Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 64 ocen.

Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza
3 64

Opinie o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Zuzanna

@Dona, dlaczego masz takie zdanie na temat tej firmy? Czy mogłabyś je jakoś uargumentować? Takie ogólniki niewiele mówią o pracy. @Były ph, długo pracowałeś w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Mógłbyś nam powiedzieć, czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

   
gość

Czy to prawda???!!!!! Rafał M. to przeszłość??? A kiedy Artur K.???

   
Bomber
@gość 16.05.2018 18:50

Tak Rafał M. To przeszłość a A.K. s*ra w gacie ????????????

   
MISS

Może ktoś opisać jak teraz wygląda praca PH? Dostałam propozycje rozmowy na teren warszawy jutro,ale tutaj za 2,5 tys.netto to nikt nie przyjdzie.jak płacą,samochód itp.?

   
Były ph
@MISS 05.06.2018 16:57

Prawda jest taka że podstawy dostajesz 2400 brutto do tego premia za zadania oraz prowizja od sprzedaży oczywiście twoja prowizja jest zależna od planu zakupowego hurtowni który twój kierownik musi zrealizować na minimum 80%

   
Zuzanna

@MISS, i jak, miałaś już rozmowę rekrutacyjną do pracy w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Jeśli tak, to koniecznie podziel się z nami wrażeniami! Jak atmosfera, czy miałaś do wykonania jakieś zadania? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Kopernik Fabryka Cukiernicza?

   
Dona
@Zuzanna 06.06.2018 15:18

Nie ma tam plusów.

   
Zuzanna

@J. Kopca, a długo już pracujesz w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą zarówno dla obecnych, jak i przyszłych pracowników? Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracodawców, a nie do plotek i doniesień dotyczących kolegów z pracy.

   
J. Kopca

Praca za 1500 zl przez agencje a wymagania jak by ludzie zarabiali przynajmniej 3 tys. Przez zakł tez kokosow nie mam moze 150- 200 zl wiecej. Atmosfera do (usunięte przez administratora) , pracownicy to same konfidenty. O kierownictwie to juz wgl nie wspomne szkoda gadać.

   
Zuzanna

@gość, pracujesz czy pracowałeś w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Zachęcam Cię do podzielenia się swoją opinią na temat pracy w tym miejscu, proszę jednak o przestrzeganie regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Zdradzanie inicjałów, imion czy nazwisk osób trzecich jest niedozwolone na forum. @Sen, jaki cel ma Twój wpis? Jestem moderatorem tego forum, moją rolą jest zachęcanie do dyskusji na temat pracodawców oraz dopytywanie o szczegóły.

   
Zuzanna

@Sen, jak oceniasz kwestię związaną z przerwami w firmie Kopernik Fabryka Cukiernicza, przerwy były odpowiednio długie i była możliwość odgrzania czegoś na ciepło? Opisz dla nas również warunki pracy, z jakimi się spotkałaś, nowe wiadomości będą tu niezwykle pomocne dla wielu osób. @King, nie do końca wiem, co masz na myśli pisząc o pracy dla Ukraińców, dlatego zachęcam Cię do dłuższego wpisu w tym temacie.

   
Sen
@Zuzanna 07.05.2018 05:34

Zuza. Daj na luz.

   
King

Praca dla Ukraińców

   
Andreaw

Witam czy jest praca dla osbub z Ukrainy ?

   
Krysia
@Andreaw 20.11.2017 09:56

u was pracy nie ma ?

   
Sen

Nigdy więcej. To moja opinia. Wolę opiekę w Niemczech jak to co Wy dajecie. 1,5 roku już odwalilam tutaj i proszę przestać już.

   
Zuzanna

Proszę opisz dla nas aktualną kondycję firmy Kopernik S.A Fabryka Cukiernicza w Toruniu, opisz z jakim podejściem spotkałeś się w tej firmie oraz dodaj informacje o benefitach i warunkach pracy u tego pracodawcy. Nowe komentarze będą bardzo cenne dla nas w tym wątku. @Sen, zachęcam Cię opisz nam bardziej swój komentarz, twoja obecna opinia jest pozbawiona szczegółów. Proszę napisz dla nas dłuższy komentarz.

