logo Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Radomierz

Opinie o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

zenek 2017-02-23 16:21
Droga Nowy/Nowa ( bo cos ciezko Ci idzie z okresleniem sie swojej meskosci lub kobiecosci ).
Ja tam na swoja prace nie narzekam, a z wolnego czasu innych nie rozliczam.
Robota mnie sie podoba, a jak ktos ma problemy sam ze soba, to niech szuka sobie szczescia gdzies dalej
1
Szalona ona 2017-02-23 17:11
Zenek a Ty co w adwokata się bawisz? A może pod tym nickiem kryje się sama gwiazda tej dyskusji.
1
Mysza 2017-02-23 18:00
Tak gwiazda to Ona jest i jeszcze jaki tupet ma .
zenek 2017-02-23 18:47
Szalona ona - adwokatem nie jestem, ale moge zostac Twoim Gwiazdorem
1
zenek 2017-02-23 18:50
Mysza - dzieki ze mam tupet, a nie tupecik
Szalona ona 2017-02-23 19:18
Wiesz co "Zenek"? Bij się dyszą w łeb.
3
Nowy 2017-02-23 19:36
Przeczytaj w pierwszym poście jaki napisałeś ,stwierdzając że panie maja chyba za duzo czasu po pracy i nie są zmęczone.Więc nie pisz że nikogo z czasu nie rozliczana.Myślę że pisanie w sposób jak Ci się nie podoba to coś tam coś tam jest bez sensu.Tak piszą ludzie którzy się boją.Ja przychodząc do pracy mam zrobic swoje zadanie dobrze ,każde widzi mi sie ponad moja pracę, jest nadużyciem osób kierujących.Jeżeli ja jestem uczciwa wobec pracodawcy również tego samego oczekuję.Jeśli ktoś chce bym więcej dawała z siebie niech proporcjonalnie mi więcej zapłaci. Nic nie ma za darmo,tyczy to się każdego aspektu życia.Dlatego myślę, że każdy ma prawo pisać,mówić jeśli zle się dzieje i ma prawo walczyć o swoje, nikt nie ma prawa mówić ,to się zwolnij.Chcesz by cie wykorzystywali ,wymyślali swoje głupie zasady, ludzie z byt wysokim ego,twoja sprawa.
zenek 2017-02-23 20:02
Droga Szalona ona - grunt to cos madrego do powiedzenia !!! Trzymaj tak dalej, a napewno zablysniesz jak cekin....
Droga Nowy. Mam wrazenie ze piszesz dla samego pisania. Ktos was zmusza do pracy w tej firmie ? Jest wiele zakladow w Jeleniej i okolicy. Jezeli jest tu tak zle to idzcie tam gdzie jest lepiej !!! Jestescie wolnymi kobietami i robcie co chcecie - nie podoba sie to zmiencie prace na inna. To jest zaklad pracy, a nie fundacja - Spelniamy marzenia..... Jakie widzi mi sie ? Przychodzisz do pracy i masz zmontowac konkretna ilosc elementow. Co masz dodatkowego zrobic ? Tance goralskie w miedzy czasie zaprezentowac ? Konkret poprosze.....
Czujesz sie wykorzystana, niedoceniona, zle Ci sie pracuje ? To sie zwolnij..... Zyjemy w wolnym kraju. .....i przestan sie mazac....
3
Nowy 2017-02-23 20:54
Głupota ci z butów sama wychodzi.Mnie nie trzeba zmuszać bym pracowała a to ze mi się pewne sprawy nie podobają to nie znaczy że mam się zwalniać.A co do normy tak mam swoją i ją wykonuje, ale nie mam zamiaru robic więcej bo ktoś stwierdza że stać mnie na wiecej.Zresztą tacy jak ty stwarzają takie sytuacje, jest tak beznadziejnie jak jest.Mam nadzieję że odpiszesz bardziej dosadnie, ale nie pisz bzdur typu zwolnij się, gdzie indziej bedziesz miec lepiej.
1
szalonooka 2017-02-23 21:13
To się robi już śmieszne... Kierowniczka o której mowa wyżej przez takie plotki o biciu dysza ( brawo za puszczenie E. Brawo! ) może mieć spore problemy, ale najważniejsze żeby dopiec co?
