brak logo

AQUATOR SP. Z O.O.

Ostrzeszów

Opinie o AQUATOR SP. Z O.O.

żona 2012-03-20 07:36:08
Nie mów mi że jaka praca taka płaca, bo można również to odwrócić i zabrzmi inaczej. Znam ludzi pracujących tam kilka lat i znam ich pobory. Mimo wysiłku i starań to jakoś szału nie ma :) I wydaje mi się że mylisz pojęcia mówiąc o przedstawicielach handlowych. W jakiej to firmie przedstawiciel prowadzi magazyn, księgowość, realizuje dostawy, przyjmuje towar, zajmuje się serwisem i wielu innymi sprawami. Czego nie wymieniłam możecie dopisać. A i jeszcze prowadzenie tego całego biura w domach... Uważasz że tym zajmuje się przedstawiciel? Może piszesz z pozycji Poznania lub Łodzi gdzie możecie dzielić obowiązki między kilka osób. [usunięte przez moderatora]
wierny 2012-03-21 09:36:20
Właśnie chodzi o to, że wiem co kto robi w tej pseudo firmie i poza tymi, którzy [usunięte przez moderatora] na oddziałach i mają na umowie przedstawiciel handlowy a robią za dostawców, magazynierów, księgowych, sprzątaczy, windykatorów a przedstawicieli gdzieś na końcu to w tej firmie nikt nie pracuje. Co robi kierownik regionu południe, jak w biurze siedzi jego żona, a on tylko jeździ po oddziałach i zawraca tyłek. Nie ma to jak przyjechać o 10-tej siedzieć na telefonie do 12-tej a potem gadać coś o czym wszyscy wiedzą i zabierać czas, komuś kto pracuje. Ta firma to totalne dno tak jak i kierownicy i część ludzi z centrali. [usunięte przez moderatora]
niewierny 2012-03-22 08:19:29
Nie mogę zrozumieć dlaczego macie pretensje do charakteru pracy przedstawiciela w tej firmie???
Każdy na rozmowie kwalifikacyjnej jest informowany jaki jest zakres obowiązków i jakos nikt nie protestuje a teraz drzecie jape!

Nikt na siłę was nie trzyma, macie za ciężko droga wolna- praca na kasie w Tesco jest od zarazdtcyc!.
wierny 2012-03-26 10:51:04
rozmowa kwalifikacyjna mija się z prawdą a rzeczywistość w tej śmiesznej firmie jest zupełnie inna.
fachowiec 2012-03-26 14:53:54
to normalka i teraz już oczywistość w polskich firmach, takie mamy czasy i taka jakość zarządzania w polskiej rzeczywistości, a skończy się to marnie czyli upadek z hukiem
kalkulacja 2012-03-26 20:11:50
Zarobki średnie na rynku: Księgowy- 2500 netto, Przedstawiciel handlowy - 2000 netto plus premia, magazynier - niech będzie 1500 netto, kierowca/dostawca na własnej działalności - od 8000 brutto wzwyż, aaa jeszcze sprzątaczka - 1000 netto, własne tusze, używanie własnego sprzętu - to też kosztuje. Razem wynagrodzenie za wykonywanie w/w czynności 7000 netto plus działalność gospodarcza. Aquator daje marne 1000,00 zł na ręke plus ewentualnie prowizja, której nie da rady wypracować bo szereg czynności wykonywanych oprócz tego co się powinno uniemożliwia pozyskiwanie i obsługę klienta. Kontakt z centralą marny, pozjadali wszystkie rozumy świata i uważają że ta praca to szczyt marzeń. Niech jedno z drugim spróbuje utrzymać rodzinę za nawet 1500 zł!? Powodzenie życzę!!! Ale nie ma się co dziwić - prezes ma wypłacaną prowizję od tego co zostanie w kasie firmy, a nie od zysków, więc po co ma inwestować pracowników i ich motywować do pracy? W koncu on ma prawo do urlopu i to nie w Polsce, przecież z plebsem on nie będzie jeździć! Urlop nie raz do roku, bo to mało, 4 razy do roku jak nie więcej. [usunięte przez moderatora]
Fighter 2012-03-27 21:44:08
kalkulacja - 2012-03-26 20:11:50

