Ekoland Sp. z o. o.
3 76 6 1

Opinie o Ekoland Sp. z o. o.

P.K

Zaczne od niewinnej sposobnosci , jest to efekt motyla.....mala rzecz ktora moze zmienic przyszlosc czlowieka badz calego swiata...czytalem wiele odpowiedzi na forum nie tylko Maspex (Ekoland),ale tez innych firm ...1 czlowiek za slaby ----wiele ludzi mocni nie do zlamania....ludzie powinni sprzeciwic sie kapitalistom ..razem damy rade ...przypomina mi to historie artysty niespelnionego (A.H),ktorego Akademia nie chciala przyjac,zrzadzenie losu sprawilo iz ow artysta ,podbil cala Europe ,jak Alexander Wielki badz Genghis Khan ,wielkie rzeczy zaczynaja sie od tych malych....ja wyjde jako pierwszy naprzeciw tym ktorzy wykorzystuja biednych ludzi ,ale nie chce byc sam ,chce abyscie byli ze mna ,razem wygramy ....

OnaZnajacaPrawde

Aj jutro powrot do tej jakze wspanialej firmy,do zyczliwych wspolpracownikow ,wspanialych przelozonych i tej naprawde niesamowitej spokojnej wykonywanej pracy ...pozdrawiam ;-)

uprzejmy

One sa dwie,tam gdzie sie najmniej tego spodziewasz,podziekowal.

Pfff

Bony na swieta 150 zlotych (usunięte przez administratora)

slabiutko w te swieta
@Pfff 06.12.2018 13:19

bez komentarza..postarali sie w tym roku..zal i wscieklosc ....tyrasz caly rok i 150 zl..nie wierze ..

Wkurzona
@Pfff 06.12.2018 13:19

Wstyd i żenada, taki duży zakład, pracownik jest dla nich zerem, niczym, pracuje dwanaście godzin i takie podziękowanie na koniec roku, jak oni się nie wstydzą, takie poszanowanie mają dla nas pracowników, na koniec kopa w (usunięte przez administratora) chańba.

Walczacy z Systemem
@Wkurzona 07.12.2018 10:32

zgadzam sie z twoja opinia.to co wyprawia kierownictwo w firmie to jakas kpina .chyba nadszedl czas zeby wezwac na dywanik Ceo Ekolandu i zrobic porzadki w firmie...

Wkurzona
@Pfff 06.12.2018 13:19

Za te bony zabrali dwa razy tyle, także sporo nas kosztowały, opieprzyli z wyplad równo, i to na same święta taka niespodzianka, drogie te bony.

Sandra
@Wkurzona 09.12.2018 08:16

masz racje.dowiedzialam sie dzisiaj ze wyplata malutka ...oj niedobrze ...za chwilke bedziemy pracowac za myszke ryzu....

Sandra
@Pfff 06.12.2018 13:19

Mam pytanko.czy w firmie Maspex w tychach mozna zastac prezesa firmy? pytam dlatego poniewaz,trzeba poruszyc kilka spraw odnosnie pracownika fizycznego(podwyzka pensji,szacunek za wykonywana prace ,itp)..pozdrawiam ;-)

Wkurzona
@Sandra 09.12.2018 20:35

Sandra, jaki szacunek? O czym ty mówisz? Oni nie znają znaczenia tego słowa, ty masz robić i cicho być, maszyny stare, psują się, ryzykujemy wciąż zdrowiem, a nawet życiem, bo jak zadzwonisz do mechanika bo jest awaria, to usłyszysz miłe słowo, czeeego! Często sami bawimy się w mechaników, bo nie ty się liczysz jako pracownik, produkcja jest ważniejsza. Mistrzowie, do jednego wora z nimi, plotkują po kątach ze swoimi dupolizami, lub romansują, kierownik jeden z drugim wiecznie głodny, z zapchaną buzią jedzenia, bełkocze coś niezrozumiałe, lub śpi na siedząco, ludzie się żrą między sobą, rywalizują, panuje mobbing, a im się to podoba, i co ty możesz? Są układy i ukladziki, niema komu się poskarzyc.

Jakiś
@Wkurzona 10.12.2018 18:41

Chahaha, jest taki jeden mechanik rekin, wypierniczy na siebie całą butelkę tandetnej wody, i buja się po zakładzie i gra kasanowe, a te durne niewydymki latają za nim i sikaja po majtach, dają się mu obmacywac, istny cyrk a nie zakład pracy.