Nie byłam u niej, nie wiem jaka jest ale takiego świństwa chyba bym nie umiała zrobić.
Fakt że słyszałam o niej i dobre i złe rzeczy ale na litość boską, po co wypisywać takie rzeczy? Zero myślenia o konsekwencjach. ZERO
1
szalonooka 2017-02-23 21:16
Jak już się Zenek czepiasz i do Miodka odsylasz, to ogarnij te wielokropki bo ni to ładne, ni mądre.
2
Emeryt 2017-02-23 22:26
ZENUŚ -oj, nie błyszczysz !

Za wszelką cenę chcesz udowodnić, że jesteś lepszy, mądrzejszy i bardziej doświadczony, a Firma jest cudowną zaś wszyscy zatrudnieni na linkach to zbiór ludzi roszczeniowych, leniwych, obijających się i okradających Pracodawcę.
Tak uważasz?
Masz rację - Majstrowa nie powinna do bicia używać dyszy, powinna użyć bejsbola !

Radzisz SZALONEJ i NOWEJ zmianę pracy - może to Ty zmień sposób myślenia.
To na linkach powstaje produkt i to linki pracują na przychody Firmy. W tym także Twoją pensję.
Jeśli coś złego na linkach się dzieje, to wina leży po stronie nadzoru i kierownictwa, a nie PRACOWNIKÓW.
To Kierownicy są odpowiedzialni za organizację pracy, a także za stworzenie warunków do wykonywania tej pracy. Źle pracujący pracownik, to źle zarządzany pracownik.
Taka jest prawda.
Pozdrawiam.

15
Emeryt 2017-02-23 22:46
Masz rację - nie chce mi się wierzyć, żeby Kierowniczka uderzyła Pracownicę.
Wygląda to na nieudolny sposób odegrania się na zwierzchniku, na dodatek podsycany przez innych.
Pozdrawiam.
6
pojasniacz zakladowy 2017-02-24 13:59
do roboty sie bierzcie ludzie bo pracownicy z Ukrainy juz czekaja na wasze miejsca pracy i nie marudzic mi tu wiecej.
3
NN 2017-02-24 15:11
Tak tak to wszystko wina kierowników .Tam każdy może zostać kierownikiem .
1
szalonooka 2017-02-24 20:34
O tej organizacji trafiłeś w sedno! Kierownicy myślą, że jesteśmy polglowkami, że można nam wcisnąć jakieś tanie teksty, że uwierzymy we wszystko. Szkoda że nikt nie docenia pracy, że jak jest problem to nie widzą, każą nadrabiać awarie ponad nasze siły czasem i jeszcze pretensje ze nie daliśmy rady.
Widzą tylko okazję żeby nas ochrzanic, wyżyć się. Nasz dzień pracy jest uzależniony od ich nastroju- albo opieprzy albo pogada.
2
Kazdy 2017-02-25 07:54
Zostań kierownikiem i Ty.
1
pracownik 2017-02-25 23:52
No szalonooka dawaj na kierownika i pokaz jak powinien wygladac prawidlowy, swietnie zorganizowany montaz. Jak tak prosto sie dostac, nie powinnas miec z tym problemu. Obecne kolezanki z montazu na pewno Cie wespra w Twych dzialaniach
2
Emeryt 2017-02-26 15:33
Mam wrażenie, że należysz do takich, co to najchętniej w czasie pracy, rączki w kieszeniach spodni trzymają. Rad dobrych udzielają i innych do pracy wytężonej zapędzają.
Jeśli piszesz o pracownikach z Ukrainy to pamiętaj, że Polacy w UE też pracują i nikomu miejsc pracy nie odbierają.
5
Emeryt 2017-02-27 00:47
Witaj.
Podejrzewam, że w wielu przypadkach jesteście Panie same sobie winne:
- czy zwracacie uwagę na dniową normę pod kątem ilości osób na lince i ich kwalifikacjami.
-czy każdorazowa przerwa w pracy (awaria) jest odnotowywana w Waszych kartach pracy.
-wszystkie przerwy (szkolenia,audyty,oczekiwania na mechaników) automatycznie obniżają wymaganą ilość produktu końcowego.
