logo Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Radomierz

Opinie o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Janek 2015-08-29 10:55:52
Jak się robi na 3 stanowiskach jednocześnie, to tak w krótkim czasie jak 2 tygodnie nie jest wstanie zrobić normy i ściem proszę nie pisać w żadnym zakładzie pracy tak nie ma, jak tutaj.
1
zapierdalaczek 2015-09-03 08:51:51
to że ktoś chce pracować nie oznacza że da radę.nikt z starszych pracowników nie będzie pracował za nowego który nie daje rady a chce pracować.Norma ma być w ciągu dwóch tygodni,niby kierownik rozumie ale dyszy.Maszyna się zepsuje,mechanik przyjdzie ale ci nie podpisze awarii, bo ma za to zabraną premię,bo stwierdzi że to pracownik specjalnie zepsuł,a kierownik każe nadganiać.Takich glupot organizacyjnych jest tutaj wiele,kierownicy maja zabierane premie za niezrobienie normy więc zrobią wszystko by ją mieć i będą mieć cię szeroko gdzieś,i będą zabierać premię jak tylko się postawisz, a nie daj że masz rację,to masz przekichane.
3
Janek 2015-09-12 12:31:52
dobrze opisane, popieram.
piko 2015-09-13 21:08:41
Czemu mu pracownicy musimy chodzić w butach narzuconych przez zakład które sa mega nie wygodne a latem noga odparzona i nie mozemy kupić sobie klapek ortopedychnych. Irytuje mnie to ,że biurowcy wchodza na hale w swoich butach a Panie w mega wysokich szpilach przecież podłoga nie jest dostosowana.
2
pracownik produkcji 2015-09-14 19:59:28
Pracuję trochę, wiem coś o tym zakładzie. Owszem, zdarzają się projekty, gdzie norma nie jest bardzo wysoka, gdzie ludzki, że tak to ujmę, majster kieruje owymi projektami, gdzie dziewczyny potrafią się ze sobą dogadać. Ale w większości przypadków jest inaczej. Norma jest wysoka, nie ma kiedy nawet, przepraszam, się wysrać. Kłótnie na linkach, bo zabierają premię za brak normy.. A zabieranie za zwolnienie lekarskie to juz w ogóle dno!!! Człowiek nie jest ze stali, nie jest w stanie pracować cały czas fizycznie bez szwanku!!!
Co do upałow, ktoś pisał wyżej... w miejscu na hali, w którym pracuję było 33 stopnie w największe upały, w dodatku brak świeżego powietrza. A na mojej linii nie ma wentylatorów, tzn są , dwa na 8 maszyn :) :) Klimatyzacja, podobno nie wiedział nikt, z jakiego powodu, nie była w owe największe upały sprawna. Zarobki może i nie tragiczne, bo nie jest to tzw. potocznie najniższa krajowa, ale na pewno płaca nie jest adekwatna co do pracy. Byłam na L4 tydzień, w czwartym dniu zwolnienia już za mną dzwoniły z kadr, kiedy w pracy będę. Ogólnie porażka. Jestem młodą osobą i mam zamiar szukać innej pracy.
Podsumowując- osobom, które mają inne oferty pracy, inne możliwości, nie polecam pracy w zakładzie.
3
pracownik produkcji 2015-09-14 20:45:10
No dokładnie. Buty mają wytrzymać 18 miesięcy, rozwalają się raczej szybciej, w dodatku są nie wygodne i strasznie śmierdzą stopy w efekcie chodzenia w nich ....
2
pracownik produkcji 2015-09-24 22:06:49
Średnio mnie interesują inne firmy. Mogli tymczasowo zatrzymać druga zmianę chociażby na przykład. Dostawy prądu zablokowane, oczywiście, zabrać udogodnienia pracownikom ale maszyny mogą chodzić dzień i noc ;-)
4264576 2015-10-26 13:10:12
Jeżeli wiesz jak wygląda praca to chyba tam pracujesz,wiec o co chodzi że ci zależy by przyjmowali.Praca nie jest godna polecenia bo godnie z człowiekiem sie tam nie obchodzą.Tylko zabierać premię umieją,idąc dalej to ciągle podnoszą norme,wymagania wymagania chcąc iść spokojnie się wy...ć musisz uważać bo podniosą norme,bo skoro masz czas na toaletę .Ach w tej firmie nie ma bubli wszystkie części są idealne,praca idzie jak ta lala,to wersja ta oficjalna.pracownik zostaje sam z bublami i rób co chcesz norma ma być a srać się chce.
2
Freddka 2015-11-18 23:11:35
przestrzegam!! tam nawet na stanowiskach biurowych nie jest dobrze! nieumiejetne zarzadzanie personelem obija sie na calej firmie! a fatalna atmosfere probuja wynagrodzic calkiem dobra placa, ktora i tak wydasz na ratowanie zdrowia!! nie dajcie sobiezamydlic oczu!!!
4
Freddka 2015-11-27 10:29:40
Poczytaj sobie wszystkie komentarze. Wiekszosc to negatywy. To juz daje duzo do myslenia. Osoby ktore tak dobrze opisuja sytuacje w tej firmie na pewno w niej pracuja. Ja sie z tym wszytkim zgadzam! Pracuje tam, ale juz nie dlugo uciekam!!!
okoloko 2015-11-28 19:51:14
Bardzo dobrze napisane , pracowałam tam 6 miesięcy i zgadzam się z tobą całkowicie, dodam jeszcze że normy są bardzo wysokie wręcz kosmiczne a oczy ,ręce i kręgosłup bolą od tej pracy . Jeśli ktoś z natury jest bardzo szybki i ma końskie zdrowie to może spróbować pracy w zakładzie a jeśli nie to odradzam
Szmitu 2015-12-06 19:34:56
Pracowałem rok na magazynie wejścia, praca bywała ciężka, i czasem rozciągające urwanie głowy na wózku, ale spoko ekipa i atmosfera (przynajmniej u mnie ;)), zarobki nienajgorsze + socjal i dopłaty, ok.
2
iczi 2015-12-20 08:29:23
Ciągle przyjmują non stop dzień w dzień jest ktoś na testach wysyłasz podanie i zaraz dzwonią. Duży jest przemiał kto nie daje rady nie pracuje.
JA 2016-03-13 21:34:21
Narzekacie tak na pracę tutaj. Jak wam socjal w DR. Schnederze nie odpowiada to zatrudnijcie sie w Thom Polska zobaczycie ja tam jest fajnie 5,60 - 5,80 zł na godzine w akordzie gorszym niż norma w Schneiderze i total 0 dodatków. Jak zobaczycie 1800 - 1900 brutto na koniec miesiąca na fiszce to możecie skakać pod sufit, że jest dobre.
1
Obywatel drugiego sortu 2016-03-30 20:02:43
Witam wieloletnich pracowników Dr. Shneider Radomierz.

