Bolarus S.A.

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 244 ocen.

Bolarus S.A.
2 244 6 1

Opinie o Bolarus S.A.

Piotr

Czy słyszał ktoś o ewentualnej pracy w firmie? Dobre opinie słyszałem i chciałbym się złapać.

Pracownik

Firma duża i solidna, dobrze mi się tu pracuje, zdobyte doświadczenie zawodowe jest bezcenne, cieszę się, że te 5 lat temu udało mi się dostać tu posadę

pracujący
@Pracownik 16.10.2018 12:51

oj tak, dużo pracy czasem mamy, ale doświadczenie w tej branży to podstawa, a za tym idą pieniądze

Ugoda

Niniejszym, ja Konad Niemic dokonujący wpisów pod nickami: obserwator w dniu 12 lipca 2017 r. godzina 23:08, głos ludu w dniu 14 lipca 2017 roku godzina 09:29, normalny w dniu 16 lipca 2017 roku godzina 18:22, Nie naiwny w dniu 30 lipca 2017 roku, godzina 18:48, Długoletni w dniu 28 sierpnia 2017 roku, o godzinie 09:35, dokonywałem wpisów mający charakter obraźliwy i krzywdzący dla spółki Bolarus oraz naruszający jej renomę. Przepraszam właścieieli, reprezentantów i pracowników Spółki.

pracownik

Zarobki przyzwoite, zależy wszystko jeszcze od doświadczenia i stanowiska, ale polecam bo szanują pracowników i ich pracę

psssaa

Pracę zacząłem już bardzo dawno temu, więc z firmą jestem mocno związany. Spędziłem tu duży okres mojego życia. Zdobyta wiedza i doświadczenie w branży jest nieocenione, polecam każdemu!

miś
@psssaa 11.10.2018 15:43

Również polecam pracę w bolarusie :)

30latek

solidny i rzetelny pracodawca, co tu dużo mówić, trzeba przyjść i się przekonać, polecam

KOLEGA ZAZDROSNIK

Niniejszym,ja Mariusz Mazurek dokonujący wpisów pod nickiem KOLEGA ZAZDROŚNIK w dniu 06 sierpnia 2017r. godzina 17;33 dokonywałem wpisów mający charakter obrażliwy i krzywdzący dla spółki Bolarus oraz narusząjacy jej renomę. Przepraszam właścicieli reprezentantów i pracowników Spółki

tamten

Czasem ktoś narzeka, ale Bolarus to całkiem niezły pracodawca, dla mnie jest najważniejsze, że dotrzymuje warunków umowy, które swoją drogą mi odpowiadają i pieniądze zawsze są na czas

magazynier

Pracuję na stanowisku magazynowca. To nie moja pierwsza praca, więc mam porównanie. Jest sporo lepiej niż w mojej poprzedniej pracy. Tu da się z każdym dogadać, atmosfera również nie jest taka ciężka, no i same warunki mi odpowiadają

nauczony

Ja w Bolarus zdobyłem ogromne doświadczenie, już od samego początku, gdy jeszcze wiadomo, że dopiero się wdrażałem otrzymałem wsparcie od tych z dłuższym stażem, okazało się to bardzo cenne

Joanna

@Były, żaden wpis ze strony gowork.pl nie zostanie usunięty, dopóki nie narusza wewnętrznego regulaminu forum. Nie wiem gdzie widzisz, że szukam na siłę pozytywów, dopytuję jedynie czy ktokolwiek ma jakieś pozytywne zdanie na temat tej firmy, ponieważ mimo ogólnego niezadowolenia zawsze da się znaleźć jakieś plusy. Nie neguję tego, że w firmie dzieją się też złe rzeczy, jednak zawsze można znaleźć jakieś światełko w tunelu. Forum gowork.pl służy do dzielenia się przede wszystkim prawdziwymi opiniami, a czy są one pozytywne, czy też negatywne- to już inna sprawa.