   
Administrator

Opinie dotyczące warunków zatrudnienia w Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w firmie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w przedsiębiorstwie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

   
Sen
@Administrator 12.04.2018 09:40

Byłam i już nie pamiętam bo nie chcę...Na wielu bankietach byłam z nimi i szok to nic...w porównaniu z tym dziadostwem. Do Biedronki dziady poszły...

   
gfd

nigdy w życiu nie kupię już żadnego waszego produktu - jak można tak traktować ludzi .... DNO!!!!! będę odradzał każdemu turyście - niech lepiej kupi wedla czekoladę... oby ta firma upadła tego jej życzę.

   
praca

jak wygląda praca w dziale księgowym - samodzielna księgowa ile płącą

   
Kris

A widzę ze nic sie nie zmieniło od 2lat nie pracuje :) jedna z lepszych decyzji mojego życia jeszcze rok i wariatkowa gwarantowane by było :) pozdrowienia. W innych firmach tez tak ludzi traktował mało dowartościowany człowieczek metr 50:) A ciekawe jak jego doberman :)

   
Nigdy więcej pierników
@Kris 27.01.2018 22:36

Dobrze Tak samo jak on lize Panu łapy...

   
Pablo

Praca dla beduinów

   
Zuzanna

@Fuck Blackdlaczego tak oceniasz firmę? Co uważasz za porażkę?

   
psikus
@były 12.04.2017 17:59

a już nie tylko

   
była pracownica

ile można tam zarobić? płaca minimalna to podstawa -- ale można zarobić całkiem przyzwoicie pod jednym warunkiem, pracujesz po 12 godzin dziennie poświęcasz swój cenny czas w soboty i w niedziele,(w soboty również 12 h, niedziele 8) pracując tak cały miesiąc wychodzisz jakieś 3500 złotych polskich BRUTTO. nic tylko cieszyć się z potężnego zastrzyku gotówki. Wyższe kierownictwo oczywiście weekendy ma wolne na temat ich zarobków niewiele mogę ci powiedzieć bo to tajemnica poliszynela - dla orientacji jeżeli ktoś nie w temacie- Tajemnica poliszynela rzekoma tajemnica, o której wszyscy (w danej społeczności) wiedzą, lecz nikt o niej głośno nie mówi.

   
Nina
@była pracownica 19.10.2017 16:09

jak to w weekendy pracujesz??? bez jaj, w kazdej firmie masz wolne i praca 8 godz dziennie

   
lolek

Szukają obecnie na produkcje ,ile można tam zarobić

   
Julietixx

Cześć, czy ktoś ma opinię na temat pakowacza w tej firmie?

   
Julietixx
@Sonya 11.10.2017 17:26

Widocznie nie masz żadnych sensownych argumentów ;)

   
wazka

Mnie też interesuje praca pakowaczki może ktoś coś

   
Zuzanna

@MotoCrossmożesz powiedzieć w jakim dziale firmy, czy też na jakim stanowisku pracowałeś? To będzie ważna informacja dla osób, które na wątek trafiły szukając informacji o potencjalnym miejscu pracy.

   
MotoCross
@Zuzanna 29.09.2017 08:46

Zuzanna, Odpowiem częściowo na Twoje pytanie: pracowałem w sprzedaży wystarczająco długo aby być pewnym tych dwóch powodów! Oczywiście temat jest szerszy ale szkoda czasu na rozwijanie tematu ;-)

   
MotoCross

Pracowałem. Sam odszedłem... szkoda kariery na taki przystanek. Hipokryzja maksymalna. Coś innego jest mówione i robione itd Tylko dwa powody dla których nie warto: 1. Niskie zarobki (zdecydowanie za niskie) 2. Niczego sie nie nauczysz. (niczego) Kto chce to spróbuje ale szkoda czasu. Tam czas sie zatrzymał wraz ze słońcem...

   
Zuzanna

@Sandra89 mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem Kopernik S.A.. Nie jestem z tą firmą związana. Czy Ty również pracujesz jako przedstawiciel handlowy? Mogłabyś powiedzieć, czy też masz takie doświadczenia, o jakich wspominał @the end?

   
Zuzanna

@the end czy rzeczywiście praca wymaga ciągłej dostępności? Czy też ta kwestia jest zależna od kierownika i rejonu w jakim się pracuje? Rozumiem, że miałeś takie doświadczenia. Ktoś z pozostałych pracowników firmy miał podobne? Piszesz również, że jest to praca mocno wykańczająca psychicznie. Co jeszcze sprawia, że ma ona aż taki negatywny wpływ?

   
Sandra89
@Zuzanna 06.09.2017 09:58

Wy wszyscy nadajecie się do pchania karuzeli a pensje to żenada. Miałam dość i teraz za to samo dokładnie mam 2x tyle.

   
ku czci przelozonoego!

konkretnie ... kolo walczy z trendem ... uzywajac psychotechniki na najnizszym poziomie . ale bardzo skutecznie odsiewa ziarno od plew. niestety nie raz jego honor i ambicje znacznie odstaja od rzeczywistosci. myslenie metoda 2+2=4 w warunkach kopernika staje sie malo realne. krajowy nieudacznik jak ktos tu go okreslal nie potrafi zrozumiec zasad handlu przez co jego podwładni staja sie nieudacznikami. kolo tworzy teorie oparte o dane ktore nijak nie pasuja do rzeczywistosci wmawiajac podwładnym nierealne zadania. np wprowadzenie do sieci typu pss 6 nowych smakow dwa miesiace po wprowadzeniu trzech innych nowych smakow.. oczywiscie za darmo nie placac ani grosza za indeks. i odrazu tworzac zadanie warte 500brutto za obecnosc na 60%sklepach. brak spelnienia tego warunku powoduje kare nie wyplacenia premi za sprzedaz . to jest przyklad jeden z wielu jakie mozna w tej firmie zobaczyc. na rejonie warszawy w standardzie wizyt (20) dziennie masz miec srednio 75 zamowien wyslanych w tygodniu brak tego warunku powoduje utrate 150pln za kazdy tydzien ! ciezko miec 10 jak sie nie ma na oddanie za przeterminy na sklepach. dodatkowa zacheta moze byc zrobienie 7 zdjec z polek na sklepach z trasowki dziennej. a po pracy musisz zliczyc czas jaki spedziles na sklepie i czas dojazdu do sklepow. do tego zaplanowac sprzedaz na kazdy tydzien a na koniec dostaniesz 1700 na reke bo sie nie ualo zrealizowac planu zakupowego rejonu. baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo goraco polecam ta firme . po niej nic juz nie jest trudne lub nie mozliwe .

   
Valdi

Witam, może ktoś cos konkretnego w temacie Regionalnego Kierownika w tej firmie ?

   
the end
@Valdi 02.06.2017 13:36

Dziś jesteś, a jutro Cię nie ma. Jesteś dostępny 24h na dobę. Urlop, L4 nie interesuje krajowego ty*rana. Dzwoni, o której mu się podoba nie zważając na Twoje prywatne życie. Nie polecam. Nawet najmocniejszy psychicznie wysiada.

   
billi

W ogłoszeniu jest napisane atrakcyjne wynagrodzenie plus premie. Czy stawka 2200b. i 2400b po okresie próbnym to atrakcyjne wynagrodzenie? Chyba upadli na głowę! Hahahaha, ktoś ma dobre poczucie humoru. Przecież w Biedronce mają większą podstawę. Jestem w szoku. Dobrze, że zasięgnęłam opinii u dystrybutorów i nie poszłam na rozmowę.

   
Dobo

Żelem go...Nie mówcie, że on tam jeszcze jest. ..

   
E.
@Dobo 25.05.2017 09:52

Tez się zastanawiam .. ;)

   

Zostaw opinię o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza