brak logo

Dilan

Łódź

Opinie o Dilan

agnes 2010-01-28 14:37:31
Odradzam!!!(usunięte przez administratora)nie dawanie umow na stale tylko po skonczonym okresie proby zwalnianie z pracy.Poza tym praca w weekendy i swieta za dni do odbioru!!!Personel to same dewoty ktore nawet w trakcie pracy zasuwaja do kosciola(usunięte przez administratora)PORAŻKA!!!
1
majka 2010-01-29 12:37:45
Tez tam pracowalam.Okropna atmosfera nieuczciwi pracodawcy i falszywy personel (usunięte przez administratora)am jest masakrycznie!!!
Diana 2010-02-10 12:50:28
Podzielam te opinie w 100%!!!(usunięte przez administratora)Okropna atmosfera,śmiechu warte zarobki i cięzka praca.Z przepisami Kodeksu Pracy mają się na bakier,nie licząc się z ludżmi.(usunięte przez administratora).SZOK!!!Nie ma wynagrodzeń za weekendy,i w bezczelny sposób okłamywanie pracowników co do przedłużania umów o pracę.Szybko zwiałam z tego okropnego miejsca.
anka 2010-03-01 21:09:01
Żenada i porażka, małe zarobki (3,8 za godzine),(usunięte przez administratora)
Kier 2010-03-19 17:58:05
Dilan słoneczko a ciągle są ogłoszenia i bajerowanie w anonsach Nie polecam
onnnn 2010-03-20 22:21:57
ODRADZAM !!!! (usunięte przez administratora)zarobki 700-900
Natasza 2011-02-11 10:26:34
Witam ja tez tam pracowałam, i nikomu nie polecam!!!!
Tak jak wczesniej bylo napisane wykorzystywanie na maxa pracownikow pracuje sie nawet po dwa tyg zeby miec dzien wolny!!!!! Pracuje sie do 22 a na drugi dzien na 6 rano.Mam nadzieje ze ludzie ktorzy beda chcieli przyjsc tam do pracy najpierw wejda na ta strone i poczytaja prawde.!!!!!!!
anonim 2013-05-22 10:46:08
A teraz jak się pracuje w firmie Dilan. Bardzo proszę o pomoc ponieważ dzisiaj dostałem telefon z tej firmy i zostałem zaproszony na rozmowę w sprawie pracy. ile średnio miesięcznie mogę tam zarobić i na jakich warunkach są zatrudniane nowe osoby? Czy jest tam możliwość awansu dla najlepszych albo premii chociaż?
Zostaw swoją opinię o Dilan - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dilan