MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.
5 123 6 1

Opinie o MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.

Obserwator

Coś się zatrzymali z budową tej hali, podejrzana sprawa czyżby kryzys finansowy.

True
@Obserwator 19.08.2018 11:49

Skończyły się dodaje to pieniążków nie ma ;) ahh a tacy duzi ;)

Józef

Szkoda się wypowiadać na temat pracy w tym zakładzie

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje nowymi ciekawostkami o MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Tadeusz

Nową hale budują więc się chyba produkcja powiększyć musiała tylko co z tego jak zarobić nie dadzą

True
@Tadeusz 17.05.2018 20:03

Typowe Miloo. Pracownik to nikt. Do tego umowa zlecenie

MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.
pracodawca

Odpowiedź na opinię "Joanna 2017-06-29 16:16" Szanowna Pani, w naszej firmie jedynym miejscem gdzie występuje proces lakierowania jest hala SMT, w tej hali zainstalowane są maszyny i urządzenia z "górnej półki", które wymagają utrzymania stałej temperatury otoczenia, dlatego klimatyzacja, wymienniki powietrza muszą działać stale. Oczywiście zdarzają się sytuacje awaryjne, które w celu utrzymania odpowiedniego reżimu technologicznego usuwane są w możliwie najkrótszym czasie.

Szerszeń
@MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o. 28.08.2017 11:57

Dosłownie taka jest prawda jak pracodawca napisał cytuję : "w celu utrzymania odpowiedniego reżimu......" To było mocne

Administrator

Dawno nikt z pracowników MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o. nic nie pisał o niej. Może czas najwyższy to nadrobić. Czy powiesz coś o swoich wrażeniach związanych z nią

Prawda

Kiepska praca. Brak warunków do rozwoju. Co za tym idzie praca za grosze. Raczej nie polecam.

koko
@Prawda 15.02.2018 13:47

a pracujesz w tej firmie?

Prawda
@koko 16.02.2018 06:26

Pracowałem. I żałowałem, że w ogóle podpisałem takową umowę. Była to tylko strata czasu.

Elwira

Świetna firma ale niestety jeszcze nie spotkałam się z tym żeby wszyscy byli zadowoleni!!!

CV

Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, to co pisano tu wcześniej mnie nie zniechęciło. Wydawało mi się że jak wisi bilbord po lewej stronie na drodze w stronę Brzeska " Pracuj u siebie zarabiaj jak w Krakowie" to pewnie i pieniądz też dobry, i się rozczarowałem tym co mi zaproponowano, osoby rekrutujące zrobiły na mnie dobre wrażenie. Ale za takie pieniądze jako...., to są lepsze oferty. Co do możliwości rozwoju i zdobycia nowej wiedzy hmm

Pracownik Najwmny
@CV 04.08.2017 23:24

Wcześniej wisi bilbord największa hurtownia elektryczna mikro fhu Bochnia złap się tam też jest niby duży Makro żenada

Pracownik najemny

Taka płaca??? Bo nie rozumiem??? Segment C -??? Ponawiam pytanie pod rozwagę każdemu??? Niewolnik. Pracownik. Czy pracownik najemny. ? Czego szukasz MILOO za tak marne wynagrodzenie ???

Pracownik najemny

Nie warto. Produkt za drogi jak na obecny czas. Atmosfera zła. Nie polecam zwłaszcza jako przedstawiciel handlowy.

MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.
pracodawca
@Pracownik najemny 13.11.2017 22:48

Dziękuję Panu za subiektywny komentarz, cena jest adekwatna do jakości produktu. Co do charakteru pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego, jeżeli pojawiły się jakieś uwagi, proszę o kontakt pod adres mailowy opinie@emiloo.pl.

Marek

Jestem zadowolony z pracy, poznałem nowe technologie, wiedzy nigdy za dużo.

hela

Milo niczym się nie wyróżnia od innych firm z regionu, może zarobkami które są bardzo niskie i narzekającymi pracownikami. System angielski : sami kierownicy a pracownika ledwo widać.

MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.
pracodawca
   
NOWY

Pracuję w tej firmie, jest o moja pierwsza praca, zarobki podobne do proponowanych w innych firmach, mam nadzieję, że będzie lepiej :) Atmosfera w pracy zależna od mojego zaangażowania, gdy się obijam to atmosfera "gęstnieje".

MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.
pracodawca

HERMETIC PLUS to niezawodny lider wśród opraw przemysłowych przeznaczonych do skrajnie wysokich wymagań. Idealnie sprawdza się w wysokiej temperaturze. Dzięki aluminiowej obudowie i wbudowanemu zabezpieczeniu termicznemu może bezawaryjnie pracować ponad 100 000 godzin w halach produkcyjnych, a nawet w hutach.

 

   
Joanna

Klimatyzacja jest ale wyłączona okna zamknięte aby się nie kurzyło i człowiek pracuje w duchocie i zapachu lakieru – ale jak była inspekcja środowiska to nagle można było wierzyć i otwierać okna, klimatyzacja pracowała i normalna temperatura była oczywiście tylko przez dwa dni.

Sab

Pieniądze małe, faceci tam pracują bo robią studia zaoczne – a jest jedna zmiana, wiec im pasuje mieć taki układ pracy ale w rozmowach widać ze po skończeniu od razu się wynoszą.

Zostaw opinię o MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o. - Stary Wiśnicz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MILOO-ELECTRONICS sp. z o.o.