Symetria
@Jakiś 10.12.2018 23:49

Witam wszystkich.pracuje w tej firmie okolo 3 tygodni i tak od serca napisze ze ,osoby majace im wiekszy staz pracy ,tym bardziej rzucaja doopskiem.jakim prawem taki ktos nie ma szacunku do osob agencyjnych lub mniejszy staz od nich...w pracy kozaki ..lol a poza brama glowa w dol i tak tylko przemyka niewidzialnie jak duch....nie sa to charakterni ludzie wiec i szacunek sie nie nalezy..pozdro dla kumatych

Pracownik L-Tetra
@Pfff 06.12.2018 13:19

150 nieźle ???? Formpol 1300 brutto do wypłaty. Tyle że niestety praca nie dla kobiet. Ale z tego co słyszę to takiej żenady nigdzie nie ma❗Trzeba będzie przemyśleć dalszą pracę w tym czymś, nie napiszę słowa praca.

AK
@Pracownik L-Tetra 11.12.2018 13:47

moze i dadza ale trzeba (usunięte przez administratora).moj znajomy tylko 2 miechy tam wytrzymal..pozdr

fusion
@Wkurzona 10.12.2018 18:41

ale czy kazdy mechanik tak odpowiada?

jon
@Walczacy z Systemem 07.12.2018 19:03

a Ty myślisz, że Pawiński nie wie jakie zarobki mają jego pracownicy? Przecież na niewolniczej płacy pracowników się fortuny robi...

asia

Witam, proszę o opinie pracy na produkcji. Polecacie? Jakie wynagrodzenie na start? Na czym dokładnie polega ta praca, jest ciężka fizycznie, można wytrzymać te 12h? Jak współpracownicy? Są w porządku czy jeden drugiemu by wbił nóż w plecy? Proszę o opinię kogoś kto pracuje lub pracował. Jakie zakłady na tyskich terenach przemysłowych polecacie?

yeah
@asia 30.10.2018 14:56

Asia ja tutaj pracuje na produkcji juz chyba 2 miesiac ale dzisiaj w dniu wyplay zobaczylem kwote okolo 2000 tys zl/m za te nocki 12 godzinne itp ..to tak jakby mi ktos splunal w twarz..zawiodlem sie i to bardzo...pracuje przez agencje pracy..

Stefan
@asia 30.10.2018 14:56

Jesteś zainteresowana pracą na produkcji? Czy firma obecnie rekrutuje pracowników, bo ja nie znalazłem żadnych ogłoszeń. Byłaś już na rozmowie kwalifikacyjnej, albo złożyłaś CV? Jeśli będziesz miała jakąś odpowiedz od firmy, napisz o tym na forum. Ten wątek odwiedza wiele osób, którzy tak jak Ty są zainteresowani pracą.

Życzliwy
@asia 30.10.2018 14:56

Tak , u nas wszyscy są zawistni jeden drugiemu podstawia świnie więc jeśli zależy Ci na pracy bez stresu i mobbingu to szukaj dalej .

Becia
@asia 30.10.2018 14:56

Najlepszy ekoland

Abc
@yeah 09.11.2018 20:17

Pod agencją więcej niż 2200 nie zarobisz, bij do kierownika o przejście pod ekolandem.

Zbigniew Stonoga
@Abc 15.11.2018 18:33

czyli pod agencja pracy wiecej niz na waciki sie nie zarobi? heh nie wiem co o tym myslec...chyba zloze skarge do CEO Ekolandu za zbyt niskie wynagrodzenie ...prezes Firmy musi poczuc jak to jest byc tym maluczkim z 2000 na koncie....nie ma lekko

Fran
@Abc 15.11.2018 18:33

Ja pracuję tam 11 lat i moje zarobki 2200-2500 PLN. A nowi narzekają...

Operacja Barbarossa
@Fran 04.12.2018 11:17

niewierze

Rothschild
@Abc 15.11.2018 18:33

nie ,raczej widzialbym sie w gronie rady nadzorczej PKO Bank Polski badz w grupie KGHM ....a nie zwyklym operatorem maszyny ktory jest konfiturowany za kazde uchybienie..pozdrawiam ;-)

Tamten

Do pań ze zmiany b z butelek, swietojebliwa trójka, każdy pewnie wie o kogo chodzi, czy dalej wypinacie te wstrętne grube dupska mechanikowi? Nikt jeszcze z tym nie zrobił porządku? No ale jak się sprzedaje innych i lize tylek mistrzowi to ma się lepiej nie? I na was przyjdzie czas i pora.

Aseptic_B
@Tamten 11.12.2018 14:20

ciekawe przejście od tematu mechanika do mistrza... łatwo pisać kiedy jest się tylko anonimowym kretynem, skoro tyle wiesz o zmianie B to podpisz się imieniem i nazwiskiem bo być może i na Ciebie znajdziemy jakieś ciekawe ploteczki, narazie aninimowo jesteś tyle wart co te gówniane historie wyssane z palca...

Syfon
@Aseptic_B 13.12.2018 09:56

Każdy wie że tam są układy, grupa konfidentów, nie jesteś z nimi? To cię zeżrą, a jak na ciebie nic nie mają to wymyślą, rywalizują między sobą idioci, za jakie pieniądze? Jakby pracowali w wielkiej korporacji, mało kto wytrzymuje psychicznie, ile już ludzi odeszło i będzie odchodzić?

Ania
@Syfon 13.12.2018 13:46

To niech odchodzą, nikt na siłę nie trzyma. Ludzie nie odchodzą przez mobbing ani źle traktowanie ale przez kiepskie zarobki i własne lenistwo. Też sama niedawno się przyjęłam, w dodatku na butelki ale nic takiego mnie nie spotkało, jak komus zależy na pracy to się stara i pracuje. Młodym się wydaje że od razu zarobią kokosy za siedzenie w telefonie... A kapusie byli, są i będą jak długo świat istnieje...

A.H
@Tamten 11.12.2018 14:20

czas na wieprzowinke..;-)

Sprawiedliwosc
@Tamten 11.12.2018 14:20

Karma zawsze wraca do ludzi niegodziwych ,szydzacych z inych ,podstawiajacych klody pod nogi i konfiturujacych z kierownikami....

Zyczliwy pan Lokietek

To jest Ona nie ON

Ekoland

Cos wiecej o zakladzie? Na jaka zmiane najlepiej sie przyjac? Jak traktuja paracownicy siebie nawzajem?

Pracownik L-Tetra
@Ekoland 14.11.2018 10:14

Najlepiej lepszą zmianę szukać na innym zakładzie. Gorzej chyba się nie trafi, ludzie to większości elita kapusi, konfidentów.

Tamten
@Ekoland 14.11.2018 10:14

Idź na zmianę C, wydaje się najlepsza.

A.H
@Tamten 13.12.2018 14:02

mam pytanko do ciebie..czy da sie zmienic zmiane od tak?

La Barbie
@Ekoland 14.11.2018 10:14

jak sie skonfituruje konfiture to jest sie gitem ,a jak dieskonfituruje gita jest sie fraj..erem...podziekowal to tyle...

KAMA

WITAM SZUKAM OSOBY KTÓRA ZNA KOGOS W LOGISTYCE M LOGISTYK CHODZI MI O ZŁOZENIE OFERYT TRANPORTU a odwdziecze sie

Wkurzona

Walczący z systemem, masz rację, bo coraz gorzej się dzieje w tej firmie, czas najwyższy coś z tym zrobić, chociaż tam się cuda dzieją jeden wielki bur.. l, to niech wkoncu dojdzie do nich że właśnie dzięki nam i naszej ciężkiej pracy, ta firma istnieje, że to my na nich zapierdzielamy w pocie czoła, należy nam się jakiś szacunek.

Nikczemnos jest wyzwoleniem

siemka wszystkim.no to pochwalcie sie dzisiaj pracownicy firmy Ekoland jakie to prezenty dzisiaj dostaliscie i bony w kwocie kilku zl.....szkoda mi tylko agencyjnych bo zap..dalaja jak inni i nic nie maja...niewolnictwo xxi wieku

Iwona

@Nike Ok, rozumiem już o co chodziło. Skoro twierdzisz, że te osoby nie są chętne do pomocy z jakiegokolwiek powodu, to czy ten fakt został zgłoszony komuś "wyżej" w firmie Ekoland? Jeśli tak - napisz proszę co było dalej. Będę wdzięczna.

Abc
@Iwona 22.06.2018 14:05

Iwona tez jestem operatorem w Ekolandzie i powiem szczerze komu to zglaszać na chyba prezesowi. Uwazam ze jak sie jest juz tym mistrzem i kierownikiem to wiedza na temat maszyn jest wystarczajaca aby np. z owodu braku mechanikow na zmianie pomoc a nie wzruszac ramionami.

