Frapol

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Frapol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frapol

Patrycja

Hej, czy w firmie coś się ostatnio zmieniło? Zauważyliście może jakieś działania poprawiające warunki pracowników? Jakie są wasze odczucia na temat wynagrodzenia i atmosfery w pracy? Zainteresowanym zatrudnieniem się we Frapol podsyłam aktualne oferty: http://www.frapol.com.pl/oferty-pracy

Administrator

Od dawna nikt nie wypowiadał się na temat zarobków w Frapol? Jak od czasu dodania ostatniej opinii zmienił się ich poziom w przedsiębiorstwie?

Szczepan
@Bryndza 13.03.2018 05:02

Nikt Cię nie trzyma w tej pracy, jak nie pasuje to szukaj sobie czegoś innego.Ja tak zrobiłem i nie narzekam.

Zdzicho

(usunięte przez administratora) nic tylko oszukują . Chcesz się zatrudnić to złote góry a jak już pracujesz to 6,5 dadzą Ci w Badzie . Brygadzista tj MAJSTER naproty chodzi i trzeba się mieć na baczności zęby cie nie rozjechał wózkiem widłowym .

Grzechotnik
@Zdzicho 09.01.2018 15:31

Czasem mu się zdarza :)

Wrona

Czy zawsze w spedycji te panie a zwłaszcza ta najpuszystsza Bunia Perszing musi mówić takie brzydkie słowa, chyba ta firma a zwłaszcza spedycja z tego słynie...

Zbych

Najlepsze jest to jak w działach zostają ludzie którzy nie mają wykształcenia technicznego, przykładowo kierownik działu Informatycznego niejaka Ilona B. jest szefem IT a nie ma bladego pojęcia, czeka się bo nie wie co kliknąć. Przecież nawet nie ma wykształcenia informatycznego, a kiedyś worki i paki nosiła na wozy.

Pracownik

Zapraszamy do firmy Smay, tam są przyjęcia.

Nowa klasa
@Pracownik 20.08.2017 22:25

My zapraszamy wszystkich do Frapolu tu obiecują nam wszystko tylko ta kasa jak się słyszy marna robisz dwieście godzin masz 1300 euro wiec zapraszamy wszystkich co maja nóż na gardle i kredyty we frankach .

Patrycja

@Matii w soboty i niedziele praktycznie żądny bank nie księguje przelewów, więc niestety jeżeli nie dostałeś przelewu w piątek, to na kolejne księgowanie trzeba czekać do poniedziałku. Czy wypłata w końcu została wypłacona? Czy takie sytuacje często mają miejsce? Terminowość wynagrodzenia jest bardzo ważnym aspektem, który wpływa na odbiór pracodawcy na co dzień.

Patrycja

@ola zwolnienia wręczane przez pracodawce,czy też to pracownicy zmieniają pracę z własnej woli? Aktualnie faktycznie nie widać kolejnych rekrutacji - firma nie zatrudnia nikogo w miejsce powstałych wakatów?

ola

nie ma teraz rekrutacji, za to są masowe zwolnienia, widać chyba zarząd firmy kiepsko sobie radzi..

Bolek
@ola 29.07.2017 16:10

Witam firma dno pracuje obecnie i szukam już innej wypłaty nigdy nie są w terminie marne zarobki a obiecali złote góry do tego zero możliwości podwyżki itp

Lolek

Ta firma wyzyskuje pracowników a co do wyplaty to kazdego miesiaca termin sie wydluza nawet do 10dni .pracowalem tam i odradzam ludziom .Zebym z glodu zdychal to tam nie pojde pracowac

Matii
@Matii 13.08.2017 15:16

Dostane wogule wyplate mam takie pytanie do was mam oplacic to i owo prosze o opinie na wsz temat i odpowiedz

Były Pracownik

Firma Bardzo Nierzetelna Mistrz czy Brygadzista Obiecują na Początku Dużo, Co wychodzi zobaczycie Sami pracując Tam Zgadzam się w 100 % z Poprzednimi Komentarzami Niestety Taka Firma Sam Odszedłem Do Konkurencji i Jest o niebo lepiej Pozdrawiam Niezdecydowanych ;)

Zainteresowany
@Były Pracownik 11.01.2017 11:59

@Były Pracownik Jeśli mogę zapytać o nazwę firmy?