Joanna

@OBSERWATOR widzę, że dobrze znasz firmę Bolarus. Napisałeś opinię raczej negatywną, może jednak znajdą się jakieś plusy pracy w tej firmie? Jak długo pracujesz w tym miejscu? Czy pracownicy mogą liczyć na benefity pozapłacowe lub premię? Każda opinia jest na wagę złota dla potencjalnych pracowników.

Były
@Joanna 21.08.2018 17:07

Ten wpis zostanie pewnie natychmiast usunięty bo ośmielę się zadać niewygodne pytanie Joannie. Dlaczego jesteś tak stronnicza ? Za wszelką chcesz znaleźć jakieś plusy w tej firmie, a ich tu po prostu nie ma. Gdy ktoś wystawi opinię negatywną, Ty od razu piszesz aby napisać coś przychylnego. Szukasz plusów ? Wejdź na teren tej firmy , a zobaczysz że jedynymi plusami na jej terenie są skrzyżowania dróg wewnątrzzakładowych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Był

Cała prawda!!!!!!

Tymon

Idealnych firm nie ma ale chyba przesada z tym narzekaniem! Dobry pracownik nie narzeka.

Stella

Czy aktualnie prowadzą w ogóle jakieś rekrutacje?

Tomasz

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

miska
@Tomasz 21.06.2018 10:27

Atmosfera bardzo fajna, ludzcy ludzie.

suzi
@Tomasz 21.06.2018 10:27

dobra atmosfera-polecam

sss
@Tomasz 21.06.2018 10:27

Polecam, polecam, polecam!

szuszu
@Tomasz 21.06.2018 10:27

bardzo dobrą. jestem zadowolony

Asia

bardzo rozwijajaca praca, bardzo mi się podoba...

Na szczycie góry

Uwielbiam ludzi, z którymi pracuję. Jest to ekipa, która zawsze pomoże i od wielu lat się znamy. Podobnie jest z kadrą - nie traktują nas "z góry", dzięki czemu aż chce się pracować.

sss
@Na szczycie góry 19.02.2018 10:58

mam tak samo, lubie tą pracę.

kasia
@sss 21.06.2018 10:10

fajny pracodawca, dobre stawki, czego chciec wiecej

Grazia

Mogę polecić pracodawcę, pracowałam w tej firmie kilka lat i nic złego nie mogę powiedzieć. Współpracownicy sympatyczni, przełożony wyrozumiały, wypłata przyzwoita. Miałam dużo satysfakcji z wykonywanej pracy i czułam się doceniana.

gargi
@Grazia 22.06.2018 14:22

A dlaczego juz nie pracujesz?

Grazia
@gargi 22.06.2018 14:24

wyjechałam za granicę, ale po powrocie będę chciała tam wrócić.

beti
@Grazia 22.06.2018 14:27

ciekawe czy bedzie taka możliwość bo słyszałam ze ciezko sie tam dostac, wszyscy chca pracowac w tej firmie

Joanna

@Asia @zadowolona a dlaczego polecacie? Co Wam się w pracy dla Bolarus podoba? Czy możecie napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia? Oferowana jest stała umowa o pracę? Czy można liczyć na pozapłacowe bonusy oraz dodatkowe premie? Wszelkie konkretne komentarze będą dobrą wskazówką dla osób poszukujących zatrudnienia.

krzysztof
@Joanna 25.06.2018 13:06

ja w firmie jestem serwisantem i jestem zadowolony, pieniadze dobre praca bez stresowa, czasem trzeba duzo godzin zrobic ale nie jest zle

Beny
@krzysztof 28.06.2018 15:11

No z taką ekipą to na koniec świata:) pozdro Kris

Gargamel

Co jest grane? Wszyscy ostatnio piszą że stawki dobre że robota dobra. Czemu więc oceniliście Bolarusa tylko na 2 gwiazdki a nie na 4-5?

anonymous
@Gargamel 21.06.2018 10:50

przeczytaj dużo wcześniejsze opinie może ci to coś wyjaśni.