Operatorka
@Abc 23.06.2018 06:50

Jestem operatorka w Ekolandzie i uważam że nie ma co wszystkich do jednego worka dawać widzę że jada na mistrzów Ale na przykład mistrz zmiana D Krzysztof ściąga fartuch i robi na maszynie jak tylko trzeba pomaga i zna się na.maszynach

Operator
@Abc 23.06.2018 06:50

Zarobki zależy gdzie się trafi powiem tak nie ma sprawiedliwości bo pracownicy 10 lat pracujący mają niekiedy mniej.niz nowi

Sprawiedliwa
@Iwona 22.06.2018 14:05

Pani Iwono,przepraszam że się wtrące,pisze Pani czy ten fakt został zgłoszony wyżej,ludzie się boją nie chcą zgłaszać,wolą odejść,bo i tak to nic nie da,czy góra tego nie widzi? nie widzą że ludzie uciekają? Dlaczego się nad tym nie zastanawiają? Gdzie jest przyczyna? Ogólnie praca jest fajna,tylko ludzie pracujący tam niszczą się nawzajem,to z tym trzeba zrobić porządek,a wtedy ludzie z chęcią będą przychodzić do pracy,w tak napiętej atmosferze nie da się pracować,przecież tu nie o to chodzi,to ma być praca a nie (usunięte przez administratora) przetrwania.

Fran
@Operatorka 23.06.2018 16:26

Krzysiek, to fakt ale to tylko jeden jedyny mistrz, który jest odpowiedni na to stanowisko, reszta do jednego wora.

Iwona

@Sprawiedliwa Proszę nie przepraszać, po to własnie jest forum, aby móc dyskutować. Co rozumiesz przez to stwierdzenie z "niszczeniem siebie"? Mówisz o relacjach pomiędzy pracownikami, czy o relacji pracownik - przełożony? Gdybyś mogła napisać nieco jaśniej, to byłoby świetnie. Masz jakieś propozycje zmian w firmie? Może spowodowałoby to zmianę Waszej opinii o firmie.

OPERATOR
@Iwona 28.06.2018 11:54

IWONA KOMU ZGŁASZAĆ KOMU SIĘ ZALIC RACZEJ jak już prezesowi głównemu który żadko bywa u nas w zakładzie kierownicy można liczyć raczej tylko na kierownika z zmiany C i mistrzów zmiany D nie ma co ukrywać konkretne osoby wiadomo że pracownicy starzy zależy którzy różnie podchodzą do nowych osób no bo nic z tego nie maja zależy na kogo się trafi Ale uważam że zaklad pracy jest super tylko że zarobki są niesprawiedliwe bo jeden zarobi 3 tyś A jeden zarobi 1900 a robi to samo

Sprawiedliwa
@Iwona 28.06.2018 11:54

Pani Iwono,tak mówię o relacjach między pracownikami,Upakarzanie poniżanie i nękanie,a to wszystko to różne oblicza mobbingu,Art.94 Kodeksu Pracy wyraźnie podkreśla,że pracodawca jest zobowiązany do przeciwdziałania mobbingowi.Moim zdaniem powinno być zebranie pracowników,bo dużo ludzi ucieka,ledwo zacznie pracować i już się zwalnia,i to przełożonego powinno zainteresować,przeciw praca nie jest zła,to co jest nie tak?

Sprawiedliwa
@Sprawiedliwa 29.06.2018 09:07

Pani Iwono,ja tam pracuję,widzę,obserwuje co się dzieje,ja na szczęście mam silną psychikę,robię swoje i nie dam się nikomu,i nie pozwolę sobie aby ktoś mnie gnebił,ale są wrażliwe osoby które płaczą po kątach,słabe psychicznie,przecież to nie na tym polega,praca powinna dawać nam satysfakcje,a nie strach,idę tam bo muszę,albo nie pójdę bo mam już dość.