Co jakiś czas zakład ogłasza nabór na stanowisko pracownika produkcyjnego i niedawno ukazało się kolejne ogłoszenie o naborze na w.w stanowisko co skutkuje moimi kilkoma pytaniami.

Ad.1 Jeżeli pracowałem w DWS Dräxlmaier 2 lata na montażu elementów gotowych do wysyłki (metalowe klipsy, metalowe holnity, sprężynki, naklejanie wygłoszeń oraz małych odcinków taśm, małe elementy plastikowe oraz gumowe w trudno dostępnych miejscach, elementy elektryczne i spostrzeganie różnego rodzaju wad które czasem były na elementach przywożonych z Niemiec) z miesiąca na miesiąc podnoszonymi normami oraz pracą czasową na kilku stanowiskach to dałbym radę w Dr. Shneider?

Ad. 2 Czy mógłby ktoś mi podać stawki godzinowe oraz akordowe (brutto lub netto) jakie ma na umowie próbnej i ewentualnie czy pokrywają się one z wypłatą na końcie.

Ad. 3 Po jakim czasie przysługuje pracownikowi dodatek świąteczny i w jakich kwotach dla osoby samotnej i czy ma on odbicie w pośwoątecznej wypłacie (wypłata pomniejszona o dodatek świąteczny)?

Ad. 4 Jaka kwota zostaje odciągnięta z wypłaty za dojazdy z Jeleniej Góry zakładowym przewoźnikiem?


