brak logo

POLBET SA

Katowice

Opinie o POLBET SA

ktoś 2009-04-30 19:29:55
firma naprawdę spoko...!!!
Brędzia 2010-09-13 10:10:05
jak ta firma jest spoko ciebie ciebie człowieku chyba (usunięte przez administratora) zarobki i do tego nigdy nie na czas prezesi powinni się leczyć umysłowo ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne grosze
Carly450 2010-09-13 10:43:14
kiedy bydlaki będzie wypłata bo dzisiaj jest 13-sty a powinna być 10-ego grunt że wy macie pełne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bydlęta ;firma jedna z najgorszych pracowników mają za nic
admin 2010-09-23 14:42:50
polbet to firma w której pracuje się od rana do wieczora za 2000 zł.poza tym sami(usunięte przez administratora) od prezesa do kierownika
jey 2010-10-14 18:45:04
niestety, to co pisza pozostali to prawda, szkoda czasu,nerwów i zdrowia, nie polecam
doświadczony 2010-11-01 12:12:10
Cała prawda. Potwierdzam także!!!!! niewarto tam pracować!!!!
1
Janek 2010-11-03 19:26:24
witam
ostatnimi czasy pojawiłą się oferta pracy "Projektant konstrukcji aluminiowych-systemowych"
Warto aplikować?
anonim 2011-01-04 22:09:33
Janku,

