brak logo

Centrum Tele Promocji

Toruń

Opinie o Centrum Tele Promocji

Olka91 2013-11-11 21:17:15
Na portalu(usunięte przez administratora)znalazłam ogłoszenie o prace. Czy ktos moze słyszał lub miał doswiadczenie z firma Centrum Tele Promocji z Katowic. Chce złożyć tam swoja aplikacje.
1
S.K. 2013-11-14 11:52:23
Ja słyszałam o tej firmie. To w centrum Katowic. Siostra mojej sąsiadki tam pracuje i bardzo sobie chwali. Podobno możnaa tam całkiem dobrze zarobić.
CTP 2015-01-11 14:04:16
Do Ona: Odnosząc się do Pani wypowiedzi- Faktycznie było opóźnienie rozmów z powodu nieprzewidzianego ważnego spotkania Zarządu. Grzecznie jednak była Pani informowana o przesunięciu godziny rozmowy kwalifikacyjnej. Z pewnością nikt się nie śmiał bo i nie było powodu. Źle Pani odebrała coś czego przecież Pani nie widziała a jedynie się błędnie domyślała. Nikt Pani także nie obraził w przeciwieństwie do Pani wypowiedzi. To świadczy o Pani niskiej kulturze osobistej, co w pracy telemarketera o którą się Pani starała jest cechą bardzo pożądaną. Najwyraźniej nie ma Pani predyspozycji to tego typu pracy. Tylko, że kultura osobista, jak również takt i cierpliwość to cechy pożądane raczej w każdej pracy więc życzę powodzenia na dalszej drodze kariery!
ctp12 2015-01-14 20:11:34
Mam przyjemność pracować w firmie CTP i mam zdecydowanie inna opinie na temat jej funkcjonowania.Jezeli chodzi o zarobki, to jest dobre powiedzenie - jaka praca, taka placa, to proste, wiec opinia typu - oszukiwanie na zarobkach jest bezpodstawna.Poza tym nikt nikogo nie trzyma na siłę, wiec skoro podobno jest tak źle, to każdy ma prawo do tego żeby się zwolnić. A odnośnie do atmosfery tam panującej-rozmowy i śmiech (opinia Pani powyzej) mówi sam za siebie.Czy w firmie w której wg Pani panuje wszechobecny mobbing jest miejsce na tego typu pozytywne odruchy?
wojtas_73 2015-08-13 11:13:13
Po zamieszczeniu wcześniejszego wpisu poinformowałem o tym fakcie firmę centrum tele promocji i pieniążki następnego dnia znalazły się na moim koncie.
L.L. 2015-10-19 22:50:12
W poszukiwaniu opinii o firmie do której staram sie o przyjecie do pracy wpadłam przypadkiem na to forum. Jak wiadomo - internet ma szeroki zasięg. Troche przestraszona opiniami powyzej postanowiłam mimo wszystko zaryzykowac i wysłałam swoje CV. Lubię pracę z ludźmi i miałam doświadczenie w pracy na telefonie. Zaryzykowałam. Po niedługim czasie zadzwoniono do mnie i zaproszono na rozmowę a po niespełna tygodniu zostałam zaproszona do pracy. Od początku pozytywny szok. W ciągu dwóch dni - badania wstępne i podpisanie umowy na okres próbny. Zakres obowiązków i szkolenie przedstawione klarownie. Bez ściemy. Pozytywny szok. I tak pracuje już sobie 7 miesięcy. Mam umowe. Weekendy wolne. Ile sobie wypracuje - tyle zarobie. Wiadomo, ze nie ma nic za darmo a jesli ktoś chce dobrze zarobić a nic nie robić to kariera polityka chyba tylko ;) ...
Były pracownik 2016-01-07 13:19:32
Proponuję przestać kłamać ! Tam są doskonałe zarobki i pełny szacunek dla pracownika. Ktoś kto wypisuje takie bzdury albo celowo oczernia firmę lecząc swoje kompleksy albo jest z nieuczciwej konkurencji.
pracownica 2016-01-26 18:56:54
Pracuję w firmie Centrum Tele Promocji od początku jej działalności, tj. od ponad 10 lat. Z tej perspektywy mogę powiedzieć, że prosperuje ona bardzo dobrze i wciąż się rozwija. Szef dba o swoich pracowników. Docenia ich, nagradza dodatkowo za dobrą pracę oraz wypłaca dodatkowe premie za wysługę lat pracy. Co jakiś czas organizowane są ciekawe wyjazdy integracyjne i szkolenia podnoszące kwalifikacje i pomagające współgrać zespołowi kilkudziesięciu przeróżnych charakterów ;)
jakio 2016-05-14 14:53:46
Centrum Tele Promocji wymaga od przyszłych pracowników przede wszystkim dobrego angielskiego @gimer znajomość niemieckiego ma być tylko dodatkowym atutem. Ponadto wymagają dobrej organizacji, i dobrej znajomości CADa i jego narzędzi, wiec ogólnie spoko.
Zostaw swoją opinię o Centrum Tele Promocji - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Tele Promocji