Na razie to tyle i proszę o rzetelne odpowiedzi.
Pozdrawiam i życzę by każda zmiana była tą najprzyjemniej wspominaną.
2
loli 2016-04-01 19:57:19
Jeśli masz smykałke i pracowałeś na produkcji to spokojnie. Zarobki to podstawa plus premia za wydajność i obecność. Dodatki po 6 miesiącach. Za dojazdy zakład płaci czy to mzk czy przewoźnik.
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 19:48:24
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
1
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 19:48:55
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 19:49:36
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 19:57:33
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 19:58:32
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
1
Obywatel drugiego sortu 2016-04-05 20:00:15
loli - 2016-04-01 19:57:19@ Dzięki za odpowiedź.

W DWS Dräxlmaier za dojazd odciągali z wypłaty która niezależnie od ilości godzin przepracowanych w miesiącu (nadgodziny, praca w soboty lub niedziele) oraz w jakim systemie pracy (czterobrygadówka, 8h/5dni) i wliczonymi premiami była na poziomie 2000zł +- 50zł

Dokładnie nie wiem ile za dojazdy w DWS odciągali z wypłaty bo mieszkam w Jeleniej Górze i miałem 6km do zakładu.

Aktualnie pracuję w Zorce na Ul. Meblowej 5 i to w porównaniu do DWS to kołhoz gdzie człowiek przez pierwszy miesiąc pracuje bez podpisania jakiejkolwiek umowy i stawek godzinowych oraz akordowych na piśmie, pracując w skrajnie szkodliwych warunkach (formaldehyd i wszechobecny pył drzewny oraz lakierniczy). I to z ustaloną na gębę z kierownikiem lakierni oraz panią HR stawką miesięczną 1800zł czyli wychodziło by ok. 11.25/h.
1
Sto procent planu 2016-04-18 15:58:31
Witam.

1900,- podstawy + 300,- premii brutto to nie są jakieś kokosy szczególnie że w DWS ma się na starcie 2000,- netto a praca jest o wiele przyjemniejsza oraz ma się czas by wyjść i zapalić fajkę kiedy się chce.

Oczywiście są projekty gdzie praca jest porównywalna z Dr. Schneider z normami wywindowanymi w kosmos za sprawą ludzi którzy lubią wapno lub aspirynę w proszku lecz na takich właśnie projektach dzieją się cuda jak choćby słynne wynoszenie skór.

2
misiek 2016-04-24 20:42:25
Czy w Dr. Schneider przyjmują emerytów? Wiek 60 lat.
Siersciuch 2016-04-30 18:14:17
Misiek spróbuj może ci się uda ale jak masz kłopoty że zdrowiem to sobie daruj bo nie ważne gdzie staniesz to masz ostry zapiepr*ol.

Co z tego że social mają naprawdę ok skoro nie masz czasu, chęci ani siły by z niego korzystać bo przecież nikt ci nie zapłaci tych 1700zł co miesiąc za siedzenie w kantynie a za ostrą pracę na granicy wytrzymałości i dlatego zakupili defibrylatory gdyby ktoś nie wytrzymał presji pracy gdy zamknie się w kabinie WC ;-)
Minionek 2016-05-07 16:54:25
Wszystkim odprawia bo większość ludzi tam pracujących nie ma innej alternatywy pracy.

Jedynie Dr. Schneider ma tak dogodne dojazdy z miejscowości gdzie nie istnieją żadne zakłady pracy i tym samym można ciągle podnosić w tym zakładzie normy bo przecież każdy musi z czegoś żyć.

Ale już niedługo będzie fabryka Mercedesa i wielu pracowników z Dr. Schneider tam przejdzie.
qwert 2016-05-11 11:23:11
Ten kto mysli o pracy w dr sch.... niech dobrze sie zastanowi .To co wymyslaja kierownicy to kpiny,ja rozumie ze praca to nie przedszkole ale nie jest rowniez obozem pracy lub zakladem karnym.Kierownicy zapominaja że w wiekszosci pracuja tam kobiety ,a nie maszyny.Dobrych pracownikow nie szanuja wrecz wysysaja z nich wszystkie siły i jeszcze im malo,wprowadzaja zakazy nakazy ,mysla że ubez za 1 zł cos zmieni ,lub darmowy bilet.Mam nadzieje ze tam pracuja jeszcze ludzie którzy nie mowia gdy ktos pluje na nich że to tylko deszcz.Gdyby troche lepiej traktowali pracownika byloby lepiej,zreszta jest powiedzenie z niewolnika nie ma dobrego pracownika.W grupie siła drodzy pracownicy,i nie dajcie soba pomiatac ,tylko dlatego ze ktoś tak mówi że tak ma być,bez was nie ma zakładu.
1
kiko 2016-06-07 16:48:01
Nepotyzm
1
Kupa 2016-06-13 10:49:55
Mogę powiedzieć jedynie po ponad miesięcznej pracy w tym zakładzie:

