brak logo

POLBAU

Opole

Opinie o POLBAU

Ala 2016-02-10 21:19:45
Opinia-jest średnio. Tak, jest godna uwagi. Dziękuję.

A na drugi raz, do stu piorunów! WIesz co to są znaki przestankowe?!?! Albo inaczej - kropki? Przecinki? Mówi Ci to coś? Napisales kilka wyrazów bez ładu i składu - takich nieogarniętych w Polbale nie potrzebujemy! Umowy nie będziesz umiał podpisać, ale o zakłąd idę, że pieniądze to liczyć potrafisz.
4
łorawiak 2016-02-13 08:13:12
No i jak polbałowskie karły popilyscie za pana prezesa wczoraj macie wdzieczne byc ze wom robota doał! bo byscie w posredniaku gamonie czekaly!
Szuka pracy 2016-03-04 13:56:46
Aktualnie pracuje, ale szukam pracy w innej firmie. Znajduje ofertę pracy na cieśli szalunkowych w firmie Polbau Składam podanie na adres: zatrudnienie@polbau.pl po czym dzwoni jakiś facet do mnie z tej firmy i mnie wyzywa od wieśniaków [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wogole że co odpierdalam składając CV do nas a na koniec mówi mi WAL SIĘ. Polecam z całego serca ta firmę pierwszy kontakt najważniejszy.
8
Kubus 2016-04-16 23:04:24
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
Kubus 2016-04-16 23:06:27
Jak wam zle w polbale to idzcie do holandi do Nowaka
Czesuaw 2016-04-17 09:13:41
Jakiego Nowaka? Zbyszka od rąk, które "KA"leczą? :D
Jakieś namiary?

