Bolarus S.A.

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 115 ocen.

Opinie o Bolarus S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.

Pracus

Opinie jak w filmie mis tylko szafy brak z nagrywarka lubudubu niec zyje nam prezes klubu kiciory do potegi

m&M

wypłacalna firma w ktorej moge pracowac bez starchu ze mnie zwolnia albo nie wyplaca mi kasy

.

Praca jakich wiele na plus jest wielkosc i terminowość wypłat. Z przełożonymi można się dogadać, nie są źli.

do pracy

Hej ho do pracy by się szło nanananana a ja akurat nie ide bo jestem na L4 hahahaha dlatego żem se tu wszedł i powiem wam ludziska że źle tu sie nie pracuje!!! Ja lubię tą pracę, tą firmę jest bardzo okejaśnie

bolarusek

Jak ktoś pisze, ze tu jest tak starsznie to na pewno nie pracowal u konkurencji. Nie znają się a wypowiadają. Bolarus na prawdę jest fair wobec swoich praconikow, nie to co inne firmy...

BUCZKO
@anonymous 12.11.2017 12:29
Co za zmiany w firmie .Coraz lepiej,będę musiał przeprosic za poprzednie wpisy.Patrzę na godzinywpisów i widzę że teraz można...

XDDDD Co Ty chrzanisz człowieku. Nie ogarnąłeś jeszcze, że jest coś takiego jak przerwa?? BUHAHAHAHA

anonymous
@BUCZKO 15.11.2017 09:52
XDDDD Co Ty chrzanisz człowieku. Nie ogarnąłeś jeszcze, że jest coś takiego jak przerwa?? BUHAHAHAHA

Wygląda że przerwa jest od 9 do 15

sylwek

Pracuje w Bolarusie na blacharni i jestem zadowolona, duzo sie tu nauczylem. Bardzo fajne jest to, ze do stawki godzinowe dochodzi mi jeszcze 15% premii. Dobry pracodawca.

wigor

Praca dosyć prosta za dobrą kasę, mi to odpowiada. Z resztą mi dużo do szczęścia nie trzeba...

nickoś

Jest w porządku, nie wiem skąd się biorą jakieś negatywy na temat tej firmy. Serio. Wygląda jakby jedna osoba je pisała, najwyraźniej konkurencja... co za niemoralne praktyki :/// Tak jak mówiłem, xle tu nie jest i z tego co wiem większośc pracownkow jest zadowolona.

Szalony
@nickoś 07.11.2017 17:15
Jest w porządku, nie wiem skąd się biorą jakieś negatywy na temat tej firmy. Serio. Wygląda jakby jedna osoba je pisała, najwyr...

Z życia .A konkurencja nie musi pisac negatywnych opinii,bo i po co. Większośc to u ciebie to jest chyba tylko kilka osób. Mogę policzyc te osoby na palcach rąk.

Szalony

Gdzieś poznikały nieprzychylne opinie o firmie. Panowie,zamiast płacic za usuwanie wpisów dajcie zarobic uczciwie wszystkim pracownikom , a opinie które wypisujecie (lub wasi klakierzy)są aż śmieszne.Przecież z tych wpisów wynikałoby że zmieniliście połowę załogi a wiedzą wszyscy że tak nie jest.Przez same wpisy nie poprawicie atmosfery w firmie .Ogarnijcie się wreszcie,i zacznijcie myślec i działac jak prawdziwi i uczciwi pracodawcy.Myślę że nie będę więcej produkował tych moich wypocin bo szkoda czasu.

iii haaa
@Szalony 05.11.2017 12:27
Gdzieś poznikały nieprzychylne opinie o firmie. Panowie,zamiast płacic za usuwanie wpisów dajcie zarobic uczciwie wszystkim pr...

No totalnie szkoda czasu, w ogole na czytanie tego Twojego szamba. Zabierz się za robotę wreszcie a nie siedzic na tym goworku non stop. Nie wiem czy zauwazyles, ale niektore opinie są byłych pracownikoów. Ale to chyba za mało na Twoj ptasi móżdżek ...

Szalony
@iii haaa 06.11.2017 11:31
No totalnie szkoda czasu, w ogole na czytanie tego Twojego szamba. Zabierz się za robotę wreszcie a nie siedzic na tym goworku...

Za robotę to może weź się człowieku Ty.Ja czytam i piszę w czasie wolnym od pracy w przeciwieństwie do Ciebie.Opinie które tak kłują w oczy piszą pracownicy którzy widzą co się dzieje w firmie,a pozytywy pisze tylko jedna ,może dwie osoby.Nikt nie jest tak tępy żeby tego nie zobaczyc. A o mój móżdżek nie martw się.Widział w Bolarusie dużo i myślę że zobaczy jeszcze więcej w przeciwieństwie do Ciebie.Takich klakierów było całkiem sporo i niejednego jeszcze zobaczę.Do zobaczyska

pracownik

Podoba mi się to, że pójdę - zrobię swoje - mogę wrócić o normalnej godzinie do domu i pobyć trochę z rodziną. Nie zabieram pracy ze sobą do domu, praca to praca i tyle.

Leszko Mieszko

Praca w firmie Bolarus nauczyła mnie systematyczności i cierpliwości. Nie chciałbym już pracować gdzieś indziej.

38.9

Firma, firmie nie jest równa, dlatego lepiej przekonać się samemu. Tą, w której ja pracuję bardzo sobie chwalę. Zarobki i atmosfera w pracy bardzo spoko.

mariano intaliano

ani cięzko ani lekko, normalnie sie tu pracuje, kasa może być, możliwosć wzięcia urlopu też oceniam dobrze

Super

Nie ma co narzekać, źle tu ne jest. Idzie sie ze wszystkim dogadac. A i pieniadz co miesiac pewny w kieszeni

Tomalo

Ile ludzi tyle opinii. Jakże trafne jest to powiedzenie na tym portalu. Chyba nie widziałem firmy, która miałaby same pozytywy albo same negatywy. Wszędzie znajdą się jacyś hate'rzy. Ja uważam, że jak się komuś chce to będzie miał to na co zasłużył. Ja się nie obijam, odwalam kawał dobrej roboty i dzięki temu jestem doceniany w pracy i czuję się tu dobrze. Nie stresuję się, nie mam problemu z przyjściem tu codziennie rano. Trzeba być uczciwym i przyjrzeć się najpierw sobie zanim zacznie się oceniać innych.

nick

Produkcja to może nie jest jakieś marzenie..... Ale narzekać też nie mogę. Jak patrzę na oferty konkurencji to w bolarusie jest na prawdę spoko. Nikt się nie wpieprza do tego co robię, wszyscy są wobec siebie w porzadku, godziny pracy dogodne, wypłaty zawsze na czas. No źle nie jest!

Wojtek
@nick 30.10.2017 15:44
Produkcja to może nie jest jakieś marzenie..... Ale narzekać też nie mogę. Jak patrzę na oferty konkurencji to w bolarusie jest...

Ja pracowalem wlasnie u tej konkurenci i no po prostu dno. Tutaj jest o.k. Zgadzam się z wszystkim co napisales,

blac
@nick 30.10.2017 15:44
Produkcja to może nie jest jakieś marzenie..... Ale narzekać też nie mogę. Jak patrzę na oferty konkurencji to w bolarusie jest...

naprawdę szok ze wypłaty są na czas niepsotykane co za luksus

jack

bardzo w porządku firma, nie mam jej praktycznie nic do zarzucenia, płacą dobrze, terminowo

long junior

na melodię : long&junior - kolorowa sukienka Ref. A on ma ... włosy w kucyk spięte, nerwy i ... i plany napięte. A on ma ... patrzałki na nosie, minę i humor nie w sosie. A on ma, czego nie ma nikt, prezesowi wciska kit. A on ma ... dyrektorski stołek, ale jest matołek ... tak jak nikt. Tak jak nikt. 1/ Gdy cię jeb...e to na całego, nie wypije ... ani jednego, nikt nie chce być jego kolegą, nie ma w firmie ... takiego drugiego. Ref. A on ma ... 2/ A on jest po Politechnice, kursach i ... w Houston klinice. Jest jak Donald, Słońce Peru i jak dolna ... część roweru. Ref. A on ma ... 3/ A on wybrał się do Mediolanu, uczyć Włochów ... jak trzymać się planu także opowiadać o firmy walorach choć zna się na tym jak ... ślepy na kolorach. Ref. A on ma ... 4/ A on chodzi w ciemnej marynarze, każdej firmy jest grabarzem. Nie ma getrów, czapki i bluzy sportowej, Niech idzie burzyć ... już do firmy nowej. Ref. A on ma ...

bolarus worker

Firma bardzo w porządku. Nie oszukuje pracowników ani klientów. Uczciwi, solidni. Ja tu pracuję i ręczę, że dobrze się tu zarabia i dobrze się tu czuje. Polecam serio.

wirus
@OKO DEMONA 27.10.2017 13:34
Cwaniaczku, godzina 12.35, widać jak się zajmujesz pracą. Chyba wiem jak się nazywasz. Czyż nie Ł.K.