- czy częste awarie i długotrwałe naprawy (często w 2-3 mechaników) nie są spowodowane "fachowością"
tychże i czy dostawy komponentów są zgodne z Waszym harmonogramem pracy.
Szalonooka - to tylko Wy możecie to stwierdzić i tylko Wy możecie o tym otwarcie mówić. W spokojnej,
rzeczowej rozmowie z Majstrami można takie sprawy poruszyć i załatwić.
Ostatnia uwaga -pracujecie Panie w zespole i to zespół tworzy normę, ale czy niektóre Panie palące papierosy,pilnujące SWOJEGO?(często łatwiejszego i lżejszego) stanowiska, przychodzące "wczorajsze", godzinami opowiadającymi o swoich sprawach zdają sobie z tego sprawę ?
Pozdrawiam.
7
szalonooka 2017-02-27 10:23
Wpisać na karte pracy awarie czy oczekiwanie jest łatwo, ale kierowniczka zwyczajnie tego nie uznaje. Nie możemy odpisać audytu, przezbrojenia, mimo że były. Mam na lince osoby które sie boja sprzeciwic, a ja sama nic nie zdziałam. Palących na szczescie nie ma, a przynjamniej nie takich, które wychodzą w czasie pracy. Ja bym chętnie odnotowała każdą nieplanowaną przerwe w pracy, która powinna powodować obniżenie liczby sztuk na zmianę, ale karta zaraz wraca z poleceniem wypisania NOWEJ. A i mechanicy nie są skłonni żeby cokolwiek podpisywac, jak juz to robią to z wielką łaską.

No ale, żeby nie było, nie jestem z tych co wiecznie narzekaja. Pracuje bo jest mi tu wygodnie, mam dojazd, wypłate na czas. Kierowników miałam juz kilku, zmieni sie i obecny to moze bedzie lepiej :)
4
szalonooka 2017-02-27 10:31
Poza tym na prawdę łatwo o tym mówić z innego punktu widzenia, niż pracownik produkcji, a sądząc po Pańskiej znajomości jak zakład funkcjonuje i jak powinno ( teoretycznie) być, jest/był Pan kimś wyżej. Ludzie się boją sprzeciwić, robią co muszą, nadrobią ta awarie choc nie mają czasu sie po tyłku podrapać, nie odezwa sie i pracują dalej przytakując. Szczególnie jak potem słyszą, że kierownik dyszą uderzył, choć na zakładzie mało kto w to wierzy.
Wszyscy stawiają na ilość z jakością, ale nie uwzględniając czasu na tą jakość. Bo nawalić sztuk to każdy głupi może, jak przychodzi reklamacja to juz afera. Dziwne, że jak audyty są to nagle norma mniejsza, bo ma byc picus glancuś. Po audycie można juz robić na najwyższych obrotach i jeszcze patrzac na jakość.
2
Emeryt 2017-02-27 12:12
Witam.
Idealnie opisujesz sytuacje, które (moim zdaniem) występują w większości tego typu firm, jak
Dr. Schneider.
Z jednej strony duży wkład finansowy Właścicieli w organizację i stworzenie Firmy z drugiej, nie do końca kompetentny (chyba)średni personel techniczny oraz brak nadzoru nad nim.
Jak mechanik może nie podpisać przerwy awaryjnej? Przecież to jest obowiązkowe? To Majstrowie powinni tego pilnować i egzekwować. Przecież tym samym „wyłapie” się fachowców, a także partaczy, których praca gryzie w ręce. Podobnie z firmami zewnętrznymi – uwagi pracujących na linkach są w tym bezcenne, to Wy najlepiej ocenicie ich pracę.
Audyt zewnętrzny – to jest ocena całości procesów i procedur produkcyjnych, a nie bezpośrednio Pań pracy.
Oceniani są kierujący i organizujący pracę ! Czyli - jeżeli w czasie audytu wszystko jest picuś glancuś, to Kierownictwo samo pokazuje, jak powinno BYĆ ZAWSZE, a jaka jest (smutna) codzienność?
Ktoś się kompromituje !
