brak logo

ASTRO

Lublin

Opinie o ASTRO

papa roach 2009-05-19 12:50:36
Nie polecam nikomu, omijajcie tę firmę z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolny 2009-11-05 22:46:45
Ja niczego złego w tej firmie nie widzę.. może ktoś mi otworzy oczy..:)
pracownik 2009-11-30 13:39:11
ja też uważam,że jest OK,ale mogłoby być lepiej
astrowiec 2010-04-01 23:43:04
a o co Ci chodzi dokladnie człowieku? bo ja pracuję kilka lat i daję radę..jest zdecydowanie lepiej niż nexie bo tam szeryf jest jak kapo i zdecydowanie bardziej stabilnie niż avansie...a z tego co wiem to nie wymyślają takich głupot jak w euro czy media...
Gość 2014-01-29 19:32:20
O Astro niech świadczą fakty - w ciągu 1,5 roku zamknęli sklepy w Skarżysku,Lipsku,Radzyniu,Szydłowcu, Lublinie ( największy ich salon na Olimpie), Janowie i Stalowej Woli a otworzyli 4 małe sklepy.Firma raczej się zwija .Na sklepach sprzedają towar należący do AGD Market a sami świadczą tylko usługę sprzedaży.Są właścicielem kilku starych samochodów i mebli na sklepach. Nawet magazyn i biuro nie jest ich własnością - chyba 2 lata temu je sprzedali.Dlatego też uważam że jak nie macie innej pracy to można tam pracować ale przy okazji szukać coś bardziej stabilnego.
tsw 2014-02-21 20:37:49
Pracuje w Astro już 7 roki przerobiłem par firm i powiem to z pełną świadomością, że firma jest w porządku wypłata jest zawsze na czas w ciągu tych 7 lat ani razu się nie spóźnili tak więc polecam!!!
inny gość 2014-02-25 17:20:45
TSW a ile płacą bo z tego co słyszalem to zarobki są niewiele wyższe od najniższej krajowej.
sprzedawca 2014-04-18 16:31:12
Nowość - właśnie na każdym sklepie wywiesili ogłoszenia że poszukują pracowników( kierowników i sprzedawców). Ha , czy nie jest to forma mobbingu???Czas uciekać z tej dziadowskiej firmy.Nie dawno w Lublinie 6 pracownikow jednego dnia złozyło wypowiedzenia. Ale sie prezesik zdziwił.A sam często mówił - jek się komuś nie podoba praca to niech ją zmieni. I zmienili.
wolny 2014-05-09 16:52:03
... szukam pracy, i z tego co czytam to w AGD/RTV lepiej nie wchodzić, ale w astro przynajmniej jak robisz swoje to nikt d....y nie zawraca. Dziś każdy by chciał lekko , łatwo i przyjemnie.... ale jest inaczej, MIXa nie ma, AVANSA nie ma jest szansa, że to astro się ostanie :), a że pracowników szukają niech się martwią leserzy buaaahhhhhaaaaa. Dobrze im tak..
borys 2015-01-23 16:01:35
myślę że tak, bo ASTRO prężnie rozwija się na rynku medialnym, a aktualnie zarządza niezwykle ciekawymi i innowacyjnymi projektami. Od powstania firma rozwijała się prężnie, poszerzając zakres swojej produkcji o programy publicystyczne, informacyjne typu talk show oraz rozrywkowe. ciekawostką jest dla mnie rozmowa kwalifikacyjna, możecie opisac jak to wyglada?
Czemec 2015-03-29 01:54:01
Chętnie podłącze się do pytania @borysa o rozmowę kwalifikacyjną, wiecie może z ilu etapów się składa, na co zwracają szczególną uwagę i czy mają jakieś swoje ulubione pytanie ? Wszyscy wiedzą, że jak człowiek dobrze się przygotuje do rozmowy kwalifikacyjnej to jest od razu łatwiej i nic go nie zatrzyma :)
Piero 2015-10-12 22:45:24
Heh, ludzie, natknąłem się na to forum przypadkiem i czytam z przerażeniem. Ludzie te wszystkie firmy rtv-agd to jest totalna porażka i tam pracują sami desperaci albo ludzie co się w ogóle nie szanują, względnie ograniczone jednostki. To z czym ja się spotkałem w "A" to dno i 3 metry mułu. Było to dosyć dawno ale pamiętam bandę nieuków (rownież po jakichś tam studiach), lizusy, trzęsidupy. Nie posiadały elementarnej wiedzy nawet o tym jak działa żarówka. Dlatego takie firmy robią z ludzi idiotów każąc pracować okresie świątecznym w czapkach krasnala. Gdybym nie miał nawet co jeść to nie poszedłbym do takiej głupawej pracy. Kto kapuś zostaje kierownikiem, regionalny w tanich butach z kartonu za 40,00zł a wszyscy przed nim pękają, bo on donosi jakiemuś flakowi z Lublina. W takim sklepie może pracować każdy, dosłownie każdy, nawet po 5 klasach.
Antek 2015-12-03 23:31:27
Ich sklep w Andorze to totalna porażka. Takibogaty kraj a sklep jak wysypisko smieci. Nie polrcam
vhk 2016-05-13 23:19:27
słyszałam różne opinie @o ale sama nie pracowałam, więc nie bede rozwijać tego tematu. A są oferty do nich?
Zostaw swoją opinię o ASTRO - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASTRO