Farex Sp. z o.o
3 81 6 1

Opinie o Farex Sp. z o.o

Administrator

Na co należy się przygotować przed rozmową kwalifikacyjną w Farex Sp. z o.o?

zzz

Czy jesteście pewni tego, że nic pozytywnego nie możecie napisać?

..

ja tera wróciłem na weekendy i wyszło 9 eur godzina do lapy. trzeba robić to fakt i to ostro ale z mieszkaniem i dojazdem . kiedys na gewerbie jechalem jak pooplacalem to wychodzilo mniej a tak mam spokoj . wiadomo jak nie umiesz albo wolisz na lajcie porobic to nie zarobisz bo trzeba (usunięte przez administratora) pijaczki wychodzom po 6

Adddd
@.. 10.05.2018 20:30

Tak jeśli jesteś Wąs , gwoździ, I wielu innych w tyłek wchodzacacycj lizusow 98 % firmy ma po 6 A nawet mniej Ten który chwali firmę wiadomo chce przyciągnąć ludzi hehe probujcie.....

Tomasz

Podpowiedzcie czy można dobrze zarobić z firmą?

Addd

Tam nikt nie chce pracowac ... Zastanow sie 10 razy

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Farex Sp. z o.o? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Aneta

@Adam Ł kontaktowałeś się z firmą w sprawie brakujących dokumentów? PIT powinien być dosłany przez pracodawcę do końca lutego - dostałeś? Obecnie poszukiwani są pracownicy do pracy w Niemczech - jak na razie opinie o tym pracodawcy były raczej dobre. Myślicie o zgłaszaniu się? Praca dotyczy dociepleń. Oferowany jest dodatkowo socjal i comiesięczne zjazdy do Polski.

Adam Ł
@Aneta 14.03.2018 14:04

Witam .Pit dostalem 5 marca wyslali w ostatnim dniu lutego .Umowy jak nie widzialem tak nie ma juz nawet nie chce mi si tam dzwonić ponownie .Kiegowa tyle ni tylko powiedziala ze pit uczarowany

Chętny

Możecie podpowiedzieć jak się pracuje z nimi za granicą? Jakie zakwaterowanie dają?

v vv
@Chętny 11.12.2017 19:05

wiem co mówie,firma zapewnia zakwaterowanie,zero opłat,kasa na paliwo do domu i jezeli ktos chce pracowac to na paczatku-jak wszedzie-trzeba to pokazac a potem juz sie tylko lepiej zarabia jeden warunek,trzeba chciec pracowac a nie udawac ze sie chce!mąz tam pracuje i wiem dokładnie, szef płaci i niech nie gadają głupot bo jak ktgos mysli ze pojedzie opije sie i potem jeszcze chce zapłate? albo za mało dostał?wszystko jest na czas i kasa i ubezpieczenie ja uważam ze to bardzo rzetelna firma!!!

Adam Ł
@v vv 29.01.2018 14:20

Spytaj sie grupy z zeszlego lutego czy tak uwazaja na papiery od farex czekam juz rok zobaczymy co bedzie przy picie do skarbowki.

Wika102
@Adam Ł 29.01.2018 21:07

mój mąż własnie tam pojechał. Czy to prawda że płacą 4,60 E na godz.??

Adam Ł
@Wika102 04.02.2018 15:33

Tak a czasem nawet 3.5 a naprawde trzeba pracować ostro.

Zzz
@Wika102 04.02.2018 15:33

pijaki z eikpy taa,, ale im to pasuje, ja robie od jakiegos czasu i jest ok. kasa zawsze przy zjezdzie jak sie do dobrej ekipy wbijesz to jest spoko jestem zadowolony

anonymous

jo tam byłem, wódke piłem, kase przetańczyłem, kakalaki goniłem ale przeżyłem. FAREX IS THE BEST!!!!

ful102
@anonymous 20.11.2017 19:26

Ja też, wszystko jest oki!!!

Aneta

Dla zainteresowanych: w sieci pojawiła się nowa oferta pracy - Farex Sp. z o.o poszukuje kandydatów na stanowisko Murarza - Tynkarza - Dociepleniowca. Czy ktoś z forumowiczów może opisać, jakie są oferowane warunki zatrudnienia na tym stanowisku? Czy wymagana jest znajomość języka obcego? Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.

Aneta

@lukrozumiem, że odpowiada Ci praca w firmie. Co możesz wskazać jako jej największy plus?

luk

troche juz przerobilem i jestem tu zadowolony. robota caly rok kasa tez jest wiadomo roznie bywa ale ogolnie ok

Aneta

@antex chętnie usłyszymy czy zdecydowałeś się na współpracę z firmą oraz jak wygląda rozmowa rekrutacyjna do firmy.

antex

witam serdecznie . Jest ktos w tej firmie ktory pracuje od niedawna ??? Prosze o jakies szczegoly warto czy tez nie warto zaczac wspolprace z ta firma ??

arek

@kaja skoro na pewno to na pewno... ;) Widzę, że w tym ogłoszeniu jasno określili poziom wynagrodzenia (1800-4000 euro). Jak dla mnie to naprawdę bardzo dobra kasa, ale może ktoś mi wytłumaczyć od czego zależy, w którą stronę widełek się będziemy zbliżać?

adis

no też na paczatku myslalem ze to malo ale brygada mi sei dobra trafila i wychodzi spoko, nocleg i przejazd tez za free wiec nie ma kosztow dodatkowych

Mii

Farex Sp. z o.o jest spoko, zgadzam się z przedmówcami

bye

Skoro zapewniona jest opieka medyczna @istotne, to już dobrze o nich świadczy bo wbrew pozorom o takie benefity socjalne dość trudno, a tu mamy je chociaż zapewnione.

istotne

myślę, że to jest kwestia indywidualna, bo szwagier w niemczech trochę już z nimi pracował w branży dociepleniowej i bardzo sobie ich chwalił, zapewniają zakwaterowanie oraz nie trzeba się martwić o ewentualną opiekę medyczną w razie potrzeby, bo składki są płacone

Artur

Witam . Bylem tam i nie polecam. Fachowcy powinni ta firme omijac z daleka. (usunięte przez administratora) .....szkoda czasu i pieniedzy.....

BACA

BYLEM 4 TYG NA ZJAZD DOSTALEM3600ZLOTYCH A ZAPIERDALALEM JEDNA SOBOTA WOLNA BO CI WMAWIAJA ZE MASZ Z METRA A NA KONIEC JESZCZE UPIERLALALA GODZINY TAK BYLO W BRYGADZIE ALKOHOLIKA PALA,TAK SIE NAZYWA TEN BRYGADZISTA

kos

nie no nadal pracuje sa ludze gnoje co mieszkajom w syfie ale jak i to pasuje to co. ale tak jak powiesz ze ci nie pasuje i chcesz gdzie indzej to da sie to cie przenosza. porobilem w roznich firmachi miodu nie bylo, tu przynajminiej robota caly sezon jest, zjezdzasz do domu co miesiac, wiec mnie tam pasuje

kos

zależy gdzie trafisz bo mieszkan maja wiecej. Bloki wielkie to sa, lipa jedynie bo wszyscy tam mieszkaja, turasy, rumuny itp ale to wszedzie jest teraz. Zazwyczaj po 5-6 osob 2 pokoje kuchenka lodowa i pralka jest mikrofalowki nie ma. Za mieszkanie nic sie nie płaci dojazd tez za free, jedynie jak masz zjazd raz w miesiacu to zrzuta po 10-15 eur w jedna strone tylko

kos

witam kolego, ja pracuje od niedawna i ogolnie jest ok, te 8-9 eur placa. Grunt to trafic do dobrej brygady, jak ekipa jest zgrana nie ma pijakow co sie opierd na twoim garbie to da sie zarobic, ale jak ktos jedzie posciemniac to lipa bo pilnuja. Busy teraz powymieniali, mieszkania tez ok, chyba, że pół roku chłopcy nie sprzątają to wiadomo ze gnoj bedzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Roni

He he kolki 8,50 za godz. To maja na jabkach budownictwo minimum 13+5 dieta za kazda godzine dla nie wykwalikowanych. Przez takich baranow to w niemcowie zacznie sie tez jalomurzna zarobkowa.

gwozdz

pracowalem w farexie z chybia w niemczech na ociepleniach, kasa 6 lat temu max 1300 e na wyjazd czyli czasem nawet poltora miecha, mieszkanie firma placi, dojazd do pracy placi firma i wyjazdy do polski firmowymi busami pol na pol z szefem na paliwo. Praca i warunki jak wszystkie w niemczech na budowie ale ludzie glowniw olesnica i okolice to pojeby z kturymi sie nie da robic no i kasa slaba

rty

Jak wygląda przykładowy projekt i zakres obowiązków w pierwszym roku pracy? Jak wygląda przeciętny dzień pracy osoby zatrudnionej na tym bądź podobnym stanowisku? Czy praca na tym stanowisku w tej firmie wiąże się z częstymi podróżami służbowymi? uprzejmie dziekuje za informacje dotyczace pracy w tej firmie pozdrawiam

?????

Witam CZy Firma Farex z Jarocina jest powiązana z firmą Farex sp z.o.o z Chybie bo mam ofertę z tej firmy proszę o informację bo nie chce być nabity w butelke

radek

Firma Farex istnieje od 1995 na rynku niemieckim, także posiadają blisko 20 lat doświadczenia w branży. Specjalizują się w pracach dociepleniowych na terenie Polski i Niemiec. Jak o sobie napisali dzięki stale wdrażanym, nowoczesnym technologiom, oraz stosowaniu własnych innowacyjnych technik pracy, są cenionym wykonawcą prac budowlanych zarówno w kraju, jak i za granicą

garry

Chociaz kasa na czas jest w Farexie, czy wystepuja opóźnienia, ale na tyle małe, że można je zaakceptować?

Zostaw opinię o Farex Sp. z o.o - Chybie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farex Sp. z o.o