Fran
@OPERATOR 28.06.2018 19:41

Ten co potrafi obsłużyć więcej maszyn zarobi mniej od tego co jest ograniczony do 1-2 maszyn tylko dlatego że ten drugi ma dobry kontakt z kierownikiem. Patrzę na ten bezsens już ponad 10 lat! Zarabiam 2200-2500 bo idę tam i robię swoje a nie sterczę z kierownikiem czy majstrem

Brzęczyszczykiewicz

@henia Pn. 6:00-18:00 Wt. 18:00-6:00 Śr. wolne Czw. wolne Pt. 6:00-18:00 So. 18:00-6:00 Nie. wolne Pn. wolne itd. Święta kościelne często są wolne (Boże Ciało, Wszystkich Świętych) i jeśli z grafiku wynika dzień roboczy to najpierw biorą z nadgodzin a później z urlopu.

SKL
@Brzęczyszczykiewicz 14.10.2018 15:11

I tam już niedługo wróci 8 godzinowy system pracy.

Pracownik
@SKL 18.10.2018 17:52

Witam. Czy to pewne ze wroci 8godzinny system? Bo te 12 godzinny niby nie jest zły, a jednak daje w kosc

Jeszcze pracownik
@Pracownik 08.11.2018 21:52

NIE,proste dlatego to wprowadzili bo nie ma komu pracować i tyle.

pracownik
@Jeszcze pracownik 09.11.2018 13:53

Prawdopodobnie wróci taki system na magazynie

motyla noga
@pracownik 09.11.2018 15:02

8 godzinny system pracy nie wróci w baaardzo długiej perspektywie czasowej. Powodem wprowadzenia była duża rotacja, szczególnie pracowników z krótkim stażem. Jeżeli ktoś chce mieć wolne weekendy to nie ma czego szukać w Ekolandze!

henia

Witam, szukam pracy na terenach przemysłowych w Tychach i myślałam żeby wysyłać cv do tego zakładu. Jeśli jest tu osoba, która tam pracuje to proszę napisać jak wygląda dokładnie ten system 2/2. Załóżmy poniedziałek i wtorek praca na dzień. Środa wolna, a czwartek już na nockę do pracy czy też wolny?

Tychy

Witam. Czy są przyjęcia na magazyn. Jak wygląda praca, warunki i system pracy ?? Warto aplikować czy lepiej odpuścić sobie tę firmę ???

Operator wózka
@Tychy 30.09.2018 21:50

Odpuść, oczywiście zrobisz jak chcesz. Dostaniesz najniższą krajową plus premia za kapowanie. Praca dwa dni po 12 godzin potem niby dwa wolne w praktyce 1.5 dnia itd itp

Iwona

@ps, upominam Cię.Twoja wypowiedź jest niezgodna z regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin Na forum GoWork nie wolno nikogo obrażać i należy wypowiadać się w kulturalnej formie. Wpisy sprzeczne z regulaminem mogą zostać usunięte.

Iwona

@Miro, jesteś zainteresowany pracą w firmie Ekoland? Na jakie stanowisko będziesz aplikował? Jeśli chodzi o warunki wynagrodzenia nie mogę Ci pomóc. Jestem moderatorem tego wątku i nie pracuję w tej firmie, więc nie mam takich informacji. Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby pomóc @Mirowi i odpowiedzieć na jego pytania? Można liczyć na pozapłacowe dodatki do wynagrodzenia takie jak pakiet socjalny lub kursy i szkolenia? Wasze obiektywne opinie pomagają innym w podjęciu decyzji o tym, czy chcą aplikować do tej firmy.

Miro

Witam jak wygladaja zarobki w firmie ekoland na dzien dzisiejszy? Podstawa i premie ile zazwyczaj wychodzicie?

Iwona

@Mumia, piszesz , że niektórzy pracownicy mają lepsze poparcie w firmie. Masz na myśli awanse? Przecież osoby z odpowiednim wykształceniem, wiedzą i stażem pracy są najlepszym wyborem przy ustalaniu kadry kierowniczej. Napisz coś więcej o warunkach pracy i dodatkach do wynagrodzenia. Czy można na nie liczyć? Jaka według Ciebie jest atmosfera w pracy? Masz dobre relacje ze współpracownikami? Podziel się swoim doświadczeniem pomożesz innym osobom poszukującym pracy.

Iwona

@Pracownik magazynu, piszesz, że pracownicy są awansowani z klucza. Co według Ciebie to oznacza? Wiedza i doświadczenie pracownika jest filarem firmy, więc tacy kompetentni ludzie powinni byś wyróżnieni i zajmować kierownicze stanowiska. Czy mógłbyś napisać więcej informacji o warunkach pracy w firmie? Czy pracodawca dodaje bonusy do wynagrodzenia takie jak premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Jak oceniłbyś atmosferę w pracy? Czy relacje z przełożonym są dobre? Każde dodatkowe szczegóły pomagają osobom poszukującym pracy.

Mumia
@Iwona 19.07.2018 07:47

niestety w praktyce jest zupełnie inaczej, znajomości kontakty to się liczy, biorą też ludzi którzy spełniają okreslone kryteria pod względem osobowosci ponieważ takimi łatwiej kierowac.

Iwona

Sprawiedliwa, rozumiem, że niektóre informację o firmie mogą być objęte tajemnicą, ale wypowiadasz się na forum na którym dzielimy się informacjami o pracodawcach i firmach. Jestem moderatorem tego wątku, więc nie znam szczegółów zatrudnienia i nie mam żadnych powiązań z firmą której dotyczy wątek. Na forum Gowork.pl umieszczamy informacje o pracodawcach, warunkach pracy i obecnie prowadzonych rekrutacjach. Dlatego interesują mnie szczegóły zatrudnienia obecnych pracowników. Dzięki ich opiniom przyszli kandydaci mogą więcej dowiedzieć się o firmie i zdecydować, czy będą aplikować do tej firmy. Każda opinia zostawiona przez Ciebie jest mile widziana i ważna i nie ma znaczenia czy jest pozytywna, czy negatywna. Najważniejsze jest, by wnosiła coś do wątku i pozwalała innym osobom poszukującym pracy wyrobić sobie opinię o pracodawcy.

Magazynier
@Iwona 12.07.2018 18:21

Ja pracuję w tej firmie 12 lat na magazynie i zarabiam 3000-3500 zł. Na magazynie po około pół zarobicie około 2000 zł na rękę. Nie wiem jak na produkcji, z pewnością nieco mniej. Praca w Ekolandzie to 4-brygadowka, więc o wolnych weekendach zapomnijcie. Musicie się zadowolić jednym w miesiącu.

Pracownik magazynu
@Magazynier 12.07.2018 21:21

2000 zł na 4b (usunięte przez administratora) kasa, haha. Jeden weekend w miesiącu a nie czasami na dwa? ????. Jeśli ktoś nie ma ambicji to tam wegetuje i tyle. Bo co można powiedzieć o firmie która awansuje osoby z klucza a nie wiedzy?

tr

Jakie tu bzdury piszą robić zapierdol. ..po 12 gdz kierownicy jak dzieci a pracownicy tylko chodzą i popieram. Siebie fajnie zarobić 3000 tys przez cały prawie miesiąc po 12 gdz super polecam

Iwona

@Sprawiedliwa, takie zachowanie w relacjach miedzy pracownikami jest oczywiście niedopuszczalne. Powinno być to zgłoszone do przełożonego i odpowiednio nagłośnione. Czy możesz napisać coś więcej o firmie? Czy pracownik może liczyć na inne dodatki takie jak pakiet socjalny czy premie? Czy droga awansu dla wykształconych i zasłużonych stażem pracowników jest otwarta? Czekam na Twoja opinię.

Sprawiedliwa
@Iwona 05.07.2018 19:26

Iwona,nie mogę Ci napisać nic o firmie ponieważ od udzielania takich informacji jest zarząd,obowiązuje mnie tajemnica.

Kwiatuszek

Jak wygląda praca na stanowisku operator maszyny na zmianie B?

Sprawiedliwa
@Kwiatuszek 25.06.2018 10:30

Strasznie,jest bardzo źle,zawiść i nienawiść,tak zwany mobing między pracownikami,atmosfera napięta,brak słów,jedno drugiego chce zniszczyć,jeśli masz słabą psychikę to nie dasz rady.

Sprawiedliwa
@Sprawiedliwa 25.06.2018 10:40

Dajmy na to,przychodzi nowa osoba,mistrz kierując ją na daną linie,tłumaczy starszemu pracownikowi,ta osoba ma się przyglądać na początek i uczyć się,starszy pracownik ma objąć opieką nowego pracownika,ale nie jest tak,ta osoba jest szydzona,poniżania,później słychać na stołówce: jutro nie przyjdzie,nie da sobie rady itp. Takie wysmiewanie jedna do drugiej.Kierownik nie karze się spieszyć,bez pośpiechu ma się nauczyć,ale koleżanki zadbają o to aby ta osoba już nie wróciła,kierowników mamy dobrych,to ludzie niszczą ten zakład,praca jest w porządku,w pewnym sensie to co niektórzy pracownicy stosują to można też nazwać sabotażem,działanie na szkodę firmy.