Zarobki średnie na rynku: Księgowy- 2500 netto, Przedstawiciel handlowy - 2000 netto plus premia, magazynier - niech będzie 1500 netto, kierowca/dostawca na własnej działalności - od 8000 brutto wzwyż, aaa jeszcze sprzątaczka - 1000 netto, własne tusze, używanie własnego sprzętu - to też kosztuje. Razem wynagrodzenie za wykonywanie w/w czynności 7000 netto plus działalność gospodarcza. Aquator daje marne 1000,00 zł na ręke plus ewentualnie prowizja, której nie da rady wypracować bo szereg czynności wykonywanych oprócz tego co się powinno uniemożliwia pozyskiwanie i obsługę klienta. Kontakt z centralą marny, pozjadali wszystkie rozumy świata i uważają że ta praca to szczyt marzeń. Niech jedno z drugim spróbuje utrzymać rodzinę za nawet 1500 zł!? Powodzenie życzę!!! Ale nie ma się co dziwić - prezes ma wypłacaną prowizję od tego co zostanie w kasie firmy, a nie od zysków, więc po co ma inwestować pracowników i ich motywować do pracy? W koncu on ma prawo do urlopu i to nie w Polsce, przecież z plebsem on nie będzie jeździć! Urlop nie raz do roku, bo to mało, 4 razy do roku jak nie więcej. [usunięte przez moderatora]
bardzo ładna kalkulacja się przedstawia, natomiast brak w niej logiki. Otóż każdy z wymienionych stanowisk to cały etat, a z tego co wiem na te działania nikt nie poświęca 8h dziennie przez 20-parę dni w miesiącu. Działania Przedstawiciela to w małych oddziałach (sprzedaż do max 2.200 butli) max 16 h w miesiącu pracy w systemie, szumnie nazwane jako praca księgowego i fakturzysty (no chyba że ktoś mało biegły to max 24h), praca magazyniera to max 8h w miesiącu (4 dostawy x max 2h), sprzątanie magazynu 2h w miesiącu, windykacja - no cóż nie oszukujmy się - max 2 h przy kompie i max 8 h w terenie. Ile to daje ?? - max 44 h na miesiąc pracy na który przypada 176 godzin w mesiącu. Co mogą robić Przedstawiciele przez pozostałe 132 godziny miesięcznej pracy ??? Jak to co ? - handlować, dlaczego tego nie robią ??? - bo wolą narzekać. i ciągle szukać problemów. Niejeden powie, że musi pracować jako dostawca, otóż Panowie - od tego macie kierowców (dlaczego czasem ich wyręczacie - na to pytanie odpowiedzcie sobie sami, ja żadnych domysłów wyciągał nie będę).

Powiedzmy sobie szczerze - mamy limit 4 umów w miesiącu i jest to z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do zrobienia, popytajcie przedstawicieli konkurencji jakie limity mają i ile zarabiają to wam szczeny opadną i zobaczycie, że macie całkiem dobre warunki pracy. Gdyby było inaczej już by was dawno nie było. Najlepsze jest to, że są ludzie w firmie, którzy potrafią podpisać 6-10 umów w miesiącu i nie narzekają, a Ci którzy podpisują po 1-2 w miesiącu są najbardziej wyszczekani, szkoda tylko, że za plecami oraz ukryci za nickiem na gowork.Pytanie zatem brzmi - kto lub co Was tu trzyma - pracujecie po kilka lat tutaj i cały czas walicie te same teksty. Po szkoleniu 10.03 miało miejsce spotkanie nieoficjalne z Zarządem i wtedy można było zobaczyć ,że Ci najwięksi krzykacze i sarmaci nie mieli nic do powiedzenia, dla nich wszystko grało, żaden nie otworzył dziuba i nie wtrącił choćby jednego zdania, choćby jednego zarzutu. Zamiast tego na szkoleniu wolał popisywać się frazesami w stylu "Lubię szkolenia bo dają obiady", "nie lubię swojej pracy bo nie wiem dlaczego", "Aquator jest fe bo TAK".