Lekarstwo jest jedno – trzeba mówić, pisać, zgłaszać, proponować – pokazywać słabe strony w organizacji pracy. Jeśli będą to uwagi konstruktywne, to nikomu włos z głowy nie spadnie. Może uaktywnić pozostałych do korzystania z tego forum, ale bez złośliwości, przekomarzania, plotkowania.
Pozdrawiam.
6
dzień dobry 2017-02-28 11:41
Ja proponuje aby zakończyć rytuał mówienia do widzenia swojej kierowniczce,czekać lub przyjść do jej biurka.Czy pani kierownik chce coś udowodnić, coś poza tym, że jej w głowie coś się poprzestawiało. Są to może dla większości nieistotne sprawy,ale bardzo irytujące.Chciałam bez złośliwości,lecz się nie da.
2
Emeryt 2017-02-28 12:15
Dzień dobry.
Dawno,dawno temu istniał taki zwyczaj: właściciel dziękował za udział w naradzie dyrektorom,oni kierownikom dziękowali za udział w zebraniu, ci zaś majstrom za udział w odprawie, majstrowie i brygadziści dziękowali wszystkim pracownikom za przepracowany dzień - tak było.
Dożynki - pan dziękował chłopom za zbiory i ich pracę.
Ksiądz dziękuje wiernym za udział w nabożeństwie.
#
To raczej Państwa kierownicy powinni dziękować za 8 godzin pracy - no, chyba, że jest to taki nowy świecki zwyczaj lub dobra zmiana +.
Pozdrawiam.
3
Psotka 2017-03-04 05:31
W tym zakłady to tylko ciągle zakazy i nakazy aby ludzia utrudnić pracę zestresować i zgnoić! Pracownicy w tym zakładzie że stażem pracy nie są wogole doceniane przez kierowników majstersztyk itp . Caly zakład to są jedne wilkie układy i ukladziki i nikt z tym nic nie robi całe rodziny kierowników Skoczów itp jeden drugiego wciąga. Kierownicy latają na fajke co 15 min a dla pracownika nie mają czasu na odpowiedź. Ciągle mają przerwy i mówią że niby mają nienormowany czas pracy i jakoś nikt nie widzi ze przez 8 h pracują może z godzinę przy dobrych wiatrach. I co z tego że jest premia jak tylko na każdym kroku patrzą żeby Ci ją zabrać. Chamstwo trzoda i obora.!
7
pracownik 2017-03-05 18:18
Zakład jeden wielki burdel, Pani M tylko śmiechy i żarty, rewia mody. albo ma humor albo nie, pozwala na linkach siedziec , na kszesłach jak sie grupy nie ma.
4
nn 2017-03-06 12:56
Nie możesz siedzieć na "kszesłach" na montaszu ? Straszne to jest .
3
111:) 2017-03-06 16:13
psotko poczytaj bhp.
zainteresowany 2017-03-06 20:42
ta Pani M to ta od tych listów? Nie jestem w temacie więc zapytam:jak można siedzieć na lince,czy czasem w d@pę się nie wcina?bez względu na grupę
2
Iwona 2017-03-10 14:28
@szalonooka a długo już pracujesz w firmie? Mogłabyś opowiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w Dr. Schneider Automotive?
Marcin 2017-03-21 17:37
Widzę, że ciągle szukają osób do logistyki. Takie mają zapotrzebowanie czy każdy się zwalnia? Kto tam jest kierownikiem w tym dziale? Na produkcji widzę, że też przemiał jest.
1
retro500 2017-04-17 13:41
Piszeszgo go???
psotka 2017-04-23 12:05
Spadaj
Hella 2017-05-26 08:54
Dajcie plis znac jak tam jest w logistyce? Jakis fajny zespol? Jak zarobki?
zagubiony 2017-06-19 17:43
Straszenie, zabieranie premii za nieprzyjście do pracy w wolną sobotę.Ciągły brak części lub części są wadliwe co w konsekwencji równa się pracuje soboty .Ogólnie kicha nie docenia się dobrych pracowników wręcz przeciwnie,wyciskają z nich ostatnie soki.