z firmy Polbet (chyba w 2009 roku) odszedł cały dział aluminium, projektanci kierownicy, wszyscy! Prezesi nie dadzą ci zarobić, będziesz tyrał za gówniane pieniądze i jeszcze będą ci robić łaskę. Dla mnie to g warta firma krzak, ale próbuj szczęścia jak chcesz.
Arko 2011-01-26 20:40:15
Witam,
Chciałem sie dowiedziec czy ktos z was co dawał te opinie pracowal w charakterze inzyniera budowy i czy rzeczywiscie jest tak przerabane(czyli praca po 12h i wszystkie soboty).
Dziekuje z gory za odpowiedz
pracujacy 2011-02-12 22:04:43
Jak można liczyć na dobre zarobki skoro z ośmiu godzin 90% załogi pracuje tylko 15 minut, i to jeszcze jak ma ktoś z firmy zawitać na budowę? Inni którym zależy na pracy na Was pracują i to jest żenujące..Jesteście niepełnosprawni fizycznie, umysłowo czy jak?! Wiecie jaka jest sytuacja na ryku? Ile kosztuje miesięczne utrzymanie takiej spółki? Obawiam się ze NIE! Tylko narzekać potraficie.. Prawda jest taka, że chcielibyście za nic brać pieniądze i tyle. Sami stwórzcie taką firmę i płaćcie za siedzenie na dup.e fizycznym po 10 tys/miesiąc to na pewno dobrze na tym wyjdziecie! Jesteście ograniczeni umysłowo i tyle. Szkoda słów.
pracujący 2011-02-16 19:27:36
Myślę kolego że i tak by więcej zrobił od niektórych pracowników. I to jest śmieszne. Weźcie się do pracy to na pewno zarobicie, nie ma nic za darmo-pamiętaj o tym!
bu bu 2011-02-23 20:25:30
koles dobrze pisze to jest jak caritas nic dodac nic ujac obiecuja co miesiac ze bedzie lepiej a tu co miecha gorsza lipa ta wypowiedz robcie to zarobicie to pic na wode w tej firmie nie da sie zarobic (usunięte przez moderatora)
anonim 2011-05-20 09:35:37
firma bardzo dobra dobrze placa piec tysiecy ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda ze w piec miesiecy pozdro dla jeleni
polbet 2011-09-10 23:26:42
pracowałem w biurze i jedno, co mogę powiedzieć z całą pewnością to fakt, że prezes ma wiecznie muchy w nosie. do tego zna się tylko na szydzeniu z innych i zakochany jest w cyferkach, których zresztą (nad)używa do wmawiania ciemnoty.
wiadomo też powszechnie, że przes lubi (usunięte przez moderatora)z dyrektorem generalnym czy zarządzającym (zwał jak zwał) na czele...
1
Podwykonawca 2011-10-18 21:02:51
Jak respektuje firma umowy z podwykonawcami. Czy jest wypłacalna ?
ham 2011-12-05 09:31:47
firma moze i spoko tylko(usunięte przez moderatora) kladzie wszystkie kontrakty tak to jest jak sie w zyciu stodole tylko stawialo a teraz chce sie budowy nadzorowac a pojecia zero.... rada dla zarzadu do robola go zdegradujcie poki on was jeszcze nie z ruinowal .(usunięte przez moderatora)
janek 2012-10-11 21:46:06
w polbet sa normalni są tylko pracownicy reszta łącznie z prezesem zachowujom się jak anomalni dla nich 2000 zł jest maksymalną kwotom jakom można zarobić. co do kierowników to szkoda pisania to są stujkowi którzy nie mają pojęcia o pracy na budowach
1
ex polbet 2012-10-23 00:38:40
Oceniam ogólnie na mierny, bo czasem realizowane były ciekawe tematy. Cała reszta jest koszmarna!!! A zwłaszcza: prezes z muc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i w nosie mający wszystkich za zera, dyr zarz i jemu podobni(usunięte przez moderatora) z polbetu i spółek zaleznych, fałszywe twarze z biura. Pracował.m jako kier i niestety o prac fiz tez miał.m złą opinie, ale w dużej mierze była to zasługa organizacji i ogólnych warunków.
Dla tych którzy liczą na dobre zarobki: FORGET IT!
polbet-yugen 2013-05-12 22:34:43
Kolego ty chyba nie masz pojecia co chcesz zrobic przyjmujac sie do Polbet(yugen).Ta firma jest juz na dnie upadlosciowym,widzisz co pisza o Grudzilli.Za poglaskanie przez prezesa robi pracownikom(a zwlaszcza ich rodzinom TRAGEDIE) ludzie na delegacji zarabiaja 1600-1800zl i musza mu byc mu wdzieczni jakby im ofiarowal nerke ! O pracy w zime zapomnij, choc marketingowcy(usunięte przez moderatora) wiedza ze co roku jest zima.W pierwszej kolejnosci powinni poleciec z pracy za brak zlecen,ofert budów.Przyjmij sie lepiej do ktoregos z pracowników Polbet(yugen)są bardziej operatywni(fuchy) niz osoby do tego przewidziane w polbecie!!! Idz kolego lepiej na zasilek,niz poznac czlowieka bez uczuć wyższych(usunięte przez moderatora)
janek 2013-10-10 10:25:39
zwracam się do wszystkich którzy mają zamiar przyjąć się do polbet s.a NIE WARTO ZAWRACAĆ SOBIE GŁOWY TO JEST FIRMA (usunięte przez moderatora)POCZĄWSZY OD PREZESA A KOŃCZĄC NA NIEKTÓRYCH PRACOWNIKACH CHYBA ZE KTOŚ LUBI PRACOWAĆ 200 GODZIN NA MIESIĄC ZA 1500ZŁ
MŁODY 2014-01-24 16:54:02
TRAGEDIA,TRAGEDIA,TRAGEDIA(usunięte przez administratora)
saszka 2014-04-22 12:58:49
jak będziesz taki ostrożny to nigdzie nie znajdziesz pracy. Wystarczy, że ktoś rzuci Ci złą opinią na forum?
terefere 2014-04-25 17:06:14
Tia... Nie dziwota że firma tonie skoro pan prezes "R..." odrzuca kontrakty... ciekawe dlaczego...? Może celem jego jest doprowadzić do upadłości ?! W sumie tylko zrobi dobrze fizycznym bo na zasiłku będą mieli lepiej !!! CHAMSTWO panuje straszne!!! Pracowników traktuje się jak szmaty !!! A te "pip" z biur maja w du... wszystko i wszystkich!!! Jakby nie fuchy to LEŻYMY !!! Faktem jest jak ktoś wyżej napisał że to my fizyczni jesteśmy bardziej operatywni od biurowców. Tym bardziej że teraz nie ma roboty !!! Narazie pracuje ale już mam kilka ofert tak że trzeba uciekac !!!
do terefere 2014-06-09 15:54:47
@terefere, ale przecież na betonach teraz macie tam złoty okres wiec i kasa powinna być w porządku. klimat jest ok, raczej powinno przybywac, wiec to narzekanie to chyba na wyrost moim zdaniem. poza tym piszesz, ze jest praca w polbet, a potem że nie ma. to jak?
dżony mymłonik 2014-08-08 22:59:02
Widzę że się nie zmienia za wiele hehehe... Teraz to chyba aluminium utrzymuje firmę. Ostatnio wpadłem na chwilkę i widzę plac zawalony ich materiałem. Z budowlanki chłopaki uciekają - nic dziwnego skoro nawet w delegacjach się d...upi za grosze !!! Jak się pracownika nie szanuje to niech firma zdycha !!! Prezesom życzę... znalezienia rozumu bo ciągłe skamlanie jak to źle im nie pomoże. 21 wiek, inne firmy inwestują w ludzi poprzez szkolenia itp. a tu zawsze był jeden wielki ch... !!! Zwolnijcie się wszyscy niech tym egoistycznym darmozjadom padnie interes !!!
waldek 2014-12-01 17:20:18
witam robil ktos na aluminium w polbet jakie stawki i jacy ludzie tam robia
eros 2016-05-12 20:43:49
Nie miałem takiej przyjemności @paweł, ale widziałem inne ogłoszenie, a mianowicie na stanowisko pracownika do napraw konstrukcji żelbetonowych. W tym przypadku musisz posiadać kilkuletnie doświadczenie w celu zatrudnienia
SZAJBA 2016-11-18 14:10:43
Dostałem propozycje pracy z polbetu w niemczech. Jesli ktos tam pracował lub pracuje to proszę o wiadomosci na temat zakwaterowania ,zarobków i czy warto sobie głowe zawracac .POZDRAWIAM.
tool5 2016-11-22 14:55:41
jeżeli jesteś fachowcem to warto , dają zakwaterowanie dojazd do pracy i z kraju na budowe płacą zus i opłaty w niemczech zarobki przyzwiote i regularnie płacone .... jeżeli nie jesteś cieślą lub murarzem niezłym to nie zawracaj sobie głowy
1
Zostaw swoją opinię o POLBET SA - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLBET SA