logo Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

Radomierz

Opinie o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.

szalonooka 2017-02-27 10:23
Wpisać na karte pracy awarie czy oczekiwanie jest łatwo, ale kierowniczka zwyczajnie tego nie uznaje. Nie możemy odpisać audytu, przezbrojenia, mimo że były. Mam na lince osoby które sie boja sprzeciwic, a ja sama nic nie zdziałam. Palących na szczescie nie ma, a przynjamniej nie takich, które wychodzą w czasie pracy. Ja bym chętnie odnotowała każdą nieplanowaną przerwe w pracy, która powinna powodować obniżenie liczby sztuk na zmianę, ale karta zaraz wraca z poleceniem wypisania NOWEJ. A i mechanicy nie są skłonni żeby cokolwiek podpisywac, jak juz to robią to z wielką łaską.

No ale, żeby nie było, nie jestem z tych co wiecznie narzekaja. Pracuje bo jest mi tu wygodnie, mam dojazd, wypłate na czas. Kierowników miałam juz kilku, zmieni sie i obecny to moze bedzie lepiej :)
4
szalonooka 2017-02-27 10:31
Poza tym na prawdę łatwo o tym mówić z innego punktu widzenia, niż pracownik produkcji, a sądząc po Pańskiej znajomości jak zakład funkcjonuje i jak powinno ( teoretycznie) być, jest/był Pan kimś wyżej. Ludzie się boją sprzeciwić, robią co muszą, nadrobią ta awarie choc nie mają czasu sie po tyłku podrapać, nie odezwa sie i pracują dalej przytakując. Szczególnie jak potem słyszą, że kierownik dyszą uderzył, choć na zakładzie mało kto w to wierzy.
Wszyscy stawiają na ilość z jakością, ale nie uwzględniając czasu na tą jakość. Bo nawalić sztuk to każdy głupi może, jak przychodzi reklamacja to juz afera. Dziwne, że jak audyty są to nagle norma mniejsza, bo ma byc picus glancuś. Po audycie można juz robić na najwyższych obrotach i jeszcze patrzac na jakość.
3
Emeryt 2017-02-27 12:12
Witam.
Idealnie opisujesz sytuacje, które (moim zdaniem) występują w większości tego typu firm, jak
Dr. Schneider.
Z jednej strony duży wkład finansowy Właścicieli w organizację i stworzenie Firmy z drugiej, nie do końca kompetentny (chyba)średni personel techniczny oraz brak nadzoru nad nim.
Jak mechanik może nie podpisać przerwy awaryjnej? Przecież to jest obowiązkowe? To Majstrowie powinni tego pilnować i egzekwować. Przecież tym samym „wyłapie” się fachowców, a także partaczy, których praca gryzie w ręce. Podobnie z firmami zewnętrznymi – uwagi pracujących na linkach są w tym bezcenne, to Wy najlepiej ocenicie ich pracę.
Audyt zewnętrzny – to jest ocena całości procesów i procedur produkcyjnych, a nie bezpośrednio Pań pracy.
Oceniani są kierujący i organizujący pracę ! Czyli - jeżeli w czasie audytu wszystko jest picuś glancuś, to Kierownictwo samo pokazuje, jak powinno BYĆ ZAWSZE, a jaka jest (smutna) codzienność?
Ktoś się kompromituje !
Lekarstwo jest jedno – trzeba mówić, pisać, zgłaszać, proponować – pokazywać słabe strony w organizacji pracy. Jeśli będą to uwagi konstruktywne, to nikomu włos z głowy nie spadnie. Może uaktywnić pozostałych do korzystania z tego forum, ale bez złośliwości, przekomarzania, plotkowania.
Pozdrawiam.
6
dzień dobry 2017-02-28 11:41
Ja proponuje aby zakończyć rytuał mówienia do widzenia swojej kierowniczce,czekać lub przyjść do jej biurka.Czy pani kierownik chce coś udowodnić, coś poza tym, że jej w głowie coś się poprzestawiało. Są to może dla większości nieistotne sprawy,ale bardzo irytujące.Chciałam bez złośliwości,lecz się nie da.
2
Emeryt 2017-02-28 12:15
Dzień dobry.
Dawno,dawno temu istniał taki zwyczaj: właściciel dziękował za udział w naradzie dyrektorom,oni kierownikom dziękowali za udział w zebraniu, ci zaś majstrom za udział w odprawie, majstrowie i brygadziści dziękowali wszystkim pracownikom za przepracowany dzień - tak było.
Dożynki - pan dziękował chłopom za zbiory i ich pracę.
Ksiądz dziękuje wiernym za udział w nabożeństwie.
