Grupa Kapitałowa VOX

Czerwonak

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 110 ocen.

Grupa Kapitałowa VOX
2 110 6 1

Opinie o Grupa Kapitałowa VOX

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Tomasz

Tak narzekacie na wszystko w firmie to dlaczego tu pracujecie? Może brak umiejętności jest przyczyna niezadowolenia?

Niezadowolony

Niskie zarobki, nie dbają o pracowników, a brakuje ich. Każda mała firma ma już jakiś socjal, jakiś multisport czy jakis pakiet medyczny, a tu nic! Totalne dno. Do tego wszystko idzie po znajomosci, wciagaja na stolki swoich. I to wszedzie tak, w biurach, na magazynie. Mam blisko, wiec pracuje, ale nie wiem jak dlugo jeszcze. Jesli macie inne opcje to bierzcie co innego

Maja

@romson A jak wyglądają godziny pracy w firmie VOX? Mógłbyś napisać coś na ten temat? Byłabym Ci wdzięczna. @Miał pracować Czy możesz napisać czym ten brak dbania o handlowców konkretnie się objawia? Zarzut ten jest poważny, dlatego dobrze by było, gdybyś mógł napisać więcej szczegółów. Sprawi to także, iż Twoja opinia będzie bardziej wiarygodna.

Miał pracować

Praca jako PH tragedia, warunki bardzo słabe, socjalu brak , flota Clio ( brak słów), jeden wielki wyzysk zero dbania o handlowców. Nie polecam

romson

atmosfera na produkcji całkiem znosna zwlaszcza w porównaniu z innymi zakladami w okolicy. team leaderzy wymagajacy ale z zadnymi dziwnymi sytuacjami sie nie spotkalem. kasa zawsze na czas

Rak
@romson 20.06.2018 12:25

O którym zakładzie piszesz?

Jaro

A co tam w meblach słychać

Car
@Fret 24.06.2018 08:55

Teraz przyjeżdża ustawiać z Poznania, zanim coś wprowadzi niech sprawdzi A nie głupoty robi

Grzesiek

Czy firma potrzebuje ludzi? Warto aplikować?

X
@Grzesiek 23.06.2018 20:04

Uciekaj uciekaj i jeszcze raz uciekaj

Ula

Zawsze może nastąpić gorszy okres w firmie ale to może sie zmienić w każdym momencie.

AKME

Drodzy Państwo, jako osoba szczególnie doinformowana śmiało mogę stwierdzić że firma VOX PROFILE patrzy teraz odważnie w przepaść do której w niedługim czasie spadnie - w kwestiach personalnych i nie tylko. Zarobki dla PH w wysokości 2,5 - 3 tyś u pracodawcy który honoruje się liderem rynku to śmiech na sali, dodajmy do tego samochody z floty Renault - Clio(PH) oraz Megane(RM) w tak niskim wyposażeniu że w serwisie Renault nie mają pojęcia co to za wersja aut, ukryte rekrutacje (bo najpierw trzeba kogoś znaleźć żeby kogoś zwolnić), brak dotychczasowego wsparcia sprzedażowego i wiele innych. Razem to wszystko daje Nam pogląd na tego pracodawce. Swoich najlepszych pracowników, zdecydowanie odstających od pozostałych w kwestii wyników, perspektyw rozwoju i umiejętności wszelakiego typu zaczynając od tych sprzedażowych przez językowe do administracyjnych, których zdecydowanie brak w tej firmie zwalniają z dnia na dzień bo byli na tyle 'bezczelni' że wyrazili swoją opinie i chwilowe niezadowolenie z sytuacji. Poza tym perspektywy rozwoju są zerowe, jedyną perspektywą jest podwyżka 500 zł, jeśli przez pół roku uda Ci się spełnić kryteria, które skromnie mówiąc są z kosmosu i jest ich tyle że na prawdę trzeba było by 'urodzić się w czepku' żeby się udało.

