Bolarus S.A.

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 226 ocen.

Bolarus S.A.
2 226 6 1

Opinie o Bolarus S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.

Stella

Czy aktualnie prowadzą w ogóle jakieś rekrutacje?

Tomasz

Jaka macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?

szuszu
@Tomasz 21.06.2018 10:27

bardzo dobrą. jestem zadowolony

Asia

bardzo rozwijajaca praca, bardzo mi się podoba...

Na szczycie góry

Uwielbiam ludzi, z którymi pracuję. Jest to ekipa, która zawsze pomoże i od wielu lat się znamy. Podobnie jest z kadrą - nie traktują nas "z góry", dzięki czemu aż chce się pracować.

kasia
@sss 21.06.2018 10:10

fajny pracodawca, dobre stawki, czego chciec wiecej

Grazia

Mogę polecić pracodawcę, pracowałam w tej firmie kilka lat i nic złego nie mogę powiedzieć. Współpracownicy sympatyczni, przełożony wyrozumiały, wypłata przyzwoita. Miałam dużo satysfakcji z wykonywanej pracy i czułam się doceniana.

beti
@Grazia 22.06.2018 14:27

ciekawe czy bedzie taka możliwość bo słyszałam ze ciezko sie tam dostac, wszyscy chca pracowac w tej firmie

Joanna

@Asia @zadowolona a dlaczego polecacie? Co Wam się w pracy dla Bolarus podoba? Czy możecie napisać coś więcej o warunkach zatrudnienia? Oferowana jest stała umowa o pracę? Czy można liczyć na pozapłacowe bonusy oraz dodatkowe premie? Wszelkie konkretne komentarze będą dobrą wskazówką dla osób poszukujących zatrudnienia.

Beny
@krzysztof 28.06.2018 15:11

No z taką ekipą to na koniec świata:) pozdro Kris

Gargamel

Co jest grane? Wszyscy ostatnio piszą że stawki dobre że robota dobra. Czemu więc oceniliście Bolarusa tylko na 2 gwiazdki a nie na 4-5?

anonymous
@Gargamel 21.06.2018 10:50

przeczytaj dużo wcześniejsze opinie może ci to coś wyjaśni.

Asia

jestem zadowolona z pracy, polecam firmę.

zadowolona
@Asia 21.06.2018 10:12

ja też, moja pierwsza praca i chyba lepiej nie mogłam trafić.

Zainteresowany

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracę?

szefu
@Zainteresowany 07.06.2018 10:07

jak jesteś zainteresowany to musisz śledzić na bieżąco, bo dużo jest chętnych do pracy tutaj

Tylko Radek

Nie jest to może praca moich marzeń, o jakiej się myślało za dzieciaka, ale jest znośnie, pieniądze płacą na czas, atmosfera na hali w porządku, nie ma jakichś minusów które by ich eliminowały. porządna firma - polecam!

krzysztof
@Re2 20.02.2018 15:44

pracowałem w różnych firmach i spóźniali się z wypłatą po kilka miesięcy dlatego dla mnie to też na plus. Są wypłacalni i dają premie. Mi się podoba.

Mikey

Ile zarobi kobieta na produkcji ? Czy ciezka praca, trzeba dzwigac i miec duzo siły ii rygor caly czas patrza na rece i poganiaja? Czy praca caly czas stojąca?

madzia
@masakra 28.02.2018 19:01

grunt to komunikacja, jak mi się coś nie podoba to mówie przełożonemu i coś z tym robi.

Ewelina

Praca spokojna, jak ktoś jest sumienny to może zostać doceniony przez szefa dodatkową nagrodą (pieniężną lub łatwiej dogadać się co do wolnych dni).

madzia
@anonymous 06.03.2018 21:10

dziwne, bo ja jak poprosiłam to dostałam wolne bez żadnego problemu, podałam tylko powód.

heniek

Mam za sobą kilka lat w produkcji,powiem tak dużo pracy ale w sumie ja nie narzeka.

sylwek
@igor 25.04.2018 10:04

to prawda, porównując bolarus z innymi firmami w okolicy to są spoko, dobrze płacą i dbają o pracownika.

black

praca dobra, w sumie to nie chce zbytnio się rozpisywać , ważne aby godziny i pieniądze się zgadzały i zgadzają się i to mnie zadowala

suzi
@black 18.05.2018 11:44

mi też się podoba, jest spoko.

Justyna

Czy wiecie już jak może wyglądać nowe logo firmy?

