Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza
3 66 6 1

Opinie o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza

Ulka

Niestety początki w pracy są trudne. Każdy musi to przejść i nie ma przeżywać

J. Kopca

Praca za 1500 zl przez agencje a wymagania jak by ludzie zarabiali przynajmniej 3 tys. Przez zakł tez kokosow nie mam moze 150- 200 zl wiecej. Atmosfera do (usunięte przez administratora) , pracownicy to same konfidenty. O kierownictwie to juz wgl nie wspomne szkoda gadać.

Kam
@J. Kopca 29.05.2018 14:58

Zgadzam sie, oj zgadzam

Kam

Ja pracy tam nie polecam. Człowiek idzie pierwszy raz a pracownicy go traktuja z góry, mowia "radz sobie sam", ze to nie jest ich problem, ze czegos nie wiesz czy nie umiesz. Praca spoko, chociaz tempo zawalowe, ale najgorsi pracownicy ;) Obgadywanie, brak zyczliwosci i smianie sie z nowych to norma

Szukasz pracy?

Zuzanna

@MISS, i jak, miałaś już rozmowę rekrutacyjną do pracy w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Jeśli tak, to koniecznie podziel się z nami wrażeniami! Jak atmosfera, czy miałaś do wykonania jakieś zadania? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Kopernik Fabryka Cukiernicza?

Dona
@Zuzanna 06.06.2018 15:18

Nie ma tam plusów.

Xmen
@Dona 06.06.2018 19:33

Żadnych

gość

Czy to prawda???!!!!! Rafał M. to przeszłość??? A kiedy Artur K.???

Sen
@gość 16.05.2018 18:50

Oni wszyscy już dawno byli przeszłością

Ciasteczko
@gość 16.05.2018 18:50

Tak się zgadzam jeszcze niech odejdzie A.. i może firma ruszy ,bo jego kierunek zarządzania doprowadził do duzej rotacji ph .pracowałam tam ok 3 lat temu.obecnie pracuję tez jako ph tez korporacja i jest bardzo dobrze ,dbają o pracownika

Bomber
@gość 16.05.2018 18:50

Tak Rafał M. To przeszłość a A.K. s*ra w gacie ????????????

nie pracownik
@gość 16.05.2018 18:50

Rafał miał klasę. W przeciwieństwie do takiego słownictwa. ale oczywiście pozdrawiam grono frustratów.

KrisKros

Za późno o trzy/ cztery lata. Kto oglądał film z R. Wilhelmim w roli głównej "Kariera Nikodema Dyzmy" ?

anonim

(usunięte przez administratora)

AgaR

Justyna ! Ogarnij się … 100 osób nie może się mylić ! kasa słaba, narzędzia słabe, komunikacja - brak rozwój/ szkolenia - brak możliwość awansu - brak spotkania integracyjne - brak zespół - brak zaufanie do pracowników - brak benefity pozapłacowe - brak Wiesz jaka jest rotacja pracowników w dziale sprzedaży ??? Atmosfera i wparcie - Kto pracował ten wie :) Wsparcie marketingowe i tradowe zwiększające rotację ? Standy które nie mieszczą się do samochodów... Hity …. czarna srreeeria… baaagietki w nowej odsłonie... choinki i całe świątki.... WOW ! No i super managerowie... bez zrozumienia zmieniającego się rynku, bez elastyczności, pomysłu, wizji... JEDYNY POMYSŁ ==> SIŁA X PRZEMOC I ZA WSZELKĄ CENĘ ZAMKNĄĆ MIESIĄC I Q ==> WAŻNE TU I TERAZ ==> BEZ WIZJI I ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA PRZYSZŁOŚĆ

Deja vu
@AgaR 11.09.2018 22:42

Brawo Aga. Później napiszę od siebie.

Rico
@Deja vu 12.09.2018 12:19

Skasowali wpis(usunięte przez administratora) ????????????????

nie pracownik
@AgaR 11.09.2018 22:42

bagatelka nie bagietka. Właśnie dlatego jesteś frustratem, który potrafi tylko pluć. A socjal to chyba już w opiece s.

nie pracownik

Stawki zmienione od 06. A wyniki ph gorsze od ubiegłego roku:) wniosek - podwyższony socjal dla mało zaangażowanych. dla pracujących - dobry bonus.

Ciasteczko
@AgaR 11.09.2018 22:42

A dyrektor A. k.podono wyleciał moze będzie lepiej

Ric
@nie pracownik 21.09.2018 20:38

Haha… dobre..., nie zrozumiałeś cynizmu odnośnie produktów.... prawdę napisała. Jeszcze super "sruuulki" i pyszne owocowe ciacha.