Były
@Czarek 25.05.2018 12:47

Podobno vox był jednym z lepszych pracodawców :) podobno podobno podobno. Ale jednym z gorszych to nie podobno tylko na pewno.

Były

Atmosfera fatalna, zarobki jak na branżę fatalne, auta (poniżej krytyki), bardzo dużo obiecywania i kłamania

Zainteresowany

Czy coś dzieje się w firmie? Jaka atmosfera?

Krzyś

Co do firmy vox profile i tej reszcie bandy to chyba wydaje sie że niewarzne jest jakość towaru bo odkiedy wypuścili do zakładu s6 to jest jeden wielki (usunięte przez administratora) brak rozwiazywania problemów z produktem tylko warzne to gdzie cie postawią i oznacza miejsce w krurym stojsz wielkie spotkania z kturych (usunięte przez administratora) wynika brak normalnych pracowników bo nie chcą płacić godnie w vox nawet Ukraińcy pomalu nie chcą robic wola do niemiec cisnąć bo tam lepiej placa niech się obudza puki nie jest zapózno chyba .....

Upierdliwy
@Krzyś 17.01.2018 23:36

Ukraińcy chyba lepiej po Polsku piszą :/

Franek

Wysokość wynagrodzenia zależy od bardzo wielu składników.

anonymous
@Franek 08.05.2018 20:27

Ale pomogłes...chodzi o przybliżona kwotę i składniki wynagrodzenia

Olo

Witam na jakie wynagrodzenie może liczyć kierownik salonu?

PHH

Nie chce mi się wierzyć, że PH jeżdżą cliówkami. O szczegóły nie będę już pytał. Odpuszczam temat.

Bolek

Social.... hehe dobre w firmie Vox :) samochody najlepsze w branzy CLIO w najbieniejszej wersji:) plany Nie realne , atmosfera coraz gorsza w skali od 1 do 10 mocne 2, rozmowa rekrutacyjna.... obiecuja duzo :)

PHH

Jestem zainteresowany złożeniem aplikacji na stanowisko PH. Podzielcie się opinią, jak wygląda proces rekrutacyjny, jaki social? Za informację z góry dziękuję.

Niki

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Rybka 39

Pan dyrektor J.R i Pan dyrektor K.W na ostatnim spotkaniu z pracownikami produkcji obiecał pracownikom że po zmianie systemu pracy z 4 bygadowego na 3 zmianowy żaden pracownik nie straci a po przedstawieniu propozycji porozumienia stawki różnią i to bardzo !!! . Jestem pracownikiem od 9 lat wszystkie zmiany są nie korzystne dla nas pracowników. Nawet Ukraina ucieka z tej firmy !!!

Olo
@ajes 23.03.2018 11:46

Narazie widać poprawę , ale są Jeszcze problemy z ,, uk ''bo tym ludziom sie daje wszystko ..doplaty do mieszkań i nietykalność a polaczki to małe hinczyki za miskę ryżu ????????????

Administrator

Co teraz dzieje się teraz w Grupa Kapitałowa VOX? Ostatni post zamieszczony został 2 dni temu. Na pewno od tego momentu wydarzyło się wiele ważnych rzeczy, które dotyczą organizacji pracy i pracowników. Może ktoś jednak śledzi to forum i mógłby coś napisać o tej firmie?

anonymous
@Administrator 02.03.2018 08:47

Poczytajcie post. ((((((( olo ))))))) ????

olo

Firma vox to współczesny ROBIN HOOD lecz na odwrót to parodia że zamiast dokładać to zabierają pracownikowi , których jest jak na lekarstwo nie patrząc na biura gdzie non stop tam przybywa ludzi można to zauważyć po parkingu za nie długo to biurowi będą musieli zakasać rękawy i pchać ten wózek bo ludzie pouciekają bo firma myśli że niema innych zakładów pracy i że to oni są ci najlepsi .......No to się mylą i strzelają sobie gwoździ w pietę powodzenia czy tak ma wyglądać MISJA I WIZJA .............OBUDŹCIE SIĘ ................................