Nnn
@Justyna 18.05.2018 17:32

Jak nowe logo

Aleksander

Podejście do pracy na produkcji każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

bogdan

Jeśli chodzi o firmę to mogę powiedzieć tak, umowę o pracę masz, stawki pracy dobre, godziny pracy dobre, po za tym musisz się znać na tym .

Jurek

Jestem mile zaskoczony bo stawki pracy dobre, godziny dobre, praca wymagająca i w sumie dużo roboty jest. Ale ogólnie firma dobra dla osób które chcą zarobić i szanują swoją prace.

Jarek

Tyle co mogę powiedzieć o tej firmie to że jest dobra. Bo nie chce tu polemizować itd. Bo czytałem komentarze pozytywne i się z nimi zgadzam.

Zainteresowany

Czy ktoś słyszał o nowych ofertach pracy? Może coś podpowiecie?

EMMM
@Zainteresowany 23.04.2018 11:00

Wiesz co nie wiem, ale sprawdź na ich stronie . Powinno coś być, wybacz nie orientuje się choć pracuje w tej firmie, tak to jest jak się jest zapracowany i wkręcony w pracę.

Antek

firma dobra. Wypłaty na czas. Po za tym ludźmi można się w pracy dogadać. Praca fizyczna trochę ciężka ale da się z tym przeżyć.

Okulus
@Antek 12.04.2018 09:58

To prawda, ja pracuje na dziale produkcji, trochę pracy jest czasami dużo ale nie narzekam , widze czasem ty narzekających ale to nowe nabytki w firmie które z czasem się przyzwyczają i już nie narzekają :)

Joanna

@anonymous każdy ma prawo wyrazić opinię i tak też zrobił użytkownik, do którego się odniosłam. Może faktycznie nie był pracownikiem fizycznym, ale to wątek całej firmy Bolarus S.A. i mogą również wypowiadać się pracownicy biurowi i mają prawo mieć pozytywna opinię.

l

dokładnie

głos ludu

Ja Daniel Święch przepraszam firmę Bolarus SA oraz osoby, które obraziłem moim wpisem z dnia 13.07.2017 z godziny 13:13 opublikowanego pod pseudonimem "głos ludu"

Jan
@głos ludu 11.04.2018 11:56

Powodzenia Daniel

kulfon

To jakie zarobki 1.530 zł?

kjd

Firma jest bardzo dobra, nie mam nic złego do powiedzenia. Pracuje tam już jakiś czas i nic się nie działo. Wiadomo kierownictwo jest wymagające ale ono musi być. Bo czasami znajdą się osoby które myślą że mogą wszystko.

jola
@kjd 03.04.2018 15:05

a na jakim stanowisku pracujesz???????????

Egl

Praca nadal w porządku. Problem się pojawia jak na taśmie zostają ludzie którzy nie mają do tego jakichkolwiek kompetencji i robią to bardziej na przypale niż właściwie...

cccc
@masakra 26.03.2018 16:52

Mi za to zależy mi na tej pracy i myślę, że jak ktoś się zastanawia to mogę doradzić - postaraj się na rozmowie. Potem szkolenie - szybko złapiesz o co chodzi. A potem? Musisz ogarniać wiele rzeczy, ale jak złapiesz rytm to już będzie to dla Ciebie norma :)

W.

Praca jest spoko, jak ktoś się pospieszy to będzie mógł czasami skończyć wcześniej. Zarobki są ok.

Dezerter
@W. 19.03.2018 16:23

Bzdury i jeszcze raz bzdury a co na wcześniejsze wyjście z pracy system wiem ze były problemy jeśli wyszłaś z pracy piec po 14 straszyli jak mogłeś się przebrać i wyjść wiec o jakim wcześniejszym wyjściu mówimy ktoś pisze a nawet pojęcia nie ma jak to wyglada

Joanna

@anonymous nie jestem przekupiona przez firmę Bolarus S.A. Interesują mnie wszelkie kwestie związane z firmą, bo wielu potencjalnych pracowników może to również interesować. Jakie firma robi w kółko te same rzeczy? Czemu pracownicy odeszli? @Ewelina możesz napisać coś więcej odnośnie nagród? Co trzeba zrobić, żeby na nią zasłużyć? Jakie to są nagrody?

Edgar

Praca firmie na plus, nie ma żadnych minusów może tylko że się ma dużo pracy i tyle. A tak po za tym to fajnie nawet jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

ana

świetny wierszyk: ))

Zostaw opinię o Bolarus S.A. - Bochnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bolarus S.A.