Ciekawe jest równiez to, że wielu pracuje i nie narzeka, wyrabia limity, podnosi sprzedaż i swoje uposażenie i nie narzeka, wprost przeciwnie - jest doceniona i samemu zadowolona (pomimo i to zaznaczę, problemów które niewątpliwie są).

Nikt nie twierdzi, że jest idealnie, że współpraca z centralą i z prezesem jest super, bo aż taka super nie jest i pewnie długo nie będzie. W każdej firmie są problemy i tylko pytanie czy potrafimy położyć na to [usunięte przez moderatora] i robić swoje, czy będziemy rozczulać się nad wszystkim i robić z siebie cierpiętników.

Drodzy Przedstawiciele na rozmowach kwalifikacyjnych każdy poznał warunki pracy oraz warunki zatrudnienia, jeśli zostałeś zatrudniony to znaczy , że z tymi zasadami się zgadzasz i je przyjmujesz. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, praca w Biedronce i w Tesco czeka, jeśli uważasz , że jest tam lepiej i lepiej będziesz się rozwijał - to aplikuj. Tymczasem ceń s
Fighter 2012-03-27 21:52:55
cd. bo się nie zmieściło :)

Drodzy Przedstawiciele na rozmowach kwalifikacyjnych każdy poznał warunki pracy oraz warunki zatrudnienia, jeśli zostałeś zatrudniony to znaczy , że z tymi zasadami się zgadzasz i je przyjmujesz. Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, praca w Biedronce i w Tesco czeka, jeśli uważasz , że jest tam lepiej i lepiej będziesz się rozwijał - to aplikuj. Tymczasem ceń sobie swobodę którą masz (w innych firmach pisałbyś raporty codziennie, po 2-3 miesiącach nie osiągnięcia limitów wywalony byłbyś na bruk, kontrola i jeszcze raz kontrola)[usunięte przez moderatora]
klient 2012-03-28 10:02:40
Śledzę forum i aż mi się ryjek cieszy:) Są wycieczki personalne, dogryzanie i naskakiwanie każdy na każdego:) Szkoda tylko, że od kilku lat nic się w tej firmie nie zmienia. A przy okazji wycieczka do Fighter'a: Naskakujesz na tych, którzy ukrywają się za nickiem a sam co robisz??? [usunięte przez moderatora] Może nie jestem potentatem wodnym, bo kupuję max 50 butli na miesiąc, ale płacę i chciałbym, żeby terminy były dotrzymywane. Współczuję tym, którzy pracują w tej firmie jako przedstawiciele, ale zawsze będzie tak, że firmy słabo liczące się na rynku będą wykorzystywać ludzi i to, że nie ma pracy. Plus jest taki, że przynajmniej woda jest dobra. Pozdrawiam przedstawiciela z Częstochowy, bo przynajmniej on w tej firmie się stara i robi jakiś pozytywny wizerunek tej firmy.
Jeszcze jeden 2012-03-28 16:54:36
No proszę - niby klient a tak dobrze zna realia Aquatora i tak się martwi o tą firmę i jej biednych, uciemiężonych pracowników. Pewnie [usunięte przez moderatora] na oczy nie widziała i pewnie nigdy nawet nie usłyszał, ale domyśla się , że to on pisał. Taki alfa-omega. Cosik brak spójności w wypowiedzi szanownego powiedzmy \"klienta\".