1
janosik 2017-06-20 19:08
Tak zgadza się taka duuuża premia tylko w każdej chwili mogą ci ją zabrać i zostajesz ze swoimi 2000 brutto.Przykład nie przyjdziesz w sobotę masz po premii.Zrobisz bubla i przyjdzie reklamacja też mogą ci ją zabrać.Karzą dla przykładu by inni poczuli strach.Robi się bardzo nieprzyjemnie.Dlatego jeżeli chcesz mieć wolne soboty a już na pewno nie chcesz pracować w soboty na drugą zmianę to się dobrze zastanów.Bardzo zachęcają tymi swoimi socjalami ale to jak traktują ludzi nie przebije.Czasem lepiej zapłacić za przejazd niż być "podeptanym"przez pana kierownika.
Iwona 2017-06-21 13:25
@janosik rozumiem, że sytuacja którą opisujesz logistyki. Wspominasz również o benefitach jakie oferuje firma. Mógłbyś powiedzieć co się w nich zawiera?
Wicia 2017-06-22 15:28
Jaka jest ekipa i atmosfera w Magazynie ? na jakie pieniądze można liczyć na początek ?
Czy obowiązuje system 3 zmianowy ? Jakie jest podejście kierowników magazynu do magazyniera ? czego mogę się spodziewać czy praca jest sprawnie zorganizowana ( bardzo ciężko jest ? ) z Góry dziękuje za odpowiedź
1
Gośka 2017-07-11 14:56
Dziewczyny jak się pracuje przez ostatnie dwa tygodnie pod kierownictwem skoczka?
Dalej taki bałagan i kawiarnia całą zmianę? Coś się polepszyło? Dyszami po głowach też bije? Na stałe zostaje kierowniczką czy wraca poprzednia?
Chcą mnie przenieść na waszą zmianę.
Cecylia 2017-07-12 15:20
Jakiś problem z tym masz?
Gośka 2017-07-13 21:40
Problem ?
Tak mam. Rozważam czy przejść z deszczu pod rynnę czy po prostu poszukać sobie innego pracodawcy.
Różne rzeczy się słyszy, a pracować trzeba.
Cecylia 2017-07-14 16:44
Więc pracuj i nie słuchaj głupot
dusia 2017-07-18 09:33
Wiesz może trochę to są to bajki,ale do widzenia przy biurku to już nie.Napisz moja droga gdzie jest zapisane że pracownik po skończeniu pracy ma udać się do majstra biurka i powiedzieć do widzenia lub dzień dobry.Nie wykonanie grozi utratą premii,napisz proszę pod jaki paragraf podchodzi to przewinienie bo chyba nie pod niewykonanie polecenia służbowego,bo to raczej byłyby kpiny.Pewnie niech ludzie pracują ,lecz niech wiedzą że premia jest tylko takim wabikiem,bo zawsze można jej nie mieć.Nawet jak jesteś 1000% dla pracodawcy on i tak zabierze Tobie premię bez mrugnięcia oka,a potem będzie cie karał i karał,innym da urlop ,Tobie nie.Będziesz latać po projektach taka załataj dziurę.A koleżanka niech szuka może znajdzie lepszą,może mniej zarobi ale zaoszczędzi nerwy.
RUDA 2017-07-18 11:54
witam czytając opinie o tej firmie mam wahanie czy tam pracować (ide od sierpnia na produkcje) w kadrach opowiadali ze premia jest gwarantowana. powiedzcie na jakiej zmianie jest fany kierownik- normalny. podobno zarabia się tam 2100-2300 czy to prawda?
Cecylia 2017-07-18 12:55
Pracuję już długo i jakoś nie przypominam sobie abym praktykowała zwyczaj o którym piszesz, kończę pracę, sprzątam stanowisko, robię co do mnie należy i idę do domu.
Pracownik 2017-07-18 19:11
Tak między nami ciekawe co z tą premią 500 euro bo podobno Neuses,Judenbach ,Tschirn i Walencja już
dostali....ciekawe w czym my jestesmy gorsi od niemców czy hiszpanów????
Cecylia 2017-07-20 13:00
Czemu gorsi? Myślę że nawet lepsi, dostaniemy końcem lipca
Sie zobaczy 2017-07-20 18:51
A jak wygląda praca na jakości w tych zewnętrznych firmach? Warto?
Cecylia 2017-07-20 20:49
Poczytaj opinie o tych firmach
Zostaw swoją opinię o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o. - Radomierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.