Nepotyzm - Level High
Normy - Level High
Odrealnienie kilku miesięcznych pracowników - Level High
Odrealnienie przełożonych - Level High
Terror psychiczny - Level High
Płaca - Level Very low (1730zl netto)
Narkomania - Level High

kasik505 2016-06-13 18:09:10
NIe narzekajcie najwiecej do popwiedzenia maja osoby które nie pracuja bądz krótko pracowały ja juz pracuje przeszło 9 lat i można? mozna o ile sie chce i nie płacze jak mi żle.
3
Kupa 2016-06-13 19:23:57
kasik505 - 2016-06-13 18:09:10

To dlaczego nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem by wszyscy wiedzieli jaka to twarda jesteś?
kasik505 2016-06-14 15:11:22
nie wszyscy musza wiedziec. Najwazniejsze że ja jestem zadowolona z pracy
2
Yeti 2016-06-22 11:25:13
W Dr. Schneider nikt nie jest anonimowy! No ale jak się robi dobrze przełożonym by być tyle lat w tym zakładzie....

Tutaj nawet dział spraw pracowniczych odcina się od tego co dzieje się na produkcji i jak chcesz się telefonicznie dowiedzieć kiedy masz przyjechać bo zgubiłeś grafik to nie umieją ci pomóc bo nawet nie wiedzą że istniejesz w tym zakładzie.

Wszystko jest w tym zakładzie aby tylko było i było tego ponad przeciętnie dużo i dobrze a reszta ich nie interesuje bo kogo ma interesować ktoś kto za*ier* za tak śmieszne pieniądze.
enter 2016-06-23 11:35:38
oczywiscie że za oczy nie tylko za zdrowie pracownikow którzy jak nikt inny w naszej uni zapie.
1730 netto 2016-06-24 11:15:08
Tomaszu zgadzam się z tym że praca nie należy do łatwych szczególnie gdy kobiety na linkach tracą przytomność uderzają głowami o posadzki i zostają w konwulsjach wywożone karetką z zakładu.

A łaskawie dyrektorzy godzą się na 10minut przerwy dodatkowej by gwałtownie nie spadała wydajność bo przecież w tym zakładzie liczy się święta "Norma".
1
1730 netto 2016-07-01 09:31:24
W DWS było kilka * lepiej na produkcji niż w Dr. Schneider z zaniżonymi płacami oraz nieogarem systemu ewidencjonowania materiału.

Tutaj nikogo nic nie obchodzi bo najważniejsze by było dużo i dobrze bo święta "Norma" musi być każdego dnia niezależnie od tego czy znasz wszystkie niuanse stanowiska/stanowisk i podołasz czy nie.

Szkolenie trwa 1 - 2 tygodnie i masz pracować jak człowiek który ma x miesięcy lub nawet lat stażu pracy i który miał stopniowo dodawane kolejne czynności w miarę ogarniania tego zakładu.

