brak logo

ZUT INSTAL-DOR

Katowice

Opinie o ZUT INSTAL-DOR

były pracownik 2012-04-17 11:14:30
Witam,
Niestety z przykrością muszę stwierdzić ze szefostwo w firmie instal-dor wcale nie jest takie jak się wydaje na początku, po rozmowie kwalifikacyjnej.
Pan [usunięte przez administratora] to zadufany w sobie i bezduszny człowiek nie mający na względzie dobra firmy a tym bardziej pracowników, generalnie rzecz biorąc za dobrze odwaloną robotę płacił grosze, bardziej patrzył na ilość zer na swoim koncie i grubość swojego portfela.
Nie szanuje pracowników, drze się po nich, dziennie rano i nawet przy inwestorach, robiąc oczywiście przy tym opinie firmie.
Potrafił zwolnic człowieka który pracuje u niego kilka lat, zna doskonale firmę, kontrahentów, współpracowników, dostawców i umie z nimi współpracować, bo nie potrafi się z nim dogadać.
Zdaniem pana[usunięte przez administratora] lepiej się pracuje jeżeli w pracy nie ma się kolegów a już tym bardziej przyjaciół, atmosfera krzyku, gniewu i ogólnej antypatii wg niego wpływa na poprawę jakości pracy.
Wspólnie ze swoim zięciem [usunięte przez administratora] który doskonale ślizga się na plecach teścia wykorzystując jego kontakty, zarządzają ekipa elektryków i instalatorów w taki sposób że prędzej czy później doprowadzą firmę do ruiny, czego im gorąco życzę, spaść na dno i zobaczyć jak to jest.
Wszystkim zainteresowanym życzę MIŁEJ PRACY.
pozdrawiam,
były pracownik
Były pracownik 2012-05-04 16:32:01
Mnie też zwolnił. Okrutny gość. Ale nie żałuję bo jako pomocnik elektryka zarabiałem tam 1500-2100zł (8-11h dziennie zależnie od sezonu) a teraz mam lepszą pracę i pan[usunięte przez administratora] może mnie cmoknąć w cztery litery
1
obiektywny 2012-05-14 11:31:53
Czytam i włos mi się jeży na głowie. Opinie wypisują byli pracownicy, którzy mają coś na sumieniu ale brak im odwagi przyznać się do swojego \"podejścia\" do pracy. Łatwiej im obsmarować szefa, który daje pracę, zarobki (wcale nie najniższa krajowa) i wymaga solidności, trzeźwości i punktualności. Życzę lepszej pracy :-)
byly pracownik 2012-05-22 22:23:45
czyzby pan obiektywny bronil pana[usunięte przez administratora] ?? Smieszne :) nie mam zamiaru obsmarowywac bylego szefa tylko ustrzec innych przed nim. Podejscie do pracy bylo zle?? A jak sie w deszczu robilo, na mrozie czy w sloncu, jak sie budynki w dwa dni robilo to podejscie do pracy bylo zle? Nie wted bylo ok, a po drugie za tyle roboty co pracownicy odwalali placil grosze. Te jebene 1500 to niech sobie pan [usunięte przez administratora] w powazanie wsadzi
były 2012-05-31 19:28:55
GŁUPOTY PISZECIE! A CO DO WYNAGRODZENIA TO JAK PRACOWAŁEŚ TO TYLE DOSTAŁEŚ.
druk 2012-06-01 22:06:26
biedactwo... urzekła mnie twoja historia napisz do ZIARNA rano w niedziele opowiedzą o twojej ciężkiej pracy jaką odpierdalałeś u pana [usunięte przez administratora] za marne grosze.[usunięte przez administratora]
koko spoko 2012-06-02 12:43:46
Szkoda faceta ,kiedyś to był równy gość.Teraz utopiłby Cię za kilka groszy.Najgorsze jest to ,że on tego nie widzi ,a w połączeniu z tym jego zięciuniem to już katastrofa.
były pracownik 2012-11-19 02:08:07
wiesz co \"druk\", powiem tak, nie ma co się unosić i złościć. Niestety muszę się zgodzić z opinią \"koko spoko\", bo taka jest prawda. Był z niego równy gość z którym szło normalnie porozmawiać. Ale niestety zmienił się i nie umie uszanować tych co pozostają na dole, On się wspiął na górę i już nie patrzy na ciebie jak na równego. A co najbardziej w tym wszystkim dziwi to gość dorobił się wszystkiego ciężką pracą, więc wie jak to jest być na dole.
Były pracownik (zwolniony na własne życzenie) 2013-04-19 22:43:42
