Macie nowe informacje na temat zatrudnienia w firmie Kuncer Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Budowlane ? Dobrze jest pracować u nich, czy pracownicy nie są w pełni usatysfakcjonowani? Dodaj opinie, Twoje zdanie się liczy!
Praca jak w budowlance. Trzeba mieć siłę i chęci. Wszystko jest na legalu, nie ma co liczyć na najniższą krajową plus reszta pod stołem, wypłaty na czas. Na premię uznaniową można spokojnie liczyć jak ma się wiedzę i można zostawić ciebie samego. Soboty dodatkowo płatne. Od około drugiego roku stawka na ryczałcie, ponieważ dużo osób oszukiwało na czasie pracy, a to telefonik a to przerwa na papieroska. Każdy przez to dostał po (usunięte przez administratora) i kierownicy mają obowiązek teraz rozliczać wykonane przez pracownika metry. Ogólnie jak robisz, to zarobisz
A te soboty to obowiązkowo? Mąż myślał składać papier ale akurat w soboty to mi jest w domu potrzebny...
Soboty są dobrowolne. Ale warto przychodzić od czasu do czasu jak kierownik poprosi, żeby nadgonić jakiś ważny etap :)
trzeba się dogadać indywidualnie. Z akordem jest jak jest. Część prac lepiej płatna, część nawet jakby się chciało to nie wyrobi się więcej, niż norma podaje.
Powiesz za jakie prace lepiej płacą? Kierownik sam zleca pracownikom jaką robotę mają wykonywać czy można się zgłosić do tych co są bardziej opłacalne?
Właścicielka firmy wredna wstretna baba!!!!
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Budowlane Kuncer Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Budowlane Kuncer Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.