Chyba nie bardzo kojarzysz ;) A ogarniasz w ogóle, że w pracy są przerwy?? Czy to też za dużo na Twój mały móżdżek?

OKO DEMONA
@wirus 27.10.2017 14:07
Chyba nie bardzo kojarzysz ;) A ogarniasz w ogóle, że w pracy są przerwy?? Czy to też za dużo na Twój mały móżdżek?...

Tak, o godz.12.35 , rozumie że masz duża przerwę.

on

dobre zarobki, spoko praca, znośna atmosfera

KOsioł

Gdzie jest wierszyk...

K.R.

Niedawno dostałem tu prace. To moja pierwsza na produkcji. Trochę się obawiałem że będzie ciężko, ale dałem radę. Początki zawsze takie są. Teraz jest okej.

gosc
@K.R. 26.10.2017 16:29
Niedawno dostałem tu prace. To moja pierwsza na produkcji. Trochę się obawiałem że będzie ciężko, ale dałem radę. Początki zaws...

nieznam firmy jaka jest

i tak to wlasnie jest

Bardzo uczciwy pracodawca ja go szanuję a pracowalem juz w kilku firmach i bylem robiony w konia non stop tutaj czuje sie dobrze i nie bede dlugo zmieniac pracy oj dlugo

J.

Bolarus zapewnia mi stabilną sytuację życiową. Nie muszę się martwić o wypłaty, czuję się tu pewnie. Mam stałą pracę, stałą pensję. Jest bardzo okej.

btbw

Ciekawe... Same pozytywne komentarze a ocena pracodawcy 2/6. Można usunąć negatywne komentarze, ale nie ocenę :)

Durango
@btbw 25.10.2017 15:35
Ciekawe... Same pozytywne komentarze a ocena pracodawcy 2/6. Można usunąć negatywne komentarze, ale nie ocenę :)...

Ocenę tez można zmienić

Otto

Okej, kokosów nie ma. Ale jest stała praca z pewnym pieniądzem co miesiąc w kieszeni. Mi to pólki co wystarcza. Do tego jak czegos nie umiesz to wszystkeigo cie w tej firmie douczą.

Wojtek

Pracołaem tu zaraz po szkole, sporo się nauczylem i bardzo sobie cenię to doświadczenie. Poza tym jak już sam się przekonałem, ta firma dobrze wygląda w CV. Kasa też jak dla początkującego była znośna. Nie narzekałem.

robal

Dobrze prosperująca firma. Stale widać, że zwiększa zasięg swojej działalności. Dobre produkty więc caly czas liczba klientow sie zwieksza. A i pracownikow zaczelo się tu szanować, nawet podwyżka wpdla, nieduzo, ale zawsze coś. Pozytywnie widze pracę tutaj.

andrzej s.

Bardzo dobre zarządzanie skutkuje, że klientów mamy dużo. Jakby było źle to przy dzisiejszym rynku firma by dawno upadła, a jest zupełnie odwrotnie - firma ma się świetnie i stale brnie do przodu.

Płatek1

Może i więcej maszyn, ale są czynności których nie zastąpią maszyny. Taki pan, który jest w firmie od początku to skarb dla takiej firmy, więc nie dziwne, że ma traktuje nas trochę z góry. Na szczęście nie nadużywa tego...

wulkan

Zależy mi na tej pracy i myślę, że jak ktoś się zastanawia to mogę doradzić - postaraj się na rozmowie. Potem szkolenie - szybko złapiesz o co chodzi. A potem? Musisz ogarniać wiele rzeczy, ale jak złapiesz rytm to już będzie to dla Ciebie norma :)

Leo Messi

Szkoleń jest całkiem sporo, więc nie ma co się bać z początku pracy. Chłopaki mają na produckji trochę ciężko, ale bezpiecznie. Pensja też jest w porządku.,

czesiek czesio

Praca nadal w porządku. Problem się pojawia jak na hali zostają ludzie którzy nie mają do tego jakichkolwiek kompetencji i robią to bardziej na przypale niż właściwie...

Bartosz69

Od 4 miesięcy pracuje w bolarusie i jak na razie sobie chwalę Chetnie zostanę w tej firmie na dłuzej

adrian

Trzeba wybrać zakład, który dba o pracownika. W Bolarusie teraz pracuję właśnie tak jest. Polecam!

pod wrazeniem

Przeszdłem tutaj dopiero co od konkurencji..... I puki co jest na prawde nie źle. Jestem tu traktowany z szacunkiem, nikt sie nie czepia bez powodu. Bylem ciekaw czy wyplata przyjdzie w terminie ale tak jestem po pierwwszej wyplacie i przyszla ona bez zadnego opoznienia. Wiec jak dla mnie bolarus wygrywa.

ktosiek

Polecam pracę w Bolarus S.A.

łosiu

W Bolarusie mi się bardzo podoba. Jest to moja 3 z kolei taka praca, w sensie jako pracownik produkcji. Wcześniej starsznie się stresowalem w pracy, bo kieronicy bylu okropni. Strasznie źle nas traktowali. Tutaj płaca mi podobnie, ale traktowanie mam duzo lepsze.

m80

Praca na produkcji - wiadomo czasem ciężka. Ale jest ok. Ja nie narzekam. Pieniądz mam z tego ok. Nie ma spóźniania z wypłatami. Kolegów i przełożonych w pracy też mam całkiem spoko. Ogólnie po prostu jest normalnie. Nie ma co wydziwiać.

Joanna

@zibi to nie miejsce na takie uwagi w kierunku pracownika firmy Bolarus S.A. Zalecam zapoznanie się z regulaminem forum: http://www.gowork.pl/regulamin Czy wszyscy już czytali wywiad z pracodawcą? Jest tutaj dostępny: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14195,wywiad-jakub-nieczaj Zawarte jest w nim wiele ciekawych informacji o firmie.

tajniak

śmieszy mnie jak ludzie nie potrafią zmienić pracy jak im się nie podoba albo powiedzieć w twarz ludziom co o nich myślą.... W tej firmie na prawde jest spoko, a czepiają się lenie i nieroby.

Krzychu

Praca na produkcji w bolarusie jest w porządku. Ja tu pracuję długo, i ogólnie juz w niejednej firmie na produkcji robiłem. Bolarus wypada naprawde dobrze. Płacą tutaj całkiem nieźle. Kierownictwo też jest do dogadania się. Jak się jest uczciwym i sumiennym pracownikiem to firma też jest wobec ciebie w porządku. Ja polecam.

Cabrio

Sceptycznie byłem nastawiony do pracy na produkcji... Ale stwierdziłem, że zaryzykuję… i jest naprawdę ok. W poprzedniej firmie non stop spóźniali się z wypłatami, a przeicież tyle jest rachunków co miesiąc zapłacenia…. Starsznie to było męczące. W bolarusie nie spóźniają się i kase mam lepszą więc raczej jestem zadowolony.

Anton

Pracuję jako zaopatrzeniowiec w tej firmie obecnie. Jak dla mnie praca jak praca. Mam dogodne godziny, spoko kontakt z przełożonymi. Poza tym firma jest wypłacalna i stabilna. Nie mam się o co tu przyczepić. Ważne, że jest pewna kaska w portfelu co miesiąc

w.o.w.

Uważam bolarusa za dobrego pracodawcę. Poza tym dojazd mam ok, godziny pracy też mi pasują. Dosatje kase co miesiąc, żadnych opóźniem. Atmosfera w pracy ujdzie. Ale ja mam to gdzieś, bo nie lubię za bardzo kontaktu z ludźmi. Polecam pracę tu, a co

BANAN

Bez cukru lukru i cukierków - po prostu pracuje mi się tu OK. Wypłaty przychodzą w terminie, kasa się zgadza z tym co by ustalane. Z kierownictwem można się dogadać.

w

Pracuje na blacharni w bolarusie i jest ok. Praca jak praca. Nie prawda że jakaś super ciężka. Wiadomo, ze to nie jest praca umyslowa. Zwykla praca fizyczna. Dla mnie jest spoko. Kasa też może być.

Sędzia

Pracowałem u konkurencji i pod prawie wszystkimi względami było gorzej!!! Bardzo źle mnie tam traktowali, były opóźnienia w wypłatach, stawka okropnie niska, T R A G E D I A! A w bolarusie jest w porządku, terminowe wypłąty, stawkę dostałem lepszą, dobre podejscie do pracownika tu mają.

btbw

Ja miło, że co bardziej prawdziwe komentarze znikają w cudowny sposób... Ok, idźcie i przekonajcie się, jak bardzo super jest. W sumie każdy ma prawo popełniać własne błędy. A jeżeli problemami ze sobą ktoś nazywa posiadanie własnego zdania... Można i tak :) Mierny, bierny ale wierny - typowy pracownik bolarusa.

WARTEK

Ja polecam prace w tej firmie, jest ok, wypłaty na czas, atmosfera w porząsiu, idzie się dogadać ze wszystkimi.

Zostaw opinię o Bolarus S.A. - Bochnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.