Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik?
Opinie które tutaj są umieszczane niby przez klientów jakoś nie mają potwierdzenia w faktach. Szkoda , że te osoby uważają się za anonimowe szkalując innych. Bardzo bym prosił o uwierzytelnianie swoich słów.
Nie polecam , (usunięte przez administratora) nas zmieniał ceny ,i nigdy nie potrafił odpowiedzieć na pytanie,omijać szerokim łukiem
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik?
Również miałem okazję poznać tego Pana.Na moje szczęście szybko zorientowałem się co to za gościu.Zwodził mnie z wycena domu,najpierw miała być niższa cena po czym okazało się że koszta dziwnie podrożały(usunięte przez administratora).Nie polecam!!!!!
Potwierdzam poprzednie opinie.Odradzam współpracę z tym człowiekiem.Jest nieodpowiedzialny i (usunięte przez administratora) swoich klientów na spore pieniądze.
Nie polecam!!!!!T(usunięte przez administratora)Zwodzi ludzi, wykonuje tzw.fuszerkę.Omijać z daleka tego człowieka. Niesłowny, nie wykonuje zaczętych prac, bardzo dużo osób pogoniło Go ze swoich placów budowy.Nie polecam!!!!!
Nie polecam, właściciel nie wywiązuje się z obowiązków i (usunięte przez administratora) ludzi ,mówi nie prawdę i zwodzi ludzi
Co słychać w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik w mieście Dobra? Czekamy na aktualne info. Może znajdzie się pracownik, w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik, który ma jakieś wieści?