Asia

jestem zadowolona z pracy, polecam firmę.

zadowolona
@Asia 21.06.2018 10:12

ja też, moja pierwsza praca i chyba lepiej nie mogłam trafić.

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracę?

szefu
@Zainteresowany 07.06.2018 10:07

jak jesteś zainteresowany to musisz śledzić na bieżąco, bo dużo jest chętnych do pracy tutaj

Tylko Radek

Nie jest to może praca moich marzeń, o jakiej się myślało za dzieciaka, ale jest znośnie, pieniądze płacą na czas, atmosfera na hali w porządku, nie ma jakichś minusów które by ich eliminowały. porządna firma - polecam!

Re2
@Tylko Radek 20.02.2018 09:24

I znów płacą na czas, hehehe plus dla firmy

krzysztof
@Re2 20.02.2018 15:44

pracowałem w różnych firmach i spóźniali się z wypłatą po kilka miesięcy dlatego dla mnie to też na plus. Są wypłacalni i dają premie. Mi się podoba.

Mikey

Ile zarobi kobieta na produkcji ? Czy ciezka praca, trzeba dzwigac i miec duzo siły ii rygor caly czas patrza na rece i poganiaja? Czy praca caly czas stojąca?

masakra
@Mikey 28.02.2018 11:06

Ogólnie u nas to obecnie kołchoz jest.

sini
@masakra 28.02.2018 19:01

@masakra, dlaczego ?

masakra
@sini 28.02.2018 21:26

Przyjdź do nas pracować to się szybko przekonasz dlaczego.

madzia
@masakra 28.02.2018 19:01

grunt to komunikacja, jak mi się coś nie podoba to mówie przełożonemu i coś z tym robi.

Ewelina

Praca spokojna, jak ktoś jest sumienny to może zostać doceniony przez szefa dodatkową nagrodą (pieniężną lub łatwiej dogadać się co do wolnych dni).

Obserwator
@Ewelina 05.03.2018 12:34

To albo pracujesz w biurze albo w innej firmie.. bo akurat tego co napisałaś nie mogę znaleźć na produkcji, choć szukam tego cały czas..

anonymous
@Obserwator 06.03.2018 18:21

I nie znajdziesz , bo napisał to ktoś z kierownictwa.Jeszcze nie zdarzyło się aby ktoś dostał dzień wolnego za sumienność. Jest jedna opcja,praca po godzinach a później zamiast nadgodzin wolne.To mi dopiero nagroda

Edward
@anonymous 06.03.2018 21:10

Praca jest spoko, jak ktoś się pospieszy to będzie mógł czasami skończyć wcześniej. Zarobki są ok.

madzia
@anonymous 06.03.2018 21:10

dziwne, bo ja jak poprosiłam to dostałam wolne bez żadnego problemu, podałam tylko powód.

heniek

Mam za sobą kilka lat w produkcji,powiem tak dużo pracy ale w sumie ja nie narzeka.

igor
@heniek 19.04.2018 16:28

tez mam nadzieje że klika lat popracuje w tej firmie, dobrze mi się pracuje, jestem tez zadowolony z wypłat wiec nie będę zmieniać pracy.

sylwek
@igor 25.04.2018 10:04

to prawda, porównując bolarus z innymi firmami w okolicy to są spoko, dobrze płacą i dbają o pracownika.

black

praca dobra, w sumie to nie chce zbytnio się rozpisywać , ważne aby godziny i pieniądze się zgadzały i zgadzają się i to mnie zadowala

suzi
@black 18.05.2018 11:44

mi też się podoba, jest spoko.

Justyna

Czy wiecie już jak może wyglądać nowe logo firmy?

Lilia
@Justyna 18.05.2018 17:32

Dobre pytanie, sama się zastanawiam jak wygląda nowe logo

Nnn
@Justyna 18.05.2018 17:32

Jak nowe logo

Aleksander

Podejście do pracy na produkcji każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

Zostaw opinię o Bolarus S.A. - Bochnia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.