Weź \"Kliencie\" już skończ, zabierz się za swoją robotę i Aquatora zostaw w spokoju. Nie komentuj jak nie jesteś tutaj stroną, a jeśli jesteś stroną to chociaż nie podszywaj się pod klienta.
fred 2012-03-29 09:42:50
Ty "jeszcze jeden" - a jednak potwierdzasz że właśnie takie są realia w Aquatorze :-) No coż w końcu ktoś kto niby broni tej firmy przyznał że jest tak jak tu wszyscy wypisują.
Siurator 2012-03-31 17:14:17
Podczas rozmowy kwalfikacyjnej (pełna żenada, ale cóż, jak się chce pracy to nie można bluzgnąć śmiechem) można usłyszeć okrągłe kłamstewka, obietnice normalnych zarobków (tylko trzeba się przez pół roku spiąć i popracować za 1400zł...), jak to jest fajnie w aquqtorku...
Niestety, realia są jakie są, możecie poczytać posty powyżej- niewiele tam przesady. Ponieważ to miejsce do zamieszczania opini o pracodawcach a nie do bluzgania, to napiszę tylko tyle (opinia własna): NIGDY, PRZENIGDY NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W AQUATORZE. Lepsze już miejsce za kasą w Biedronce.
Super 2012-03-31 23:25:55
Ta firma to totalna porażka. Na rozmowie kwalifikacyjnej sama ściema żeby tylko złapać pracownika bo nikt w takim syfie nie chce pracować. Sam prezes nie potrafi liczyć dla niego 2000 tys co to samo co 1000. Regionalny z Łodzi to jest dopiero Ali-baba jego metoda szkolenia pracownika sięga dna, chyba firma powinna sam wysłać go na szkolenia szczególnie z zarządzania i motywowania pracownika. Kompetencje sprzedażowe też znikome radochę mu sprawia naciąganie klienta ( bo podpisał umowę na 5 butli za 16 zł i cieszył się jak dziecko co to za wielki dil na 90zł),a jak sprzedał towar trefnemu klientowi za 4000zł to spoko twierdził nic się nie stało. porostu masakra. Odradzam pracę w tej firmie marna kasa!!!,zresztą jak widać tu na forum zero dobrych opinii chyba ze te od kierownika z łodzi.
Ps Twierdzą ,że są na 4 miejscu w udziale rynku w Polsce lekka sciema. 2000 butli na oddział tyle sprzedają i więcej lokalni producenci. Ale są nr 1 jeżeli chodzi o mizerne zarobki,fatalną atmosferę,kierowanie pracownikami.
jajakobyły 2012-04-04 08:23:59
Jako były pracownik firmy Aquator (ja dałem wypowiedzenie a nie odwrotnie) chciałem poinformować wszystkich, którzy chcieliby zacząć pracę w tej firmie, że 90% złych opinii o firmie, centrali i kierownictwie to prawda! Wszystkim proponuję dobrze się zastanowić nad przyjęciem tej pracy! Chciałem też się odnieść do wycieczek personalnych: Faktycznie nie powinno ich być, ale niestety Kierownik z Łodzi jest jaki jest! Jak ładnie ktoś napisał Ali Baba!
heniek 2012-04-04 18:18:56
pudło; a co wy się czepiacie kierownika z Łodzi? Jaki był taki był, ale już nie pracuje od jakiegoś czasu przeca
ale jaja! 2012-04-04 21:25:30
Ale jaja! Odnośnie wypowiedzi heńka - śledzę forum ale się nie udzielam aż do teraz! Jestem byłym pracownikiem firmy Aquator i aż śmiać mi się chcę jak czytam forum, bo w końcu ktoś pisze prawdę, ale czy aby na pewno mowa o tym właśnie kierowniku z Łodzi to jest [usunięte przez moderatora]???? Jeśli to prawda to ostro, bo myślałem że jest nie do ruszenia (chyba że sam się zwolnił nie wytrzymując presji) [usunięte przez moderatora]
heniek 2012-04-04 21:45:52
sam się zwolnił, i to będzie już ze 2 miesiące, no to pewnie nie wiesz też, że [usunięte przez moderatora] też się zwolniła?
ale jaja! 2012-04-05 15:42:59
No to ci dopiero info!!! Ciekawe co takiego się podziało, że [usunięte przez moderatora] zmienili pracę. Przecież oni tak byli zaparzeni w Aquatora i dla nich żadna inna firma nie istniała:) Ciekawe czy strategia firmy też się zmieni lub zmieniła?
ale jaja! 2012-04-11 14:59:18
A co ktoś z Daru Natury pracuje w Aquatorze??? Czyżby aż tyle się pozmieniało???
czesio 2012-04-24 07:32:05
taaaa.... szybko rosnące zarobki, doskonała atmosfera w pracy, niezbędne narzędzia pracy, to i z konkurencji przychodzą
ale jaja! 2012-04-24 12:15:40
A co ciekawego na oddziałach, gdzie [usunięte przez moderatora] szefował??? Istnieją bez niego??? Bo z tego co pamiętam to gdyby nie on to Kielce, Częstochowa, Śląski i oczywiście Łódź by nie istniały!!! Skoro go nie ma to teoretycznie nie powinno być oddziałów:)
siurator 2012-05-07 10:20:24
nic nie piszą, widocznie ich nie ma... odszedł najlepszy kierownik więc wszystko się posypało
Silesia 2012-05-31 22:47:32
Witam.....
No to może ja wam napisze.....
Pracowałem przez prawie 3 lata w oddziale Śląśk.... I byłem jego kierownikiem. Przez te 3/4 lata wszystko było w oddziale ok. Sprzedaż rozwineła się o jakieś około 40%.... ustabilizowała się baza klientów i nikt nie miał o nic pretensji.... Byłem dumny z tego że moja praca przyniosła widoczne i wymierne wyniki.... Był spokój, ład i porządek!!!!! Do pewnego dnia???!!! A tym sądnym dniem był dzień w którym pojawiła się w \\\\\\\"moim\\\\\\\" oddziale ta [usunięte przez moderatora]! Jak się szybko okazało ten dzień był początkiem końca, i mojej pracy w tej firmie jak i zadowolenia klientów z naszej obsługi... Po moim odejściu handlowcy z Łodzi podobno dotarli do wszystkich klientów i zrobili porządek???? I co się okazało po odejściu tej [usunięte przez moderatora] (bo tak się go roboczo nazywało)??? Że taka deklaracja do zarządu firmy była ściemą i to bardzooooo wielką!!!!! Ponieważ niemożliwością było dotarcie do firm które się pozbierały z rynku w latach 2002-2006.... [usunięte przez moderatora]
jamjest 2012-06-06 08:36:33
Jak jest teraz?
jajakobyły 2012-06-12 09:56:41
Widzę, że [usunięte przez moderatora] stara się wybielić siebie, a przecież wszyscy wiedzą, że nie potrafił kierować oddziałem i potrzebny był mu ktoś, kto będzie go pilnował i kontrolował. I jak się skończyła kariera [usunięte przez moderatora]??? Nie dał rady utworzyć oddziału w Krakowie i kontrolować go! Wszystko starał załatwić cudzymi rękoma! I co się stał??? W końcu dostał w Krk od byłego pracownika kilka porządnych kopów w [usunięte przez moderatora] i nawet się nie ruszył tylko stał wystraszony jak małe dziecko, któremu zabrali cukierki:) [usunięte przez moderatora]
laniewody 2012-06-26 09:04:13
No i co cwaniaki??? Wszyscy się darli i nikt nic nie wymyślił a teraz żalicie się na forum!!! [usunięte przez moderatora] kierownik super rewelacyjny, ale tylko wg jego mniemania, [usunięte przez moderatora]. ten co zawsze dużo krzyczy, a jak przychodzi co do czego to siedzi cicho nie podskoczy bo się boi, [usunięte przez moderatora]. wielki szu oddziału południe (dobrze, że go nie ma bo ktoś by mu coś zrobił). A co z centralą??? A no nic [usunięte przez moderatora]. w końcu robi coś na czym się zna czyli nic, [usunięte przez moderatora]. dalej udaje, że zna się na tym co robi, nasza wspaniała księgowość dalej robi wszystko za innych a swojej pracy nie potrafi wykonać na czas. No i wspaniali przedstawiciele na oddziałach. Fajna fucha kierowca, dostawca, magazynier, serwisant, sprzątacz i chłopiec do bicia za to, że wiecznie jest problem u klientów, bo nic nie ma. No i co tu dużo pisać! Po prostu jeden wielki [usunięte przez moderatora]. Każdy dyma każdego i wszyscy się cieszą, że są [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Czas [usunięte przez moderatora] z tej firmy bo zaczyna człowieka już [usunięte przez moderatora] szczypać i za chwilę nabawi się jakiegoś parcha na członku. Nie polecam żadnych kontaktów z tą firmą, bo nie wiadomo co na człowieka siądzie!!!!
fusiator 2012-07-10 14:44:25
Ja już na wszelki wypadek jestem spakowany, bo nie wiem jakie sankcje grożą za pisanie prawdy o laniu wody w aquatorku:)
był i poszedł 2012-08-09 09:45:39
Najgorsza firma w jakiej pracowałem!!! To co piszą na forum jest w prawie 100% prawdą!!! Nie polecam tej firmy ani jako pracodawcy ani jako dostawcy!!!! Masakra totalna!!!!
boleki lolek 2012-08-30 20:29:22
i jak tam dziubaski? dajecie radę jeszcze? kaska się polepszyła czy też robicie więcej za mniej? :):):)
Szef 2012-09-24 18:04:32
Drodzy byli pracownicy, przed oceną firmy Aquator proszę uprzejmie zapoznać się z opiniami kolegów mających swoje przeżycia i przemyslenia a także wyrobione opinie na temat innych firm z tej branży - np. Edenu. Gorąco polecam tą lekturę. Bo jak zwykle - \"U sąsiada trawa zawsze bardziej zielona\". Proponuję także spróbować własnych sił w założeniu, rozwinięciu swojej firmy. Bajecznie proste, łatwe i przyjemne. O swoich doświadczeniach i sukcesach w tej konkurencji nie zapomnijcie się z nami podzielić na tym forum.
Tola 2012-09-24 19:51:09
Ej szefie :) A Ty prowadziłeś własną działalność czy zacząłeś od prezesowania od razu?
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina 2012-09-25 14:10:19
Założyć własną firmę nie jest wielkim wyczynem. Wpasować się w rynek jest trochę trudniej, ale też nie jest to nic wielkiego. Najgorsze jest to jak na stołku prezesa siedzi niewłaściwy człowiek, który zamiast rozmawiać z pracownikami łeb zadziera tak wysoko, że jego czubkiem sięga własnej [usunięte przez moderatora]. I to jest właśnie [usunięte przez moderatora] firmy od środka! Pozdrawiam
siurator 2012-12-11 09:26:39
A tu co taka cisza? [usunięte przez moderatora] się jeszcze napina czy już mu przeszło? Ile to już lat?.... Chyba dwa jeśli mnie pamięć nie myli, więc pewnie koniec bliski, zaraz walne i ten doskonały manager znajdzie się na rynku pracy, a ten szybko zweryfikuje jego umiejętności a raczej ich brak:) Trzymajcie się tam chłopaki!!! (jeśli jeszcze tam ktoś jest)
P 2012-12-11 11:46:18
Odział Kraków jeszcze działa ?
leming 2013-01-02 09:50:15
Kraków? To raczej była prowizorka? Wszędzie sprzedaż pada, słabo Łódź, Poznań... Małe oddziały też kiepsko. A pomysłu na jakąś zmianę brak. Ciekawe co na to akcjonariusze? Julian chyba zaczyna odliczać godziny :) Trzeba wytrzymać do marca :)
graf 2013-02-21 11:27:10
Ale opinie... Wynika z tego że nie warto aplikować.
oburzony 2013-04-03 07:29:40