Kosiu

Witam Chciałem się zapytać o atmosferę Panującą na Produkcji ?? Chce się Przyjąć Byłem na rozmowie i oprowadzeniu proponuja na poczatek dobre warunki ale jak jest z atmosfera i Tymi sobotami i nockami często są ?? Prosze o Odpowiedz

Zainteresowana pracą

Aplikuję na stanowisko Specjalisty ds. HR w tej firmie - czego mogę się spodziewać? Warto?

dobra rada
@Zainteresowana pracą 06.01.2017 01:01

Warto odpuścić ;-), chyba, że nie masz chwilowo wyjścia.

troll

Witam ponownie! Już dawno nikt nic nie hejtował a w prapolu sie dzieje łoj dzieje.Jest nowy mistrz,co robi kilometry i chyba za to mu placom ,kris i luk odetchnęli z ulgom bo majom wiecej casu na nic nierobienie.Dyrektorek fotografek coś jakby odpuścił.Kbc-oki coś przygaśli tak jak ich bohater ,że tak powiem.Nawet prezes chyba nie wie co jest grane bo puścił ankiete do luda,żeby lud dał głos.Już niedługo wigilia ,bedom życzenia i abyśmy sie szanowali .Do siego roku .

siara

no własnie , kawaler dostaje "w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; i podatki sa dużo wyższe niż w Polsce , ale już z dzieciakami i niepracująca kobitą jest na plus

Dubo

No niestety. Polska, Belgiaczy Francja podatki trzeba płacić. Dodam że w Be masz stały podatek. W Pl drugi próg powyżej 84 tys płn brutto wiec wszędzie Cie oskubia. A zarabiając 9 tys brutto MC szybko dobijesz w Pl do tej kwoty. W Be jeśli masz rodzinę możesz spodziewać się nawet sporego zwrotu podatku z US w Belgii.

siara

nie jest az tak rozowo :( i uwaga na podatki

Dubo

Stawka realna. Mam kumpli w Be to mówią że kasa Ok. O ile wiem to cały czas szukają bo ludzi mają za mało i do tego nowe budowy mają być.

Dubo

Zarobki kolo 7000 na rękę dla doświadczonego pomocnika. Monter zarobią wiecej. Ekipa wymagająca bo zatrudniaja tylko doświadczonych. Sprzęt nowy niczego nie brakuje...

piotrek2001

witam , czy ktos ma coś do powiedzenia w temacie pracy dla Frapolu w Belgii ? Przedstawiane przez nich warunki są bardzo interesujące , ale jak jest w rzeczywistości ? Jaka płaca na rekę , jaka atmosfera ?

anonim

(usunięte przez administratora)

wątpiący
@były tyracz 24.08.2016 12:53

skoro tak uważasz to dlaczego pracowałeś tam aż kilka lat?!?

Nick

Teraz sa przyjecia. I jak wyglada teraz ta praca jako monter? Podobno pierwsza umowa to zlecenie, za miesiac o prace na okres probny, a nastepnie na 2 lata. Od pon-piatku na 2 zmiany, są nadgodziny ? A jak sa to czy sa platne? Pierwszy miesiac 16 brutto, potem mniej na umowie (SIC!), ale daja premie. I kolejne pytanie czy na prawde dają i ile srednio sie teraz tam zarabia na produkcji. I podobno swieta i weekendy wolne.