HolandII Gamoniu!
1
Test 2016-04-21 15:32:43
Nie bierz. 3/4 to zwykłe narzekanie sfrustrowanych nierobów, którzy myśleli, że wyjadą do "Niemców" i będą 3 godziny podpierać ścianę i za to im zapłacą. Robota jak każda inna, warunki mieszkaniowe średnie, no ale przynjamniej za darmo. ~1500E spokojnie przywieziesz, a majstry całkiem znośne. Nie ma co narzekać, tylko się brać do roboty. Umowa normalnie na czas określony, składki opłacone-czegóż chcieć więcej?
2
feliks 2016-04-23 10:53:13
hotel darmowy dobre he he he
1
bubu 2016-04-25 20:46:02
No dobre! Wszystko co darmowe jest dobre :]
Pan Mieciu 2016-05-05 21:33:17
KOBIETA? CIEŚLA?!?!?! No tego jeszcze nie grali :D. Dobre Pani Jadziu, wyborne wręcz! :D
f2 2016-05-09 15:13:30
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
f2 2016-05-09 15:14:44
NIE POLECAM NAS WYSŁAŁA NA UPORY BRAK BUD€W NAWET ELEKTROWNIA KOŃCZY SIĘ OSZCZĘDNOŚCI W KADRACH ZAROBKI PSIE NADGODZINY DO WYBRANIA TO KONIEC Polbau
f2 2016-05-09 15:21:45
NIE POLECAM FIRMĘ słabe zarobki brak nowych bodów kończy się elektrownia i co dalej tresa wyganiają na urody a kadra szkoda pisać ciągle mało i straszą nam się skoczy my znajdziemy a oni swoja opiniom
1
sprawiedliwosć 2016-05-09 21:13:31
Nie polecam firmy POLBAU Z OPOLA.
Owszem w niemczech były podwyżki podwyżki brutto tylko zaraz hotel dzwigli o 1 euro na dzień czyli w miesiącu jakieś 30 euro więcej czyli zabierają za chotel 330 euro na miesiąc PLUS SPRZĄTANIE kibli korytarzów i kuchni.
Poprostu złodziejstwo. Każdy kto pracuje w niemczech z polbau to wie doskonale o czym ja mówie
10
f2 2016-05-10 15:38:19
CZY JEST LEPIEJ NA BAZIE W BARAKACH DOBRZE ZE PŁACOM ZE SOCJALNEGO POBYT LEPIEJ MAJA BEZDOMNI PRZYTULISKACH NIE WYŁĄCZAJĄ OGRZEWANIA ITP WARUNKI STRASZNE NIE POLECAM FIRMĘ
p3 2016-05-11 15:31:24
Witam.Ostatnio zaproponowali mi prace w Niemczech jako zbrojarz.Chciał bym się dowiedzieć ile można tam zarobić na rękę po odliczeniu wszystkiego.Dodam że jestem kawalerem.
f2 2016-05-11 22:04:45
MYLISZ SAM PJESZ NIE TRAFIŁES TAM PRACUJE INI MILISZ SIĘ TU SIĘ MYLISZ NIE TRAFIŁEŚ DUPO LIZIE TAKT HIENY JAK TY SA WŚRÓD NAMI PRACOWNIKAMI DUPO LIZIE DUPO LIZIE DUPO LIZIE
Guciu 2016-05-25 21:04:07
No i widzisz, znowu się nawaliles i Ci się literki myla, piszesz bzdury bez sens albo się sheftales na klawiature. Wstyd i hanba. Odstaw wodke, zacznij trzeźwo zyc! :D.
f2 2016-05-27 16:42:28
TAK ZROBIŁEM JAK WIĘKSZOŚĆ SIĘ ZWALNIA
1
anonim 2016-06-10 20:23:41
Absurd! Jeszcze takiej firmy nie spotkałem, co za bezczelność. Sposób w jaki pracownicy są traktowani jest karygodny. Operatorzy dźwigów czasem nie mają wcale przerw a za przerwy im nie płacą. Po dwóch-trzech miesiącach gdy wyjeżdżają do domów zmuszają ich do podpisywania bezpłatnych urlopów, co jest niezgodne z prawem. Państwowa Inspekcja Pracy jest już o tym poinformowana.
3
andrzejleg 2016-06-11 16:44:55
Ja też nie polecam tej firmy warunki mieszkaniowe tragicznie za które trzeba płacić haracz potwierdzam darmowa praca w przerwach I cały czas
szukają operatorów bo ludzie uciekają do lepszych firm
andrzejleg 2016-06-11 21:09:08
Chcesz konkretów proszę bardzo przepracowałem 4lata mieszkając w Monachium każdy wyjazd do domu to sprawdzanie torby żeby nie przywieźć karaluchów do domu każde położenie do łóżka to wytrzepanie kołdry. Bonn zgniłe baraki po każdym deszczu wybieranie wody z podłogi a oprócz tego rejony do sprzątania i za to wszystko ściągają 330euro to tylko w dużym skrócie opisane slumsy w polbaule
1
andrzejleg 2016-06-11 21:12:42
Chcesz konkretów to daj namiary
lew 2016-06-16 16:41:44
powiedzcie prosze czy warto podjac prace w polbale
lew 2016-06-16 18:33:48
rozwiniety to ja juz jestem dobrze chodzi tu o kase :)
koko 2016-07-07 11:06:53
Masz racje mieszkalem w b i m.
andrzejleg 2016-07-08 21:18:40