Wiktor

Czy macie jakiś powód, że tak słabo piszecie na forum? Jest tak dobrze w firmie? Warto starać się o pracę?

AKME

Firma i osoby na stanowiskach kierowników i dyrektorów kompletnie nie mają pojęcia jak powinna wyglądać sprzedaż, są niekompetentne, nierzetelne i rzucają słowa na wiatr. Tak, VOX Profile słynie przede wszystkim z jednego - z obietnic, wszystkie kłamstwa RSM, DM, SM czasami przekraczają granice ludzkiej wyobraźni, potem obarczają PH swoimi niedotrzymanymi obietnicami. System premiowy jest uznaniowy, co pewien czas wpadają na pomysł żeby uciąć komuś premię wedle własnego widzimisię. Podsumowując można śmiało stwierdzić że jeżeli chcecie pościemniać że pracujecie i zgarniać co miesiąc kasę wysłuchując kolejnych kłamstw i obietnic przełożonych to jesteście we właściwym miejscu. Nie polecam.

Majk

Gregor to po co szukasz pracy, czyżby zbliżał się twój koniec kariery?

Gregor

Mam wrażenie, że jedna osoba chce przekrzyczeć rzeczywistość.

Maja

@Rodrigo co takiego obiecują na rozmowie w firmie Grupa Kapitałowa VOX? @Robs czy zdecydowałeś się aplikować do firmy? Jeśli tak to opowiesz jak wyglądał proces rekrutacji? Będą to pomocne informacje dla tych co zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.

Robs

Właśnie robią rekrutację Ph na Mazowieckie. Czy wogole warto? Bo rzeczywiście koleś odpowiedzialny za ph w tym regionie jest z maspexu... czyli zryty beret po fmcg... Pozdrawiam

Nicky
@Robs 20.09.2017 17:08

Robs, Tak - zryty łeb z maspexu to delikatnie mówiąc... Mam w tej firmie kilku znajomych i opinie o tym panu są następujące. Próbuje zarządzać reg. podlasie, mazowieckie, lubelskie i podkarpackie nie mając kompletnie o tym pojęcia. Przyjęty do pracy po znajomościach... Zastraszanie podległych ph, zabieranie im bezpodstawnie premii, dodatkowe prace domowe, telefony @ w dni wolne itp. W weekendy podobno u dyra trawniki kosi :) Dla pocieszenie przypuszczam, że dni tego pana w firmie są policzone - wyniki ma adekwatne do umiejętności i własnego zachowania, a za samo koszenie trawy raczej posady nie utrzyma. Inne regiony ok.

Maja

@Stary nowyco najbardziej podoba Ci się w pracy w Grupa Kapitałowa VOX? Dlaczego uważasz, że jest zarządzana w nieprofesjonalny sposób? Czy powiesz coś więcej na ten temat? @Matekczy powiesz coś o warunkach pracy w firmie? Czemu polecasz pracę w tej firmie?

Luidzi

@Edek Czy możesz coś więcej dodać do swojej opinii? Co jest dla Ciebie nie tak w zarządzaniu? Czy jesteś na tyle poinformowany o sposobie zarządzanie, że mówisz to punktu widzenia osoby dobrze znającej materie?

Matek

Podziwiam, że można tak fantastycznie połączyć olbrzymią wiedzę z umiejętnościami działania w biznesie? Bardzo fajna firma i mogę tylko współczuć niezadowolonym z tego , że muszą tu pracować. Ja robię to z przyjemnością i polecam innym jeśli są ambitni

Edek
@Matek 20.08.2017 13:47

Zgadzam się z Tobą Matek, że bardzo fajna firma, tylko zarządzana w nieprofesjonalny sposób.

Zostaw opinię o Grupa Kapitałowa VOX - Czerwonak

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Kapitałowa VOX