile jak sprzedaż słaba to tysiaka ci obecną albo żle swoje fanty które zrobiłeś policzyłeś bo nikt nie tłumaczy .
Jak praca dla kobiet? Jak z wynagrodzeniem ? Czy atmosfera pomiędzy pracownikami jest okey? Proszę o opinie
Witam, Jestem wieloletnim pracownikiem firmy i przez te kilkanaście już lat było różnie, raz lepiej raz gorzej ale w życiu nie zgodzę się z większością negatywnych opinii. Jeżeli pracownik traktuje WYMAGANIE przez kadrę zarządzającą jako czepianie to o czym my mówimy? Od zawsze w firmie były i są doceniane osoby które wykazują się zaangażowaniem i kompetencjami! Bardzo duży nacisk stawiany jest na atmosferę w pracy i osoby toksyczne są najzwyczajniej w świecie eliminowane - co bardzo dobrze widać w komentarzach
Pracowałem i wiem jak tam jest mijać szerokim łukiem niepolecam brak szacunku ze strony kadry kierowniczej na Produkcji słaba płaca premie nawet obcinają
A ja pracuje już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolony, pracowałem wcześniej w dużej firmie i o premii nie było mowy, tu jest i to solidna. umiesz robic i robisz to masz szacunek
@Radek6688 a za co ci obcieli premie? U mnie na montażu nigdy tak nie było ze od tak mi premie obcieli, musiał być jakiś powod
Piszę bo uważam wielce niesprawiedliwe te wszystkie negatywne opinie- pracuję 5 lat i widzę ciągły rozwój- starania pracowników i kadry zarządzającej- widzę jak dużo osób jest zatrudnianych i że osoby te dojażdżają z różnych miejscowości również Białystok , Zambrów i dalej. Firma bardzo dba o BHP i o pracowników- może nie wszystko jest idealne ale nie ma idealnych firm. Wiem że ludzie nie zawsze są uczciwi - uważam że trzeba się przykonać samaemu - jak ktoś idzie do pracy to tam się pracuje a nie plotkuje i ściemnia. Ja tu zostaję i się nigdzie nie wybieram,
Re ja właśnie tego nie rozumiem. czyli taki portal to tylko do negatywnych opinii jest? Moi bracia pracuja w mlekowicie. mam porównanie. Weszlem tutaj bo teraz poszukiwali do produkcji ludzi i znajomy chciał na srutownie wiec szukał opinii jak jest. Mysle ze większość ich nie jest obiektywna bo komu sie chce pisać opinie. Chyba tym tylko co im nic nie pasuje
Nic nie dostałem żadnej premii - jak Komuś nie pasuje to warto poszukać nowej pracy. Premia to nie obowiązek tylko docenienie pracy jeśli dobrze pracujesz. Chyba że zostałeś w (usunięte przez administratora) - czy się stoi czy leży się należy-
Dziwią mnie te negatywne opinie bo pracuje w tej firmie od 4 lat. pracowałem wcześniej w 3 innych miejscach w mazowiecku i tutaj jest najlepiej. wiadomo trzeba pracować ciężko jak wszędzie na produkcji ale płacą dobrze, warunki pracy tez są dobre. Kierownicy są w porzadku, poczatkowo przydzielają kogoś do przeszkolenia a później juz działasz sam.
(usunięte przez administratora)przez duże P W tej firmie 10 kierowniczków ma 2 pracowników śmiechu warte Kierowniczki brać się (usunięte przez administratora) za robotę A nie nawet nie umiecie dla Pracownika roboty przydzielić
10 kierowników? A na jakim dziale pracowales? ja jestem na montażu i jest ok. Początkowo przydzielają kogoś do przeszkolenia a później już działasz sam. pracuje w Euromilku od 4 lat i jest dobrze. pensja tez ok. poprzednio pracowałem w innych firmach i bywało różnie.
Premia zabierania za nic Najniższa krajowa hah
nie polecam (usunięte przez administratora)pracownika pod naciskiem albo robisz to albo (usunięte przez administratora) cały czas tylko ogłoszenie że szukaja ludzi smiech na sali omijać szeokim łukiem
Ktoś stwierdził ze srube starym tutaj dokrecaja… nawet jeśli to co wy z tego macie? No bo nie uwierzę ze robią na większych obrotach za pol darmo. Duże z tego podwyżki sa?
Widziałem te skargi na obcinana premie. za co konkretnie zawsze mogą sobie z niej potracic? I czy macie to dokładnie opisane na umowie chociaż?
Oszczędzają jak mogą starym dokręcają śrubę, a nowym wiele obiecują na okresie próbnym a potem cyk najniższa krajowa, bo nie ma efektów i kolo się zamyka..
Niestety ale nie podziele się pozytywną opinią o pracy w tej firmie brak szacunku dla paracownika brak szkolen nie odpowiednia kadra kierownicza zamiast dobrej atmosfery zastaniesz tam kopniaki i brak pomocy od kolegów Nie polecam!!!
umowę o pracę
Pracuje długo i nie znam przypadku, żeby kogoś zwolniono za L4 ponieważ jest to niezgodne z kodeksem pracy. Znam za to przypadek, że zwolniono za niewłaściwe wykorzystywanie L4 czyli poprostu dorabianie poza firmą udając chorego. Moze to właśnie ten przypadek.
firma nigdy nie zwolniła nikogo za to ze był na L4, też próbowałem sobie przypomniec taka sytuacja i nigdy czegos takiego nie było
Z tego, co mówicie, umowa o pracę jest i problemów z L4 nie robią jak się nie naduzywa go. Ale serio, podaliscie jako plus, że płacą na czas? Przecież to obowiązek, nie luksus. Pewnie daja minimum, a wy się cieszycie, że w ogóle płacą? :D
A kasa jaka? Nie ze lizusem jestem ale z reguły na robocie mnie lubią więc ze wpasowaniem sie nie mam problemu pod warunkiem ze porządnie mi zapłacą.
Co konkretnie sie dzieje ze psuje sie atmosfera? tylko pomniejszana premia aż tak ja rozwala czy jak?
Pisali ze zwalniają głównie za alko a tak to firma sama z siebie woli zatrudniać. Nawet jeśli to ze względu na co warto tu do nich przyjść?
Zdecydowanie odradzam nawet za pomyłkę zabierają premie na produkcji głòwny kierownik teraz dyrektor robi sobie co chce nieszanuje pracowników nawet za urlop to jusz premi możesz niedostać a l4 na wet za dwa dni zwolnienia premia zabrana poprostu a zrób jakoś pomyłkę w pracy albo źle zrub niechcący to na 3 miesiące tobie Dyrektor wcześniej kierownik tobie premie zabierze beż szacunku do nikogo tylko wieczne czepianie sie
Nie zgadzam się - firma jest solidna, płaci na czas i właśnie można liczyć na wsparcie kadry kierowniczej. Zwolnione osoby często nadużywały alkoholu lub nie przykładały się do pracy. Większość firm zwalnia - ta firma zatrudnia.
Nie polecam! Kierownicy brani z działek ogrodniczych Zero kompetencji ciągłe donoszenie rodzinne konspiracje! Powodzenia!
Witam czy stanowisko kierownika montażu jest aktualne ? Czy mogę się ubiegać o takie stanowisko po 10 latach pracy jako monter maszyn rolniczych w konkurencyjnej firmie?

Jak się pracuje w (Euromilk) GAMA Group Szepietowscy Sp.j.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w (Euromilk) GAMA Group Szepietowscy Sp.j.?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy (Euromilk) GAMA Group Szepietowscy Sp.j.?