Aha i wszyscy przełożeni traktują świeżą osobę jak narkomana którego trzeba przytemperować dając na linki gdzie nie da się wytrzymać psychicznie oraz fizycznie.
3
leniuszek 2016-07-04 19:38:20
Wiesz ,to ze wykorzystują ludzi to fakt ,ale dlaczego nowo przyjety ma miec lzej niz ten z dluzszym stazem .
Ania 2016-08-26 15:43:27
Witam ! majster w tutejszym zakładzie nie interesuje się pracownikiem.
Zbiera donosy od dłużej pracujących.Ponieważ nie przypadła mi do gustu
osoba donosząca.Wtedy ona mówi ,że się nie wyrabiam.......i co następuje
nie przedłużają ze mną umowy.Przykre to ale prawdziwe.Kobiety tam pracujące
są bardzo podłe.Nie obchodzi ich to ,że ktoś nie będzie miał środków do życia.
Kierownicy to jedno wielkie nieporozumienie.Cieszę się ,że nie muszę już ich tam oglądać..........
Ania 2016-08-26 16:03:21
Przyjdż i przekonaj się sama.......... Poczujesz się tam jak byś była nikim.
obywatelka drugiego sortu 2016-09-21 11:05:42
1. Tak
2. Próbna 1800 i 300-400 zł premii plus dodatki
3. po przepracowanym pół roku, na pewno wczasy pod gruszą. Nie wiem jak z dodatkiem świątecznym - czy tego czasem nie dostają wszyscy pracownicy. Jeśli nie, to musi być pół roku. Jeśli przypada Ci 1200 zł na osobę, dostaniesz ok. 420 zł. Nie ma potrąceń w następnej wypłacie. Ile zarobisz tyle dostaniesz
4. Dojazdy są darmowe, nawet MZK.

Ogólnie, jeśli ktoś chce pracować, to nie będzie mu ciężko. Jeśli unika pracy, to wszędzie będzie mu źle.
obywatelka drugiego sortu 2016-09-25 00:32:52
tak, trzy miesiące.
Oczywiście to jest kwota brutto, ale to i tak więcej, niż proponuje większość pracodawców w Jeleniej Górze
kasik505 2016-09-25 15:38:02
przeważnie sa 3 zmiany 1 od 6 do 14 2 od 14 do 22 i 3 od 22 do 6 rano
Mloda 2016-09-25 18:03:15
Coz...jesli chodzi o atmosfere...duzo robi kierownik zmiany,niekiedy praca z nim zostawia duzo do zyczenia. Pracownik nie zawsze jest szanowany przez osoby na wyzszym szczeblu...co nie zawsze jest mile...praca jest praca...a to gdzie kto pracuje nie daje nikomu prawa do uwazania sie za lepszego. Pracownik powinien byc bardziej motywowany do pracy,zle podejscie tego niestety nie zapewnia. Dlugoletnich pracownikow nie specjalnie sie docenia,a jest ich garstka.
3
Xyz 2016-09-25 20:05:40
Firma ogólnie jest spoko, aczkolwiek nie polecam działu jakości. To co się tutaj ostatnio dzieje to jedna wielka paranoja. Atmosfera pracy to porażaka, pseudo kierownicy/ koordynatorzy i pseudo kontrolerzy... praca nie godna polecenia.
kasik505 2016-09-27 19:16:57
Niestety prawda sama pracuje juz prawie 10 lat i jakos szczególnie nie jestem z tego powodu doceniona
kasik505 2016-09-27 19:17:26
Niestety prawda sama pracuje juz prawie 10 lat i jakos szczególnie nie jestem z tego powodu doceniona
1234 2016-10-01 17:01:49
Tak premia będzie wieksza,ale to nie tak jak myślisz.Teraz pracownik bedzie premiowal pracodawce poprzez wieksze wyrobienie.
zen 2016-10-01 17:04:03
pif not o jeszcze wypada powiedzieć o jakie konkretnie stanowisko ci chodzi
uczona 2016-11-30 14:56:02
Zasada nr 1 dla pracowników produkcji od wielu lat brzmi: W tej firmie trzeba być odpornym na wiedzę i nieodpornym na stres
1234 2016-12-04 06:42:35
Najlepiej morda w kubeł,bo kierownik z toba skończył rozmowę.Rany jak niektórym wali na mózg.Myślą ,że myślą i denerwują pracownika który przyszedł do pracy pracować uczciwie,niestety tak sie nie da.Pracujesz pocisz się a tu nagle za skrzynek wyskakuje niby majster i mówi 5 ,10,15.Pewnie wielu będzie wiedziec o co chodzi.A przy okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim pracownikom produkcji by uwierzyli ,że w pracy mają swoje prawa ,że wizja utraty pracy nie może uczynić nas niewolnikami.By wreszcie postawić się głupocie ,która czai się za skrzynek.Wesołych świąt.
Zostaw swoją opinię o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o. - Radomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.