Mała
@Ciasteczko 21.09.2018 21:59

Ciasteczko .. daj spokój.. Co Ty pleciesz ???????? No naprawdę.. Ludzki.. Człowiek :)

in medium armorum

Wyroby zawierają tłuszcz palmowy , jakość wyrobów się pogorszyła ......

Zuzanna

@Dona, dlaczego masz takie zdanie na temat tej firmy? Czy mogłabyś je jakoś uargumentować? Takie ogólniki niewiele mówią o pracy. @Były ph, długo pracowałeś w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Mógłbyś nam powiedzieć, czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne?

MISS

Może ktoś opisać jak teraz wygląda praca PH? Dostałam propozycje rozmowy na teren warszawy jutro,ale tutaj za 2,5 tys.netto to nikt nie przyjdzie.jak płacą,samochód itp.?

Były ph
@MISS 05.06.2018 16:57

Prawda jest taka że podstawy dostajesz 2400 brutto do tego premia za zadania oraz prowizja od sprzedaży oczywiście twoja prowizja jest zależna od planu zakupowego hurtowni który twój kierownik musi zrealizować na minimum 80%

Zuzanna

@J. Kopca, a długo już pracujesz w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą zarówno dla obecnych, jak i przyszłych pracowników? Przypominam, że forum GoWork.pl służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracodawców, a nie do plotek i doniesień dotyczących kolegów z pracy.

Zuzanna

@gość, pracujesz czy pracowałeś w Kopernik Fabryka Cukiernicza? Zachęcam Cię do podzielenia się swoją opinią na temat pracy w tym miejscu, proszę jednak o przestrzeganie regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ). Zdradzanie inicjałów, imion czy nazwisk osób trzecich jest niedozwolone na forum. @Sen, jaki cel ma Twój wpis? Jestem moderatorem tego forum, moją rolą jest zachęcanie do dyskusji na temat pracodawców oraz dopytywanie o szczegóły.

Zuzanna

@Sen, jak oceniasz kwestię związaną z przerwami w firmie Kopernik Fabryka Cukiernicza, przerwy były odpowiednio długie i była możliwość odgrzania czegoś na ciepło? Opisz dla nas również warunki pracy, z jakimi się spotkałaś, nowe wiadomości będą tu niezwykle pomocne dla wielu osób. @King, nie do końca wiem, co masz na myśli pisząc o pracy dla Ukraińców, dlatego zachęcam Cię do dłuższego wpisu w tym temacie.

Sen
@Zuzanna 07.05.2018 05:34

Zuza. Daj na luz.

King

Praca dla Ukraińców

Andreaw

Witam czy jest praca dla osbub z Ukrainy ?

Krysia
@Andreaw 20.11.2017 09:56

u was pracy nie ma ?

Sen

Nigdy więcej. To moja opinia. Wolę opiekę w Niemczech jak to co Wy dajecie. 1,5 roku już odwalilam tutaj i proszę przestać już.

Zuzanna

Proszę opisz dla nas aktualną kondycję firmy Kopernik S.A Fabryka Cukiernicza w Toruniu, opisz z jakim podejściem spotkałeś się w tej firmie oraz dodaj informacje o benefitach i warunkach pracy u tego pracodawcy. Nowe komentarze będą bardzo cenne dla nas w tym wątku. @Sen, zachęcam Cię opisz nam bardziej swój komentarz, twoja obecna opinia jest pozbawiona szczegółów. Proszę napisz dla nas dłuższy komentarz.

Administrator

Opinie dotyczące warunków zatrudnienia w Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza, to bardzo cenne wskazówki dla osób rozważających pracę w firmie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w przedsiębiorstwie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!

Sen
@Administrator 12.04.2018 09:40

Byłam i już nie pamiętam bo nie chcę...Na wielu bankietach byłam z nimi i szok to nic...w porównaniu z tym dziadostwem. Do Biedronki dziady poszły...

gfd

nigdy w życiu nie kupię już żadnego waszego produktu - jak można tak traktować ludzi .... DNO!!!!! będę odradzał każdemu turyście - niech lepiej kupi wedla czekoladę... oby ta firma upadła tego jej życzę.

praca

jak wygląda praca w dziale księgowym - samodzielna księgowa ile płącą

Kris

A widzę ze nic sie nie zmieniło od 2lat nie pracuje :) jedna z lepszych decyzji mojego życia jeszcze rok i wariatkowa gwarantowane by było :) pozdrowienia. W innych firmach tez tak ludzi traktował mało dowartościowany człowieczek metr 50:) A ciekawe jak jego doberman :)

Nigdy więcej pierników
@Kris 27.01.2018 22:36

Dobrze. Tak samo jak on lize Panu łapy.

Nigdy więcej pierników
@Kris 27.01.2018 22:36

Dobrze. Tak samo jak on lize Panu łapy...