Dzwonią do mnie z wisbaden żebym wrócił ale jak przypomnę sobie warunki mieszkaniowe to odmawiam
dzwigowy 2016-07-23 18:40:29
Chciałbym się dowiedzieć o warunkach pracy i placy jako operator żurawia wieżowego oraz co ile są zjazdy
czarny1313 2016-07-25 14:25:17
Czyżby to Andrzej B. operator z Legnicy ?
andrzejleg 2016-07-28 21:45:59
A kto pyta
andrzejleg 2016-07-28 21:48:49
A kto pyta?
czarny1313 2016-08-06 09:15:39
Boże, jakie Ty głupoty opowiadasz ! Po pierwsze nie pracowałeś 4 lata w Monachium i nie rób ludziom wody z mózgu. Jeżeli było tak źle jak piszesz to dlaczego nie rzuciłeś tej pracy ? Teraz plujesz do gniazda które kiedyś dawało Tobie dobre zarobki. Wstyd !!
czarny1313 2016-08-09 16:20:56
Bardzo ładnie napisane i prawdziwie.
The Allah 2016-09-08 22:06:39
Po ogłoszeniu w internecie i przeczytaniu opini zrezygnuje o ubieganie sie na operatora zurawia .Wole byc tu gdzie jestem i miec 2 z przodu na wypłate ,miec normalne przerwy i szacunek u ludzi.do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z taka firmą.
3
STAN 2016-10-02 23:43:22
operatorzy dzwigów to największe nieroby i lenie w POLBAU
nowy 5 2016-10-09 15:54:35
Witam , chciałbym sie ubiegać o stanowisko Cieśla w firmie Polbau , powiedzcie koledzy jak wygląda rekrutacja tz. rozmowy i gdzie mają budowy .
Pozdro .
kubuś 2016-10-09 16:01:34
@mama no wiesz co jest caly czas aktualne tylko wisi tutaj od maja z tego co wiemduzym plusem jest to ze oferują tutaj dla swojego pracownika miedzy innymi umowę o pracę i wynagrodzenie adekwatne do realizowanych zadań oraz niezbędne narzędzia pracy..
Barti 2016-11-08 12:55:42
Witam proszę o szczere info na temat pracy w Monachium przy kostce brukowej
andrzejleg 2016-11-08 17:33:42
Trafiłeś w samo sedno
Barti 2016-11-09 12:11:15
Możesz napisać jakie zarobki na kostce brukowej???????
szajba 2016-11-15 20:08:53
Właśnie dostałem propozycje wyjazdu do niemiec jako ciesla czy moze ktos napisac jak tam zakwaterowanie ,ile potrącają i ile można na czysto zarobic ?.oObiecanki rekrutacyjne znam,teraz chciałbym dowiedziec sie prawdy pozdrawiam.
andrzejleg 2016-11-20 15:26:14
Ja przez warunki mieszkaniowe złożyłem wypowiedzenie
Rychu 2016-11-21 20:56:18
Od roboty to Ty jesteś.
czarnn1313 2016-11-22 15:58:04
Witamy na forum operatora z Legnicy , który dwa lata znosił karaluchy , szacun...
czarny1313 2016-11-24 07:13:26
I nie rób ludziom wody z mózgu : skończyły Ci się dwa lata i musiałeś zakończyć kontrakt a nie dałeś wypowiedzenie. Powiedz jaki masz interes by tak ludziom mieszać i stwarzać zły obraz firmy , która przez ostatnie lata dawała Tobie dobrą pracę ?
1
andrzejleg 2016-11-24 18:39:20
To powiedz prawdę jakie są warunki mieszkaniowe bo ja po pięciu tygodniach w Bonn opuściłem tę firmę. Jak Ci odpowiada mieszkanie w chlewie to pracuj dalej.
Danuta Góralczyk 2016-11-29 14:00:58
Ja też dostałam szoku jak właśnie ten Pan Kadrowy z Firmy Polbau powiedział coś na wzór , żeby mu "nie zawracać d....py czy pocałować w ......" Nie wiem dokładnie gdyż rzucił słuchawką. Najpierw chciałam gdzieś tam dzwonić skarżyć się , ale potem stwierdziłam, że to po prostu takie standardy panują w tej Firmie
Orawiaczki! Wrocilem! 2016-12-01 21:44:52
Danka: No to po co mu d... zawracałaś? I chciałaś dzwonić "gdzieś tam"? Babo, do garów, a nie do Polbau. Chciałaś na export jechać? :D.
Nowy 2016-12-02 21:33:27
Kazdy szanujący się Człowiek nie bendzie mieszkał na takich slamsach jak w Bonn to smrud brud i alkocholizm a polbau dlatego tylko ma przyjencia bo wszyscy fachowcy uciekli do holandi do Nowaka do pracy takie są fakty
LOL 2016-12-06 15:24:59
Szanujacy sie czlowiek zna zasady pisowni i nie bENdzie czytal Twoich wypocin, od ktorych az pekaja oczy... Ty bys nawet arkuszu kwalifikacyjnego do Polabu nie potrafil poprawnie wypelnic.
Zostaw swoją opinię o POLBAU - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBAU