IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych

Stary Wiśnicz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 240 ocen.

IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych
4 240

Opinie o IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych

Juliusz

I znowu zmiany, ciekawe na jak długo Zero tolerancji dla donosicieli Robota coraz mniej przyjemności sprawia mi, a tu nawet ucichły dogadywania że jak nie pasuje to się zwolnij

Janka
@Juliusz 16.06.2018 21:05

I tej roboty coraz mniej.

Janusz

Powodzenia życzę nowym brygadzistą, przyda się, a i wytrwałości w samodzielnym zarządzaniu, czas pokaże ile w was ambicji Ps.jak nie będzie szło to lepiej zrezygnować niż donosić

ekspert kadrowy

znalazłem tylko jedną opinię o firmie, reszta to portal kadrowy dla ludzi, którzy wiedzą lepiej od właścicieli jak zarządzać firmą i jej pracownikami. to cieszy, że mamy tyle dobrej kadry zarządzającej, biznesy rozwiną się w okolicy jak grzyby po deszczu

monter urządzeń chłodniczych
@ekspert kadrowy 18.05.2018 06:35

mylisz się kolego, nie chodzi tu o to jak firmą zarządzają właściciele bo w gruncie rzeczy mają od tego właśnie "szeroką kadrę zarządzającą " i to o nich jest mowa we wpisach , widać pewnie jesteś jednym z tych śmiesznych kierowników którzy mają za wysoko nos zadarty a na zarządzaniu i współpracy z pracownikami się nie znają ,więcej pokory i zrozumienia metody pracy w tym zakładzie bo puki co atmosfera wskazuje na to że chyba wam "kierownikom " zarządzanie nie idzie , może czas przestać wsłuchiwać się w głosy donosicieli którzy po za podpierda....... nic nowego nie wnoszą do procesu produkcji

anonim

(usunięte przez administratora)

Szerszeń
@pracownik 16.05.2018 16:33

Oj zdziwił byś się kolego, widać jesteś chyba krótki czas w firmie, więc Ci powiem że jakiś czas temu jak po zmianie nazwijmy to zarządu nowy kierownik produkcji narobił tyle zaległości że nie dużo brakowało żeby się to wszystko posypało, kilka osób doprowadziło to do porządku nie dostając nic w zamian po czym odsunęli się w cień, a na ich miejsce weszli donosiciele i karierowicze właśnie bez "wiedzy i doświadczenia" i jak im nie idzie to są zastepowani przez osoby z jeszcze mniejszym doświadczeniem Rewolucja tam trwa już kilka lat i nic się nie zmieniło na lepsze

Stefan

Jestem użytkownikiem lady chłodniczej IGLOO, jestem bardzo zadowolony, jakość i niezawodność! Gratuluje firmie dobrego produktu a sobie dobrego wyboru

Wanda
@Stefan 16.05.2018 18:17

Co za bzdura ! Popracuje rok i się spieprzy.

Tom

Oferty pracy mają tutaj: https://www.igloo.pl/o-nas/praca-w-igloo.html

Skoczek
@mały 27.03.2018 12:00

Miałem tą nikłą przyjemność pracować. Nigdy więcej małych "firemek".

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje? Czy jakieś dodatki socjalne macie?

Kolo
@:) 27.03.2018 11:54

tutaj piszą http://bit.ly/2GevEId, że sama rozmowa dekoncentruje i nie jest ważne czy masz "wolne ręce", głowa dalej jest zajęta rozmową a nie obsługą maszyny - BHP!!!

Bolek

Zero atmosfery w pracy z tym kierownikiem dawniej to było lepiej

:)
@Bolek 09.03.2018 16:18

We dwóch nadają się do tarcia chrzanu :)

Zenek

Nawet nadgodziny nie są wypłacane zgodnie z art kodeksu pracy tylko plus dwa złote do stawki

To jest śmieszne
@Zenek 13.03.2018 10:30

Jak o tym usłyszałem na hali walnąłem śmiechem. Za dwa złote więcej w sobotę nawet nie ruszyłbym palcem.

współpracownik

Współpracuję z Firmą od ponad 10 lat, nie mogę powiedzieć złego słowa o właścicielach, pracownikach szczebla kierowniczego i personelu administracyjno-biurowym. Wynagrodzenie godziwe, płacone w terminie. Atmosfera pozytywna. Czego więcej można oczekiwać ze strony Firmy.

Józek
@współpracownik 09.08.2017 08:49

Bo cała reszta na was pracuje i właśnie nikt tego nie widzi

Zenek

Cała prawda wyszła na jaw kilka lat temu jak wszyscy pracownicy zostali potraktowani jak (usunięte przez administratora) a wszystko to przez dwie czarne owce, pozdrawiam serdecznie wszystkich z pierwszego działu

Nowy

Warto zainteresować się pracą w tej firmie, olbrzymie roboty ziemne wskazują na jej rozwój, przybędzie miejsc pracy, aby zatrudniać nowych pracowników muszą dać dobre oferty pracy tym bardziej, że obecnie rynek pracy staje się rynkiem pracownika :)

Pracownik najemny

Odradzam każdemu zwłaszcza że marnie płacą. (usunięte przez administratora) NIE DLA MNIE

John
@IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych 27.11.2017 09:31

Pracujesz dajesz z siebie wszystko i zero podwyżki przez siedem lat i nagle doceniają twoją pracę,doświadczenie i wiedzę i umiejętności i złotówka podwyżki , zapomniałem tylko dodać że nowo przyjęci pracownicy bez żadnej wiedzy i doświadczenia na wejściu mają stawkę większą niż ty

Benek

Pracowałem w IGLOO, pod wpływem różnych opinii szukałem pracy w innych firmach, płaca dwukrotnie wyższa, dodatki socjalne ... rodzinna atmosfera - realia są jednak inne, niestety sprawdziłem to na własnej skórze. Powiem jedno: Czas wracać do IGLOO

Benek
@Jaś 05.02.2018 07:02

Ale Ty pracujesz dalej, super, czyli jest OK

Janka

Coraz mniej pracy. Ludzie chcą odchodzić.

Miś
@Janka 02.02.2018 06:47

Ludzie nie chca, ale sukcesywnie juz odchodzą ;)

anonymous

Marna praca, taka sama płaca. Słabe warunki. Czas odejść.

spawacz

jakies opinie o stanowisku spawacza? warunki, płaca, atmosfera ?

Pracownik najemny

Ja nie polecam. (usunięte przez administratora) Nie jest to przyjazne miejsce ani pracodawca

IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych
pracodawca
@Pracownik najemny 13.11.2017 22:52

Szanowny Panie Dziękujemy za komentarz, prosimy jednak o rozwinięcie problemu i przesłanie na adres opinie@igloo.pl.

IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych
pracodawca

Odpowiedź na opinię "Bodzio 2017-07-11 09:15" Szanowny Panie Staramy się tworzyć optymalne warunki pracy dla naszych pracowników, proszę przesłać na adres opinie@igloo.pl więcej szczegółów.

IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych
pracodawca

   
IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych
pracodawca

   
swojak

Firma znana w okolicy Bochni i dalej, pracowałem tu kilka lat, pracują tu ludzie tacy sami jak w innych firmach, zarobki porównywalne z innymi firmami, atmosfera w pracy OK i w dużer mierze zależy od nas samych, polecam dla młodych na początek kariery zawodowej

Bodzio

Jeszcze pracuję. Ale nie polecam.

Zostaw opinię o IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych - Stary Wiśnicz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IGLOO Producent Urządzeń Chłodniczych