Nigdy więcej pierników
@Kris 27.01.2018 22:36

Dobrze Tak samo jak on lize Panu łapy...

Pablo

Praca dla beduinów

Zuzanna

@Fuck Blackdlaczego tak oceniasz firmę? Co uważasz za porażkę?

były
@Zuzanna 12.04.2017 09:04

Myślę, że to co się dzieje w firmie. Zarabia tylko jeden region Toruń, reszta Polski leży.

fuck black
@Zuzanna 12.04.2017 09:04

Zuziu praca w warunkach komuny ! nie moze byc efektywna. ciągłe obietnice załatwienia produktu na długi pozostaja obietnicami. a panie na sklepach nie interesuje fakt ze nie masz . ona za to zaplacą jak im zabraknie lub maja po terminie a tego jest duzo. nie godze sie na to bym ciagle tylko obiecywala ze oddam. bez piernikow kopernik sklepy egzystuja i nie mozna wiecznie obiecywac. bez tego nie zrobisz sprzedazy i nie zarobisz. a dla marnych groszy tylko szkoda czasu i swej reputacji.

psikus
@były 12.04.2017 17:59

a już nie tylko

była pracownica

ile można tam zarobić? płaca minimalna to podstawa -- ale można zarobić całkiem przyzwoicie pod jednym warunkiem, pracujesz po 12 godzin dziennie poświęcasz swój cenny czas w soboty i w niedziele,(w soboty również 12 h, niedziele 8) pracując tak cały miesiąc wychodzisz jakieś 3500 złotych polskich BRUTTO. nic tylko cieszyć się z potężnego zastrzyku gotówki. Wyższe kierownictwo oczywiście weekendy ma wolne na temat ich zarobków niewiele mogę ci powiedzieć bo to tajemnica poliszynela - dla orientacji jeżeli ktoś nie w temacie- Tajemnica poliszynela rzekoma tajemnica, o której wszyscy (w danej społeczności) wiedzą, lecz nikt o niej głośno nie mówi.

Nina
@była pracownica 19.10.2017 16:09

jak to w weekendy pracujesz??? bez jaj, w kazdej firmie masz wolne i praca 8 godz dziennie

lolek

Szukają obecnie na produkcje ,ile można tam zarobić

Julietixx

Cześć, czy ktoś ma opinię na temat pakowacza w tej firmie?

Sonya
@Julietixx 11.10.2017 12:37

Pakuj manatki i dzida stamtąd.

Julietixx
@Sonya 11.10.2017 17:26

A mogłabyś trochę opisać jak praca tam wygląda?

Julietixx
@Sonya 11.10.2017 17:26

Widocznie nie masz żadnych sensownych argumentów ;)

wazka

Mnie też interesuje praca pakowaczki może ktoś coś

Zuzanna

@MotoCrossmożesz powiedzieć w jakim dziale firmy, czy też na jakim stanowisku pracowałeś? To będzie ważna informacja dla osób, które na wątek trafiły szukając informacji o potencjalnym miejscu pracy.

MotoCross
@Zuzanna 29.09.2017 08:46

Zuzanna, Odpowiem częściowo na Twoje pytanie: pracowałem w sprzedaży wystarczająco długo aby być pewnym tych dwóch powodów! Oczywiście temat jest szerszy ale szkoda czasu na rozwijanie tematu ;-)

MotoCross

Pracowałem. Sam odszedłem... szkoda kariery na taki przystanek. Hipokryzja maksymalna. Coś innego jest mówione i robione itd Tylko dwa powody dla których nie warto: 1. Niskie zarobki (zdecydowanie za niskie) 2. Niczego sie nie nauczysz. (niczego) Kto chce to spróbuje ale szkoda czasu. Tam czas sie zatrzymał wraz ze słońcem...

Zuzanna

@Sandra89 mam wrażenie, że mylisz mnie z pracownikiem Kopernik S.A.. Nie jestem z tą firmą związana. Czy Ty również pracujesz jako przedstawiciel handlowy? Mogłabyś powiedzieć, czy też masz takie doświadczenia, o jakich wspominał @the end?

Zuzanna

@the end czy rzeczywiście praca wymaga ciągłej dostępności? Czy też ta kwestia jest zależna od kierownika i rejonu w jakim się pracuje? Rozumiem, że miałeś takie doświadczenia. Ktoś z pozostałych pracowników firmy miał podobne? Piszesz również, że jest to praca mocno wykańczająca psychicznie. Co jeszcze sprawia, że ma ona aż taki negatywny wpływ?

Sandra89
@Zuzanna 06.09.2017 09:58

Wy wszyscy nadajecie się do pchania karuzeli a pensje to żenada. Miałam dość i teraz za to samo dokładnie mam 2x tyle.

Zostaw opinię o Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza - Toruń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopernik S.A. Fabryka Cukiernicza