#Nike

Pracowalam odradzam zmiane D Na butelkach pracuja tak dwulicowe osoby ze nikt tam wytrzymać nie potrafi dluzej Podziwiam osoby z nimi pracujace Cały zaklad to kpina Większość osób na niczym się nie zna Mistrzowie sa smiechu warci Żal żal i jeszcze raz żal

Sprawiedliwa
@#Nike 11.06.2018 23:13

Nie tylko na zmianie D,na zmianie B też są suki,a szczególnie takie dwie,panuje mobing,nieprzyjemna atmosfera,jedną pani uważa się za kierowniczke i stosuje tak zwaną falę,a słoma jej z butów wystaje,sieje nienawiść i zawiść na całej linii,buntuje innych i skłuca ludzi przeciwko sobie,nadawała by się na esesmankę do obozu koncentracyjnego Auschwitz,przez nią zwolnilo się już kilka osób,i dalej tak będzie póki ktoś nie zrobi z nią porządku,a przyjdzie taki dzień,bo to co ona wyprawia to już za dużo,to nie (usunięte przez administratora) koncentracyjny,to praca.

Iwona

@#Nike Na jakiej tak właściwie podstawie twierdzisz, że cały zakład firmy Ekoland na niczym się nie zna? Jest to bardzo poważne stwierdzenie z Twojej strony, dlatego liczę na jakieś konkrety. Z góry za nie dziękuję.

Nike
@Iwona 16.06.2018 17:27

Nie napisalam caly a ze większość Uwazam ze Ci zwani mistrzowie powinnibyc w stanie pomóż choćby w nieznacznym stopniu na maszynie a co niektóry to odrazu zdziwiony co sie dzieje

ciekawy

Jak wygląda praca jako operator wózka. Warto aplikować czy lepiej odpuścić. I najważniejsze jak to finansowo wygląda?

Pracownik magazynu
@ciekawy 03.06.2018 07:36

Daj sobie spokój, praca 12/12 niby potem dwa wolne z czego jeden przekimasz. Kasa łzy w oczach a robisz w temperaturach tropikalnych. Jeden z najgorszych zakładów na strefie. A jeszcze jedno, zakład będzie jeszcze bardziej zautomatyzowany więc wózków siłą rzeczy będą zwalniani. Zasada prosta Worki, najniższy stażem aut. Więc jak widzisz szkoda sobie głowę zawracać, ogłoszeń masa. Powodzenia.

Boluś
@Pracownik magazynu 04.06.2018 09:50

Kolego jeśli zasluzyles na pracę na antresoli to przykro mi bardzo, nie sądzę żeby mieli jakoś zwalniać ludzi, chociaż tak jak mówisz zakład będzie bardziej zautomatyzowany więc raczej nie będą szukać ludzi

domm
@ciekawy 03.06.2018 07:36

No też byłbym ciekawy jak praca na magazynie wygląda Pozdrawiam

Pracownik magazynu
@Boluś 13.06.2018 19:20

Tyle że szukają. Bo ludzie sami się zwalniają. Za tą kasę nikt nie chce zostać, tym bardziej na antresoli.

Iwona

@Pracownik magazynu Skąd posiadasz informację o tym, że operatorzy wózków będą zwalniani w firmie Ekoland? Jest to jakoś potwierdzona przez Ciebie informacja, czy tylko Twój domysł związany właśnie z automatyzowaniem zakładu? Będę zobowiązana za odpowiedź.

Iwona

@work expresss @tymbark fuj Przypominam, że forum nie jest miejscem do obrażania kogokolwiek. Wasze wpisy łamią regulamin i nie zawierają żadnych wartościowych merytorycznie treści, a nam tutaj zależy na tym, żeby każda opinia była jak najbardziej rzeczowa i wiarygodna. Jeżeli jesteście pracownikami firmy Ekoland, napiszcie swoje opinie o tym pracodawcy zgodnie z zasadami panującymi na forum.

tymbark fuj

podobo tam kurczakami sterydowadymi blond piękność robi to s...rwiel. manipuland i wtryskacz, który do soków się spuszcza i podobno na tanie kur...rwy chodzi bo normalne nie chcą mu dać tylko siostry Godlewskie

Zostaw opinię o Ekoland Sp. z o. o. - Tychy

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekoland Sp. z o. o.