Opinie o Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik w Dobra

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik. Znajdziesz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik o rekrutacji.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik w Dobra

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 12 dni.

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik?

Adam Nowy wpis
Klient

Opinie które tutaj są umieszczane niby przez klientów jakoś nie mają potwierdzenia w faktach. Szkoda , że te osoby uważają się za anonimowe szkalując innych. Bardzo bym prosił o uwierzytelnianie swoich słów.

Nie polecam Nowy wpis
Klient

Nie polecam , (usunięte przez administratora) nas zmieniał ceny ,i nigdy nie potrafił odpowiedzieć na pytanie,omijać szerokim łukiem

Pytanie Nowy wpis

Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik?

Z ilu etapów składa się proces rekrutacji w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik? Czy rozmowa kwalifikacyjna przebiega w pozytywnej atmosferze? Pracodawca umożliwia pracę w trybie zdalnym? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z rekruterem.
Kuba
Klient

Również miałem okazję poznać tego Pana.Na moje szczęście szybko zorientowałem się co to za gościu.Zwodził mnie z wycena domu,najpierw miała być niższa cena po czym okazało się że koszta dziwnie podrożały(usunięte przez administratora).Nie polecam!!!!!

Zoja
Klient

Potwierdzam poprzednie opinie.Odradzam współpracę z tym człowiekiem.Jest nieodpowiedzialny i (usunięte przez administratora) swoich klientów na spore pieniądze.

Życzliwa
Klient

Nie polecam!!!!!T(usunięte przez administratora)Zwodzi ludzi, wykonuje tzw.fuszerkę.Omijać z daleka tego człowieka. Niesłowny, nie wykonuje zaczętych prac, bardzo dużo osób pogoniło Go ze swoich placów budowy.Nie polecam!!!!!

Życzliwy
Klient

Nie polecam, właściciel nie wywiązuje się z obowiązków i (usunięte przez administratora) ludzi ,mówi nie prawdę i zwodzi ludzi

Co słychać w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik w mieście Dobra? Czekamy na aktualne info. Może znajdzie się pracownik, w firmie Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik, który ma jakieś wieści?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik - Dobra

Anbud Zakład Usług Budowlanych Mariusz Żurawik
5/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Szczecińska 5
    72-003 Dobra
  • NIP: 6731166758 REGON: 320353831
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)