#
To raczej Państwa kierownicy powinni dziękować za 8 godzin pracy - no, chyba, że jest to taki nowy świecki zwyczaj lub dobra zmiana +.
Pozdrawiam.
3
Psotka 2017-03-04 05:31
W tym zakłady to tylko ciągle zakazy i nakazy aby ludzia utrudnić pracę zestresować i zgnoić! Pracownicy w tym zakładzie że stażem pracy nie są wogole doceniane przez kierowników majstersztyk itp . Caly zakład to są jedne wilkie układy i ukladziki i nikt z tym nic nie robi całe rodziny kierowników Skoczów itp jeden drugiego wciąga. Kierownicy latają na fajke co 15 min a dla pracownika nie mają czasu na odpowiedź. Ciągle mają przerwy i mówią że niby mają nienormowany czas pracy i jakoś nikt nie widzi ze przez 8 h pracują może z godzinę przy dobrych wiatrach. I co z tego że jest premia jak tylko na każdym kroku patrzą żeby Ci ją zabrać. Chamstwo trzoda i obora.!
7
pracownik 2017-03-05 18:18
Zakład jeden wielki burdel, Pani M tylko śmiechy i żarty, rewia mody. albo ma humor albo nie, pozwala na linkach siedziec , na kszesłach jak sie grupy nie ma.
4
nn 2017-03-06 12:56
Nie możesz siedzieć na "kszesłach" na montaszu ? Straszne to jest .
3
111:) 2017-03-06 16:13
psotko poczytaj bhp.
zainteresowany 2017-03-06 20:42
ta Pani M to ta od tych listów? Nie jestem w temacie więc zapytam:jak można siedzieć na lince,czy czasem w d@pę się nie wcina?bez względu na grupę
2
Iwona 2017-03-10 14:28
@szalonooka a długo już pracujesz w firmie? Mogłabyś opowiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia w Dr. Schneider Automotive?
1
Marcin 2017-03-21 17:37
Widzę, że ciągle szukają osób do logistyki. Takie mają zapotrzebowanie czy każdy się zwalnia? Kto tam jest kierownikiem w tym dziale? Na produkcji widzę, że też przemiał jest.
1
retro500 2017-04-17 13:41
Piszeszgo go???
psotka 2017-04-23 12:05
Spadaj
Hella 2017-05-26 08:54
Dajcie plis znac jak tam jest w logistyce? Jakis fajny zespol? Jak zarobki?
zagubiony 2017-06-19 17:43
Straszenie, zabieranie premii za nieprzyjście do pracy w wolną sobotę.Ciągły brak części lub części są wadliwe co w konsekwencji równa się pracuje soboty .Ogólnie kicha nie docenia się dobrych pracowników wręcz przeciwnie,wyciskają z nich ostatnie soki.
3
janosik 2017-06-20 19:08
Tak zgadza się taka duuuża premia tylko w każdej chwili mogą ci ją zabrać i zostajesz ze swoimi 2000 brutto.Przykład nie przyjdziesz w sobotę masz po premii.Zrobisz bubla i przyjdzie reklamacja też mogą ci ją zabrać.Karzą dla przykładu by inni poczuli strach.Robi się bardzo nieprzyjemnie.Dlatego jeżeli chcesz mieć wolne soboty a już na pewno nie chcesz pracować w soboty na drugą zmianę to się dobrze zastanów.Bardzo zachęcają tymi swoimi socjalami ale to jak traktują ludzi nie przebije.Czasem lepiej zapłacić za przejazd niż być "podeptanym"przez pana kierownika.
Iwona 2017-06-21 13:25
@janosik rozumiem, że sytuacja którą opisujesz logistyki. Wspominasz również o benefitach jakie oferuje firma. Mógłbyś powiedzieć co się w nich zawiera?
Wicia 2017-06-22 15:28
Jaka jest ekipa i atmosfera w Magazynie ? na jakie pieniądze można liczyć na początek ?
Czy obowiązuje system 3 zmianowy ? Jakie jest podejście kierowników magazynu do magazyniera ? czego mogę się spodziewać czy praca jest sprawnie zorganizowana ( bardzo ciężko jest ? ) z Góry dziękuje za odpowiedź
1
Gośka 2017-07-11 14:56
Dziewczyny jak się pracuje przez ostatnie dwa tygodnie pod kierownictwem skoczka?
Dalej taki bałagan i kawiarnia całą zmianę? Coś się polepszyło? Dyszami po głowach też bije? Na stałe zostaje kierowniczką czy wraca poprzednia?
Chcą mnie przenieść na waszą zmianę.
1
Cecylia 2017-07-12 15:20
Jakiś problem z tym masz?
Gośka 2017-07-13 21:40
Problem ?
Tak mam. Rozważam czy przejść z deszczu pod rynnę czy po prostu poszukać sobie innego pracodawcy.