No i co? Przespaliśmy się z nowymi umowami i systemem wynagrodzeń. I co dalej?? Jak długo [usunięte przez moderatora] i spółka będą nas [usunięte przez moderatora]?? Ludzie opamiętajmy się bo to jest tak nieczytelne i zawiłe, że nigdy nie dojdziemy czy kaska się zgadza. [usunięte przez moderatora] Mimo tych kilku lat spędzonych tutaj, chyba nadszedł czas się pożegnać. Trochę smutno, ale skoro kilku głupków robi z nami co chce, a my nie mamy siły się temu przeciwstawić bo straszą wymówieniami to mam to gdzieś. Czas podjąć życiową decyzję.
1
Były Pływak :) 2013-04-23 21:21:46
No wreszcie jakas dobra nowina... nie pracuje juz troche ale z ciekawosci zagladalem co jakis czas :) Z perspektwy czasu milo wspominam prace, mam tu na mysli handlowcow. Trzymajcie sie i nie dajcie sie ! Pozdrowienia :)
rotauqa 2013-07-04 09:12:47
Hej aquatorki, jak żyjecie? Jak tam w ekipa [usunięte przez moderatora] z Łodzi, cwaniaczki z Poznania nadal takie ze strachu [usunięte przez moderatora]?
Pozdrowienia
co to k..wa jest?? 2013-10-28 07:22:33
[usunięte przez moderatora]. Opinie o firmie były jednoznaczne. Zero rozwoju osobistego, kasa baaardzo słaba i te [usunięte przez moderatora] z centrali, którym się wydaje, że wszystkie rozumy pozjadali. Z resztą czego wymagać od tej metropolii jaką jest Ostrzeszów???
Zanim podejmiecie decyzję o pracy w tej firmie mocno się zastanówcie, chyba że jest to tylko na przeczekanie. Krótko mówiąc jest to praca dla ludzi bez ambicji lubiących taplać się w błocie.
4
kintats 2014-02-26 06:57:08
I jak tam wodniki? Śrubka się dokręca, zobaczymy kto pęknie.
Katmandu 2014-05-07 07:35:22
(usunięte przez administratora) Tak czytam te wypowiedzi i wiele zapewne jest przesadzonych, ale niechby jeden procent był prawdziwy to aplikować się odechciewa. Żałosna firma i żałośni ludzie tam pracujący.
było minęło 2014-05-13 07:10:42
niestety te opinie nie są przesadzone. pracowałem w tej firemce chwilę i na własnej skórze sie przekonałem o nieudolności zarządzania i braku organizacji
było minęło 2014-05-17 18:44:12
brak jakichkolwiek chęci rozwoju i zdobywania nowej wiedzy oraz doświadczenia. Lepiej pływać w znanym szambie niż zaryzykować i wypłynąć gdzieś indziej. To co trzyma tych, którzy zostali to po prostu tylko strach, że w prawdziwej pracy sobie nie poradzą. 3mcie się
Przerdzewiały dystrybutorek 2014-09-04 16:54:02
Dalej Julian na lodzi czy popłynął ? :)
księżycowy górnik 2015-01-23 19:07:56
no właśnie, też mam rodzinę i potrzebuję jako osoba szukająca pracy odnaleźć wraz z nią stabilizację i pewność bytu. czy AQUATOR SP. Z O.O. może mi to zapewnić? mam tu na mysli nie tylko wysokie zarobki ale przede wszysztkim umowę o pracę na czas nieokreslony. czy firma byłaby w stanie mi to zapewnić?
... 2015-01-26 07:48:20
stabilizację i pewność bytu. czy AQUATOR SP. Z O.O. może mi to zapewnić ????

Ty chyba rzeczywiście jesteś z księżyca jeśli myslisz że Aquator Ci to zapewni :):)

Jak masz rodzinę to szukaj innej pracy

Pozdrawiam
1
Pej 2015-01-29 22:38:11
Ta praca nie da Tobie zadnej satysfakcji,
Normalnych zarobkow czy stabilizacji
on 2015-04-28 07:05:38
nie polecam
rabona 2016-05-13 17:51:07
Tak na prawdę w tym przypadku wiele zależy od wyników pracownika @robert, jest podstawa, która zaczyna się od 2000 netto, ale jeśli masz dobre wyniki sprzedażowe to będziesz mieć wysoką premię. Można również liczyć na to że dostanie się służbowy samochód oraz telefon
1
Zostaw swoją opinię o AQUATOR SP. Z O.O. - Ostrzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AQUATOR SP. Z O.O.