petitek

synku wal śmiało na starszego speca powodzenia

PLEWA

Jak chcesz sie przyjac do prapolu to zycze powodzenia za 2500zl bedziesz zapierdalal az ci przepuklina wyjdzie i garb a i tak cie nie docenia Krzysiu i Endriu ci pokaza miejsce w szeregu czyli kierownik produkcji i mistrz! trzymaj sie z daleka od tej firmy my robimy bo nie mamy wyjscia ale kazdy z nas szuka czegos innego tu nie ma przyszlosci i mysla ze czlowiek to sie koniem urodzil i bedzie jebal bez opamietaniaq tyle na ten temat .a nowy deroktorek fotografek co tylko kara wszystkich i zdjecia robi z jego niekompetentnoscia i kazda decyzja spalona bez pojecia tez jest dobry .nie wroze tej firmie sukcesow ani rozwoju chyba ze z KBC! pozdrawiam

franciszek

Ktoś tam się pytał o automatyków systemów wentylacji. Atmosfera w pracy miła. W kwestii kasy nie chce się wypowiadać, ale jeśli komuś zależy na jakimś rozwoju to nie polecam. O szkoleniach zapomnij, wdrożenie polega na oprowadzeniu Cie po zakładzie. Dostaniesz stary komputer, jakieś schematy do klepania które są w dużej mierze identyczne, o programowaniu zapomnij, za to wyślą Cie na budowę kablować.

anonim

(usunięte przez administratora)

nigdy więcej F.

ha, ha, ha, Janek powiedz Ty lepiej, że pracujesz we Frapku i z godnym zainteresowaniem polecasz pracę na DTH. A ja polecam wcześniejsze posty na temat pracy DTH w tej firmie. To przestroga dla zainteresowanych pracą na ww. stanowisku...

NSZZ "S"

Mam pytanie, czy w tak dużej firmie są związki zawodowe czy ludzie po prostu biorą co im dają, czyt. rób a ja ci zapłacę ile mi się widzi? Proszę o odpowiedź.

pik
@NSZZ "S" 13.04.2016 23:37

Tak jest jak mówisz nie ma zwiazków płaca ile chcą

Pracownik

Tak mam napisane w umowie. To może i ja zaczne sie spóźniać do roboty?

Pracownik

Przypominam szanownej Pani Z iż wypłata ma być na czas tzn, do 10 każdego miesiąca. Jeśli 10 jest w niedzielę wtedy pieniądze powinny znaleść się w piątek na kontach pracowników . Tłumaczenie że dyrektor nie podpisał wypłat jest żenujące. Jeśli pracownik ma konto w innym banku niż firma powinien mieć wypłatę jak wyżej. Firma nas lekceważy!!!!!

pracownik...

Widze ze wypowiadaja sie pewnie Ci najzdolniejsi... Jezeli dajesz z siebie minimu, to masz racje odejdz bo takie zalosne zero jak Ty odbiera tylko kase brygadzie a co za tym idzie kase dla pracownikow ktorzy cos staraja sie robic

KRAKUS
@pracownik... 21.12.2015 18:34

O widać pracowniku, że należysz do tych z rejestracją, jak wyżej ten z "centr." napisał. Zarobas się znalazł! A może to właśnie ty jesteś tym leserem, ha,ha,ha... Znajdź sobie pracę w tej waszej Kaliforni, bo rano jak jadę ul. Christo Botewa od strony autostrady, to na 1 rej. KR jadą 3 KBC lub KLI. I jadą upchani po dach, szyby zaparowane i śpią baciuchy (szkoda, że w pięcioosobowym samochodzie nie da rady jechać w 7 osób, byłoby jeszcz taniej!!!!). Robotę ludzią w Krakowie zabierają. A i za pół darmo by robili, byle rłobota była. Wszędzie ich pełno, a na najwięcej na budowach. Tutejszym firmą zabierają robotę, bo robią i partaczą za pół ceny. A ten wielki pracownik o KASIE na brygadę będzie pisał. Żałosny. Was jest jak tych nielegalnych uchodźców napływających do Europy. Ot co...

Zostaw opinię o Frapol - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Frapol