Różne rzeczy się słyszy, a pracować trzeba.
Cecylia 2017-07-14 16:44
Więc pracuj i nie słuchaj głupot
dusia 2017-07-18 09:33
Wiesz może trochę to są to bajki,ale do widzenia przy biurku to już nie.Napisz moja droga gdzie jest zapisane że pracownik po skończeniu pracy ma udać się do majstra biurka i powiedzieć do widzenia lub dzień dobry.Nie wykonanie grozi utratą premii,napisz proszę pod jaki paragraf podchodzi to przewinienie bo chyba nie pod niewykonanie polecenia służbowego,bo to raczej byłyby kpiny.Pewnie niech ludzie pracują ,lecz niech wiedzą że premia jest tylko takim wabikiem,bo zawsze można jej nie mieć.Nawet jak jesteś 1000% dla pracodawcy on i tak zabierze Tobie premię bez mrugnięcia oka,a potem będzie cie karał i karał,innym da urlop ,Tobie nie.Będziesz latać po projektach taka załataj dziurę.A koleżanka niech szuka może znajdzie lepszą,może mniej zarobi ale zaoszczędzi nerwy.
1
RUDA 2017-07-18 11:54
witam czytając opinie o tej firmie mam wahanie czy tam pracować (ide od sierpnia na produkcje) w kadrach opowiadali ze premia jest gwarantowana. powiedzcie na jakiej zmianie jest fany kierownik- normalny. podobno zarabia się tam 2100-2300 czy to prawda?
Cecylia 2017-07-18 12:55
Pracuję już długo i jakoś nie przypominam sobie abym praktykowała zwyczaj o którym piszesz, kończę pracę, sprzątam stanowisko, robię co do mnie należy i idę do domu.
Pracownik 2017-07-18 19:11
Tak między nami ciekawe co z tą premią 500 euro bo podobno Neuses,Judenbach ,Tschirn i Walencja już
dostali....ciekawe w czym my jestesmy gorsi od niemców czy hiszpanów????
Cecylia 2017-07-20 13:00
Czemu gorsi? Myślę że nawet lepsi, dostaniemy końcem lipca
Sie zobaczy 2017-07-20 18:51
A jak wygląda praca na jakości w tych zewnętrznych firmach? Warto?
Cecylia 2017-07-20 20:49
Poczytaj opinie o tych firmach
1
EVA 2017-07-22 21:17
Może ty nie, ale są linki które to robią.Masz szczęście,lub rozum że tego nie robisz.Jak dobrze postraszy taka pseudo majstrowa to nie jedna kobitka trzęsie galotami, i leci dla świętego spokoju powiedzieć do widzenia.
PRL się kłania 2017-07-27 15:48
Ja pitolę czy na wszystkich stanowiskach (oprócz zwykłego robola) pracują idioci bez szkoły i chęci do robienia czegokolwiek? Ja wiem że poranna kawa musi być... ale nie nie do ciężkiej cholery cały dzień! Ruszcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Grażyny z szeroko pojętego biura (nie będę wymieniam kolejno działów) Patologia normalnie...
1
gunia 2017-08-02 20:50
Witam, zastanawiam się nad przyjęciem do pracy na.produkcji. Mam pytanie czy płaca wynosi minimalną stawkę krajową czyli 2000 brutto plus ewentualnie premia? I jak to jest z tymi sobotami? Przez telefon Pani mi powiedziała że w soboty jest sporadycznie i tylko na pierwszą zmianę. Czy za sobotę coś płacą czy tylko jest do odbioru? Dzięki
1
Koralina 2017-08-07 08:09
Jest 2000podstawy plus premia ( premia 200 dyspozycyjnej i druga zależy od ilości maszyn na jakich umiesz wyrobić 100% normy)

Sobota do odebrania plus dodatkowo 30zl ( podobno od września 50zl i 100zl za drugą zmianę w sobote).
3
Koralina 2017-08-07 08:11
Swoją drogą ma być euro? Bo coś chodzą znowu plotki ze jednak bedzie, ale już nie wiem czy wierzyć. Ktoś ma jakieś wiarygodne info?
1
Blondi 2017-08-15 21:49
2100 to jest maksimum na produkcji przy najwyzszej premii,czyli umiejętność pracy 100% na 6 maszynach
1
Blondi 2017-08-15 21:53
Euro nie będzie!!!
1
sara 2017-08-18 10:44
Uwaga zainteresowani ,w zakładzie zaczyna się sezon pracujących sobót .Oczywiście kto chce(kto chce zachować premię)
3
Asia 2017-08-22 14:59
Atmosfera w tym zakładzie robi się coraz gorsza, krążą słuchy o 6 nockach, masakra. Zamiast zachęcać to zniechęcają, później płaczą że nie ma komu pracować. Zero szacunku dla pracownika.