Macie Panowie trochę racji. Właściciel ma sporo wad (humory, pretensje, czasem niesłuszna krytyka, straszenie że coś zrobić trzeba po godzinach na własny koszt). Ale szczerze... kto z was został zwolniony niesłusznie? Kto nie dostał wypłaty w terminie albo obciętą wypłatę? Kto pracuje na czarno, albo na śmieciowej umowie? Są tacy? Prawda jest taka że gdybym nie znalazł pracy w wyuczonym zawodzie pracowałbym dalej w tej firmie i olał te wady i przywary Pana [usunięte przez administratora] chociażby dla ustawowych dni wolnych, urlopów, świadczeń zdrowotnych. Gość nie zawsze wysłucha, czasem drażni wszystkich wokoło idiotycznymi wymaganiami, bezsensownymi porządkami mimo iż za chwilę trzeba będzie i tak to rozpieprzyć bo ma taki kaprys, ale należy go szanować bo jak już ktoś wspomniał sam się tego dorobił i jak sam pan [usunięte przez administratora] mawia "każdy z was może mieć to co ja, być szefem własnej firmy i wtedy ja będę u was pracował. Zobaczymy jak wtedy wy będziecie mnie traktować". Ogólnie dobrze wspominam pracę w tej firmie (biorąc pod uwagę inne firmy budowlane) Nie jest to praca w biurze, bez stresu i z ciepłą kawą pod ręką ale jak na budowlankę nie jest źle
radeo 2014-12-01 18:10:21
pewnie masz rację, że udzie pracując tutaj zajmują się instalacjami elektrycznymi oraz technikami grzewczymi i to jest główne zadanie pracowników, ale pewnie mają jeszcze sporo innych zadań tak naprawdę.. no i nie wiem jak to jest z wynagrodzeniem u Was, macie jakieś informacje o orientacyjnych stawkach u nich?
elektryczna wiesia 2015-01-09 12:03:00
ZUT INSTAL-DOR podobno teraz szuka ludzi na zatrudnienie na stanowisko pracy przy instalacjach grzewczych i elektrycznych, czy to prawda i są takie ogłoszenia aktualne? prosze was też o konkretne informacje jakie są warunki zatrudnienia jeśli chodzi o rodzaj i warunki umowy oraz o sytuację finansową netto, oksik?
kaśka86 2015-03-24 16:10:16
jeśli to prawda że szukaja ludzi do instalacji grzewczych i elektrycznych to ja byłabym już gotowa podjąc prace i choćby nawet za 5 minut tylko buty ubiorę i lecę. prawda jest taka że mam roczne doświadczenie w tej branży i w temacie i musze pilnie super szybko pracę znaleźć. dajcie prosze info jak się dostać do ZUT
pracownik 2015-06-26 22:27:13
O prace można zawsze zadzwonić i się spytać to że niema ogłoszenia na internecie to nie znaczy że nie poszukujemy ludzi do pracy wszystkich chętnych zapraszamy na rozmowy kwalifikacyjne.Jesteś zainteresowany bzadzwoń i zapytaj o wolny etat nr tel do szefa elektryków ( usunięte przez administratora )
smile 2016-02-05 16:07:09
Pracowałem w tej firmie i nie załuje w recz przeciwnie chwale sobie szefów i prowadzących tam brygady,wszystko było w jak najlepszym porządku nie moge pozwolić by pisano tu takie bzdury na temat tej firmy,pozdrawiam ludzi tak pracujących oraz ich przełożonych dziekuje...
Obecny pracownik 2016-06-16 19:27:11
Chętnych do rozpoczęcia pracy odsyłam do strony firmy, gdzie znajdziecie kontakt zarówno do elektryków jak i hydraulików (www.instal-dor.pl) jak ktoś wcześniej wspominał dzwonić warto niezależnie od tego czy ogłoszenia są czy nie. Opinię na temat firmy sobie daruję bo gdyby było źle to w nicku napisałbym były a nie obecny.
xmen 2016-10-17 21:11:49
No wlasnie, tak tez myslalem, ze smialo mozna zadzownic do biura i zapytac nieważne czy maja oferty pracy czy nie, czasami poszukują kogoś od razu a nie zawsze uda sie na czas zamiescici ogłoszenie, a czy szukają kogoś z polecenia? jak długie musi być doswiadczenie?
Zostaw swoją opinię o ZUT INSTAL-DOR - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZUT INSTAL-DOR