Ja niestety również mam niepochlebną opinię o tym sklepie. Spotkała mnie nie miła konieczność reklamowania lunety której ów sklep jest dilerem. Na początku próbowano mnie naciągnąć na koszty wysyłki do producenta 150 zł w jedną stronę do niemiec. Zdziwiło mnie to i zadzwoniłem do producenta gdyż jest to nie zgodne z prawem. Producent dbając o swoją renomę poprosił o wysłanie bezpośrednio do niego i zapewnił o pokryciu kosztów tak jak jest to wedle prawa. Zostałem wtedy zapewniany przez sklep iż niepotrzebnie gdzieś dzwoniłem , to była pomyłka którą popełniła nowa pracowniczka. Proszą o wysłanie do nich a oni nastycmiastowo zajmą się sprawą. Mój błąd że zaufałem i wysłalem. Po trzech tyg. dostaję inform. iż gwarancja nie obejmuje ale w promocyjnej cenie , czyli taka jak zapłaciłem normalnie , dostanę inną. dzwonię i proszę o odesłanie lunety gdyż nie chcę mieć więcej tej marki, na co odpowiedź pracownika : no ale w tym wypadku musi pan pokryć koszty rozpaczenia gwarancji. Rece mi opadły. Nie polecam. Kupić wiadomo że nie ma problemu ale gdy pojawią się cięższe tematy jak gwarancja to robi się nie ciekawie