2
Koralina 2017-08-22 16:35
O 6 nockach nie słyszałam nawet.
Za to soboty pracujące już odczuwam w kościach. Coraz więcej Ukraińców..
Asia 2017-08-22 17:19
Niedługo tylko oni będą tam pracować, coraz więcej osób się zwalnia nawet tych z dużym stażem. Tam trzeba mieć mocne nerwy aby przetrwać.
wiesław 2017-08-23 17:11
W każdym systemie przeciętnie pięcio dniowego tygodnia pracy musi być wyznaczony dzień wolny,nawet jeśli jest to roczny okres rozliczeniowy.W regulaminie pracy mamy zapisaną sobotę i inny dzień wyznaczony przez pracodawcę ,ale pracownik ma prawo znać swój grafik np miesięczny mimo że jest okres rozliczeniowy roczny i w takim grafiku muszą być wyznaczone dni wolne może to być piątek ,wtorek itd. ale muszą być .Nie ma czegoś takiego, że stwierdzają że jest roczny i sami oddają go kiedy chcą,jest to naruszenie praw pracowniczych i nadużycie zakładu.Notoryczne przekładanie urlopu również jest dużym naruszeniem praw pracownika.Dla przypomnienia okres rozliczeniowy roczny był wprowadzony dla firm które np w miesiącach zimowych lub letnich mieli problem z pracą dla pracowników.Jak wiemy, nasz zakład ma się dobrze,a to że nie ma rąk do pracy nie jest winą pracowników tylko pracodawcy.Zakład nie ma prawa wykorzystywać pracowników którzy świadczą dla niego prace.Jeszcze jedno świadczy o tym że zakład ma się dobrze ,to ju ż wspomniane urlopy które przechodzą z roku na rok.Gdzie jest kryzys,skoro nie ma czasu wykorzystać urlop i jeszcze pracować w dzień wolny.Również jest zapis w kodeksie pracy że ,wewnętrzny regulamin, nie może szkodzić pracownikowi i zawierać zapisy które są niezgodne z kodeksem pracy.
3
wypłata 2017-08-24 17:12
brutto? netto?
ola 2017-08-24 18:49
netto.Musisz jednak pamiętać że premia jest za dyspozycyjność i wyniki w pracy .Wystarczy że nie będzie ciebie w sobotę lub dwie soboty lub trzy a może nawet cztery to masz po premii masz NN i zabrane z pensji podstawy ,bo musisz również pamiętać, że zakład ma swoje prawa i żaden kodeks pracy im nie jest straszny,dla nich nie ma czegoś takiego jak kodeks pracy.Pozdrawiam
3
Pracownik 2017-08-25 18:25
500euro nie ma, za soboty beda wyplacac bug wie.kiedy. Na jednej ze zmian pani kierownik M. Przeklada ludzi z.linki na linkę,ma pretensje ze sie człowiek pyta gdzie ma stac na której lini. Faeoryzuje dwa dziwczyny z linki dla niej w sumie nie musza pracować. Ciekawe czy za sobote zaplaca teraz w ta wypłatę.
Balbo 2017-08-27 11:18
mam wrazenie ze jeden kierownik na caly zaklad jest bo wszyscy o tej M, pisza jakby nie wiadomo kim byla.......
Ola 2017-08-28 07:17
Nie rozumiem czym ta Pani M wam zaszkodziła? Jest bardzo dobrym kierownikiem zna się na rzeczy , jest stworzona do swojej pracy, jest miła i sympatyczna i praktycznie każdy o niej tak sądzi ... no widać że nie każdy znajdzie się taka jedna z drugą zazdrosna i potem wypisują na portalach społecznościowych.. A proszę popatrzeć się na siebie i pilnować swojego czubka nosa bo co wy tutaj piszecie to śmiech na sali.. pozdrawiam ;)
Asia 2017-08-28 11:00
A swoją drogą w całym zakładzie jest kilka majstrowych na M. Więc nie wiadomo o której mowa tutaj.
Iwona 2017-09-11 11:35
@Ola czy powiesz nam coś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co najbardziej podoba Ci się pracując w tej firmie? Obecnie firma poszukuje na stanowisko Specjalista ds. jakości dostaw. Może ktoś myśli nad aplikowaniem?
rządza pracy 2017-09-14 19:28
po kolei:
doświadczenia są takie ...że pracować można
Na takie jakie są
Nic mi się nie podoba ale praca jest
Myślę nad aplikacjami ale w małych dawkach...
2
Zostaw swoją opinię o Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o. - Radomierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schneider Automotive Polska Sp. z o.o.