Czy firma nagradza ambitne osoby ?
Nie polecam pracy w tej firmie, fatalna atmosfera jak i ludzie tam pracujący z długim stażem pracy, siedzisz w pracy do oporu do póki nie zrobisz wszystkiego.(usunięte przez administratora) Jeśli jesteś osobą która nie ma życia prywatnego i jakichś perspektyw na własne życie to z otwartymi rękami cię przyjmą. Nadgodzin możesz robić do oporu a roboty w tej firmie nie przerobisz... Oczywiście ktoś może pomyśleć no to się zarobi, niestety nie tam 2tys. nigdy nie zobaczysz na koncie nawet nie masz na co liczyć ani na kogo. Stosunek do pracowników to jakaś kpina. Nigdy nie widziałem tak nielojalnego podejścia do pracowników... Za przeproszeniem (usunięte przez administratora) na wszystko co się dzieje każdy robi co chce. A jak nie chce to droga wolna brama wyjściowa jest szeroka. Tam nie ma czegoś takiego jak czas pracy 8h, nikogo nie interesuje czy ty masz ochotę czy nie, czy chcesz robić nadgodziny czy nie, masz robić do oporu i tyle. Przechodząc do "wypłat" jeśli można to tak wgl nazwać ile się napiszę to tyle dostaniesz, jeżeli wyrobisz normę akordową którą ciężko jest wyrobić bo ta praca to ciągłe szukanie towaru rozsianego po całym magazynie. Więc nie ma co liczyć na normalną wypłatę. Dla szefostwa najlepiej jak byś za darmo robił wtedy by MOŻE było dobrze. Podsumowując praca tam nie jest zaliczana do lekkich, duża rotacja pracowników, nikt normalny już nie chce tam pracować, polecam omijać to miejsce szerokim łukiem. Chyba że chcesz się narobić i niezarobic to ta praca jest dla cb.
Poszukiwaczu, szukaj szczęścia dalej. Z takim nastawieniem i podejściem do pracy raczej nigdzie miejsca nie zagrzejesz. " Fatalnym ludziom pracującym z długim stażem" widać nie jest tak źle w firmie, tak jak Tobie. Wypłata 2 tys. i ponad na magazynie jest jak najbardziej realna i zarabia tak większość osób ale tych, którzy pracują. Z jednym się z Tobą zgodzę, praca ta nie należy do lekkich.
Jakie są godziny pracy na magazynie ? Od której do której ?
Slabe zarobki , atmosfera fatalna, duża rotacja pracownikow .

Jak wygląda praca na magazynie w Biurze Plus Stalowa Wola ?
Praca nie jest lekka. Zarobki 1800-2200 na rękę w zależności ile zrobisz, zawsze na czas. SŁabe godziny pracy. Plusem są wolne soboty.
Małe zarobki fatalna atmosfera duża rotacja pracowników
Firma ponoć szanuje ludzi. Niestety trudno się tam dostać do pracy, bo mają małą rotaję pracowników. Mam tam koleżankę, jest zadowolona z pracy.